Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir?

Refahyol Hükümeti Nedir?

Refahyol Hükümeti Nedir?, Refahyol Hükümeti Nerededir?, Refahyol Hükümeti Hakkında Bilgi?, Refahyol Hükümeti Analizi? Refahyol Hükümeti ilgili Refahyol Hükümeti ile ilgili bilgileri sitemizde bulabilirsiniz.  Refahyol Hükümeti ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve iletişime geçmek için sayfamıza tıklayabilirsiniz. Refahyol Hükümeti Ne Anlama Gelir Refahyol Hükümeti Anlamı Refahyol Hükümeti Nedir Refahyol Hükümeti Ne Anlam Taşır Refahyol Hükümeti Neye İşarettir Refahyol Hükümeti Tabiri Refahyol Hükümeti Yorumu 

Refahyol Hükümeti Kelimesi

Lütfen Refahyol Hükümeti Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız. Refahyol Hükümeti İlgili Sözlük Kelimeler Listesi Refahyol Hükümeti Kelimesinin Anlamı? Refahyol Hükümeti Ne Demek? ,Refahyol Hükümeti Ne Demektir? Refahyol Hükümeti Ne Demektir? Refahyol Hükümeti Analizi? , Refahyol Hükümeti Anlamı Nedir?,Refahyol Hükümeti Ne Demektir? , Refahyol Hükümeti Açıklaması Nedir? ,Refahyol Hükümeti Cevabı Nedir?,Refahyol Hükümeti Kelimesinin Anlamı?,Refahyol Hükümeti Kelimesinin Anlamı Nedir? ,Refahyol Hükümeti Kelimesinin Anlamı Ne demek?,Refahyol Hükümeti Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Refahyol Hükümeti Bu Kelimeyi Kediniz Aradınız Ve Bulamadınız

Refahyol Hükümeti Kelimesinin Anlamı Nedir? Refahyol Hükümeti Kelimesinin Anlamı Ne demek? , Refahyol Hükümeti Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Demek Ne Demek, Nedir? Tdk'ye Göre Anlamı

Demek kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir. TDK'ye göre, demek kelimesi anlamı şu şekildedir:

Söylemek, söz söylemek -  Ad vermek -  Bir dilde karşılığı olmak -  Herhangi bir ses çıkarmak -  Herhangi bir kanıya, yargıya varmak -  Düşünmek - Oranlamak  - Ummak, - Erişmek -  Bir işe kalkışmak, yeltenmek -  Saymak, kabul etmek -  bir şey anlamına gelmek -  öyle mi,  - yani, anlaşılan -  inanılmayan, beklenmeyen durumlarda kullanılan pekiştirme veya şaşma sözü

Refahyol Hükümeti Bu Kelimeyi Kediniz Aradınız Ve Bulamadığınız İçin Boş Safyadır

Demek Kelimesi Cümle İçerisinde Kullanımı

Eskilerin dediği gibi beşer, şaşar. -  Muşmulaya döngel de derler.

Kamer `ay` demektir. -  Küt dedi, düştü. -  Bu işe herkes ne der? -  Güzellik desen onda, zenginlik desen onda. -  Bundan sonra gelir mi dersin? -  Saat yedi dedi mi uyanırım. - Kımıldanayım deme, kurşunu yersin. Ağzını açayım deme, çok fena olursun. - Yarım milyon dediğin nedir? - Okuryazar olmak adam olmak demek değildir. -  Vay! Beni kovuyorsun demek, pekâlâ! Refahyol Hükümeti - Demek gideceksin.

Demek Kelimesi Kullanılan Atasözü Ve Deyimler

- dediği çıkmak - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek

 - dedi mi - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin  - demek istemek , - demek ki (veya demek oluyor ki) , - demek olmak , - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok - dediği çıkmak , {buraya- - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek i, - dedi mi , {buraya- - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin , - demek istemek - demek ki (veya demek oluyor ki) - demek olmak - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok

Refahyol Hükümeti

Refahyol Hükümeti Nedir? Refahyol Hükümeti Ne demek? , Refahyol Hükümeti Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi , Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız. İlgili Sözlük Kelimeler Listesi

Refahyol Hükümeti Kelimesinin Anlamı? Refahyol Hükümeti Ne Demek? Refahyol Hükümeti Ne Demektir? ,Refahyol Hükümeti Analizi? Refahyol Hükümeti Anlamı Nedir? Refahyol Hükümeti Ne Demektir?, Refahyol Hükümeti Açıklaması Nedir? , Refahyol Hükümeti Cevabı Nedir? , Refahyol Hükümeti Kelimesinin Anlamı?






Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir?

54. Türkiye Hükûmeti

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Refahyol Hükümeti sayfasından yönlendirildi)
54. Türkiye Hükûmeti
  • Erbakan Hükûmeti
  • REFAHYOL Hükûmeti
Necmettin Erbakan
Kuruluş28 Haziran 1996
Sona erme30 Haziran 1997
Ülke Türkiye
Kişiler ve kuruluşlar
Devlet başkanıSüleyman Demirel
Hükûmet başkanıNecmettin Erbakan
Bakan sayısı19
Üye parti(ler)
Meclisteki durumuKoalisyon hükûmeti
293 / 550
Ana muhalefet partisiAnavatan Partisi
Ana muhalefet lideriMesut Yılmaz
Tarihçe
Yasama dönemi20. dönem
Seçim(ler)Aralık 1995
Diğer
Önceki53. Türkiye Hükûmeti
Sonraki55. Türkiye Hükûmeti

54. Türkiye Hükûmeti, Erbakan Hükûmeti veya REFAHYOL Hükûmeti, 28 Haziran 1996-30 Haziran 1997 tarihleri arasında görev yapan, Refah Partisi ve Doğru Yol Partisi koalisyonunun oluşturduğu Türkiye hükûmetidir.[1][2]

Öncesi[değiştir | kaynağı değiştir]

1995 Türkiye genel seçimleri sonrasında 20. dönem TBMM oluştu. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel hükûmeti kurma görevini ilk olarak seçimden birinci olarak çıkan Refah Partisi'nin genel başkanı ve Konya Milletvekili Necmettin Erbakan'a verdi ancak Refah Partisi'nin mecliste güvenoyu almak için yeterli milletvekiline sahip olmaması ve mecliste üyesi bulunan diğer partilerin destekte bulunmaması nedeniyle Erbakan hükûmeti kuramadı. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Demirel seçimde üçüncü gelen Anavatan Partisi genel başkanı Mesut Yılmaz'a hükûmet kurma görevini verdi ve Anavatan Partisi ile Doğru Yol Partisi ortaklaşa 53. Türkiye Hükûmeti'ni kurdular. Ancak bu hükûmet yalnızca üç ay sürdü.

Kurulması[değiştir | kaynağı değiştir]

Cumhurbaşkanı Demirel, hükûmet kurma görevini ikinci kez Necmettin Erbakan'a verdi ve Refah Partisi ile Doğru Yol Partisi'nin oluşturduğu koalisyon hükûmeti 28 Haziran 1996 tarihinde[1] Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in görevlendirmesiyle kuruldu.

Partiler arasında imzalanan koalisyon protokolüne göre hükûmet şu şekilde olacaktı:

  • Başbakan ilk olarak Necmettin Erbakan olacak, 2 yıl sonra ise başbakanlık görevini Doğru Yol Partisi genel Başkanı Tansu Çiller yürütecek. Bu şekilde ikişer yıl arayla başbakan değişecekti.[3]
  • Necmettin Erbakan başbakan, Tansu Çiller başbakan yardımcısı ve dışişleri bakanı olacaktı.[3]

Hükûmet, TBMM'deki 8 Temmuz 1996 tarihli güven oylamasında 278 kabul, 265 ret ve 1 çekimser oyla güvenoyu aldı.[1]

Sonu[değiştir | kaynağı değiştir]

Hükûmetin kurulması üzerinden bir yıl geçmeden muhalefet partilerinden ve Cumhurbaşkanı Demirel tarafından siyasi krizin son bulması için erken seçim gerektiğine dair açıklamalar yapıldı. 54. Türkiye Cumhuriyeti Hükûmeti döneminde 28 Şubat Süreci yaşandı. Bu süreç 54. hükûmetin sonunu getirdi. 28 Şubat 1997 tarihinde "irtica ve buna karşı alınacak tedbirler" gündemiyle toplanan Millî Güvenlik Kurulu bazı kararlar aldı. Başbakan Erbakan, 22 Mayıs'ta TBMM grup toplantısında şu açıklamayı yaptı: "Hükûmetin önünde iki seçenek vardı. Birincisi ordunun tavırlarına rest çekip hükûmetten ayrılmak, ikincisi de uzlaşmayı ve iknayı denemekti. Biz uzlaşmayı seçtik".[4] 21 Mayıs 1997 tarihinde Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, "yasadışı bazı eylemlerin odağı olmaya başladığı ve bazı üyelerinin laik rejimi hedef alan girişimleri" nedeniyle Refah Partisi'nin kapatılması için Anayasa Mahkemesi'ne dava açtı.[4] Başsavcı Vural Savaş, dava ile ilgili yaptığı açıklamada partinin "laikliğe aykırı eylemlerin odağı haline geldiğini ve ülkeyi giderek bir iç savaş ortamına sürüklediğini" belirtti.[4] Refah Partisi'ni kapatma davası devam ederken Erbakan, başbakanlık görevini (2 yıl dolmamasına rağmen DYP'nin ısrarları üzerine) Tansu Çiller'e devretmek amacıyla 18 Haziran 1997'de Cumhurbaşkanı Demirel'e istifasını sundu.[3] Cumhurbaşkanı Demirel 54. hükûmet protokolü gereği başbakanlık görevini Doğru Yol Partisi'nin genel başkanı Tansu Çiller'e vermedi. Yeniden hükûmet kurmak üzere Anavatan Partisi genel başkanı Mesut Yılmaz'a görev verdi. 55. Hükûmet Mesut Yılmaz'ın liderliğinde Anavatan Partisi, Demokratik Sol Parti, Demokrat Türkiye Partisi koalisyonu ile kuruldu.

Kabine[değiştir | kaynağı değiştir]

Görev İsim Siyasi Parti
Başbakan Necmettin Erbakan Refah Partisi
Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Tansu Çiller Doğru Yol Partisi
Devlet Bakanı ve Hükûmet Sözcüsü Abdullah Gül Refah Partisi
Devlet Bakanı Namık Kemal Zeybek Doğru Yol Partisi
Mehmet Selim Ensarioğlu
Nevzat Ercan
Ufuk Söylemez
Ayfer Yılmaz
Bekir Aksoy
İsmail Karakuyu
Işılay Saygın
Nafiz Kurt
Bahattin Şeker
Fehim Adak Refah Partisi
Gürcan Dağdaş
Ahmet Demircan
Teoman Rıza Güneri
Sacit Günbey
Ahmet Cemil Tunç
Sabri Tekir
Lütfü Esengün
Mehmet Altınsoy
Adalet Bakanı Şevket Kazan
Millî Savunma Bakanı Turhan Tayan Doğru Yol Partisi
İçişleri Bakanı Mehmet Kemal Ağar
26 Haziran 1996 - 8 Kasım 1996
Meral Akşener
8 Kasım 1996 - 30 Haziran 1997
Maliye Bakanı Abdüllatif Şener Refah Partisi
Millî Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam Doğru Yol Partisi
Bayındırlık ve İskan Bakanı Cevat Ayhan Refah Partisi
Sağlık Bakanı Yıldırım Aktuna
7 Mart 1996 - 26 Nisan 1997
Doğru Yol Partisi
Nafiz Kurt (Geçici)
26 Nisan 1996 - 13 Mayıs 1997
İsmail Karakuyu
13 Mayıs 1997 - 30 Haziran 1997
Ulaştırma Bakanı Ömer Barutçu
Tarım ve Köy İşleri Bakanı Musa Demirci Refah Partisi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Necati Çelik
Sanayi ve Ticaret Bakanı Enis Yalım Erez
28 Haziran 1996 - 26 Nisan 1997
Doğru Yol Partisi
Ali Rıza Gönül
26 Nisan 1997 - 30 Haziran 1997
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Mehmet Recai Kutan Refah Partisi
Kültür Bakanı İsmail Kahraman
Turizm Bakanı Bahattin Yücel Doğru Yol Partisi
Çevre Bakanı Ziyaettin Tokar Refah Partisi
Orman Bakanı Halit Dağlı Doğru Yol Partisi

İlgili bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b c "54. Erbakan Hükûmeti (28.06.1996 - 30.06.1997)". Türkiye Büyük Millet Meclisi. 30 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2011. 
  2. ^ "Türkiye Cumhuriyeti hükûmetleri". hurriyet.com.tr. Hürriyet. 17 Mart 2003. 3 Nisan 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Ağustos 2020. 
  3. ^ a b c "Cumhuriyetin seyir defterinden". Hürriyet. 29 Ekim 1998. 25 Haziran 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2011. 
  4. ^ a b c "Mayıs 1997". Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü. 8 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2011. 

Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? Nedir? :Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? ile ilgili Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? burada bulabilirsiniz. Detaylar için sitemizi geziniz Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? Ne Demektir? Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? Açıklaması Nedir? Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? Cevabı Nedir? Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? Kelimesinin Anlamı? Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? konusu Nedir Ne, yaşantımızda sık kullanılan kelimelerden birisi olarak karşımıza çıkar. Hem sosyal medyada hem de gündelik yaşantıda kullanılan ne kelimesi, uzun yıllardan beri dilimizdedir. Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? Türk Dil Kurumu na (TDK) göre farklı anlamları olan ne kelimesi, Türkçe de tek başına ya da çeşitli cümleler eşliğinde kullanılabilir. Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? Ne kelimesi ne demek, TDK ya göre anlamı nedir sorularının cevabını arayanlar için bildiris.com doğru adres! Peki, ne kelimesi ne demek, TDK ye göre anlamı nedir? Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? Ne kelimesinin kökeni ne, ne kelimesinin kaç anlamı var? Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? İşte TDK bilgileri ile merak edilenler
Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? Açıklaması? :Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? Açıklama Bir Terim Kavram Ya Da Başka Dilsel Olgunun Daha İyi Anlaşılması İçin Yapılan Ek Bilgidir.Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? Söz Konusu Bilgi Açıklanacak Sözcükten Daha Uzun Olur Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? Açıklama İle İlgili Durumun Kanıtı Şu Şekilde Doğrulanabilir Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? Bir Sözlükteki Tanım İlgili Sözcük Yerine Kullanılabilirse, Bu Bir Açıklamadır. Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? Yani Aynı Bağlam İçinde Hem Sözcük Hem De Tanım Kullanılırsa Ve Anlamsal Açıdan Bir Sorun Oluşturmuyorsa Bu Bir Açıklamadır.
Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? Gerçek mi? :Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? ile ilgili Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? burada bulabilirsiniz. Detaylar için sitemizi geziniz Gerçek anlam Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? sözcüklerin birincil anlamı ile (varsa) bu anlamla doğrudan ilişkili olan anlamlarıdır. Gerçek anlam, temel anlam ile yan anlamların bileşkesidir. Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? Bir sözcüğün mecaz olmayan tüm anlamlarını kapsar.
Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? Hakkında? :Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? ile ilgili Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? burada bulabilirsiniz. Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? Detaylar için sitemizi geziniz Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? Bu sayfada Hakkında nedir Hakkında ne demek Hakkında ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca Hakkında anlamı tanımı açılımı Hakkında hakkında bilgiler Refahyol Hükümeti nedir?, Refahyol Hükümeti anlamı nedir?, Refahyol Hükümeti ne demektir? resimleri Hakkında sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir almanca ingilizce türkçe çevirisini bulabilirsiniz
Joe Fagan, Hezargrad, Tetchwick, Solferino Muharebesi, Tom Moore, Enkaz, Haydari, Yunanistan, NGC 2557, Kazushi Kimura, Solungaç, Matt Lanter, Zlatan Bajramović, Zafer, Bornova, İbrahim Necmi Dilmen, Cairns, Xabier Azkargorta, Irak Kürtleri, Warren County, Mississippi, Yemoja, Enkarnasyon, Berhem Salih, Fosfolipit, Crazy in Love (Beyoncé şarkısı), Lenara Osmanova, 2011 WNBA Seçmeleri, Letonya Komünist Partisi, Ekolojik Oyuncak Müzesi, Demet Tuncer, Enjeksiyon pompası, Tavşanlı Ulu Camii, Geliş, Via Militaris, Chichester, 2017 FIFA Kulüpler Dünya Kupası Finali, Tekirdağda spor, İnönü, Çayıralan, Edwin Booth, Enjeksiyon, Meslek okulu, Kathy Burke, Aşağıkülecik, Reading, Beyoncé canlı performansları listesi, Broadway tiyatrosu, Spermophora vyvato, SSCB Seçkin Test Pilotları Onur Madalyası, 2018 Akdeniz Oyunlarında karate, Fakir Aşıkların Romanı, Selevkos, Leviathan III, Julio Alberto Moreno, Sébastien Frey, Seyfettin Karadayı, Enigma makinesi, Suriye Anayasası, BricsCAD, Yuen Biao, Keseliler, I. I. Rabi, Lana Del Rey tarafından kaydedilen yayınlanmamış şarkılar listesi, Enid Blyton, 2022 FA Cup Finali, Gramercy Park, Engin Geçtan, Ertzuhi Muharebesi, Aviya, Tansel Çölaşan, Devletabad, Deli Yürek, Anatoliy Banişevskiy Stadyumu, Abdüsselam Arif, Ime Udoka, Sanzigen, Salisilik asit, Çekilmez Çileler, Priapulida, Engelbert Humperdinck (şarkıcı), Zagori (belediye), NGC 3693, Fas Futbol Federasyonu, 2021 Baltimore Ravens sezonu, Marcelo Huertas, Engelbert Dollfuss, Oğuzhan Kaya, Michael J. Benton, Çokyumrulular, 14 Ekim 2023 Güneş tutulması, Diego (1985 doğumlu futbolcu), Couplet, Temel, Seydikemer, Enfeksiyöz hastalık, Daniela Dessi, Thrash Metal, Insectivora, Vahid Keliç, İnsectivora, Lover (Taylor Swift şarkısı), Radom, Stade de Reims, At frengisi,
Cuma Karavar Kimdir?, Yusuf Çakmak Kimdir?, Fosforik Nedir?, Talış bayrağı Anlamı Nedir, Talış bayrağı Nasıl Oluştu, Talış bayrağı Tarihi, Talış bayrağı Renkleri, Talış bayrağı Tasarımı, Gizem Albaş Kimdir?, Fosforışıl Nedir?, Fosfatsız Nedir?, Ali Çelebi Kimdir?, Tülin Keçeci Güngör Kimdir?, Edanur Altıntaş Kimdir?, Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kimdir? Yrd Doç Dr Birsel Aybek Nereli Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kaç Yaşında?, Fosfatlı Nedir?, Topsuz Nedir?, Sovyetler Birliği bayrağı Anlamı Nedir, Sovyetler Birliği bayrağı Nasıl Oluştu, Sovyetler Birliği bayrağı Tarihi, Sovyetler Birliği bayrağı Renkleri, Sovyetler Birliği bayrağı Tasarımı, Aslan Sezgin Kimdir?, Topraksız Nedir?, Şener Pul Kimdir?, Topraksı Nedir?, Serap Çakır Kimdir?, Selma Karaman Kimdir?, Formaliteci Nedir?, Yavuz Tellioğlu Kimdir?, Toprakçıl Nedir?, Forgetful Nedir?, Sırbistan-Karadağ bayrağı Anlamı Nedir, Sırbistan-Karadağ bayrağı Nasıl Oluştu, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tarihi, Sırbistan-Karadağ bayrağı Renkleri, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tasarımı, Toprak Rengi Nedir?, For Nedir?, İsmail Aybars Aksoy Kimdir?, Nail Çiler Kimdir?, Toprak Altı Nedir?, Fonolojik Nedir?, Bekir Sıtkı Tarım Kimdir?, İhsan Sarıyar Kimdir?, Topolojik Nedir?, Hasan Bitmez Kimdir?, Topoğrafik Nedir?, Sancak-ı Şerif Anlamı Nedir, Sancak-ı Şerif Nasıl Oluştu, Sancak-ı Şerif Tarihi, Sancak-ı Şerif Renkleri, Sancak-ı Şerif Tasarımı, Lütfi İlteriş Öney Kimdir?, Ufuk Değerliyurt Kimdir?, Folklorik Nedir?, Rana Berk Kimdir?, Toplum Dışı Nedir?, Fokurdak Nedir?, Toplum Bilimsel Nedir?, Fodulca Nedir?, Ayla Bedirhan Çelik Kimdir?, Harun Özgür Yıldızlı Kimdir?, Samara bayrağı Anlamı Nedir, Samara bayrağı Nasıl Oluştu, Samara bayrağı Tarihi, Samara bayrağı Renkleri, Samara bayrağı Tasarımı, Figen Yıldırım Kimdir?, Flüoresan Nedir?, Ayhan Özçelik Kimdir?, Toplanık Nedir?, İzzet Kaplan Kimdir?, Mühip Kanko Kimdir?, Prensin Bayrağı Anlamı Nedir, Prensin Bayrağı Nasıl Oluştu, Prensin Bayrağı Tarihi, Prensin Bayrağı Renkleri, Prensin Bayrağı Tasarımı, Recep Bozdemir Kimdir?, Ali Topçu Kimdir?, Toparlakça Nedir?, Hurşit Çetin Kimdir?, Fadik Temizyürek Kimdir?, Toparlağımsı Nedir?, Toparlacık Nedir?, Osmanlı bayrağı Anlamı Nedir, Osmanlı bayrağı Nasıl Oluştu, Osmanlı bayrağı Tarihi, Osmanlı bayrağı Renkleri, Osmanlı bayrağı Tasarımı, Ülkü Doğan Kimdir?, Mehmet Akif Perker Kimdir?, Necmi Özgül Kimdir?, Top Sakallı Nedir?, Hasan Daşkın Kimdir?, Hasan Memişoğlu Kimdir?, Nazi Almanyası bayrağı Anlamı Nedir, Nazi Almanyası bayrağı Nasıl Oluştu, Nazi Almanyası bayrağı Tarihi, Nazi Almanyası bayrağı Renkleri, Nazi Almanyası bayrağı Tasarımı, Fitopatolojik Nedir?, Öztürk Keskin Kimdir?, Şeref Baran Genç Kimdir?, Tonla Nedir?, Nuran Ergen Kılıç Kimdir?, Fitne Kumkuması Nedir?, Filiz Orman Akın Kimdir?, Tombulca Nedir?, Fitne Fücur Nedir?, Zürriyetsiz İsminin Anlamı Nedir?, Fitilsiz Nedir?, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı Nedir, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Nasıl Oluştu, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tarihi, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Renkleri, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tasarımı, Zürriyetli İsminin Anlamı Nedir?, Mustafa Süleyman Kurtar Kimdir?, Züppe İsminin Anlamı Nedir?, Fitilci Nedir?, Dağıstan Budak Kimdir?, Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kimdir? Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Nereli Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kaç Yaşında?, Zümrüdi İsminin Anlamı Nedir?, Tolgasız Nedir?, Fitçi Nedir?, Hatice Gül Bingöl Kimdir?, Gökhan Baylan Kimdir?, Zülüflü İsminin Anlamı Nedir?, Tolgalı Nedir?, Fişlik Nedir?, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Toleranssız Nedir?, Züllü İsminin Anlamı Nedir?, Fişli Nedir?,