Erdoğan Bayraktar Kimdir?

Erdoğan Bayraktar Kimdir?

Erdoğan Bayraktar Kimdir?

Erdoğan Bayraktar Nereli

Erdoğan Bayraktar Kaç Yaşında? Erdoğan Bayraktar Boyu Kaç Erdoğan Bayraktar Kaç Kilo Erdoğan Bayraktar Doğum Tarihi Erdoğan Bayraktar Ne Demektir? Erdoğan Bayraktar Anlamı Nedir?
Erdoğan Bayraktar Kimdir? , Erdoğan Bayraktar Nereli , Erdoğan Bayraktar Kaç Yaşında? , Erdoğan Bayraktar Boyu Kaç , Erdoğan Bayraktar Kaç Kilo , Erdoğan Bayraktar Doğum Tarihi , Erdoğan Bayraktar Ne Demektir? , Erdoğan Bayraktar Anlamı Nedir?
Kim Kimdir? Biyografiler

Biyografi Paralel Yaşamlar'ın 1727 tarihli üçüncü edisyonu Kim Kimdir? Biyografi Biyografi ya da yaşam öyküsü, bir kişinin yaşamını ayrıntılı bir biçimde açıklayan bir edebiyat türüdür. Kişi kendi hayatını anlatıyorsa buna otobiyografi, şairlerin yaşam hikayesi anlatılıyorsa da buna tezkire denir. Biyografiler eğitim, iş, ilişkiler ve ölüm gibi temel olaylardan daha fazlasını içerir. Bir biyografi, bir konunun yaşam öyküsünü sunar, deneyimle ilgili samimi ayrıntılar da dahil olmak üzere yaşamlarının çeşitli yönlerini vurgular ve öznenin kişiliğinin bir analizini içerir.

Kim Kimdir? Biyografi

Biyografik eserler genellikle kurgusal değildir, ancak kurgu bir kişinin hayatını betimlemek için de kullanılabilir. Kim Kimdir? Biyografi Biyografik kapsamın derinlemesine bir biçimine eski yazı denir. Edebiyattan filme kadar çeşitli mecralarda yapılan çalışmalar biyografi olarak bilinen edebiyat türünü oluşturur.

Erdoğan Bayraktar
Erdoğan Bayraktar Kelimesinin Anlamı Nedir? Erdoğan Bayraktar Kelimesinin Anlamı Ne demek? , Erdoğan Bayraktar Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Demek Ne Demek, Nedir? Tdk'ye Göre Anlamı
Demek kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir. TDK'ye göre, demek kelimesi anlamı şu şekildedir:
Erdoğan Bayraktar - Söylemek, söz söylemek -  Ad vermek -  Bir dilde karşılığı olmak -  Herhangi bir ses çıkarmak -  Herhangi bir kanıya, yargıya varmak -  Düşünmek Erdoğan Bayraktar - Oranlamak Erdoğan Bayraktar - Ummak, - Erişmek -  Bir işe kalkışmak, yeltenmek -  Saymak, kabul etmek -  bir şey anlamına gelmek -  öyle mi,  - yani, anlaşılan -  inanılmayan, beklenmeyen durumlarda kullanılan pekiştirme veya şaşma sözü

Demek Kelimesi Cümle İçerisinde Kullanımı
Erdoğan Bayraktar - Eskilerin dediği gibi beşer, şaşar. -  Muşmulaya döngel de derler.
Erdoğan Bayraktar - Kamer `ay` demektir. -  Küt dedi, düştü. -  Bu işe herkes ne der? -  Güzellik desen onda, zenginlik desen onda. -  Bundan sonra gelir mi dersin? -  Saat yedi dedi mi uyanırım. - Kımıldanayım deme, kurşunu yersin. Ağzını açayım deme, çok fena olursun. - Yarım milyon dediğin nedir? - Okuryazar olmak adam olmak demek değildir. -  Vay! Beni kovuyorsun demek, pekâlâ! Erdoğan Bayraktar - Demek gideceksin.

Demek Kelimesi Kullanılan Atasözü Ve Deyimler
 - dediği çıkmak - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek
 - dedi mi - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin  - demek istemek , - demek ki (veya demek oluyor ki) , - demek olmak , - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok - dediği çıkmak , {buraya- - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek i, - dedi mi , {buraya- - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin , - demek istemek - demek ki (veya demek oluyor ki) - demek olmak - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok

Erdoğan Bayraktar
Erdoğan Bayraktar Nedir? Erdoğan Bayraktar Ne demek? , Erdoğan Bayraktar Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi , Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız. İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Erdoğan Bayraktar
Erdoğan Bayraktar Kelimesinin Anlamı? Erdoğan Bayraktar Ne Demek? Erdoğan Bayraktar Ne Demektir? ,Erdoğan Bayraktar Analizi?
Erdoğan Bayraktar
Erdoğan Bayraktar Anlamı Nedir? Erdoğan Bayraktar Ne Demektir?, Erdoğan Bayraktar Açıklaması Nedir? , Erdoğan Bayraktar Cevabı Nedir? , Erdoğan Bayraktar Kelimesinin Anlamı?

Erdoğan Bayraktar Kimdir?

Erdoğan Bayraktar

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Erdoğan Bayraktar
Türkiye Çevre ve Şehircilik Bakanı
Görev süresi
6 Temmuz 2011 - 25 Aralık 2013
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan
Yerine geldiği Yeni makam
Yerine gelen İdris Güllüce
Kişisel bilgiler
Doğum 10 Ekim 1948 (75 yaşında)
Of, Trabzon
Partisi Adalet ve Kalkınma Partisi (2011-günümüz)
Bitirdiği okul İstanbul Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisi
Mesleği Mühendis, iş insanı, siyasetçi

Erdoğan Bayraktar (d. 10 Ekim 1948; Of, Trabzon), Türk mühendis, bürokrat ve siyasetçi. 61. Türkiye Cumhuriyeti Hükûmeti'nin eski Çevre ve Şehircilik Bakanı.

Hayatı[değiştir | kaynağı değiştir]

Eğitimine İstanbul Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İnşaat Anabilim Dalı'nda, Metropol Şehirlerde Alternatif Yerleşim Birimleri konusunda Yüksek Lisans derecesi aldı. Bükreş Üniversitesi'nde de inşaat sözleşmeleri konusunda tez hazırlayarak derece almıştır.

1973-1994 yılları[değiştir | kaynağı değiştir]

Özel sektörde geçirdiği 21 yıl boyunca müteahhit olarak ve kendi kurduğu şirketin konut yapı kooperatifi yöneticisi olarak, 3 bin konut, ofis ve sanayi işyerleri üretimini gerçekleştirdi. 1977-1979 yılları arasında vatani görevini ifa ederken, Eskişehir-Afyon-Kütahya-Balıkesir illerinde askeri lojman inşaatlarında Kontrol Amiri Vekili olarak 6 bin konutun inşaatını denetlemiştir.

1989-1999 yılları[değiştir | kaynağı değiştir]

İstanbul ve Eminönü belediyelerinde Belediye Meclis Üyeliğinde; ayrıca, 1995-1999 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ’ta Genel Müdürlük görevinde bulundu. Genel Müdürlük görevi sırasında, İstanbul’un 11 değişik bölgesinde 17 bin konuttan oluşan yerleşim birimleri üretimini gerçekleştirmiştir.

1999-2000 yılları[değiştir | kaynağı değiştir]

Amerika Birleşik Devletleri'de 10 ay süreyle Yabancı Dil ve İnşaat Teknolojileri eğitimi aldı. Avrupa’da çeşitli ülkelerde konut, işyeri, kooperatifçilik ve gayrimenkul sistemleri hakkında eğitim ve seminerlere katıldı.

2000-2001 yıllarında Ankara Büyükşehir Belediyesi Metropol İmar A.Ş.’de Genel Müdürlük yaptı. 2001–2002 yıllarında Ankara Büyükşehir Belediyesi PORTAŞ Genel Müdür Danışmanlığı yaptı. 2002 yılının Aralık ayından 10 Mart 2011 tarihine kadar Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı görevinde bulundu. 24. Dönem Trabzon Milletvekili olarak TBMM'ye girmiştir.

Erdoğan Bayraktar döneminde TOKİ[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 81 il 800 ilçe, 1920 şantiyede (486.784 konut)
  • 54.218'i gecekondu kentsel dönüşüm projesi,
  • 687 okul (lise, ilköğretim ve anaokulu), 771 spor salonu, 37 kütüphane, 420 ticaret merkezi, 92 hastane, 86 sağlık ocağı, 351 cami, 66 Yurt ve Pansiyon (16.876 Kişilik), 23 Sevgi Evi (199 bina), 17 Engelsiz Yaşam Merkezi (165 bina) inşaatları başlatılmış, büyük kısmı tamamlanmıştır.

İstifası[değiştir | kaynağı değiştir]

Erdoğan Bayraktar, 17 Aralık 2013 tarihinde yapılan yolsuzluk operasyonu çerçevesinde 25 Aralık tarihinde bakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa ettiğini açıkladı.[1] Görevden istifa etmiş olmasına rağmen resmi yazışmalarda durumu Başbakan tarafından görevden alınmış olarak gösterilmiştir.[2][3]

Diğer[değiştir | kaynağı değiştir]

Kitapları[değiştir | kaynağı değiştir]

Ödülleri[değiştir | kaynağı değiştir]

  • İspanya Kraliyet Ailesi tarafından “Alt Gelir Grubuna Yönelik Konut Üretimi”nden dolayı TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’a kraliyet nişanı ödülü verilmiştir.
  • Aynı zamanda, dünyanın önde gelen Gayrimenkul Organizasyonlarından Barcelona Meeting Point (BMP) ve EIRE (İtalya, Milano Gayrimenkul Organizasyonu) tarafından Erdoğan Bayraktar’a ve TOKİ’ye “Alt Gelir Grubuna Konut Sunumu” ve “Girişimcilik ve Gayrimenkul Geliştirilmesi” konularında ödüller verilmiştir.
  • “Gecekondu ve Kentsel Yenileme” adlı kitabı, Ekonomik Araştırmalar Merkezi Yayınları tarafından Mayıs 2006’da, “Bir İnsanlık Hakkı Konut: TOKİ’nin Planlı Kentleşme ve Konut Üretim Seferberliği” adlı kitabı da Boyut Yayınları tarafından Kasım 2007’de yayınlanmıştır.
  • Ulusal ve uluslararası pek çok konferansa katılımının yanı sıra, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Yapı İşletmesi Ana Bilim Dalı, Ankara Üniversitesi Taşınmaz Geliştirme Anabilim Dalı, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi İşletme Bölümü ve Elazığ Fırat Üniversitesinde gayrimenkul geliştirme ve finansmanı, inşaat sektöründeki gelişmeler, konut politikaları ve TOKİ uygulamaları konularında dersler ve seminerler vermiştir. Nisan 2010’da İstanbul Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyeliğine seçilmiştir. 1 Haziran 2010 tarihinde Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi tarafından “toplu konut alanındaki birikimi, konut üretimi konusundaki çalışmaları, gecekondu önleme, kentsel gelişim ve yenileme çalışmaları” nedeniyle Fahri Doktora unvanı verilmiştir.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 24 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Aralık 2013. 
  2. ^ 26 Aralık 2013 tarihli 27 Aralık 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. SoL (haber portalı) haberi 26 Aralık 2013 tarihinde erişilmiştir
  3. ^ Resmi yazışmalara göre Anayasa'nın 109. maddesi gereği Başbakan'ın teklifi ve Cumhurbaşkanı'nın onayı ile bakanlık görevinden azledildiği belirtilmiş, azil kararı 26 Aralık 2013 tarih ve 28863 numaralı Resmi Gazete'de yayımlanmıştır.

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Siyasi görevi
Önce gelen:
Mustafa Demir
Türkiye Çevre ve Şehircilik Bakanı
6 Temmuz 2011 - 25 Aralık 2013
Sonra gelen:
İdris Güllüce


Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • Erdoğan Bayraktar Kimdir? Kimdir?:Erdoğan Bayraktar Kimdir? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? Erdoğan Bayraktar Kimdir? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. Erdoğan Bayraktar Kimdir? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. Erdoğan Bayraktar Kimdir? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • Erdoğan Bayraktar Kimdir? Biyografisi?:Biyografi, Erdoğan Bayraktar Kimdir? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. Erdoğan Bayraktar Kimdir? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. Erdoğan Bayraktar Kimdir? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. Erdoğan Bayraktar Kimdir? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • Erdoğan Bayraktar Kimdir? Kaç Yaşında?:Erdoğan Bayraktar Kimdir? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. Erdoğan Bayraktar Kimdir? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. Erdoğan Bayraktar Kimdir? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • Erdoğan Bayraktar Kimdir? Nereli?:Erdoğan Bayraktar Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. Erdoğan Bayraktar Kimdir? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. Erdoğan Bayraktar Kimdir? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. Erdoğan Bayraktar Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

Seyfo Dayı, Wörthersee, Türk Boğazları, DirecTV, Planlı ekonomi, NGC 1461, Kask monteli ekran, Floem, Tantuni, Xenotilapia, Nekromansi, Meise, Once Upon a Time in Mexico, Cheorwon, TvOS, Hadramut ili, NGC 3606, MÖ 450, WWE NXT UK, Kargıpınarı, La môme, Dragonfly, Fergus Suter, BAE Systems, Elena Altieri, Plütino, RAD750, Salomon Kalou, Trigeminal nevralji, Apistogramma atahualpa, Supermarine Seafire, Erik ten Hag, Carabus elysii, Dusty Rhodes Tag Team Classic, Brevicipitidae, Konalga, Baskil, Catherine II of Russia, Triyas, Tarih öncesi, Quebec Nordiques, Mars Bilim Laboratuvarı, George Milne, Bofors, 2019 Açık 13, 18. Türkiye Hükûmeti, Campbeltown Havalimanı, Edgaras Jankauskas, Phil Neal, Vatansızlık, Selahattin Babüroğlu, Hawker Siddeley Nimrod, Loup, Cheiracanthium annulipes, Firelight, Maleficent (film), Loafer, Magnolia (film), Coming Home (Sjonni’s Friends şarkısı), Beş Aile, Enceladus, Diyojen, Curiosity, Horoz, Alex Joffé, Youssef Mokhtari, Güney Atabask dilleri, Köstekli saat, Galaktik Merkez, Yingtan, Yamaha YZF R1, Lityum iyon pil, Arjantin 20 yaş altı millî futbol takımı, WWE personel listesi, Öklid teoremi, Yıldızlar Holding, Dehidratasyon, Bristol Aeroplane Company, Birinci Schleswig Savaşı, Tehlike sinyali, The Good Place, Ermeni Kırımının tarihyazımı, Birlikte Demokrasi Partisi, Mancınık Kalesi, İkinci Dünya Savaşı sırasında direniş, Sibin, Gelin ödü tatlısı, Panayotis Kone, Bülent Bilgiç, Satürnün doğal uyduları, Solidi, Heinrich von Tunna, Fernando Tissone, los angeles, Peace, Gondifelos, FIFA 15, Hemite Kalesi, Robotik hukuku, Azerbaycanda gıda endüstrisi, Necid Sultanlığı,
Yukarı Volta bayrağı Anlamı Nedir, Yukarı Volta bayrağı Nasıl Oluştu, Yukarı Volta bayrağı Tarihi, Yukarı Volta bayrağı Renkleri, Yukarı Volta bayrağı Tasarımı, Mehmet Ümit Küçükkaya Kimdir?, Murat Çakar Kimdir?, Fotomekanik Nedir?, Meral Garip Kimdir?, Torpilli Nedir?, Nilgün Dalkılıç Kimdir?, Fotojen Nedir?, Caner Arduç Kimdir?, Yugoslavya bayrağı Anlamı Nedir, Yugoslavya bayrağı Nasıl Oluştu, Yugoslavya bayrağı Tarihi, Yugoslavya bayrağı Renkleri, Yugoslavya bayrağı Tasarımı, Kaan Altındağ Kimdir?, Toriğini Çalıştır Nedir?, Fosilli Nedir?, Necla Aktay Kimdir?, Fosforsuz Nedir?, Cuma Karavar Kimdir?, Yusuf Çakmak Kimdir?, Fosforik Nedir?, Talış bayrağı Anlamı Nedir, Talış bayrağı Nasıl Oluştu, Talış bayrağı Tarihi, Talış bayrağı Renkleri, Talış bayrağı Tasarımı, Gizem Albaş Kimdir?, Fosforışıl Nedir?, Fosfatsız Nedir?, Ali Çelebi Kimdir?, Tülin Keçeci Güngör Kimdir?, Edanur Altıntaş Kimdir?, Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kimdir? Yrd Doç Dr Birsel Aybek Nereli Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kaç Yaşında?, Fosfatlı Nedir?, Topsuz Nedir?, Sovyetler Birliği bayrağı Anlamı Nedir, Sovyetler Birliği bayrağı Nasıl Oluştu, Sovyetler Birliği bayrağı Tarihi, Sovyetler Birliği bayrağı Renkleri, Sovyetler Birliği bayrağı Tasarımı, Aslan Sezgin Kimdir?, Topraksız Nedir?, Şener Pul Kimdir?, Topraksı Nedir?, Serap Çakır Kimdir?, Selma Karaman Kimdir?, Formaliteci Nedir?, Yavuz Tellioğlu Kimdir?, Toprakçıl Nedir?, Forgetful Nedir?, Sırbistan-Karadağ bayrağı Anlamı Nedir, Sırbistan-Karadağ bayrağı Nasıl Oluştu, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tarihi, Sırbistan-Karadağ bayrağı Renkleri, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tasarımı, Toprak Rengi Nedir?, For Nedir?, İsmail Aybars Aksoy Kimdir?, Nail Çiler Kimdir?, Toprak Altı Nedir?, Fonolojik Nedir?, Bekir Sıtkı Tarım Kimdir?, İhsan Sarıyar Kimdir?, Topolojik Nedir?, Hasan Bitmez Kimdir?, Topoğrafik Nedir?, Sancak-ı Şerif Anlamı Nedir, Sancak-ı Şerif Nasıl Oluştu, Sancak-ı Şerif Tarihi, Sancak-ı Şerif Renkleri, Sancak-ı Şerif Tasarımı, Lütfi İlteriş Öney Kimdir?, Ufuk Değerliyurt Kimdir?, Folklorik Nedir?, Rana Berk Kimdir?, Toplum Dışı Nedir?, Fokurdak Nedir?, Toplum Bilimsel Nedir?, Fodulca Nedir?, Ayla Bedirhan Çelik Kimdir?, Harun Özgür Yıldızlı Kimdir?, Samara bayrağı Anlamı Nedir, Samara bayrağı Nasıl Oluştu, Samara bayrağı Tarihi, Samara bayrağı Renkleri, Samara bayrağı Tasarımı, Figen Yıldırım Kimdir?, Flüoresan Nedir?, Ayhan Özçelik Kimdir?, Toplanık Nedir?, İzzet Kaplan Kimdir?, Mühip Kanko Kimdir?, Prensin Bayrağı Anlamı Nedir, Prensin Bayrağı Nasıl Oluştu, Prensin Bayrağı Tarihi, Prensin Bayrağı Renkleri, Prensin Bayrağı Tasarımı, Recep Bozdemir Kimdir?, Ali Topçu Kimdir?, Toparlakça Nedir?, Hurşit Çetin Kimdir?, Fadik Temizyürek Kimdir?, Toparlağımsı Nedir?, Toparlacık Nedir?, Osmanlı bayrağı Anlamı Nedir, Osmanlı bayrağı Nasıl Oluştu, Osmanlı bayrağı Tarihi, Osmanlı bayrağı Renkleri, Osmanlı bayrağı Tasarımı, Ülkü Doğan Kimdir?, Mehmet Akif Perker Kimdir?, Necmi Özgül Kimdir?, Top Sakallı Nedir?, Hasan Daşkın Kimdir?, Hasan Memişoğlu Kimdir?, Nazi Almanyası bayrağı Anlamı Nedir, Nazi Almanyası bayrağı Nasıl Oluştu, Nazi Almanyası bayrağı Tarihi, Nazi Almanyası bayrağı Renkleri, Nazi Almanyası bayrağı Tasarımı, Fitopatolojik Nedir?, Öztürk Keskin Kimdir?, Şeref Baran Genç Kimdir?, Tonla Nedir?, Nuran Ergen Kılıç Kimdir?, Fitne Kumkuması Nedir?, Filiz Orman Akın Kimdir?, Tombulca Nedir?, Fitne Fücur Nedir?, Zürriyetsiz İsminin Anlamı Nedir?, Fitilsiz Nedir?, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı Nedir, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Nasıl Oluştu, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tarihi, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Renkleri, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tasarımı, Zürriyetli İsminin Anlamı Nedir?, Mustafa Süleyman Kurtar Kimdir?, Züppe İsminin Anlamı Nedir?,