Patricia Clarkson Kimdir?

Patricia Clarkson Kimdir?

Patricia Clarkson Kimdir?

Patricia Clarkson Nereli

Patricia Clarkson Kaç Yaşında? Patricia Clarkson Boyu Kaç

Patricia Clarkson Kaç Kilo Patricia Clarkson Doğum Tarihi

Patricia Clarkson Ne Demektir? Patricia Clarkson Anlamı Nedir?

Patricia Clarkson Kimdir? , Patricia Clarkson Nereli , Patricia Clarkson Kaç Yaşında? , Patricia Clarkson Boyu Kaç , Patricia Clarkson Kaç Kilo , Patricia Clarkson Doğum Tarihi , Patricia Clarkson Ne Demektir? , Patricia Clarkson Anlamı Nedir?

Patricia Clarkson Kimdir?

Patricia Clarkson

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Patricia Clarkson
Patricia Clarkson, 2017
DoğumPatricia Davies Clarkson
29 Aralık 1959 (64 yaşında)
New Orleans, Louisiana, ABD
MilliyetAmerikalı
MeslekOyuncu
Etkin yıllar1985-günümüz
EvlilikBekar

Patricia Davies Clarkson (d. 29 Aralık 1959), Amerikalı sinema oyuncusudur.

East Coast'ta tiyatro eğitimi alan Clarkson, 1985 yılında oyunculuk kariyerine başladı. Bu tarihten itibaren film ve dizi oyunculuğu yapmaya başladı. Çok sayıda filmde oynayan Clarkson'ın en bilinen filmleri arasında Dokunulmazlar, Yeşil Yol, İyi Geceler ve İyi Şanslar, Zindan Adası ve Barselona, Barselona bulunmaktadır. Clarkson, en başarılı performanslarından birisini sergilediği Pieces of April filmiyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Akademi Ödülü'ne aday oldu.

Filmler[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Film Rol
1987 Untouchables, TheThe Untouchables Catherine Ness
1988 Dead Pool, TheThe Dead Pool Samantha Walker
Rocket Gibraltar Rose Black
Everybody's All-American Leslie Stone
1990 Tune in Tomorrow Aunt Olga
1992 Four Eyes and Six Guns Lucy Laughton
1995 Pharaoh's Army Sarah Anders
Jumanji Carol Anne Parrish
1998 Çarpraz Hayatlar Allison
High Art Greta
1999 Yeşil Yol Melinda Moores
Wayward Son Wesley
Simply Irresistible Lois McNally
2000 Falling Like This Caroline Lockhart
Joe Gould's Secret Vivian Marquie
2001 Safety of Objects, TheThe Safety of Objects Annette Jennings
Söz Margaret Larsen
Wendigo Kim
2002 Welcome to Collinwood Rosalind
Far from Heaven Eleanor Fine
Heartbreak Hospital Lottie Ohrwasher
Baroness and the Pig, TheThe Baroness and the Pig The Baroness
2003 Dogville Vera
Station Agent, TheThe Station Agent Olivia Harris
All the Real Girls Elvira Fine
Pieces of April Joy Burns
2004 Miracle Patti Brooks
2005 İyi Geceler ve İyi Şanslar Shirley Wershba
Dying Gaul, TheThe Dying Gaul Elaine Tishop
2006 Woods, TheThe Woods Ms. Traverse
All the King's Men Sadie Burke
2007 No Reservations Paula
Lars and the Real Girl Dagmar
Married Life Pat Allen
2008 Blind Date Janna
Phoebe in Wonderland Miss Dodger
Aşkın peşinde Carolyn
Barselona, Barselona Judy Nash
2009 Whatever Works Marietta
2081 Anlatıcı
For the Love of Movies: The Story of American Film Criticism Anlatıcı
Cairo Time Juliette Grant
2010 Zindan Adası 2nd Rachel Solando
Legendary Sharon Chetley
Main Street Willa
Easy A Rosemary Penderghast
2011 Friends with Benefits Lorna
One Day Alison Mayhew
2013 The East Sharon
2014 The Maze Runner Chancellor Ava Paige

Diziler[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Dizi Rol
1985 Spenser: For Hire Elizabeth Haller
1986 Equalizer, TheThe Equalizer Deborah Wade
1990 Yaşlı Adam ve Deniz Mary Pruitt
1990 Tales from the Crypt Suzy
1990 Law & Order Laura Winthrop
1991 Davis Rules Cosmo Yeargin
1992 Blind Man's Bluff Dr. Virginia Hertz
1992 American Story, AnAn American Story Barbara Meade
1992 Legacy of Lies Pat Rafael
1992 Four Eyes and Six Guns Lucy Laughton
1993 Queen Elizabeth "Lizzie" Perkins
1993 Caught in the Act Meg
1994 She Led Two Lives Desiree Parnell
1995-96 Murder One Annie Hoffman
1996 London Suite Diana Nichols
1996 Wedding, TheThe Wedding Della McNeil
2000 Wonderland Mrs. Tammy Banger
2001 Frasier Claire French
2002 Carrie Margaret White
2002-05 Six Feet Under Sarah O'Connor
2007 American Masters Anlatıcı
2009 Saturday Night Live Justin Timberlake'in annesi karakterinde
2011 Saturday Night Live Justin Timberlake'in annesi karakterinde
2011 Parks and Recreation Tammy Swanson I
2012 The Dust Bowl Hazel Lucas Shaw
2012 Five Mia Knowles

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]



Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • Patricia Clarkson Kimdir? Kimdir?:Patricia Clarkson Kimdir? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? Patricia Clarkson Kimdir? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. Patricia Clarkson Kimdir? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. Patricia Clarkson Kimdir? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • Patricia Clarkson Kimdir? Biyografisi?:Biyografi, Patricia Clarkson Kimdir? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. Patricia Clarkson Kimdir? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. Patricia Clarkson Kimdir? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. Patricia Clarkson Kimdir? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • Patricia Clarkson Kimdir? Kaç Yaşında?:Patricia Clarkson Kimdir? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. Patricia Clarkson Kimdir? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. Patricia Clarkson Kimdir? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • Patricia Clarkson Kimdir? Nereli?:Patricia Clarkson Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. Patricia Clarkson Kimdir? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. Patricia Clarkson Kimdir? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. Patricia Clarkson Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

Pierre de Coubertin, 1993 NBA Playoffları, 1966 NBA Playoffları, Ermeni edebiyatı, 1955 NBA Playoffları, Tresiba, Enix, Nizamüddin Ahmed Paşa, Migueli, Frank Abagnale, Charles Taylor (filozof), Tr.wikipedia.org, The Undertaker, Themis, THEMIS, I Dont Wanna Live Forever, Sinanüddin Fakih Yusuf Paşa, Olimpiyat Oyunlarında İtalya, Irvin Kershner, Kırdki, Indianola, Nebraska, Viktor Vasin, Mehmet Cemil Uybadın, Donuts, TBMM 1. Dönem Eskişehir milletvekilleri listesi, Yuya Hashiuchi, Mitsui Fudosan, Haydar Görk, İran Karikatür Krizi, İrsen Küçük, Amerind dilleri, Mushi Production, Belarus Büyük Vatanseverlik Savaşı Müzesi, Miguel Pinto, Gerileme dönemi Osmanlı sadrazamları listesi, Pasif direniş, 1. lig, Hakem denetimi, Z (film, 1969), Namur, Makana Baku, Kilmarnock FC, Championship, Özbek dili, Sakaca, İli Kazak Özerk İli, Nanay dili, İber vaşağı, Chorzów, Huizhou Çincesi, Çin Dilleri, Wu Çincesi, Kantitatif, Ulusal Coğrafi Veri Altyapısı, Osmanlı mimarisi, Hezarpare Ahmed Paşa, 1975 Başbakanlık Kupası, LDPR, Hmong dili, HK MP7, Cliff Robertson, Satan, Mohamed Yousif, Ahmet Taner Kışlalı, Stoyan Danev, Outlook.com, 2008 Vuelta a España, Amerika yerlisi yazarlar listesi, Laurentia, Halilpaşa, İspir, Yapay radyoizotop, Tekirdağlı Bekri Mustafa Paşa, Koloa Talake, Butanda İslam, 2003 FA Community Shield, Domuz eti, Kenan Yontunç, İbrahim Karaca, Küçük gezegen uyduları listesi, Ural Dağları, Baht, Tozkoparan İskender bölümleri listesi, Haluk Bilginer, Franklin, Florida, Çorlulu Köse Bahir Mustafa Paşa, Smart, Astral Chain, Liverpool FC teknik direktörleri listesi, Meroitik dil, Nötron emisyonu, Osmanlı döneminde Bulgaristan, 1958, 2024 Brisbane International, Çavlı Bey, No (kana), Gestalt psikolojisi, Trinidad ve Tobago, Ersay Üner, Antonio Canova, Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine,
Zümrüdi İsminin Anlamı Nedir?, Tolgasız Nedir?, Fitçi Nedir?, Hatice Gül Bingöl Kimdir?, Gökhan Baylan Kimdir?, Zülüflü İsminin Anlamı Nedir?, Tolgalı Nedir?, Fişlik Nedir?, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Toleranssız Nedir?, Züllü İsminin Anlamı Nedir?, Fişli Nedir?, Fişeksiz Nedir?, Zülcelâl İsminin Anlamı Nedir?, Sözdar Akdoğan Kimdir?, Murat Turna Kimdir?, Fahri Özkan Kimdir?, Zührevi İsminin Anlamı Nedir?, Fişekli Nedir?, Züğürt İsminin Anlamı Nedir?, İzmir bayrağı Anlamı Nedir, İzmir bayrağı Nasıl Oluştu, İzmir bayrağı Tarihi, İzmir bayrağı Renkleri, İzmir bayrağı Tasarımı, Filiz Çelik Kimdir?, Toksikolojik Nedir?, Fistolu Nedir?, Koray Önsel Kimdir?, Zübük İsminin Anlamı Nedir?, Toksik Nedir?, Fikret Tufanyazıcı Kimdir?, Zulmeden İsminin Anlamı Nedir?, Fistansız Nedir?, İlker Yücel Kimdir?, Tokatlı Nedir?, Zömbe İsminin Anlamı Nedir?, Gadsden bayrağı Anlamı Nedir, Gadsden bayrağı Nasıl Oluştu, Gadsden bayrağı Tarihi, Gadsden bayrağı Renkleri, Gadsden bayrağı Tasarımı, Tokalı Nedir?, Selma Sarıcıoğlu Çalışkan Kimdir?, Zottiri İsminin Anlamı Nedir?, Ümit Duman Kimdir?, Zot İsminin Anlamı Nedir?, Bahadır Gökmen Kimdir?, Berrin Selbuz Kimdir?, Tok Sözlü Nedir?, Fiskal Nedir?, Zorunlu İsminin Anlamı Nedir?, Zorlu İsminin Anlamı Nedir?, Toimeton Nedir?, Ömer Eldemir Kimdir?, Demokratik Kampuçya bayrağı Anlamı Nedir, Demokratik Kampuçya bayrağı Nasıl Oluştu, Demokratik Kampuçya bayrağı Tarihi, Demokratik Kampuçya bayrağı Renkleri, Demokratik Kampuçya bayrağı Tasarımı, Kürşat Özer Kimdir?, Zorlayıcı İsminin Anlamı Nedir?, Sertaç Çelikkaleli Kimdir?, Zorlamasız İsminin Anlamı Nedir?, Togolu Nedir?, Kenan Çarboğa Kimdir?, Zorlama İsminin Anlamı Nedir?, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Anlamı Nedir, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Nasıl Oluştu, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Tarihi, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Renkleri, Bizans İmparatorluğu bayrakları ve sembolleri Tasarımı, Burak Ustalı Kimdir?, Zorca İsminin Anlamı Nedir?, Zorba İsminin Anlamı Nedir?, İlker İpek Kimdir?, Gülcan Alp Kimdir?, Zoraki İsminin Anlamı Nedir?, Niyazi Ünalmış Kimdir?, Zor İsminin Anlamı Nedir?, Fin Ugor Nedir?, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Başkurdistan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Asiye Küçükyılmaz Kimdir?, Tirşemsi Nedir?, Zoolojik İsminin Anlamı Nedir?, Tirşe Gözlü Nedir?, Filtresiz Nedir?, Zom İsminin Anlamı Nedir?, İbrahim Kaan Kimdir?, Filtreli Nedir?, Hasan Ataman Kimdir?, Ziyasız İsminin Anlamı Nedir?, Filozofik Nedir?, Ziyansız İsminin Anlamı Nedir?, Aslan ve Güneş Anlamı Nedir, Aslan ve Güneş Nasıl Oluştu, Aslan ve Güneş Tarihi, Aslan ve Güneş Renkleri, Aslan ve Güneş Tasarımı, Şeref Tamtürk Kimdir?, Onur Sergen Doğan Kimdir?, Ziyadar İsminin Anlamı Nedir?, İsmail Büyükkayıkçı Kimdir?, Filolojik Nedir?, Canan Kebenç Özkan Kimdir?, Tipsiz Nedir?, Tipolojik Nedir?, Zirai İsminin Anlamı Nedir?, Okan Işıktaş Kimdir?, Tipili Nedir?, Arap İsyanı bayrağı Anlamı Nedir, Arap İsyanı bayrağı Nasıl Oluştu, Arap İsyanı bayrağı Tarihi, Arap İsyanı bayrağı Renkleri, Arap İsyanı bayrağı Tasarımı, Zingal İsminin Anlamı Nedir?, Zinde İsminin Anlamı Nedir?, Yrd Doç Dr Berat Ahi Kimdir? Yrd Doç Dr Berat Ahi Nereli Yrd Doç Dr Berat Ahi Kaç Yaşında?, İsmail Keskin Kimdir?, Zincirleme İsminin Anlamı Nedir?, Filantrop Nedir?, Özgen Aydıncak Kimdir?, Zimmetli İsminin Anlamı Nedir?, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Anlamı Nedir, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Nasıl Oluştu, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Tarihi, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Renkleri, Amerika Konfedere Devletleri bayrağı Tasarımı,