Jerry Stiller Kimdir?

Jerry Stiller Kimdir?

Jerry Stiller Kimdir?

Jerry Stiller Nereli

Jerry Stiller Kaç Yaşında? Jerry Stiller Boyu Kaç

Jerry Stiller Kaç Kilo Jerry Stiller Doğum Tarihi

Jerry Stiller Ne Demektir? Jerry Stiller Anlamı Nedir?

Jerry Stiller Kimdir? , Jerry Stiller Nereli , Jerry Stiller Kaç Yaşında? , Jerry Stiller Boyu Kaç , Jerry Stiller Kaç Kilo , Jerry Stiller Doğum Tarihi , Jerry Stiller Ne Demektir? , Jerry Stiller Anlamı Nedir?

Jerry Stiller Kimdir?

Jerry Stiller

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Jerry Stiller
Jerry Stiller
Doğum8 Haziran 1927(1927-06-08)
Brooklyn, New York, ABD.
Ölüm11 Mayıs 2020 (92 yaşında)
Manhattan, New York Şehri, ABD.
Ölüm sebebiDoğal nedenler
EğitimSyracuse Üniversitesi (B.A.)
MeslekKomedyen, aktör
Etkin yıllar1953–2020
Evlilik
Anne Meara
(e. 1954; ö. 2015)
Çocuk(lar)Ben Stiller ve Amy Stiller ile 2 evlatlık
Jerry Stiller ve oyuncu eşi Anne Meara 1965'te

Gerald Isaac "Jerry" Stiller (8 Haziran 1927, Brooklyn, New York – 11 Mayıs 2020, Manhattan, New York Şehri), Amerikalı komedyen ve aktör. Eşi oyuncu Anne Meara ile birlikte kurdukları kabare ekibi "Stiller ve Meara" olarak uzun yıllar komedi gösterileri düzenlediler. İki çcoğundan oğlu Ben Stiller ( Zoolander, Heavyweights, Hot Pursuit ve The Heartbreak Kid filmlerinde yer aldı) ve kızı Amy Stiller'da oyuncu ve komedyendir. Stiller en çok televizyon ekranlarının vazgeçilmez komedi dizilerinden olan Seinfeld'dede Frank Costanza karakteri ve yine televizyon yapımı "The King of Queens" 'de canlandırdığı Arthur Spooner rolleriyle akıllarda kalmıştır.

İlk yılları[değiştir | kaynağı değiştir]

Stiller dört çocuğu olan[1] Polonya Yahudisi kökenli Bella Stiller (evlilik öncesi soyadı: Citrin) ve Britanya Yahudisi kökenli otobüs şoförü William Stiller'in oğlu olarak 8 Haziran 1927'de Brooklyn, New York Şehri'nde doğdu.[2] Aile kökleri Britanya ve Polonya kökenlidir.[3]

Özel yaşamı[değiştir | kaynağı değiştir]

Stiller kendisi gibi oyuncu olan Anne Meare ile 1954'te evlenmiş onun 2015'te ölümüne kadar beraberlikleri sürmüştür. oyuncu, komedyen bir oğlu Ben Stiller ve bir kızı Amy Stiller dahil olmak üzere ikisi evlatlık dört çocuğu vardır.

Stiller yaşamını New York'ta geçirmiştir.

Ölümü[değiştir | kaynağı değiştir]

Amerikalı usta komedyen ve oyuncu Jerry Stiller 11 Mayıs 2020'de Manhattan, New York'taki aile evinde 92 yaşında yaşlılığa bağlı doğal nedenlerden ölmüştür.[4][5]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Jerry Stiller - Internet Accuracy Project". www.accuracyproject.org. 20 Ağustos 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Mayıs 2020. 
  2. ^ "Jerry Stiller Biography (1927-)". www.filmreference.com. 3 Aralık 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Mayıs 2020. 
  3. ^ Jerry Stiller (8 Ağustos 2000). Married to Laughter: A Love Story Featuring Anne Meara. Simon & Schuster. ss. 19-. ISBN 978-0-7432-1146-8. 2 Ocak 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Mayıs 2020. 
  4. ^ Stiller, Ben (11 Mayıs 2020). "I'm sad to say that my father, Jerry Stiller, passed away from natural causes. He was a great dad and grandfather, and the most dedicated husband to Anne for about 62 years. He will be greatly missed. Love you Dad.pic.twitter.com/KyoNsJIBz5". @RedHourBen (İngilizce). 11 Mayıs 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Mayıs 2020. 
  5. ^ CNN, Alta Spells and Lisa Respers France. "Actor and comedian Jerry Stiller has died of natural causes, Ben Stiller says". CNN. 11 Mayıs 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Mayıs 2020. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]



Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • Jerry Stiller Kimdir? Kimdir?:Jerry Stiller Kimdir? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? Jerry Stiller Kimdir? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. Jerry Stiller Kimdir? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. Jerry Stiller Kimdir? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • Jerry Stiller Kimdir? Biyografisi?:Biyografi, Jerry Stiller Kimdir? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. Jerry Stiller Kimdir? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. Jerry Stiller Kimdir? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. Jerry Stiller Kimdir? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • Jerry Stiller Kimdir? Kaç Yaşında?:Jerry Stiller Kimdir? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. Jerry Stiller Kimdir? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. Jerry Stiller Kimdir? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • Jerry Stiller Kimdir? Nereli?:Jerry Stiller Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. Jerry Stiller Kimdir? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. Jerry Stiller Kimdir? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. Jerry Stiller Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

Meteura, NGC 6635, 33. Antalya Altın Portakal Film Festivali, Nusratlı, Ladik, Paul Sherwen, Muizz (Fatımi), Todd Flanders, Nam June Paik, Like a Cat, David Healy, Tehlike Altındaki Dünya Dilleri Atlası, Saftar Necioğlu, Patates, Selenocosmia lanceolata, Morfogenezin Kimyasal Temelleri, Elano Blumer, Michelle Krusiec, Ayak bileği, Dönme Dolap (film, 2017), 2002 NATO Prag zirvesi, Heştrud şehristanı, Adana Film Festivali, Pamir dilleri, Solomon Schechter, Even If, Jayson Tatum, Protokol, Nyctibatrachidae, East Cowes, Tuna Ötenel, Yeşim Koçak, Noa Lang, Michel Arrive, Matagorda County, Nazarköy, Kemalpaşa, Arsamosata, Aydos, Serhat Güller, Maliki mezhebi, NGC 1312, Cumbria, The Rundown, Reomür, Trevico, Royal Necefov, 1938 FIFA Dünya Kupası elemeleri, Blackened death metal, Sweyn, Hababam Sınıfı (film), İstanbulspor, Henry County, Illinois, Aşık Oldum, NGC 5646, Hürriyet, Oğuzeli, Azerbaycan Devlet Medeniyet ve Güzel Sanatlar Üniversitesi, Optik sinir, Moggersdorf, Ölünceye Kadar, The Sims, İtalya Hava Kuvvetleri, Canım Kardeşim, 2014 Kış Olimpiyatlarında körling, Michael Gambon, Brezilya 20 yaş altı millî futbol takımı, Cyd Charisse, Oracle Corporation, Yer kabuğu, International Organization for Standardization, İncirlik, Sincan, No Name, Kerim Saidi, Eiji Kawashima, Normanton on Soar, Shuto Machino, Miki Yamane, Gillis Grafström, Birleşik Krallık Silahlı Kuvvetleri, Barbara Rush, Common Language Infrastructure, Rungholt, 2046 (film), Görecek, Kağızman, En eski şirketler listesi, Hannibal, Samsun coğrafyası, Toni Erdmann, Haemaphysalis kutchensis, Perkele, Kip Thorne, Jason Mewes, Antonio Negri, Linux masaüstü, Akromegali, Oğuzhan Kayar, Mikronezya devlet başkanları listesi, Sumitomo Corporation, Leonardo Bonucci, Eckhart Tolle, Alatarla, Elazığ, Adair County, Iowa,
İkirenkli Anlamı Nedir, İkirenkli Nasıl Oluştu, İkirenkli Tarihi, İkirenkli Renkleri, İkirenkli Tasarımı, Osman Mutlu Kimdir?, Gülşah Sakar Kimdir?, Tozkoparan Nedir?, Fultaymlı Nedir?, Hülya Güreli Yolcubal Kimdir?, Ayşen Ece Kavas Kimdir?, Halit Yıldız Kimdir?, Totemsiz Nedir?, Frenolojik Nedir?, Bayrakbilim Anlamı Nedir, Bayrakbilim Nasıl Oluştu, Bayrakbilim Tarihi, Bayrakbilim Renkleri, Bayrakbilim Tasarımı, Totemli Nedir?, Hasan Yıldız Kimdir?, Selman Kösalı Kimdir?, Halil Bakış Kimdir?, Erdal Tektaş Kimdir?, Yukarı Volta bayrağı Anlamı Nedir, Yukarı Volta bayrağı Nasıl Oluştu, Yukarı Volta bayrağı Tarihi, Yukarı Volta bayrağı Renkleri, Yukarı Volta bayrağı Tasarımı, Mehmet Ümit Küçükkaya Kimdir?, Murat Çakar Kimdir?, Fotomekanik Nedir?, Meral Garip Kimdir?, Torpilli Nedir?, Nilgün Dalkılıç Kimdir?, Fotojen Nedir?, Caner Arduç Kimdir?, Yugoslavya bayrağı Anlamı Nedir, Yugoslavya bayrağı Nasıl Oluştu, Yugoslavya bayrağı Tarihi, Yugoslavya bayrağı Renkleri, Yugoslavya bayrağı Tasarımı, Kaan Altındağ Kimdir?, Toriğini Çalıştır Nedir?, Fosilli Nedir?, Necla Aktay Kimdir?, Fosforsuz Nedir?, Cuma Karavar Kimdir?, Yusuf Çakmak Kimdir?, Fosforik Nedir?, Talış bayrağı Anlamı Nedir, Talış bayrağı Nasıl Oluştu, Talış bayrağı Tarihi, Talış bayrağı Renkleri, Talış bayrağı Tasarımı, Gizem Albaş Kimdir?, Fosforışıl Nedir?, Fosfatsız Nedir?, Ali Çelebi Kimdir?, Tülin Keçeci Güngör Kimdir?, Edanur Altıntaş Kimdir?, Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kimdir? Yrd Doç Dr Birsel Aybek Nereli Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kaç Yaşında?, Fosfatlı Nedir?, Topsuz Nedir?, Sovyetler Birliği bayrağı Anlamı Nedir, Sovyetler Birliği bayrağı Nasıl Oluştu, Sovyetler Birliği bayrağı Tarihi, Sovyetler Birliği bayrağı Renkleri, Sovyetler Birliği bayrağı Tasarımı, Aslan Sezgin Kimdir?, Topraksız Nedir?, Şener Pul Kimdir?, Topraksı Nedir?, Serap Çakır Kimdir?, Selma Karaman Kimdir?, Formaliteci Nedir?, Yavuz Tellioğlu Kimdir?, Toprakçıl Nedir?, Forgetful Nedir?, Sırbistan-Karadağ bayrağı Anlamı Nedir, Sırbistan-Karadağ bayrağı Nasıl Oluştu, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tarihi, Sırbistan-Karadağ bayrağı Renkleri, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tasarımı, Toprak Rengi Nedir?, For Nedir?, İsmail Aybars Aksoy Kimdir?, Nail Çiler Kimdir?, Toprak Altı Nedir?, Fonolojik Nedir?, Bekir Sıtkı Tarım Kimdir?, İhsan Sarıyar Kimdir?, Topolojik Nedir?, Hasan Bitmez Kimdir?, Topoğrafik Nedir?, Sancak-ı Şerif Anlamı Nedir, Sancak-ı Şerif Nasıl Oluştu, Sancak-ı Şerif Tarihi, Sancak-ı Şerif Renkleri, Sancak-ı Şerif Tasarımı, Lütfi İlteriş Öney Kimdir?, Ufuk Değerliyurt Kimdir?, Folklorik Nedir?, Rana Berk Kimdir?, Toplum Dışı Nedir?, Fokurdak Nedir?, Toplum Bilimsel Nedir?, Fodulca Nedir?, Ayla Bedirhan Çelik Kimdir?, Harun Özgür Yıldızlı Kimdir?, Samara bayrağı Anlamı Nedir, Samara bayrağı Nasıl Oluştu, Samara bayrağı Tarihi, Samara bayrağı Renkleri, Samara bayrağı Tasarımı, Figen Yıldırım Kimdir?, Flüoresan Nedir?, Ayhan Özçelik Kimdir?, Toplanık Nedir?, İzzet Kaplan Kimdir?, Mühip Kanko Kimdir?, Prensin Bayrağı Anlamı Nedir, Prensin Bayrağı Nasıl Oluştu, Prensin Bayrağı Tarihi, Prensin Bayrağı Renkleri, Prensin Bayrağı Tasarımı, Recep Bozdemir Kimdir?, Ali Topçu Kimdir?, Toparlakça Nedir?, Hurşit Çetin Kimdir?, Fadik Temizyürek Kimdir?, Toparlağımsı Nedir?, Toparlacık Nedir?, Osmanlı bayrağı Anlamı Nedir, Osmanlı bayrağı Nasıl Oluştu, Osmanlı bayrağı Tarihi, Osmanlı bayrağı Renkleri, Osmanlı bayrağı Tasarımı, Ülkü Doğan Kimdir?, Mehmet Akif Perker Kimdir?, Necmi Özgül Kimdir?, Top Sakallı Nedir?, Hasan Daşkın Kimdir?, Hasan Memişoğlu Kimdir?,