Alan Walker Kimdir?

Alan Walker Kimdir?

Alan Walker Kimdir?

Alan Walker Nereli

Alan Walker Kaç Yaşında? Alan Walker Boyu Kaç Alan Walker Kaç Kilo Alan Walker Doğum Tarihi Alan Walker Ne Demektir? Alan Walker Anlamı Nedir?
Alan Walker Kimdir? , Alan Walker Nereli , Alan Walker Kaç Yaşında? , Alan Walker Boyu Kaç , Alan Walker Kaç Kilo , Alan Walker Doğum Tarihi , Alan Walker Ne Demektir? , Alan Walker Anlamı Nedir?
Kim Kimdir? Biyografiler

Biyografi Paralel Yaşamlar'ın 1727 tarihli üçüncü edisyonu Kim Kimdir? Biyografi Biyografi ya da yaşam öyküsü, bir kişinin yaşamını ayrıntılı bir biçimde açıklayan bir edebiyat türüdür. Kişi kendi hayatını anlatıyorsa buna otobiyografi, şairlerin yaşam hikayesi anlatılıyorsa da buna tezkire denir. Biyografiler eğitim, iş, ilişkiler ve ölüm gibi temel olaylardan daha fazlasını içerir. Bir biyografi, bir konunun yaşam öyküsünü sunar, deneyimle ilgili samimi ayrıntılar da dahil olmak üzere yaşamlarının çeşitli yönlerini vurgular ve öznenin kişiliğinin bir analizini içerir.

Kim Kimdir? Biyografi

Biyografik eserler genellikle kurgusal değildir, ancak kurgu bir kişinin hayatını betimlemek için de kullanılabilir. Kim Kimdir? Biyografi Biyografik kapsamın derinlemesine bir biçimine eski yazı denir. Edebiyattan filme kadar çeşitli mecralarda yapılan çalışmalar biyografi olarak bilinen edebiyat türünü oluşturur.

Alan Walker
Alan Walker Kelimesinin Anlamı Nedir? Alan Walker Kelimesinin Anlamı Ne demek? , Alan Walker Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Demek Ne Demek, Nedir? Tdk'ye Göre Anlamı
Demek kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir. TDK'ye göre, demek kelimesi anlamı şu şekildedir:
Alan Walker - Söylemek, söz söylemek -  Ad vermek -  Bir dilde karşılığı olmak -  Herhangi bir ses çıkarmak -  Herhangi bir kanıya, yargıya varmak -  Düşünmek Alan Walker - Oranlamak Alan Walker - Ummak, - Erişmek -  Bir işe kalkışmak, yeltenmek -  Saymak, kabul etmek -  bir şey anlamına gelmek -  öyle mi,  - yani, anlaşılan -  inanılmayan, beklenmeyen durumlarda kullanılan pekiştirme veya şaşma sözü

Demek Kelimesi Cümle İçerisinde Kullanımı
Alan Walker - Eskilerin dediği gibi beşer, şaşar. -  Muşmulaya döngel de derler.
Alan Walker - Kamer `ay` demektir. -  Küt dedi, düştü. -  Bu işe herkes ne der? -  Güzellik desen onda, zenginlik desen onda. -  Bundan sonra gelir mi dersin? -  Saat yedi dedi mi uyanırım. - Kımıldanayım deme, kurşunu yersin. Ağzını açayım deme, çok fena olursun. - Yarım milyon dediğin nedir? - Okuryazar olmak adam olmak demek değildir. -  Vay! Beni kovuyorsun demek, pekâlâ! Alan Walker - Demek gideceksin.

Demek Kelimesi Kullanılan Atasözü Ve Deyimler
 - dediği çıkmak - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek
 - dedi mi - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin  - demek istemek , - demek ki (veya demek oluyor ki) , - demek olmak , - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok - dediği çıkmak , {buraya- - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek i, - dedi mi , {buraya- - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin , - demek istemek - demek ki (veya demek oluyor ki) - demek olmak - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok

Alan Walker
Alan Walker Nedir? Alan Walker Ne demek? , Alan Walker Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi , Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız. İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Alan Walker
Alan Walker Kelimesinin Anlamı? Alan Walker Ne Demek? Alan Walker Ne Demektir? ,Alan Walker Analizi?
Alan Walker
Alan Walker Anlamı Nedir? Alan Walker Ne Demektir?, Alan Walker Açıklaması Nedir? , Alan Walker Cevabı Nedir? , Alan Walker Kelimesinin Anlamı?

Alan Walker Kimdir?

Alan Walker

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Alan Walker
Genel bilgiler
Tarzlar
MesleklerProdüktör,DJ
Etkin yıllar2015 –günümüz
Müzik şirketi
İlişkili hareketlerIselin Solheim, Avicii, Kygo

Alan Olav Walker, ya da bilinen adıyla Alan Walker (d. 24 Ağustos 1997, Northampton, İngiltere) Britanyalı-Norveçli müzik yapımcısıdır. Elektronik dans müziği olan Faded`in kaydını yaptı ve şarkı NoCopyrightSounds'da "Fade" olarak yayınlandı.

Kariyer[değiştir | kaynağı değiştir]

Alan Walker, 2016

İlk yılları[değiştir | kaynağı değiştir]

Northampton'da doğmuş olan sanatçı iki yaşında Norveçli annesi ve İngiliz babası ile birlikte Bergen, Norveç'e taşındı. Dijital çağda büyüyen sanatçı, bilgisayaralara karşı olan ilgisi daha sonra programlama ve grafik tasarıma dönüştü. 2012 yılında sanatçı gelen yardımlar ve online takipler ile kendi laptop'undan müzik yapmaya başladı. Sonrasında şarkıları kayıt şirketlerinin ilgisini yakaladı

2015–günümüz: "Faded" ve "Sing Me to Sleep"[değiştir | kaynağı değiştir]

Sanatçının "Faded" adlı şarkısı NoCopyrightSounds tarafından Youtube'de yayınlanınca ilgi kazandı. "Faded" daha sonra Uplifting adlı NCS'nin kompilasyon albümünde yayınlandı.[1] "Spectre" ve "Force" parçaları 2015'i takip etti. Walker İsveç'teki Sony Müzik bünyesi altındaki MER Musikk ile anlaştı ve ilk single'ı ve "Faded" adlı şarkının yeni vokalli versiyonu olan Iselin Solheim eşliğindeki "Faded" adlı şarkısı 25 Kasım 2015'te yayınlandı.[2] Şarkı; hem Norveçdeki VG-lista'da hem de İsveçdeki Sverigetopplistan listelerinde zirveye ulaştı, ayrıca Finlandiya ve Danimarka'da top 10 listesine girdi ve İtalyan, Alman, ABD, İngiliz, Hollanda ve İrlanda listelerinde de görünmeyi başardı. Şarkı düşünüldüğü gibi bir yılı aşan bir yapım üzerindeydi. Şarkı ve iki video üzerinde bir sürü erteleme gerçekleşmişti, Walker bunlar için özür dilemişti. Video yayınlandıktan sonra dünya çapında ilgi kazandı.[2] 19.10.2021 itibarıyla "Faded" YouTube'da 3 milyar izlenmeyi geçti.[3] Ayrıca şarkının enstrümanal versiyonu da 10 Mayıs 2016'da Youtube'de yayınlandı ve 8 milyona yakın görüntülenmeyi aştı.

24 Mayıs 2016'da yeni şarkısı "Sing Me to Sleep" için bir teaser yayınladı. İkinci ve üçüncü teaser'ler sonraki günlerde yayınlandı ve üçüncü teaser'la beraber şarkının yayınlanma tarihinin 3 Haziran olacağı onaylandı.

Diskografi[değiştir | kaynağı değiştir]

Single'lar[değiştir | kaynağı değiştir]

Başlık Yıl En başarılı sıralaması Sertifikalar
NOR
[4]
AUS
[5]
FRA
[6]
GER
[7]
IRE
[8]
ITA
[9]
NLD
[10]
SWE
[11]
UK
[12]
US
"Fade" 2014
"Spectre" 2015
"Force"
"Faded" 1 2 1 1 6 1 2 1 7 80
"Sing Me to Sleep" 2016 1 51 10 9 95
  • GLF: 3× Platinyum
"Routine"
"Alone" 1 89 4 74 36 53 2
  • GLF: 3× Platinyum
"Ignite" (feat. K-391) 2017
"Tired" (feat. Gavin James) 5 68 79 66 78 21
  • GLF: 2× Platinyum
"The Spectre" 5 50 22
"—" single'ın listeye giremediğini ya da o bölgede yayınlanmadığını belirtir.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "NCS: Uplifting by Various Artists". iTunes US. 5 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Nisan 2016. 
  2. ^ a b "PopCrush: Best Songs We Heard This Week: Jeremih, The 1975, Alan Walker + More". 24 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Temmuz 2016. 
  3. ^ Walker, Alan (3 Aralık 2015). "Faded". YouTube. 16 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Mayıs 2016. 
  4. ^ Hung, Steffen. "Discography Alan Walker". Norwegian Charts Portal. Hung Medien (Steffen Hung). 3 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Temmuz 2016. 
  5. ^ "Discography Alan Walker". Australian Charts Portal. Hung Medien (Steffen Hung). 13 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Haziran 2016. 
  6. ^ "Discographie Alan Walker". French Charts Portal. Hung Medien (Steffen Hung). 13 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Haziran 2016. 
  7. ^ Hung, Steffen. "Discographie Alan Walker". German Charts Portal. Hung Medien (Steffen Hung). 8 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Temmuz 2016. 
  8. ^ Hung, Steffen. "Discography Alan Walker". Irish Charts Portal. Hung Medien (Steffen Hung). 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Temmuz 2016. 
  9. ^ Hung, Steffen. "Discography Alan Walker: Singles". Italian Charts Portal. Hung Medien (Steffen Hung). 2 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Temmuz 2016. 
  10. ^ Hung, Steffen. "Discography Alan Walker". Dutch Charts Portal. Hung Medien (Steffen Hung). 17 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Temmuz 2016. 
  11. ^ Hung, Steffen. "Discography Alan Walker". Swedish Charts Portal. Hung Medien (Steffen Hung). 30 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Temmuz 2016. 
  12. ^ "Alan Walker". Officialcharts.com/. Official Charts Company. 1 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Temmuz 2016. 
  13. ^ "Alan Walker". 25 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Temmuz 2016. 
  14. ^ Ryan, Gavin (25 Haziran 2016). "ARIA Singles: Drake 'One Dance' Is Still No 1". Noise11. 27 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Haziran 2016. 
  15. ^ Gallup (4 Şubat 1989). "The Top of the Pops Chart" (PDF). Record Mirror. s. 4. Erişim tarihi: 16 Temmuz 2010. [ölü/kırık bağlantı][ölü/kırık bağlantı]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]



Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • Alan Walker Kimdir? Kimdir?:Alan Walker Kimdir? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? Alan Walker Kimdir? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. Alan Walker Kimdir? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. Alan Walker Kimdir? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • Alan Walker Kimdir? Biyografisi?:Biyografi, Alan Walker Kimdir? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. Alan Walker Kimdir? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. Alan Walker Kimdir? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. Alan Walker Kimdir? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • Alan Walker Kimdir? Kaç Yaşında?:Alan Walker Kimdir? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. Alan Walker Kimdir? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. Alan Walker Kimdir? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • Alan Walker Kimdir? Nereli?:Alan Walker Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. Alan Walker Kimdir? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. Alan Walker Kimdir? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. Alan Walker Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

Tayyib Talha Sanuç, Uzay uçuşu tarihi, Clausewitz, Karol Świderski, Hobart Havalimanı, Lütfü Esengün, Yemende İslam, Stephen Jay Gould, Alt küme, Courtauld Güzel Sanatlar Enstitüsü, Bernard Cazeneuve Hükûmeti, 1998 UEFA Kupa Galipleri Kupası Finali, Gelenbevizade Mehmet Said, Surinam bayrağı, Mazlum Yegül, 36. kuzey enlemi, Amerika Birleşik Devletleri federal hükûmeti, Amerika Birleşik Devletleri Federal Hükümeti, Shapley 1, Türkiye Kalkınma Bankası, Cksum, 60. Akademi Ödülleri, Nydri, Pontus Rumcası, Myanmar merkezli havayolu şirketleri listesi, Vitória Setúbal, NGC 4500, Karakteristik fonksiyon, Jüpiter Truvalısı (astronomi), Sanat Kurumu Derneği, Tetragnatha striata, Peyami Safa, Cittaducale, Doktor (Doctor Who), Beat of My Heart, St Asaph, Vakıa Suresi, 1995 NBA Seçmeleri, Hatırlama (bellek), Örüntü, Cava, Kristinestad, Anime, Birleşmiş Milletler İşkenceye Karşı Sözleşme, Iulian Filipescu, Papua Yeni Gine bayrağı, Çakmaktaşlar (film), Stillwater, Tiberios (II. Konstansın oğlu), Yumurcak TV, NGC 945, Uluslararası Adana Film Festivali, Matematiğin temelleri, Alconbury Weston, 1946 yapımı Türk filmleri, Menteşe, Yenişehir, Sumbas, Fransa ekonomisi, Cairns Havalimanı, Oktay Öztürk, NGC 1777, Windows Karma Gerçeklik, Ezop Masalları, Niccolò Franco, Anedjib, Birinci Efes Konsili, David Niven, Óliver Torres, Oak Ridge Ulusal Laboratuvarı, Finlandia Trophy, Eski Kıpçakça, Doğu Aktulga, John Locke (Lost), Ask Me Why, Karmaşık sistem, Kirazlıyayla, Yenişehir, Palais des Festivals et des Congrès, Dolon, Antik Mısır Kraliyet Eşleri Listesi, Halit Nazmi Keşmir, Duvar tırmaşık kuşu, 1988 Fransa yasama seçimleri, Nahçıvan Özerk Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti, Emîn, Michael Dell, Truvalılar, Raúl Ruidíaz, Murat Çidamlı, Hristiyanlık eleştirisi, Hukuk Müzesi, Kohen, Muzaffer Akyol, Yozgatta 1987 Türkiye genel seçimleri, Psikoterapi, Zeyd bin Ali, Makro iktisat, Grundig Stadion, Yalındamlar, Celayir Sultanlığı, Santral İstanbul,
Sovyetler Birliği bayrağı Anlamı Nedir, Sovyetler Birliği bayrağı Nasıl Oluştu, Sovyetler Birliği bayrağı Tarihi, Sovyetler Birliği bayrağı Renkleri, Sovyetler Birliği bayrağı Tasarımı, Aslan Sezgin Kimdir?, Topraksız Nedir?, Şener Pul Kimdir?, Topraksı Nedir?, Serap Çakır Kimdir?, Selma Karaman Kimdir?, Formaliteci Nedir?, Yavuz Tellioğlu Kimdir?, Toprakçıl Nedir?, Forgetful Nedir?, Sırbistan-Karadağ bayrağı Anlamı Nedir, Sırbistan-Karadağ bayrağı Nasıl Oluştu, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tarihi, Sırbistan-Karadağ bayrağı Renkleri, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tasarımı, Toprak Rengi Nedir?, For Nedir?, İsmail Aybars Aksoy Kimdir?, Nail Çiler Kimdir?, Toprak Altı Nedir?, Fonolojik Nedir?, Bekir Sıtkı Tarım Kimdir?, İhsan Sarıyar Kimdir?, Topolojik Nedir?, Hasan Bitmez Kimdir?, Topoğrafik Nedir?, Sancak-ı Şerif Anlamı Nedir, Sancak-ı Şerif Nasıl Oluştu, Sancak-ı Şerif Tarihi, Sancak-ı Şerif Renkleri, Sancak-ı Şerif Tasarımı, Lütfi İlteriş Öney Kimdir?, Ufuk Değerliyurt Kimdir?, Folklorik Nedir?, Rana Berk Kimdir?, Toplum Dışı Nedir?, Fokurdak Nedir?, Toplum Bilimsel Nedir?, Fodulca Nedir?, Ayla Bedirhan Çelik Kimdir?, Harun Özgür Yıldızlı Kimdir?, Samara bayrağı Anlamı Nedir, Samara bayrağı Nasıl Oluştu, Samara bayrağı Tarihi, Samara bayrağı Renkleri, Samara bayrağı Tasarımı, Figen Yıldırım Kimdir?, Flüoresan Nedir?, Ayhan Özçelik Kimdir?, Toplanık Nedir?, İzzet Kaplan Kimdir?, Mühip Kanko Kimdir?, Prensin Bayrağı Anlamı Nedir, Prensin Bayrağı Nasıl Oluştu, Prensin Bayrağı Tarihi, Prensin Bayrağı Renkleri, Prensin Bayrağı Tasarımı, Recep Bozdemir Kimdir?, Ali Topçu Kimdir?, Toparlakça Nedir?, Hurşit Çetin Kimdir?, Fadik Temizyürek Kimdir?, Toparlağımsı Nedir?, Toparlacık Nedir?, Osmanlı bayrağı Anlamı Nedir, Osmanlı bayrağı Nasıl Oluştu, Osmanlı bayrağı Tarihi, Osmanlı bayrağı Renkleri, Osmanlı bayrağı Tasarımı, Ülkü Doğan Kimdir?, Mehmet Akif Perker Kimdir?, Necmi Özgül Kimdir?, Top Sakallı Nedir?, Hasan Daşkın Kimdir?, Hasan Memişoğlu Kimdir?, Nazi Almanyası bayrağı Anlamı Nedir, Nazi Almanyası bayrağı Nasıl Oluştu, Nazi Almanyası bayrağı Tarihi, Nazi Almanyası bayrağı Renkleri, Nazi Almanyası bayrağı Tasarımı, Fitopatolojik Nedir?, Öztürk Keskin Kimdir?, Şeref Baran Genç Kimdir?, Tonla Nedir?, Nuran Ergen Kılıç Kimdir?, Fitne Kumkuması Nedir?, Filiz Orman Akın Kimdir?, Tombulca Nedir?, Fitne Fücur Nedir?, Zürriyetsiz İsminin Anlamı Nedir?, Fitilsiz Nedir?, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı Nedir, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Nasıl Oluştu, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tarihi, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Renkleri, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tasarımı, Zürriyetli İsminin Anlamı Nedir?, Mustafa Süleyman Kurtar Kimdir?, Züppe İsminin Anlamı Nedir?, Fitilci Nedir?, Dağıstan Budak Kimdir?, Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kimdir? Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Nereli Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kaç Yaşında?, Zümrüdi İsminin Anlamı Nedir?, Tolgasız Nedir?, Fitçi Nedir?, Hatice Gül Bingöl Kimdir?, Gökhan Baylan Kimdir?, Zülüflü İsminin Anlamı Nedir?, Tolgalı Nedir?, Fişlik Nedir?, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Toleranssız Nedir?, Züllü İsminin Anlamı Nedir?, Fişli Nedir?, Fişeksiz Nedir?, Zülcelâl İsminin Anlamı Nedir?, Sözdar Akdoğan Kimdir?, Murat Turna Kimdir?, Fahri Özkan Kimdir?, Zührevi İsminin Anlamı Nedir?, Fişekli Nedir?, Züğürt İsminin Anlamı Nedir?, İzmir bayrağı Anlamı Nedir, İzmir bayrağı Nasıl Oluştu, İzmir bayrağı Tarihi, İzmir bayrağı Renkleri, İzmir bayrağı Tasarımı, Filiz Çelik Kimdir?, Toksikolojik Nedir?, Fistolu Nedir?, Koray Önsel Kimdir?,