Sessiz Bir Yer 2

Sessiz Bir Yer 2

Sessiz Bir Yer 2
Sessiz Bir Yer 2 Kelimesinin Anlamı Nedir? Sessiz Bir Yer 2 Kelimesinin Anlamı Ne demek? , Sessiz Bir Yer 2 Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Demek Ne Demek, Nedir? Tdk'ye Göre Anlamı
Demek kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir. TDK'ye göre, demek kelimesi anlamı şu şekildedir:
Sessiz Bir Yer 2 - Söylemek, söz söylemek -  Ad vermek -  Bir dilde karşılığı olmak -  Herhangi bir ses çıkarmak -  Herhangi bir kanıya, yargıya varmak -  Düşünmek Sessiz Bir Yer 2 - Oranlamak Sessiz Bir Yer 2 - Ummak, - Erişmek -  Bir işe kalkışmak, yeltenmek -  Saymak, kabul etmek -  bir şey anlamına gelmek -  öyle mi,  - yani, anlaşılan -  inanılmayan, beklenmeyen durumlarda kullanılan pekiştirme veya şaşma sözü

Demek Kelimesi Cümle İçerisinde Kullanımı
Sessiz Bir Yer 2 - Eskilerin dediği gibi beşer, şaşar. -  Muşmulaya döngel de derler.
Sessiz Bir Yer 2 - Kamer `ay` demektir. -  Küt dedi, düştü. -  Bu işe herkes ne der? -  Güzellik desen onda, zenginlik desen onda. -  Bundan sonra gelir mi dersin? -  Saat yedi dedi mi uyanırım. - Kımıldanayım deme, kurşunu yersin. Ağzını açayım deme, çok fena olursun. - Yarım milyon dediğin nedir? - Okuryazar olmak adam olmak demek değildir. -  Vay! Beni kovuyorsun demek, pekâlâ! Sessiz Bir Yer 2 - Demek gideceksin.

Demek Kelimesi Kullanılan Atasözü Ve Deyimler
 - dediği çıkmak - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek
 - dedi mi - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin  - demek istemek , - demek ki (veya demek oluyor ki) , - demek olmak , - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok - dediği çıkmak , {buraya- - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek i, - dedi mi , {buraya- - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin , - demek istemek - demek ki (veya demek oluyor ki) - demek olmak - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok

Sessiz Bir Yer 2
Sessiz Bir Yer 2 Nedir? Sessiz Bir Yer 2 Ne demek? , Sessiz Bir Yer 2 Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi , Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız. İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Sessiz Bir Yer 2
Sessiz Bir Yer 2 Kelimesinin Anlamı? Sessiz Bir Yer 2 Ne Demek? Sessiz Bir Yer 2 Ne Demektir? ,Sessiz Bir Yer 2 Analizi?
Sessiz Bir Yer 2
Sessiz Bir Yer 2 Anlamı Nedir? Sessiz Bir Yer 2 Ne Demektir?, Sessiz Bir Yer 2 Açıklaması Nedir? , Sessiz Bir Yer 2 Cevabı Nedir? , Sessiz Bir Yer 2 Kelimesinin Anlamı?

Sessiz Bir Yer 2

Sessiz Bir Yer 2

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sessiz Bir Yer 2
A Quiet Place Part II
YönetmenJohn Krasinski
Yapımcı
YazarJohn Krasinski
Oyuncular
MüzikMarco Beltrami
Görüntü yönetmeniPolly Morgan
KurguMichael P. Shawver
Stüdyo
  • Platinum Dunes[2]
  • Sunday Night Productions
DağıtıcıParamount Pictures[2]
Çıkış tarih(ler)i8 Mart 2020 (2020-03-08) (New York City)
28 Mayıs 2021 (2021-05-28) (Amerika Birleşik Devletleri)
Süre97 dakika[3]
ÜlkeAmerika Birleşik Devletleri
Dilİngilizce
Bütçe$55–61 milyon[4]
Hasılat$296.4 milyon
Önceki filmSessiz Bir Yer

Sessiz Bir Yer 2 (özgün ad: A Quiet Place Part II), 2020 yapımı bir Amerikan korku filmidir ve Sessiz Bir Yer (2018) filminin devamı niteliğindedir. Film Paramount Pictures için John Krasinski tarafından yazıldı, üretildi ve yönetildi. Emily Blunt, Millicent Simmonds ve Noah Jupe ilk filmdeki rollerini tekrarlarken Cillian Murphy ve Djimon Hounsou oyuncu kadrosuna katıldı.

Paramount Pictures, ilk filmin gişe hasılatı ve kritik başarısının ardından Nisan 2018'de bir devam filmi geliştirmeye başladı. Takip eden Ağustos ayına kadar Krasinski senaryo üzerinde çalışıyordu ve Şubat 2019'da yönetmenliğe geri döndüğü doğrulandı. Üretim Haziran'dan Eylül 2019'a kadar Batı New York'ta gerçekleştirildi. Krasinski, Bryan Woods ve Scott Beck tarafından yaratılan karakterlere dayanan devam filmini yazmakla tanındı. Devam filmi, $55–61 milyon bir bütçeyle üretildi.

Filmin dünya prömiyeri 8 Mart 2020'de New York'ta yapıldı ve küresel COVID-19 pandemisi nedeniyle bir yılı aşkın ertelemenin ardından 28 Mayıs 2021'de Amerika Birleşik Devletleri'nde sinemalarda gösterime girdi. İlk gösteriminden 45 gün sonra Paramount+'da yayınlandı. Film, birçok gişe rekoru kırdı ve dünya çapında 296 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek 2021'in en yüksek hasılat yapan beşinci filmi oldu. Hikâyeyi ve Murphy'nin karakterinin eklenmesini öven eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı.

Hikâye[değiştir | kaynağı değiştir]

Bir beyzbol maçı sırasında, Abbott ailesi (karısı Evelyn, kocası Lee, sağır kızı Regan ve oğulları Marcus ve Beau) ve diğer seyirciler, Dünya'ya doğru fırlayan bulut benzeri garip bir nesneye tanık olurlar. Düşman dünya dışı yaratıklar saldırır ve insanları katletmeye başlar. Kör yaratıklar zırhlı bir cilde sahiptir, olağanüstü hız ve güce sahiptir ve aşırı duyarlı işitme ile kurbanları takip ederek ses çıkaran her şeye saldırırlar.

Bir yıldan fazla bir süre sonra, yaratıklar Beau ve Lee de dahil olmak üzere Dünya nüfusunun çoğunu öldürmüştür. Regan, yüksek frekanslı sesli geri bildirimin yaratıkları savunmasız hale getirdiğini keşfeder ve kohlear implantından gelen gürültüyü taşınabilir bir mikrofon aracılığıyla iletmek için geçici bir yöntem tasarlar.

Evleri yıkılan aile, diğer kurtulanları arar. Evelyn, çitle çevrili bir alana girerken yanlışlıkla sesli bir alarm vererek yaratıkları uyarır. Onlar kaçarken, Marcus bir ayı tuzağına düşer ve çığlıklarıyla bir yaratığı kendine çeker. Regan ve Evelyn onu öldürür, Marcus'u serbest bırakır, sonra terk edilmiş bir çelik dökümhanesine girerler. Eski bir arkadaş olan Emmett ortaya çıkar ve onları ses geçirmez yeraltı sığınağına götürür. Yakın zamanda ailesini kaybeden Emmett, daha fazla yardım etmeyi reddeder ve onlara daha fazla kalamayacaklarını söyler.

Marcus, Emmett'in dört aydır kesintisiz olarak yayınladığını söylediği radyoda "Denizin Ötesinde" isimli şarkısını duyar. Regan, hayatta kalanların yakındaki bir adada olduğuna dair bir ipucu olduğunu belirler. Radyo kulesine ulaşabilirse, işitme cihazının yüksek frekanslı gürültüsünün yayınlanabileceğini ve böylece hayatta kalan diğer kişilerin sinyali silah haline getirebileceğini teorileştirir. Adayı bulmak için gizlice tek başına dışarı çıkar. Emmett, Regan'ı bulur ve onu bir yaratıktan kurtarır. Regan, Emmett'i görevini tamamlamaya yardım etmesi için ikna eder.

Evelyn, Marcus ve yeni doğan bebeğini kasabaya tıbbi malzeme getirmek için dökümhanede bırakır. Marcus, Emmett'in karısının cesedini bulur. Şaşırarak bir yaratığı uyarır ve yanlışlıkla kendisini ve bebeği hava geçirmez bölmeye kilitler.

Emmett ve Regan, adaya giden bir tekneye binmek için bir yat limanına gelirler. Vahşi insanlar tarafından saldırıya uğrarlar ve Emmett kasıtlı olarak gürültü çıkarır. Uyandırdığı yaratıklar gelerek saldırganları katleder. Bir yaratık boğulunca, yaratıkların yüzemediğini anlar. Ada, hayatta kalanların koloni halinde normal şekilde yaşadığı yerdir. Koloni lideri, hükûmet yaratıkların yüzemediğini keşfettiğinde, Amerika Birleşik Devletleri Ulusal Muhafızlarının mümkün olduğunca çok insanı adalara taşımaya çalıştığını, ancak sadece iki teknenin bunu başardığını söyler.

Evelyn dökümhaneye döndüğünde, çocukları boğulmadan hemen önce kurtarır. Uzaylı dökümhaneyi kolaçan ederken, üçü sığınağın içinde saklanır. Adada, teknede bulunan bir yaratık adaya sürüklenir ve sömürgecilere saldırır. Emmett ve Regan radyo istasyonuna koşarken koloni liderini öldürür. Regan, yüksek frekansı odanın hoparlörlerinden ses çıkararak yaratığı etkisiz hale getirir ve açıkta kalan kafasını bir çubukla delip onu öldürür.

Dökümhanede yaratık aileyi bulur. Marcus, Regan'ın yayınını alır ve yaratığı vurmadan önce portatif radyosundan yüksek perdeli frekansı çalar. Regan işitme cihazını radyo istasyonunun mikrofonuna bağlı bırakır, yayın sinyalinin başkaları tarafından silah haline getirilmesine izin verir.

Devamı[değiştir | kaynağı değiştir]

Kasım 2020'de Paramount Pictures, yapımcı John Krasinski'nin orijinal fikrine dayanan bir yan ürün yazıp yönetmesi için Jeff Nichols'ı tuttu.[5][6] Filmin 31 Mart 2023'te vizyona girmesi planlanıyor.[7][8]

Mayıs 2021'de Emily Blunt, Krasinski'nin potansiyel bir üçüncü devam filmi için fikri olduğunu açıkladı.[9]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "A Quiet Place Part II: Synopsis". aquietplacemovie.com. Paramount Pictures. 13 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Şubat 2020. 
  2. ^ a b "A Quiet Place Part II (2021) - Final Trailer". youtube.com. YouTube. 6 Mayıs 2021. 6 Mayıs 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Mayıs 2021. 
  3. ^ "A Quiet Place Part II (15)". British Board of Film Classification. 15 Haziran 2021. 24 Mayıs 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Haziran 2021. 
  4. ^ McClintock, Pamela (29 Haziran 2021). "Box Office: "Patience Was a Virtue" for Studios That Held Films". The Hollywood Reporter. 29 Haziran 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Haziran 2021. 
  5. ^ Kit, Borys (9 Kasım 2020). "'A Quiet Place' Spinoff in the Works With Jeff Nichols Writing, Directing". The Hollywood Reporter. 1 Aralık 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Kasım 2020. 
  6. ^ Barry, John W. (20 Kasım 2020). "'A Quiet Place' in Dutchess again? Site scouting underway for spinoff". Poughkeepsie Journal. 27 Haziran 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Kasım 2020. 
  7. ^ "Paramount Dates Jeff Nichols' 'A Quiet Place' Movie For 2023". Deadline Hollywood. 4 Haziran 2021. 5 Haziran 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Haziran 2021. 
  8. ^ "A Quiet Place third movie lands release date". 5 Haziran 2021. 5 Haziran 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  9. ^ "Emily Blunt Says 'A Quiet Place Part II' Is the Second Chapter in a Trilogy". Collider (İngilizce). 25 Mayıs 2021. 26 Mayıs 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2021. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]



Haberler Kategorisinden Haberler


  • Sessiz Bir Yer 2 Nedir?:Sessiz Bir Yer 2 ile ilgili Sessiz Bir Yer 2 burada bulabilirsiniz. Detaylar için sitemizi geziniz Sessiz Bir Yer 2 Ne Demektir? Sessiz Bir Yer 2 Açıklaması Nedir? Sessiz Bir Yer 2 Cevabı Nedir? Sessiz Bir Yer 2 Kelimesinin Anlamı? Sessiz Bir Yer 2 konusu Nedir Ne, yaşantımızda sık kullanılan kelimelerden birisi olarak karşımıza çıkar. Hem sosyal medyada hem de gündelik yaşantıda kullanılan ne kelimesi, uzun yıllardan beri dilimizdedir. Sessiz Bir Yer 2 Türk Dil Kurumu na (TDK) göre farklı anlamları olan ne kelimesi, Türkçe de tek başına ya da çeşitli cümleler eşliğinde kullanılabilir. Sessiz Bir Yer 2 Ne kelimesi ne demek, TDK ya göre anlamı nedir sorularının cevabını arayanlar için bildiris.com doğru adres! Peki, ne kelimesi ne demek, TDK ye göre anlamı nedir? Sessiz Bir Yer 2 Ne kelimesinin kökeni ne, ne kelimesinin kaç anlamı var? Sessiz Bir Yer 2 İşte TDK bilgileri ile merak edilenler
  • Sessiz Bir Yer 2 Açıklaması?:Sessiz Bir Yer 2 Açıklama Bir Terim Kavram Ya Da Başka Dilsel Olgunun Daha İyi Anlaşılması İçin Yapılan Ek Bilgidir. Sessiz Bir Yer 2 Söz Konusu Bilgi Açıklanacak Sözcükten Daha Uzun Olur Sessiz Bir Yer 2 Açıklama İle İlgili Durumun Kanıtı Şu Şekilde Doğrulanabilir Sessiz Bir Yer 2 Bir Sözlükteki Tanım İlgili Sözcük Yerine Kullanılabilirse, Bu Bir Açıklamadır. Sessiz Bir Yer 2 Yani Aynı Bağlam İçinde Hem Sözcük Hem De Tanım Kullanılırsa Ve Anlamsal Açıdan Bir Sorun Oluşturmuyorsa Bu Bir Açıklamadır.
  • Sessiz Bir Yer 2 Gerçek mi?:Sessiz Bir Yer 2 ile ilgili Sessiz Bir Yer 2 burada bulabilirsiniz. Detaylar için sitemizi geziniz Gerçek anlam Sessiz Bir Yer 2 sözcüklerin birincil anlamı ile (varsa) bu anlamla doğrudan ilişkili olan anlamlarıdır. Gerçek anlam, temel anlam ile yan anlamların bileşkesidir. Sessiz Bir Yer 2 Bir sözcüğün mecaz olmayan tüm anlamlarını kapsar.
  • Sessiz Bir Yer 2 Hakkında?:Sessiz Bir Yer 2 ile ilgili Sessiz Bir Yer 2 burada bulabilirsiniz. Sessiz Bir Yer 2 Detaylar için sitemizi geziniz Sessiz Bir Yer 2 Bu sayfada Hakkında nedir Hakkında ne demek Hakkında ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca Hakkında anlamı tanımı açılımı Hakkında hakkında bilgiler Sessiz Bir Yer 2 resimleri Hakkında sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir almanca ingilizce türkçe çevirisini bulabilirsiniz

Iksan, Köprülü Damadı Abaza Siyavuş Paşa, Oral kandidiyaz, Puslu Kıtalar Atlası, Ostankino Kulesi, Dinesh Gunawardena, György Garics, Atractaspis congica, Dünya genelinde ortalama insan boyu, Baykuş Müzik, Mehmet Akyürek, Kaşif Kozinoğlu, Ehion, Cormagon Noyan, Aşk ve Merhamet, Pinus nigra, Fiat Strada, Günter Wallraff, Termik santral, Andrés Segovia, Carex membranacea, Castelfranco in Miscano, James Collins (1990 doğumlu futbolcu), Paul Dubois, Bostanabad, Destcerd, Chamaea, Piatra Craiului Dağları, Denial of service saldırısı, Vivaldi, W. S. Van Dyke, Sazak, Kızılcahamam, Sezyum, Naci Kıcıman, Yamanaka Gölü, Âtıf Benderlioğlu, Namiq Alasgarov, Deli İbrahim, Cripples, Bastards, and Broken Things, İkizce, Laçin, Cristina Kirchner, Ortaoyuncular, Laspuña, UNICS Kazan, unics kazan, Rony Seikaly, RC Cannes, İzmir Futbol Ligi, Colm Tóibín, Caroline Schermerhorn Astor, Chargaff kuralları, Luis Caputo, Dünyada dinlere göre nüfus, Kadirli, Sürdürülebilir moda, Karolina Pawliczak, Ixodes daveyi, Polaroid Corporation, Davor Šuker, Akıntıburnu, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin 1303 sayılı kararı, Delikli kart, Keşmir İsyanı, Gümüşkaynak, Özet tabanlı mesaj doğrulama kodu, Fikret Aldinç, Djuna Barnes, Danimarka Futbol Federasyonu, Heidmühlen, Aziz Stefan Katedrali (Viyana), Yūki Yūna wa Yūsha de Aru, Maravetepe, Aşağıokçular, Defne, Archaeopteryx, Düsseldorf Üniversitesi, Molly Hatchet, Kumamoto Havalimanı, FK Ufa, Mısır Firavunları, Puerto Vallarta, Kehek, Deri değiştirme, Nokta (geometri), Aaron Lewis, Suriye İç Savaşı, Bretten, 1900 Amerika Birleşik Devletleri nüfus sayımı, Johann Wilhelm Bang Kaup, Diktatör, Kanada doları, 2004 Beşiktaş Jimnastik Kulübü Olağan Kongresi, Pilosella prussica, Borgo Tossignano, Atlantik benekli yunusu, Tracie Thoms, Sanfins de Ferreira, İskenderiye Kıpti Kilisesi, NGC 7534, Mohamed Cissé, Almar ilçesi,
Fotomekanik Nedir?, Meral Garip Kimdir?, Torpilli Nedir?, Nilgün Dalkılıç Kimdir?, Fotojen Nedir?, Caner Arduç Kimdir?, Yugoslavya bayrağı Anlamı Nedir, Yugoslavya bayrağı Nasıl Oluştu, Yugoslavya bayrağı Tarihi, Yugoslavya bayrağı Renkleri, Yugoslavya bayrağı Tasarımı, Kaan Altındağ Kimdir?, Toriğini Çalıştır Nedir?, Fosilli Nedir?, Necla Aktay Kimdir?, Fosforsuz Nedir?, Cuma Karavar Kimdir?, Yusuf Çakmak Kimdir?, Fosforik Nedir?, Talış bayrağı Anlamı Nedir, Talış bayrağı Nasıl Oluştu, Talış bayrağı Tarihi, Talış bayrağı Renkleri, Talış bayrağı Tasarımı, Gizem Albaş Kimdir?, Fosforışıl Nedir?, Fosfatsız Nedir?, Ali Çelebi Kimdir?, Tülin Keçeci Güngör Kimdir?, Edanur Altıntaş Kimdir?, Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kimdir? Yrd Doç Dr Birsel Aybek Nereli Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kaç Yaşında?, Fosfatlı Nedir?, Topsuz Nedir?, Sovyetler Birliği bayrağı Anlamı Nedir, Sovyetler Birliği bayrağı Nasıl Oluştu, Sovyetler Birliği bayrağı Tarihi, Sovyetler Birliği bayrağı Renkleri, Sovyetler Birliği bayrağı Tasarımı, Aslan Sezgin Kimdir?, Topraksız Nedir?, Şener Pul Kimdir?, Topraksı Nedir?, Serap Çakır Kimdir?, Selma Karaman Kimdir?, Formaliteci Nedir?, Yavuz Tellioğlu Kimdir?, Toprakçıl Nedir?, Forgetful Nedir?, Sırbistan-Karadağ bayrağı Anlamı Nedir, Sırbistan-Karadağ bayrağı Nasıl Oluştu, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tarihi, Sırbistan-Karadağ bayrağı Renkleri, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tasarımı, Toprak Rengi Nedir?, For Nedir?, İsmail Aybars Aksoy Kimdir?, Nail Çiler Kimdir?, Toprak Altı Nedir?, Fonolojik Nedir?, Bekir Sıtkı Tarım Kimdir?, İhsan Sarıyar Kimdir?, Topolojik Nedir?, Hasan Bitmez Kimdir?, Topoğrafik Nedir?, Sancak-ı Şerif Anlamı Nedir, Sancak-ı Şerif Nasıl Oluştu, Sancak-ı Şerif Tarihi, Sancak-ı Şerif Renkleri, Sancak-ı Şerif Tasarımı, Lütfi İlteriş Öney Kimdir?, Ufuk Değerliyurt Kimdir?, Folklorik Nedir?, Rana Berk Kimdir?, Toplum Dışı Nedir?, Fokurdak Nedir?, Toplum Bilimsel Nedir?, Fodulca Nedir?, Ayla Bedirhan Çelik Kimdir?, Harun Özgür Yıldızlı Kimdir?, Samara bayrağı Anlamı Nedir, Samara bayrağı Nasıl Oluştu, Samara bayrağı Tarihi, Samara bayrağı Renkleri, Samara bayrağı Tasarımı, Figen Yıldırım Kimdir?, Flüoresan Nedir?, Ayhan Özçelik Kimdir?, Toplanık Nedir?, İzzet Kaplan Kimdir?, Mühip Kanko Kimdir?, Prensin Bayrağı Anlamı Nedir, Prensin Bayrağı Nasıl Oluştu, Prensin Bayrağı Tarihi, Prensin Bayrağı Renkleri, Prensin Bayrağı Tasarımı, Recep Bozdemir Kimdir?, Ali Topçu Kimdir?, Toparlakça Nedir?, Hurşit Çetin Kimdir?, Fadik Temizyürek Kimdir?, Toparlağımsı Nedir?, Toparlacık Nedir?, Osmanlı bayrağı Anlamı Nedir, Osmanlı bayrağı Nasıl Oluştu, Osmanlı bayrağı Tarihi, Osmanlı bayrağı Renkleri, Osmanlı bayrağı Tasarımı, Ülkü Doğan Kimdir?, Mehmet Akif Perker Kimdir?, Necmi Özgül Kimdir?, Top Sakallı Nedir?, Hasan Daşkın Kimdir?, Hasan Memişoğlu Kimdir?, Nazi Almanyası bayrağı Anlamı Nedir, Nazi Almanyası bayrağı Nasıl Oluştu, Nazi Almanyası bayrağı Tarihi, Nazi Almanyası bayrağı Renkleri, Nazi Almanyası bayrağı Tasarımı, Fitopatolojik Nedir?, Öztürk Keskin Kimdir?, Şeref Baran Genç Kimdir?, Tonla Nedir?, Nuran Ergen Kılıç Kimdir?, Fitne Kumkuması Nedir?, Filiz Orman Akın Kimdir?, Tombulca Nedir?, Fitne Fücur Nedir?, Zürriyetsiz İsminin Anlamı Nedir?, Fitilsiz Nedir?, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı Nedir, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Nasıl Oluştu, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tarihi, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Renkleri, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tasarımı, Zürriyetli İsminin Anlamı Nedir?, Mustafa Süleyman Kurtar Kimdir?, Züppe İsminin Anlamı Nedir?, Fitilci Nedir?, Dağıstan Budak Kimdir?, Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kimdir? Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Nereli Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kaç Yaşında?,