Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir?

Sanal asistan Nedir?

Sanal asistan Nedir?, Sanal asistan Nerededir?, Sanal asistan Hakkında Bilgi?, Sanal asistan Analizi? Sanal asistan ilgili Sanal asistan ile ilgili bilgileri sitemizde bulabilirsiniz.  Sanal asistan ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve iletişime geçmek için sayfamıza tıklayabilirsiniz. Sanal asistan Ne Anlama Gelir Sanal asistan Anlamı Sanal asistan Nedir Sanal asistan Ne Anlam Taşır Sanal asistan Neye İşarettir Sanal asistan Tabiri Sanal asistan Yorumu 

Sanal asistan Kelimesi

Lütfen Sanal asistan Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız. Sanal asistan İlgili Sözlük Kelimeler Listesi Sanal asistan Kelimesinin Anlamı? Sanal asistan Ne Demek? ,Sanal asistan Ne Demektir? Sanal asistan Ne Demektir? Sanal asistan Analizi? , Sanal asistan Anlamı Nedir?,Sanal asistan Ne Demektir? , Sanal asistan Açıklaması Nedir? ,Sanal asistan Cevabı Nedir?,Sanal asistan Kelimesinin Anlamı?,Sanal asistan Kelimesinin Anlamı Nedir? ,Sanal asistan Kelimesinin Anlamı Ne demek?,Sanal asistan Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Sanal asistan Bu Kelimeyi Kediniz Aradınız Ve Bulamadınız

Sanal asistan Kelimesinin Anlamı Nedir? Sanal asistan Kelimesinin Anlamı Ne demek? , Sanal asistan Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Demek Ne Demek, Nedir? Tdk'ye Göre Anlamı

Demek kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir. TDK'ye göre, demek kelimesi anlamı şu şekildedir:

Söylemek, söz söylemek -  Ad vermek -  Bir dilde karşılığı olmak -  Herhangi bir ses çıkarmak -  Herhangi bir kanıya, yargıya varmak -  Düşünmek - Oranlamak  - Ummak, - Erişmek -  Bir işe kalkışmak, yeltenmek -  Saymak, kabul etmek -  bir şey anlamına gelmek -  öyle mi,  - yani, anlaşılan -  inanılmayan, beklenmeyen durumlarda kullanılan pekiştirme veya şaşma sözü

Sanal asistan Bu Kelimeyi Kediniz Aradınız Ve Bulamadığınız İçin Boş Safyadır

Demek Kelimesi Cümle İçerisinde Kullanımı

Eskilerin dediği gibi beşer, şaşar. -  Muşmulaya döngel de derler.

Kamer `ay` demektir. -  Küt dedi, düştü. -  Bu işe herkes ne der? -  Güzellik desen onda, zenginlik desen onda. -  Bundan sonra gelir mi dersin? -  Saat yedi dedi mi uyanırım. - Kımıldanayım deme, kurşunu yersin. Ağzını açayım deme, çok fena olursun. - Yarım milyon dediğin nedir? - Okuryazar olmak adam olmak demek değildir. -  Vay! Beni kovuyorsun demek, pekâlâ! Sanal asistan - Demek gideceksin.

Demek Kelimesi Kullanılan Atasözü Ve Deyimler

- dediği çıkmak - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek

 - dedi mi - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin  - demek istemek , - demek ki (veya demek oluyor ki) , - demek olmak , - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok - dediği çıkmak , {buraya- - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek i, - dedi mi , {buraya- - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin , - demek istemek - demek ki (veya demek oluyor ki) - demek olmak - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok

Sanal asistan

Sanal asistan Nedir? Sanal asistan Ne demek? , Sanal asistan Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi , Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız. İlgili Sözlük Kelimeler Listesi

Sanal asistan Kelimesinin Anlamı? Sanal asistan Ne Demek? Sanal asistan Ne Demektir? ,Sanal asistan Analizi? Sanal asistan Anlamı Nedir? Sanal asistan Ne Demektir?, Sanal asistan Açıklaması Nedir? , Sanal asistan Cevabı Nedir? , Sanal asistan Kelimesinin Anlamı?






Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir?

Sanal asistan

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sanal asistanlar (virtual assistants - VAs), daha önce insanlar tarafından yapılan işleri veya hizmetleri, kullanıcılarından soru ve talepleri ile gerçekleştiren yazılımlardır. Genellikler chatbot kavramı ile aynı anlamda kullanılırlar ancak sanal asistanlar daha geniş bir alanda hizmet verirler. Sanal asistanlar kullanıcı ile yazı veya konuşma yoluyla etkileşim kurabilirler. Kullanıcılar sanal asistanlara soru sorabilirler, müziğin sesini açmak veya ısıtıcıyı kısmak gibi basit direktifler verebilirler, takvimlerini düzenlemesini veya uçak bileti almasını isteyebilirler.

Sanal asistanlar hangi teknolojiyi kullanır?[değiştir | kaynağı değiştir]

Sanal asistanların, doğal dil işleme (NLP - natural language processing), makine öğrenmesi (ML - machine learning) veya derin öğrenme (DL - deep learning) gibi yapay zeka teknolojileri sayesinde kullanıcıların doğal dil ile verdiği komutları anlamaları ve doğru aksiyonu belirlemeleri mümkün olur. Soruları yanıtlayan veya bir işlemi yapan sanal asistanlar dışında, daha gelişmiş sanal asistanlar kullanıcılara öneriler de sunabilirler, bunun için kullanıcı davranışlarını gözlemleme, veri analizi yapma ve tahminleme gibi alanlarda yetkin olmaları gerekir.

Sana asistanlar kullanıcıları ile “metin” üzerinden iletişim kurabilir. Bu tür sanal asistanlar daha çok “chatbot” olarak adlandırılır ve bir web sitesi veya mobil uygulama üzerinde yer alabilecekleri gibi, WhatsApp, Facebook Messenger, WeChat gibi yaygın mesajlaşma platformları üzerinde yer alabilirler. Bunun dışında ses ile iletişim kurabilen sanal asistanlar da vardır ve bu tür sanal asistanlar “sesli asistan” olarak adlandırılırlar. Android cep telefonlarında çalışan, Google Assistant; Amazon Echo’da çalışan Amazon Alexa; Apple cihazlarda çalışan Siri en bilinen sesli asistan örnekleridir. Sesli asistanları aktive edebilmek için kullanılan özel ifadeler vardır, örneğin Siri için “Hey Siri”, "OK Google" veya "Hey Google", "Alexa" ve "Hey Microsoft" gibi özel kelimeler ile cihaz kendisi ile konuşulduğunu algılar. Ses ile çalışabilen sanal asistanlar kurumların IVR (Interactive Voice Response) sistemlerine de entegre edilerek, buradan da hizmet verebilirler. Ayrıca sanal asistanlar araç içi sistemler ve giyilebilir teknolojiler üzerinden de kullanılabilirler.

Bazı kurumların geliştirdikleri sanal asistanlar hem yazı/ metin, hem de ses ile iletişim kurabilirler, bazı sanal asistanlar ise birden fazla platformda hizmet verirler.

Sanal asistanların tarihçesi[değiştir | kaynağı değiştir]

İlk dönem olarak nitelendirebileceğimiz ürünlerden biri 1962’de Seattle Dünya Fuarı’nde tanıtılan ve ses tanıma özelliği olan IBM Shoebox’tur. Bu cihaz 16 farklı sesli kelimeyi ve 0-9 arasındaki rakamları tanıma özelliğine sahiptir. Ses tanıma teknolojisindeki bir diğer önemli aşama, 1971 yılında Carnegie Mellon Üniversitesinde, Amerikan Savunma Bakanlığı ve ona bağlı DARPA kurumuna destek veren bir uygulama olarak hayata geçirilmiştir. “Harpy" adındaki araç, 1000 kelimeyi tanımayı başarmış, yaklaşık 3 yaşındaki bir çocuğun kelime hazinesi kadar kelimeyi tanıyabilmiştir. Yaklaşık 10 yıl kadar sonra, aynı ekip Hidden Markov Model sayesinde, sadece kelimeleri değil art arda gelen kelime dizilerini de anlayabilen bir sistem geliştirmiştir. 90’lara gelindiğinde, konuşma tanıma teknolojisi Microsoft, IBM, Philips tarafından geliştirilen kişisel bilgisayarların bir özelliği haline gelmiş, daha sonra, 1994’te ilk cep telefonu olan IBM Simon’un çıkması bugün bildiğimiz anlamdaki sanal asistanların yolunu açmıştır. Cep telefonu üzerinden hizmet veren ilk sanal asistan ise, 1994’te iPhone 4S’in bir özelliği olarak sunulan Siri olmuştur. Apple, Siri Inc şirketini 2010’da satın aldıktan sonra Siri’yi geliştirmiştir.

Sanal asistanlar hangi alanlarda kullanılır?[değiştir | kaynağı değiştir]

Sanal asistanlar bir kuruma ait olup müşterilere veya çalışanlara hizmet verebilirler. Bunların dışında kişisel asistan olarak kullanılan ve birçok farklı kurum ile entegre çalışarak bir kişinin günlük ihtiyaçlarına ilişkin soru cevaplayan veya işlem yapan sanal asistanlar da olabilir.

2017 yılından itibaren sanal asistanların yetkinlikleri ve kullanım alanlarında önemli bir artış olmuştur. Apple, Google, Microsoft, Amazon gibi teknoloji devleri cep telefonu, kişisel bilgisayar, eticaret gibi konulardaki geniş kullanıcı tabanı sanal asistanların yaygınlaşmasını  kolaylaştırmıştır. Gartner 2024’e kadar finansal sanal asistanların tüm müşteri etkileşiminin %15’ini finansal kurum müşterileri adına yerine getireceğini öngörmektedir.[1]

Sanal asistanların başlıca fonksiyonları:

- bilgi verme, bir konuda kullanıcının sorularını yanıtlama (hava/yol durumu, bankacılık, uçuş saatleri, sinema vb.)

- günlük hayatta yardımcı olarak basit işleri yapma (yapılacaklar listesi hazırlama, takvimde toplantı oluşturma, alarm kurma, alışveriş listesi yapma, müzik çalma, sesli kitap okuma, video başlatma vb.)

- konu bazlı işlemleri yapma (alışveriş yapma, uçak bileti alma, bankacılık havalesi yapma, döviz satma, devlet daireleri ile ilgili işleri yapma vb.)

- bir kurumun müşteri hizmetleri işlerini yerine getirme

Günümüzde bankacılık sanal asistanları, eticaret sanal asistanları, sağlık sanal asistanları, hava yolu sanal asistanları yaygınlaşmaktadır.

Ekonomik etki[değiştir | kaynağı değiştir]

Sanal asistanlar bugün dünyanın en önemli teknoloji trendlerinden birisi olarak kabul edilmektedir. Ekonomik olarak en önemli etkisi, insan tarafından yerine getirilen işlerin otomatize edilmesi ve kurumların verimliliklerinin artırılması yoluyla olmaktadır. Yapay zekanın ekonomik etkisi kapsamında da değerlendirilebilecek olan bu konu şirketlerin sanal asistanlar geliştirmek için odaklandığı konuların başında gelmektedir.

Bir diğer etki müşteri deneyiminin sanal asistanlarla birlikte tamamen özellik değiştirmesidir. Müşteriler kurumlarla dijital bir etkileşime geçerken mevcut dijital kanallar olan web siteleri ve mobil uygulamaların yanında diyalog bazlı platformları da kullanmaya başlamışlardır. Bu da bilgiye ve bazı işlemlere çok daha hızlı, kolay ve doğrudan şekilde ulaşılması anlamına gelmektedir. Bu durum müşteri memnuniyeti ve müşteri bağlılığında bir artış sağlamaktadır.

Ayrıca, sanal asistanların müşterilere uygun ürün ve hizmetleri en doğru zamanda önermesi sayesinde, sanal asistanların satışlarda ve şirket gelirlerinde bir artış sağlaması beklenmektedir.

Diğer yandan, şirket çalışanlarına hizmet veren İK sanal asistanı, BT yardım sanal asistanı, hukuk sanal asistanı gibi sanal asistanlar için de önemli bir büyüme öngörülmektedir.

Gartner, büyük kurumların %30’unun 2025’e kadar kurum çapında hem müşterilere hem de çalışanlara hizmet veren bir diyalog bazlı yapay zeka teknolojisi kullanır duruma geleceğini tahmin etmektedir.[2] Ayrıca Gartner’ın tahminlerine göre, 2022’ye kadar beyaz yakalı çalışanların %70’inin günlük olarak işlerini yapabilmek için bir diyalog bazlı yapay zeka platformu ile etkileşime geçeceği öngörülmektedir.[3]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 16 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Şubat 2020. 
  2. ^ "Arşivlenmiş kopya". 16 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Şubat 2020. 
  3. ^ "Arşivlenmiş kopya". 2 Nisan 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Şubat 2020. 

Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? Nedir? :Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? ile ilgili Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? burada bulabilirsiniz. Detaylar için sitemizi geziniz Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? Ne Demektir? Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? Açıklaması Nedir? Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? Cevabı Nedir? Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? Kelimesinin Anlamı? Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? konusu Nedir Ne, yaşantımızda sık kullanılan kelimelerden birisi olarak karşımıza çıkar. Hem sosyal medyada hem de gündelik yaşantıda kullanılan ne kelimesi, uzun yıllardan beri dilimizdedir. Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? Türk Dil Kurumu na (TDK) göre farklı anlamları olan ne kelimesi, Türkçe de tek başına ya da çeşitli cümleler eşliğinde kullanılabilir. Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? Ne kelimesi ne demek, TDK ya göre anlamı nedir sorularının cevabını arayanlar için bildiris.com doğru adres! Peki, ne kelimesi ne demek, TDK ye göre anlamı nedir? Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? Ne kelimesinin kökeni ne, ne kelimesinin kaç anlamı var? Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? İşte TDK bilgileri ile merak edilenler
Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? Açıklaması? :Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? Açıklama Bir Terim Kavram Ya Da Başka Dilsel Olgunun Daha İyi Anlaşılması İçin Yapılan Ek Bilgidir.Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? Söz Konusu Bilgi Açıklanacak Sözcükten Daha Uzun Olur Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? Açıklama İle İlgili Durumun Kanıtı Şu Şekilde Doğrulanabilir Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? Bir Sözlükteki Tanım İlgili Sözcük Yerine Kullanılabilirse, Bu Bir Açıklamadır. Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? Yani Aynı Bağlam İçinde Hem Sözcük Hem De Tanım Kullanılırsa Ve Anlamsal Açıdan Bir Sorun Oluşturmuyorsa Bu Bir Açıklamadır.
Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? Gerçek mi? :Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? ile ilgili Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? burada bulabilirsiniz. Detaylar için sitemizi geziniz Gerçek anlam Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? sözcüklerin birincil anlamı ile (varsa) bu anlamla doğrudan ilişkili olan anlamlarıdır. Gerçek anlam, temel anlam ile yan anlamların bileşkesidir. Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? Bir sözcüğün mecaz olmayan tüm anlamlarını kapsar.
Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? Hakkında? :Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? ile ilgili Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? burada bulabilirsiniz. Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? Detaylar için sitemizi geziniz Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? Bu sayfada Hakkında nedir Hakkında ne demek Hakkında ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca Hakkında anlamı tanımı açılımı Hakkında hakkında bilgiler Sanal asistan nedir?, Sanal asistan anlamı nedir?, Sanal asistan ne demektir? resimleri Hakkında sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir almanca ingilizce türkçe çevirisini bulabilirsiniz
Kah rayonu, Uzamsal veritabanı, Halk oylaması, Silikozis, Scarface (rapçi), Grajewo, Dovera, Houston, Álvaro Domínguez, Mahvarmilani bahşı, Joseph Pitton de Tournefort, Nathalie Pechalat, 1970lerde aksiyon filmleri listesi, Acme Corporation, Mildura, Drepana Deniz Muharebesi, Füme peynir, George James Allman, Tijuana, Facebook Portal, Avrupa Birliği istatistikleri, Santa Croce del Sannio, Les Ferdinand, Çorum, Ortalama, Destek ve hareket sistemi, Corum, Sedat Peker, Kuzey Amerika Futbol Birliği, Tropojë, Montelapiano, Konur, Keskin, Limnoloji, Binboğa Dağları, Zoli Ádok, Adını insanlardan alan elementler listesi, Oberhof, Biyocoğrafya, CarPlay, Teoman şarkıcı, Kanye West 2020 Başkanlık Kampanyası, Tangistan şehristanı, Milorad Pavić, FK Borac Banja Luka, Mia Hamm, Buick Regal, Köklen, Seyhanda 1939 Türkiye genel seçimleri, TRT Turizm Radyosu, Sanayi İnkılabı, Antonio Salieri, Yüz Lira ile Evlenilmez, Soulja Boy Tell Em, Kurgusal konum, Sosyolojinin dalları, My Wife and Kids, ülger, Eryaman, Etimesgut, İmam Muhammed Bakır, Alman matematikçiler listesi, Kurunta, Léon Foucault, İtalya Sivil Koruma Dairesi, Ye (albüm), Ovit Tüneli, Katedral ve Pazar, Love, Death Robots, Süleymaniye medreseleri, 131 (sayı), İvan Stefan, Benedikten, Bobby (2006 film), Gürcü Ağa Yusuf Paşa, Saatlı Rayonu, Gotik sanat, Africa proconsularis, Grammy Ödülleri, En İyi Komedi Dizisi Emmy Ödülü, Morgedik Barajı, En yüksek hasılatı yapan filmler listesi, Sıcağı Sıcağına bölümleri listesi, Balıkçılgiller, İsrail Futbol Federasyonu, Neşe Karaböcek, Kireçburnu, Sarıyer, Cinsiyet araştırmaları, George de Hevesy, Ixobrychus novaezelandiae, ixobrychus novaezelandiae, FIBA Okyanusya, Osmanlı Kapitülasyonları, Ottavia Piccolo, Meme gelişimi, Toyota Corolla, Henry Molaison, Türk Tarih Kurumu, 2022 Polonyaya füze düşmesi, Sini, İtalya, Valonlar, Sivasta 1991 Türkiye genel seçimleri,
Mehmet Ümit Küçükkaya Kimdir?, Murat Çakar Kimdir?, Fotomekanik Nedir?, Meral Garip Kimdir?, Torpilli Nedir?, Nilgün Dalkılıç Kimdir?, Fotojen Nedir?, Caner Arduç Kimdir?, Yugoslavya bayrağı Anlamı Nedir, Yugoslavya bayrağı Nasıl Oluştu, Yugoslavya bayrağı Tarihi, Yugoslavya bayrağı Renkleri, Yugoslavya bayrağı Tasarımı, Kaan Altındağ Kimdir?, Toriğini Çalıştır Nedir?, Fosilli Nedir?, Necla Aktay Kimdir?, Fosforsuz Nedir?, Cuma Karavar Kimdir?, Yusuf Çakmak Kimdir?, Fosforik Nedir?, Talış bayrağı Anlamı Nedir, Talış bayrağı Nasıl Oluştu, Talış bayrağı Tarihi, Talış bayrağı Renkleri, Talış bayrağı Tasarımı, Gizem Albaş Kimdir?, Fosforışıl Nedir?, Fosfatsız Nedir?, Ali Çelebi Kimdir?, Tülin Keçeci Güngör Kimdir?, Edanur Altıntaş Kimdir?, Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kimdir? Yrd Doç Dr Birsel Aybek Nereli Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kaç Yaşında?, Fosfatlı Nedir?, Topsuz Nedir?, Sovyetler Birliği bayrağı Anlamı Nedir, Sovyetler Birliği bayrağı Nasıl Oluştu, Sovyetler Birliği bayrağı Tarihi, Sovyetler Birliği bayrağı Renkleri, Sovyetler Birliği bayrağı Tasarımı, Aslan Sezgin Kimdir?, Topraksız Nedir?, Şener Pul Kimdir?, Topraksı Nedir?, Serap Çakır Kimdir?, Selma Karaman Kimdir?, Formaliteci Nedir?, Yavuz Tellioğlu Kimdir?, Toprakçıl Nedir?, Forgetful Nedir?, Sırbistan-Karadağ bayrağı Anlamı Nedir, Sırbistan-Karadağ bayrağı Nasıl Oluştu, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tarihi, Sırbistan-Karadağ bayrağı Renkleri, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tasarımı, Toprak Rengi Nedir?, For Nedir?, İsmail Aybars Aksoy Kimdir?, Nail Çiler Kimdir?, Toprak Altı Nedir?, Fonolojik Nedir?, Bekir Sıtkı Tarım Kimdir?, İhsan Sarıyar Kimdir?, Topolojik Nedir?, Hasan Bitmez Kimdir?, Topoğrafik Nedir?, Sancak-ı Şerif Anlamı Nedir, Sancak-ı Şerif Nasıl Oluştu, Sancak-ı Şerif Tarihi, Sancak-ı Şerif Renkleri, Sancak-ı Şerif Tasarımı, Lütfi İlteriş Öney Kimdir?, Ufuk Değerliyurt Kimdir?, Folklorik Nedir?, Rana Berk Kimdir?, Toplum Dışı Nedir?, Fokurdak Nedir?, Toplum Bilimsel Nedir?, Fodulca Nedir?, Ayla Bedirhan Çelik Kimdir?, Harun Özgür Yıldızlı Kimdir?, Samara bayrağı Anlamı Nedir, Samara bayrağı Nasıl Oluştu, Samara bayrağı Tarihi, Samara bayrağı Renkleri, Samara bayrağı Tasarımı, Figen Yıldırım Kimdir?, Flüoresan Nedir?, Ayhan Özçelik Kimdir?, Toplanık Nedir?, İzzet Kaplan Kimdir?, Mühip Kanko Kimdir?, Prensin Bayrağı Anlamı Nedir, Prensin Bayrağı Nasıl Oluştu, Prensin Bayrağı Tarihi, Prensin Bayrağı Renkleri, Prensin Bayrağı Tasarımı, Recep Bozdemir Kimdir?, Ali Topçu Kimdir?, Toparlakça Nedir?, Hurşit Çetin Kimdir?, Fadik Temizyürek Kimdir?, Toparlağımsı Nedir?, Toparlacık Nedir?, Osmanlı bayrağı Anlamı Nedir, Osmanlı bayrağı Nasıl Oluştu, Osmanlı bayrağı Tarihi, Osmanlı bayrağı Renkleri, Osmanlı bayrağı Tasarımı, Ülkü Doğan Kimdir?, Mehmet Akif Perker Kimdir?, Necmi Özgül Kimdir?, Top Sakallı Nedir?, Hasan Daşkın Kimdir?, Hasan Memişoğlu Kimdir?, Nazi Almanyası bayrağı Anlamı Nedir, Nazi Almanyası bayrağı Nasıl Oluştu, Nazi Almanyası bayrağı Tarihi, Nazi Almanyası bayrağı Renkleri, Nazi Almanyası bayrağı Tasarımı, Fitopatolojik Nedir?, Öztürk Keskin Kimdir?, Şeref Baran Genç Kimdir?, Tonla Nedir?, Nuran Ergen Kılıç Kimdir?, Fitne Kumkuması Nedir?, Filiz Orman Akın Kimdir?, Tombulca Nedir?, Fitne Fücur Nedir?, Zürriyetsiz İsminin Anlamı Nedir?, Fitilsiz Nedir?, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı Nedir, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Nasıl Oluştu, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tarihi, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Renkleri, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tasarımı, Zürriyetli İsminin Anlamı Nedir?, Mustafa Süleyman Kurtar Kimdir?, Züppe İsminin Anlamı Nedir?, Fitilci Nedir?,