Jayma Mays Kimdir?

Jayma Mays Kimdir?

Jayma Mays Kimdir?

Jayma Mays Nereli

Jayma Mays Kaç Yaşında? Jayma Mays Boyu Kaç

Jayma Mays Kaç Kilo Jayma Mays Doğum Tarihi

Jayma Mays Ne Demektir? Jayma Mays Anlamı Nedir?

Jayma Mays Kimdir? , Jayma Mays Nereli , Jayma Mays Kaç Yaşında? , Jayma Mays Boyu Kaç , Jayma Mays Kaç Kilo , Jayma Mays Doğum Tarihi , Jayma Mays Ne Demektir? , Jayma Mays Anlamı Nedir?

Jayma Mays Kimdir?

Jayma Mays

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Jayma Mays
DoğumJamia Suzette Mays
16 Temmuz 1979 (44 yaşında)
Grundy, Virginia, ABD
MeslekOyuncu, şarkıcı
Etkin yıllar2004–günümüz
EvlilikAdam Campbell (e. 2007)
Çocuk(lar)1

Jayma Mays (d. 16 Temmuz 1979), Amerikalı televizyon ve sinema oyuncusudur.

Jayma Mays (16 Temmuz 1979 doğumlu), Amerikalı oyuncu ve şarkıcı. Daha çok FOX kanalında yayınlanan ödüllü müzikal dizi Glee isimli dizide oynadığı Emma Pillsbury rolüyle tanınır. Aynı zamanda NBC kanalının en çok reyting alan bilimkurgu dizisi Heroes'ta oynadığı Charlie Andrews karakteri ve Paul Blart: Mall Cop ve Şirinler'in film uyarlamasında oynadığı başrollerle de bilinir.

2013 Ekim'inden 2014 Kasım'a kadar CBS kanalının sitkom dizisi The Millers'ta Debbie isimli karakteri canlandırdı.

Önceki yaşamı[değiştir | kaynağı değiştir]

Mays, Bristol, Tennessee'te doğmuş ve Grundy, Virginia'da büyümüştür. Paulette ve James Mays'ın kızıdır. Mays küçükken şarkı söylemeyi ve matematiği çok severdi, 15 yaşındayken, yerel bir radyo istasyonunda ölüm ilanları duyuran bir programda çalışmaya başladı. Grundy Lisesi'nden mezun olduktan sonra Güneybatı Virginia Community Koleji'nde önlisans aldı. Daha sonra Virginia Teknik'te okumaya başladı, bir yıl sonra da Radford Üniversitesi'nden burs kazandı.

Kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

2004'te televizyona ilk çıkışını yaptı; Joey isimli dizi. Bundan sonraki yıl Gece Uçuşu (Red Eye) isimli filmde oynadı. Daha sonra ise birçok dizide konuk oyuncu oldu; Six Feet Under, The Comeback, How I Met Your Mother, Entourage, Stacked, Ugly Betty, House, Ghost Whisperer, Heroes, Pushing Daisies ve Ghost Whisperer.

Mays ayrıca Epic Movie, Paul Blart: Mall Cop ve Şirinler gibi ana kadrosunda yer aldığı filmlerde de oynadı.

Mays 2009 yılında başlayan Glee isimli müzikal-komedi dizisinin ilk 3 sezonunda ana kadroda yer aldı, daha sonra ise yinelenen oyuncu olarak dizinin bazı bölümlerinde yer aldı.

Oyuncu ve şarkıcı Matthew Morrison'ın hem Big Girls Don't Cry isimli yayınlanmayan dizide hem de Glee'de sevgilisi rolüne girdi. Aynı şekilde Masi Oka ile de hem Heroes'ta hem de Get Smart Bruce and Lloyd: Out of Controlda sevgilisi oldu. Mays hem Heroes'ta hem de Ugly Betty'de Charlie isimli karakterleri oynadı.

2010'da Şirinler isimli sevilen çizgi-dizinin 3 boyutlu film versiyonunda yer aldı.

2013'te CBS'de yayınlanan sitkom dizisi The Millers'ta Debbie isimli karakteri oynamaya başladı. Dizi ikinci sezonunda düşen reytingleri yüzünden 2014 Kasım'da iptal edildi.

2015 yılında kült Amerikan komedi filmi Wet Hot American Summer'ın Netflix'te yayınlanacak dizi uyarlamasının kadrosuna girdi.

Yine 2015 yılında oyuncu Tom Cruise ile birlikte baş rolde yer alacağı Mena isimli filmin çekimlerine başladı. Filmin 2017 yılında çıkması planlanıyor.

Filmografi[değiştir | kaynağı değiştir]

Film[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Başlık Röl Notlar
2005 Red Eye Cynthia
2006 Blind Dating Mandy "Blind Guy Driving" olarak da bilinir
Flags of Our Fathers Nurse in Hawaii
2007 Smiley Face Actress in Waiting Room
Epic Movie Lucy Ana karakter
Bar Starz Tiffany
2008 Get Smart's Bruce and Lloyd: Out of Control Nina Video filmi
2009 Paul Blart: Mall Cop Amy Anderson Ana karakter
2011 Şirinler Grace Winslow
2013 Şirinler 2
2013 Last Weekend Blake Curtis
2015 Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant April Farnekowski
Paul Blart: Mall Cop 2 Amy Anderson Cameo
2017 Barry Seal: Kaçakçı Dana Sibota
2020 Bill & Ted Face the Music Princess Joanna Çekim aşamasında

Televizyon[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Başlık Röl Notlar
2004 Joey Molly Bölüm: "Joey and the Party"
2005 The Comeback Sales Girl Bölüm: "Valerie Demands Dignity"
Six Feet Under Donna Bölüm: "The Rainbow of Her Reasons"
Stacked Brenda Bölüm: "Nobody Says I Love You"
2005, 2013 How I Met Your Mother Coat Check Girl 2 bölümler
2006 If You Lived Here, You'd Be Home Now Sandra Seri pilot
30 Even Scarier Movie Moments Kendisi Mini dizi
House Hannah Bölüm: "Sleeping Dogs Lie"
Studio 60 on the Sunset Strip Daphne Bölüm: "Pilot"
Entourage Jen Bölüm: "Sorry, Ari"
2006–10 Heroes Charlie Andrews 5 bölümler
2007 Nice Girls Don't Get the Corner Office Angela Seri pilot
2007–08 Ugly Betty Charlie 8 bölümler
2007 Ghost Whisperer Jennifer Billings Bölüm: "The Underneath"
Pushing Daisies Elsita / Elsa Bölüm: "Pigeon"
Drunk History Annabelle Bölüm: "Drunk History Vol. 2.5: Featuring Jack Black"
2008 Back to You Shelley Ken Bölüm: "Date Night"
2009–15 Glee Emma Pillsbury Ana röl (sezonlar 1–3); tekrarlayan (sezon 4–6); 61 bölümler
Beyaz Perde Sanatçıları Derneği En İyi Komedi Dizisi Kadrosu Ödülü
2012–14 The League Trixie Von Stein 6 bölümler
2013–15 The Millers Debbie Ana karakter
2014-19 Drunk History Çeşitli 3 bölüm
2014–15 Getting On Suzi Sasso 4 bölümler
2015–18 Çizmeli Kedi'nin Maceraları Dulcinea Ana karakter; seslendirme
2015 Wet Hot American Summer: First Day of Camp Jessica 2 bölümler
2017-18 Trial & Error Carol Anne Keane Başrol; 23 bölüm
2018 Great News Cat Bölüm: "Catfight"

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Wikimedia Commons'ta Jayma Mays ile ilgili çoklu ortam belgeleri bulunur



Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • Jayma Mays Kimdir? Kimdir?:Jayma Mays Kimdir? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? Jayma Mays Kimdir? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. Jayma Mays Kimdir? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. Jayma Mays Kimdir? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • Jayma Mays Kimdir? Biyografisi?:Biyografi, Jayma Mays Kimdir? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. Jayma Mays Kimdir? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. Jayma Mays Kimdir? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. Jayma Mays Kimdir? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • Jayma Mays Kimdir? Kaç Yaşında?:Jayma Mays Kimdir? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. Jayma Mays Kimdir? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. Jayma Mays Kimdir? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • Jayma Mays Kimdir? Nereli?:Jayma Mays Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. Jayma Mays Kimdir? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. Jayma Mays Kimdir? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. Jayma Mays Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

Kavacık, Beykoz, Woollim Entertainment, Parlamenter monarşi, Selami Ali, Rus Kazakları, Mûstekfî (Abbasi), Lowick, Cumbria, Sako TRG, Oktay Vural, 1197, İsrail, Israil, Pentakloroetan, Göllüalan, Vezirköprü, Cevat Yurdakul, Süleymaniye Havalimanı, Colleen Dewhurst, Kleisthenis, I. Beyazid, Bayram Özçelik, Friedrich Schulz, Aleksandr Gronski, Alsancak, Konak, Lower East Side, Adaklı, Bingöl, Ursodeoksikolik asit, Crocothemis, Gluon, Etsuko Shihomi, Cold Ash, Aon Merkezi, Lombardça, Beden, Caramagna Piemonte, Sema Çeyrekbaşıoğlu, Cins, Jesús Gámez, Mats Wieffer, Bruna Ferraz, Cody Simpson, Pocahontas (film, 1995), Transdinyesterin uluslararası tanınması, Cambridge, Massava, Branko Zebec, 15 Temmuz askeri darbe girişimi, 1868, İkizce, Laçin, Johannes Brahms, Aconitum decipiens, Fiat Toro, Eudokia Angelina, Sunday Mirror, Kızılbayır, Karapürçek, Aden (il), Tatyana Graçova, O. T. Fagbenle, Alapayevsk, Akhunlar, Stephen Dorff, Billie Eilish, Poicephalus rufiventris, 1212, Erzincan Dördüncü Ordu Evrak Mahzeni Saat Kulesi, Lambert (birim), Karnilla, Tukan takımyıldızı, Kuir teori, Periyot, OK boomer, Gülistan Alışveriş Merkezi, Schrödinger, Schrodinger, Vehbi Akdağ, Ötümsüz yutaksıl sürtünmeli ünsüz, 1991 Formula 1 sezonu, Moustache, Ignacio Trelles, Supernatural bölümleri listesi, Tongeren, 2005 Kürdistan Bölgesel Yönetimi bağımsızlık referandumu, Misk geyiğigiller, Kaymak taşı, Suriye başbakanlarının listesi, Pardosa pseudomixta, Kırgız filmleri listesi, Birmanya, Tell Me Why, Uluslararası rezervler, B programlama dili, Cydrela, 30lar, NGC 3310, Cinnamon, Woodham Ferrers and Bicknacre, AppImage, Iasion, Neomegamelanus, Köşeli ayraç, San Francisco 49ers,
Yusuf Çakmak Kimdir?, Fosforik Nedir?, Talış bayrağı Anlamı Nedir, Talış bayrağı Nasıl Oluştu, Talış bayrağı Tarihi, Talış bayrağı Renkleri, Talış bayrağı Tasarımı, Gizem Albaş Kimdir?, Fosforışıl Nedir?, Fosfatsız Nedir?, Ali Çelebi Kimdir?, Tülin Keçeci Güngör Kimdir?, Edanur Altıntaş Kimdir?, Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kimdir? Yrd Doç Dr Birsel Aybek Nereli Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kaç Yaşında?, Fosfatlı Nedir?, Topsuz Nedir?, Sovyetler Birliği bayrağı Anlamı Nedir, Sovyetler Birliği bayrağı Nasıl Oluştu, Sovyetler Birliği bayrağı Tarihi, Sovyetler Birliği bayrağı Renkleri, Sovyetler Birliği bayrağı Tasarımı, Aslan Sezgin Kimdir?, Topraksız Nedir?, Şener Pul Kimdir?, Topraksı Nedir?, Serap Çakır Kimdir?, Selma Karaman Kimdir?, Formaliteci Nedir?, Yavuz Tellioğlu Kimdir?, Toprakçıl Nedir?, Forgetful Nedir?, Sırbistan-Karadağ bayrağı Anlamı Nedir, Sırbistan-Karadağ bayrağı Nasıl Oluştu, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tarihi, Sırbistan-Karadağ bayrağı Renkleri, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tasarımı, Toprak Rengi Nedir?, For Nedir?, İsmail Aybars Aksoy Kimdir?, Nail Çiler Kimdir?, Toprak Altı Nedir?, Fonolojik Nedir?, Bekir Sıtkı Tarım Kimdir?, İhsan Sarıyar Kimdir?, Topolojik Nedir?, Hasan Bitmez Kimdir?, Topoğrafik Nedir?, Sancak-ı Şerif Anlamı Nedir, Sancak-ı Şerif Nasıl Oluştu, Sancak-ı Şerif Tarihi, Sancak-ı Şerif Renkleri, Sancak-ı Şerif Tasarımı, Lütfi İlteriş Öney Kimdir?, Ufuk Değerliyurt Kimdir?, Folklorik Nedir?, Rana Berk Kimdir?, Toplum Dışı Nedir?, Fokurdak Nedir?, Toplum Bilimsel Nedir?, Fodulca Nedir?, Ayla Bedirhan Çelik Kimdir?, Harun Özgür Yıldızlı Kimdir?, Samara bayrağı Anlamı Nedir, Samara bayrağı Nasıl Oluştu, Samara bayrağı Tarihi, Samara bayrağı Renkleri, Samara bayrağı Tasarımı, Figen Yıldırım Kimdir?, Flüoresan Nedir?, Ayhan Özçelik Kimdir?, Toplanık Nedir?, İzzet Kaplan Kimdir?, Mühip Kanko Kimdir?, Prensin Bayrağı Anlamı Nedir, Prensin Bayrağı Nasıl Oluştu, Prensin Bayrağı Tarihi, Prensin Bayrağı Renkleri, Prensin Bayrağı Tasarımı, Recep Bozdemir Kimdir?, Ali Topçu Kimdir?, Toparlakça Nedir?, Hurşit Çetin Kimdir?, Fadik Temizyürek Kimdir?, Toparlağımsı Nedir?, Toparlacık Nedir?, Osmanlı bayrağı Anlamı Nedir, Osmanlı bayrağı Nasıl Oluştu, Osmanlı bayrağı Tarihi, Osmanlı bayrağı Renkleri, Osmanlı bayrağı Tasarımı, Ülkü Doğan Kimdir?, Mehmet Akif Perker Kimdir?, Necmi Özgül Kimdir?, Top Sakallı Nedir?, Hasan Daşkın Kimdir?, Hasan Memişoğlu Kimdir?, Nazi Almanyası bayrağı Anlamı Nedir, Nazi Almanyası bayrağı Nasıl Oluştu, Nazi Almanyası bayrağı Tarihi, Nazi Almanyası bayrağı Renkleri, Nazi Almanyası bayrağı Tasarımı, Fitopatolojik Nedir?, Öztürk Keskin Kimdir?, Şeref Baran Genç Kimdir?, Tonla Nedir?, Nuran Ergen Kılıç Kimdir?, Fitne Kumkuması Nedir?, Filiz Orman Akın Kimdir?, Tombulca Nedir?, Fitne Fücur Nedir?, Zürriyetsiz İsminin Anlamı Nedir?, Fitilsiz Nedir?, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı Nedir, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Nasıl Oluştu, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tarihi, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Renkleri, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tasarımı, Zürriyetli İsminin Anlamı Nedir?, Mustafa Süleyman Kurtar Kimdir?, Züppe İsminin Anlamı Nedir?, Fitilci Nedir?, Dağıstan Budak Kimdir?, Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kimdir? Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Nereli Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kaç Yaşında?, Zümrüdi İsminin Anlamı Nedir?, Tolgasız Nedir?, Fitçi Nedir?, Hatice Gül Bingöl Kimdir?, Gökhan Baylan Kimdir?, Zülüflü İsminin Anlamı Nedir?, Tolgalı Nedir?, Fişlik Nedir?, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Toleranssız Nedir?, Züllü İsminin Anlamı Nedir?, Fişli Nedir?, Fişeksiz Nedir?,