Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir?

Fıkhî mezhep Nedir?

Fıkhî mezhep Nedir?, Fıkhî mezhep Nerededir?, Fıkhî mezhep Hakkında Bilgi?, Fıkhî mezhep Analizi? Fıkhî mezhep ilgili Fıkhî mezhep ile ilgili bilgileri sitemizde bulabilirsiniz.  Fıkhî mezhep ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve iletişime geçmek için sayfamıza tıklayabilirsiniz. Fıkhî mezhep Ne Anlama Gelir Fıkhî mezhep Anlamı Fıkhî mezhep Nedir Fıkhî mezhep Ne Anlam Taşır Fıkhî mezhep Neye İşarettir Fıkhî mezhep Tabiri Fıkhî mezhep Yorumu 

Fıkhî mezhep Kelimesi

Lütfen Fıkhî mezhep Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız. Fıkhî mezhep İlgili Sözlük Kelimeler Listesi Fıkhî mezhep Kelimesinin Anlamı? Fıkhî mezhep Ne Demek? ,Fıkhî mezhep Ne Demektir? Fıkhî mezhep Ne Demektir? Fıkhî mezhep Analizi? , Fıkhî mezhep Anlamı Nedir?,Fıkhî mezhep Ne Demektir? , Fıkhî mezhep Açıklaması Nedir? ,Fıkhî mezhep Cevabı Nedir?,Fıkhî mezhep Kelimesinin Anlamı?,Fıkhî mezhep Kelimesinin Anlamı Nedir? ,Fıkhî mezhep Kelimesinin Anlamı Ne demek?,Fıkhî mezhep Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Fıkhî mezhep Bu Kelimeyi Kediniz Aradınız Ve Bulamadınız

Fıkhî mezhep Kelimesinin Anlamı Nedir? Fıkhî mezhep Kelimesinin Anlamı Ne demek? , Fıkhî mezhep Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Demek Ne Demek, Nedir? Tdk'ye Göre Anlamı

Demek kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir. TDK'ye göre, demek kelimesi anlamı şu şekildedir:

Söylemek, söz söylemek -  Ad vermek -  Bir dilde karşılığı olmak -  Herhangi bir ses çıkarmak -  Herhangi bir kanıya, yargıya varmak -  Düşünmek - Oranlamak  - Ummak, - Erişmek -  Bir işe kalkışmak, yeltenmek -  Saymak, kabul etmek -  bir şey anlamına gelmek -  öyle mi,  - yani, anlaşılan -  inanılmayan, beklenmeyen durumlarda kullanılan pekiştirme veya şaşma sözü

Fıkhî mezhep Bu Kelimeyi Kediniz Aradınız Ve Bulamadığınız İçin Boş Safyadır

Demek Kelimesi Cümle İçerisinde Kullanımı

Eskilerin dediği gibi beşer, şaşar. -  Muşmulaya döngel de derler.

Kamer `ay` demektir. -  Küt dedi, düştü. -  Bu işe herkes ne der? -  Güzellik desen onda, zenginlik desen onda. -  Bundan sonra gelir mi dersin? -  Saat yedi dedi mi uyanırım. - Kımıldanayım deme, kurşunu yersin. Ağzını açayım deme, çok fena olursun. - Yarım milyon dediğin nedir? - Okuryazar olmak adam olmak demek değildir. -  Vay! Beni kovuyorsun demek, pekâlâ! Fıkhî mezhep - Demek gideceksin.

Demek Kelimesi Kullanılan Atasözü Ve Deyimler

- dediği çıkmak - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek

 - dedi mi - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin  - demek istemek , - demek ki (veya demek oluyor ki) , - demek olmak , - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok - dediği çıkmak , {buraya- - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek i, - dedi mi , {buraya- - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin , - demek istemek - demek ki (veya demek oluyor ki) - demek olmak - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok

Fıkhî mezhep

Fıkhî mezhep Nedir? Fıkhî mezhep Ne demek? , Fıkhî mezhep Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi , Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız. İlgili Sözlük Kelimeler Listesi

Fıkhî mezhep Kelimesinin Anlamı? Fıkhî mezhep Ne Demek? Fıkhî mezhep Ne Demektir? ,Fıkhî mezhep Analizi? Fıkhî mezhep Anlamı Nedir? Fıkhî mezhep Ne Demektir?, Fıkhî mezhep Açıklaması Nedir? , Fıkhî mezhep Cevabı Nedir? , Fıkhî mezhep Kelimesinin Anlamı?






Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir?

Fıkhî mezhep

Vikipedi, özgür ansiklopedi

İslâm dîni fıkhî mezhepleri; İslam coğrafyasında dînî bölünmeleri ifade etmekle birlikte bu bölünmelerin başlangıcı dînî değil, siyâsî ve sosyal bölünmelerden oluşmaktadır.

Günümüzde İslam toplumunda fıkıh ve İslam hukuku konusunda anlayış, yöntem ve uygulama açısından farklı düşüncelere sahip mezhepler bulunur. Bu mezheplerin başlıcaları şunlardır:

1- Ehl-i Sünnet ve’l-Cemâ'at (sünnî) itikadında olanların "Hak Mezheb" diye adlandırdıkları dört büyük fıkıh mezhebi ve kurucuları:

2- Şî'a itikadında olanların takip ettiği fıkıh mezhepleri:

3- Hâricîler'in günümüze kadar ulaşan mezhebi:

4- Diğer bağımsız fıkıh mezhepleri ve âlimleri

Bu mezheplerden Sünnî İslam inanışında yaygın olanları Malikî, Hanefî, Şafiî ve Hanbelî mezhepleridir. Bu nedenle bu dört mezhebe zaman zaman dört büyük fıkıh mezhebi denmiştir.

Tarihsel İslam mezhepleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Fıkhî mezheplerin coğrafî dağılımı

İlk dönemlerde Ali ile Muaviye arasındaki savaş ve İslam toplumundaki bölünme Sünnilik, Şiîlik ve Haricilik şeklinde ilk mezhepsel ayrışmayı beraberinde getirmiştir.

Erken dönemlerde değişik İslam şehirlerinde, bu şehirlerin adıyla anılan fıkıh okulları bulunmaktaydı. Şam (Evzâ'i), Kufe, Basra, Medine okulları bunlardan bazılarıdır. Daha sonra Irak okulu Hanefi, Medine okulu ise Maliki mezhepleri olarak konsolide olmuş, Şafii, Hanbeli, Zahiri, Evzâ'i, Leysî, Sevrî ve Taberî mezhepleri daha sonra ortaya çıkmışlardır. Ve bu fıkhi mezheplerden son Dördü günümüze ulaşamamıştır.

Daha sonra İnanç etrafında yapılan tartışmalarla inanç (itikad) mezhepleri de ortaya çıkmıştır.

Sünniler günümüzde inanç açısından Maturidilik ve Eşarilik, fıkhi açıdan da Hanefi, Şafii, Maliki ve Hanbelî mezheplerine bağlıdırlar. Bu dört mezhepten ilki olan Hanefi mezhebi itikad olarak Maturidiliğe diğer üç mezhep ise Eşariliğe bağlıdırlar. Bu mezhepler dışında, Sünnilik'te olan icma-i ümmete, kıyasa ve re'ye başvurulmasını kabul etmeyen, her sorunun çözümünü yalnızca Kur'an'da, Sünnette, sahabe ve tabiunun görüş ve uygulamalarında arayan bir grup daha vardır. Bunlar; Selefiyye veya Selefiyyun (geçmişe bağlılar) olarak anılır. Bu düşünceye bağlı olanlar ortaya çıkan yeni sorunlara çözüm bulmakta yetersiz kaldıkları için fazla yandaş kazanamamışlardır. Hanbelî mezhebi, Selefiyye anlayışına en yakın Sünni mezhep olarak tanınır.

Şiîlerin günümüzde bağlı olduğu en büyük fırka ise İmamiyye (Caferiyye) dir. Bunun dışında sayıları az olmakla birlikte Zeydiyye ve İsmailîyye fırkaları da günümüze ulaşmıştır.

Haricilerin ise günümüze ulaşmış olan tek fırkası İbadiyye'dir.

Ehl-i Sünnet[değiştir | kaynağı değiştir]

Sünni fıkıh mezhepleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Fıkhî açıdan Sünni mezhepler 4 tanedir. Bunlar:

Bu dört fıkhi mezhep arasında uygulama ve ibadetlerde bazı farklılıklar görülür.

Şiîlik[değiştir | kaynağı değiştir]

Haricîlik[değiştir | kaynağı değiştir]

Ali ve Muaviye arasında sürdürülen savaşlar ve mücadelelerde Hâricîler üçüncü grup olarak ortaya çıkmışlardır. Siyasi, itikadi veya tarihi bazı ihtilaflar nedeniyle Hâricîler kendi içlerinde de çeşitli gruplara ayrılmışlardır. Bu grupların bazıları İslam dininin temel akide kaidelerini takip ederken, bazıları İslam dininin itikadi prensiplerinden ayrılarak İslam dairesi dışı ilan edilmiş ve İslam dinin dışında incelenmiştir. Fakat bu grupların da temelleri Haricilere ve İslam dinine dayanır.

İslam'daki başlıca kollara ve ekollere bakış.

Harici grupların başlıcaları[değiştir | kaynağı değiştir]

İslam dışı kabul edilenler[değiştir | kaynağı değiştir]

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]


Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? Nedir? :Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? ile ilgili Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? burada bulabilirsiniz. Detaylar için sitemizi geziniz Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? Ne Demektir? Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? Açıklaması Nedir? Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? Cevabı Nedir? Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? Kelimesinin Anlamı? Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? konusu Nedir Ne, yaşantımızda sık kullanılan kelimelerden birisi olarak karşımıza çıkar. Hem sosyal medyada hem de gündelik yaşantıda kullanılan ne kelimesi, uzun yıllardan beri dilimizdedir. Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? Türk Dil Kurumu na (TDK) göre farklı anlamları olan ne kelimesi, Türkçe de tek başına ya da çeşitli cümleler eşliğinde kullanılabilir. Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? Ne kelimesi ne demek, TDK ya göre anlamı nedir sorularının cevabını arayanlar için bildiris.com doğru adres! Peki, ne kelimesi ne demek, TDK ye göre anlamı nedir? Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? Ne kelimesinin kökeni ne, ne kelimesinin kaç anlamı var? Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? İşte TDK bilgileri ile merak edilenler
Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? Açıklaması? :Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? Açıklama Bir Terim Kavram Ya Da Başka Dilsel Olgunun Daha İyi Anlaşılması İçin Yapılan Ek Bilgidir.Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? Söz Konusu Bilgi Açıklanacak Sözcükten Daha Uzun Olur Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? Açıklama İle İlgili Durumun Kanıtı Şu Şekilde Doğrulanabilir Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? Bir Sözlükteki Tanım İlgili Sözcük Yerine Kullanılabilirse, Bu Bir Açıklamadır. Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? Yani Aynı Bağlam İçinde Hem Sözcük Hem De Tanım Kullanılırsa Ve Anlamsal Açıdan Bir Sorun Oluşturmuyorsa Bu Bir Açıklamadır.
Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? Gerçek mi? :Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? ile ilgili Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? burada bulabilirsiniz. Detaylar için sitemizi geziniz Gerçek anlam Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? sözcüklerin birincil anlamı ile (varsa) bu anlamla doğrudan ilişkili olan anlamlarıdır. Gerçek anlam, temel anlam ile yan anlamların bileşkesidir. Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? Bir sözcüğün mecaz olmayan tüm anlamlarını kapsar.
Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? Hakkında? :Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? ile ilgili Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? burada bulabilirsiniz. Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? Detaylar için sitemizi geziniz Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? Bu sayfada Hakkında nedir Hakkında ne demek Hakkında ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca Hakkında anlamı tanımı açılımı Hakkında hakkında bilgiler Fıkhî mezhep nedir?, Fıkhî mezhep anlamı nedir?, Fıkhî mezhep ne demektir? resimleri Hakkında sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir almanca ingilizce türkçe çevirisini bulabilirsiniz
Silvano dOrba, Mehdi Bazargan, Cara Delevingne, 21. Ordu (Almanya), Domates reçeli, Antonio Luna Rodríguez, Hong Chul, Manastır Muharebesi (1015), İbrahim Edhem Paşa (müşir), Tekirdağın il yolları, Winnecke 4, Mitoz bölünme, Batnaz, Scladina, Fabrice Fokobo, 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali, Bilgi kuramı, Antikythera düzeneği, Chrysophlegma flavinucha, Sembolik matematik, Kilikyalılar Cemiyeti, Andlar, FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalleri listesi, Piye, Seray Kaya, David Ginola, Engin Altan Düzyatan, Wuzhishan, Binom dağılımı, Ahmet Güven, Gergedan, Kabataş Yalanı, Ölüm Otoyolu, Yunanistan Olimpiyat Komitesi, Öğle yemeği, Led Zeppelin IV, Carney Chukwuemeka, Dinozor (film), Mars Reconnaissance Orbiter, UEFA Avrupa Ligi kazanan teknik direktörler listesi, Duyar mısın Feryadımı, Amasra Kalesi, Tiol, Abdulkadir Parmak, İsviçre Federal İdare Mahkemesi, Mr. Hudson, Sayıl alan, Bahaullah, Stone Town, Sulla, Callebaut, Cordenons, Flintbek, Gendoman, Shane Long, Lang Lang, İbn Havkal, İtalyanın idari bölünüşü, 2018 Connecticut Açık, Hohenzollern, John Barnwell, İstihdam, Hercule Poirot, Ulusal Jeouzamsal İstihbarat Ajansı, Mangifera indica, Georgios Papagiannis, Dereyurt, Akdağmadeni, Salvatore Giuliano, Nokia Lumia 800, Sırbistan arması, Fonksiyon, Tientsin, César Pelli, Kallithea, Val di Vizze, Putonghua, Endonezyada izcilik, Yavuz Kruvazörü, Anthems of Rebellion, Someones Watching over Me, Cao Pi, Nayer, Altın Portakal En İyi Sanat Yönetmeni Ödülü, Amberg, Kursık, Devils Advocate (film), Percy Hobart, Kumsolucanı (Dune), Gal Mekel, Hamidoğulları Beyliği, Cem Avşar, Dadyan ailesi, NGC 7223, NGC 7221, Cruiserweight Classic, Grisolia, Kornel Saláta, Etihad Airways, Bronz Çağı Çöküşü, Sigrid Undset,
Fosfatsız Nedir?, Ali Çelebi Kimdir?, Tülin Keçeci Güngör Kimdir?, Edanur Altıntaş Kimdir?, Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kimdir? Yrd Doç Dr Birsel Aybek Nereli Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kaç Yaşında?, Fosfatlı Nedir?, Topsuz Nedir?, Sovyetler Birliği bayrağı Anlamı Nedir, Sovyetler Birliği bayrağı Nasıl Oluştu, Sovyetler Birliği bayrağı Tarihi, Sovyetler Birliği bayrağı Renkleri, Sovyetler Birliği bayrağı Tasarımı, Aslan Sezgin Kimdir?, Topraksız Nedir?, Şener Pul Kimdir?, Topraksı Nedir?, Serap Çakır Kimdir?, Selma Karaman Kimdir?, Formaliteci Nedir?, Yavuz Tellioğlu Kimdir?, Toprakçıl Nedir?, Forgetful Nedir?, Sırbistan-Karadağ bayrağı Anlamı Nedir, Sırbistan-Karadağ bayrağı Nasıl Oluştu, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tarihi, Sırbistan-Karadağ bayrağı Renkleri, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tasarımı, Toprak Rengi Nedir?, For Nedir?, İsmail Aybars Aksoy Kimdir?, Nail Çiler Kimdir?, Toprak Altı Nedir?, Fonolojik Nedir?, Bekir Sıtkı Tarım Kimdir?, İhsan Sarıyar Kimdir?, Topolojik Nedir?, Hasan Bitmez Kimdir?, Topoğrafik Nedir?, Sancak-ı Şerif Anlamı Nedir, Sancak-ı Şerif Nasıl Oluştu, Sancak-ı Şerif Tarihi, Sancak-ı Şerif Renkleri, Sancak-ı Şerif Tasarımı, Lütfi İlteriş Öney Kimdir?, Ufuk Değerliyurt Kimdir?, Folklorik Nedir?, Rana Berk Kimdir?, Toplum Dışı Nedir?, Fokurdak Nedir?, Toplum Bilimsel Nedir?, Fodulca Nedir?, Ayla Bedirhan Çelik Kimdir?, Harun Özgür Yıldızlı Kimdir?, Samara bayrağı Anlamı Nedir, Samara bayrağı Nasıl Oluştu, Samara bayrağı Tarihi, Samara bayrağı Renkleri, Samara bayrağı Tasarımı, Figen Yıldırım Kimdir?, Flüoresan Nedir?, Ayhan Özçelik Kimdir?, Toplanık Nedir?, İzzet Kaplan Kimdir?, Mühip Kanko Kimdir?, Prensin Bayrağı Anlamı Nedir, Prensin Bayrağı Nasıl Oluştu, Prensin Bayrağı Tarihi, Prensin Bayrağı Renkleri, Prensin Bayrağı Tasarımı, Recep Bozdemir Kimdir?, Ali Topçu Kimdir?, Toparlakça Nedir?, Hurşit Çetin Kimdir?, Fadik Temizyürek Kimdir?, Toparlağımsı Nedir?, Toparlacık Nedir?, Osmanlı bayrağı Anlamı Nedir, Osmanlı bayrağı Nasıl Oluştu, Osmanlı bayrağı Tarihi, Osmanlı bayrağı Renkleri, Osmanlı bayrağı Tasarımı, Ülkü Doğan Kimdir?, Mehmet Akif Perker Kimdir?, Necmi Özgül Kimdir?, Top Sakallı Nedir?, Hasan Daşkın Kimdir?, Hasan Memişoğlu Kimdir?, Nazi Almanyası bayrağı Anlamı Nedir, Nazi Almanyası bayrağı Nasıl Oluştu, Nazi Almanyası bayrağı Tarihi, Nazi Almanyası bayrağı Renkleri, Nazi Almanyası bayrağı Tasarımı, Fitopatolojik Nedir?, Öztürk Keskin Kimdir?, Şeref Baran Genç Kimdir?, Tonla Nedir?, Nuran Ergen Kılıç Kimdir?, Fitne Kumkuması Nedir?, Filiz Orman Akın Kimdir?, Tombulca Nedir?, Fitne Fücur Nedir?, Zürriyetsiz İsminin Anlamı Nedir?, Fitilsiz Nedir?, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı Nedir, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Nasıl Oluştu, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tarihi, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Renkleri, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tasarımı, Zürriyetli İsminin Anlamı Nedir?, Mustafa Süleyman Kurtar Kimdir?, Züppe İsminin Anlamı Nedir?, Fitilci Nedir?, Dağıstan Budak Kimdir?, Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kimdir? Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Nereli Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kaç Yaşında?, Zümrüdi İsminin Anlamı Nedir?, Tolgasız Nedir?, Fitçi Nedir?, Hatice Gül Bingöl Kimdir?, Gökhan Baylan Kimdir?, Zülüflü İsminin Anlamı Nedir?, Tolgalı Nedir?, Fişlik Nedir?, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Toleranssız Nedir?, Züllü İsminin Anlamı Nedir?, Fişli Nedir?, Fişeksiz Nedir?, Zülcelâl İsminin Anlamı Nedir?, Sözdar Akdoğan Kimdir?, Murat Turna Kimdir?, Fahri Özkan Kimdir?, Zührevi İsminin Anlamı Nedir?,