Lola Bunny Kimdir?

Lola Bunny Kimdir?

Lola Bunny Kimdir?

Lola Bunny Nereli

Lola Bunny Kaç Yaşında? Lola Bunny Boyu Kaç

Lola Bunny Kaç Kilo Lola Bunny Doğum Tarihi

Lola Bunny Ne Demektir? Lola Bunny Anlamı Nedir?

Lola Bunny Kimdir? , Lola Bunny Nereli , Lola Bunny Kaç Yaşında? , Lola Bunny Boyu Kaç , Lola Bunny Kaç Kilo , Lola Bunny Doğum Tarihi , Lola Bunny Ne Demektir? , Lola Bunny Anlamı Nedir?

Lola Bunny Kimdir?

Lola Bunny

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Lola Bunny
İlk görünümSpace Jam (1996)
SeslendirenKath Soucie (1996–2000)
Britt McKillip (2001–2006)
Kristen Wiig (2011–2014)
Rachel Ramras (2015)
Zendaya (2021)
Bilgileri
TürTavşan
CinsiyetKadın
Önemli ilişkileriBugs Bunny (1996'dan beri)
AkrabalarıWalter ve Patricia Bunny (ebeveynleri)
Lexi Bunny (soyundan gelen)

Lola Bunny, Warner Bros'ta bir çizgi film karakteri.

Space Jam[değiştir | kaynağı değiştir]

Lola, 1996'daki Space Jam filminde ilk kez yer aldı. Kürklü kürk, sarışın patlamalar ile gösterilir ve her iki kulakta bir at kuyruğu gibi mor bir lastik bant takar. Onun renkli bir gözü var. Lola filmde Kath Soucie tarafından seslendirildi.

Lola'nın basketbol becerileri, Looney Tunes karakterlerinin Michael Jordan'ın yardımıyla vahşi Canavarlarla özgürlüğüne savaştıkları Tune Squad'da bir yer buluyor.

Her ne kadar başlangıçta Bugs'a ilgi duymuyorsa da, gelişmelerini defalarca reddettiği için, onu karnaval bir Canavar'dan kurtararak, kendisini acı bir şekilde bu süreçte ezilmiş platonikten romantikliğe doğru kayar. Bu duygular üzerine hareket ederek, onu öper ve filmin sonuna doğru kız arkadaşı haline gelir.

Lola Bugs için romantik bir ilgi kaynağı olarak yaratıldı. Lola'nın "eğrisel bir vücudu" var, sıkı kıyafetler giyiyor ve ekranda ilk ortaya çıktığında baştan çıkarıcı bir şekilde poz vermektedir. Buna karşılık, Bugs anında âşık oldu ve birkaç diğer erkek karakteri ona aştı. Lola, basketbol becerilerini gösterdi ve film, erkeklerin libido konusunda Tex Avery tarzı gag kullandı: Hata yüzüyor Hava ve daha sonra yere çöker. Sahne, kızlara olan şehvetiyle tanımlanan bir karakter olan Red Hot Riding Hood'dan (1943) "Wolfie" yi hatırlatıyor. Etkisi, Bugs ve diğer karakterlerini stereotipik "çocuklar" a indirgemek için kullanılır.

Bu filmde Lola ve Bugs arasında romantizm olup olmayacağı romantik komedi için tipik bir alt arsa ekleniyor. Lola'nın "Bana bebek deme" feminist bir cazibe cümlesi var ve atletizmi tipik bir kadınsı özellik değil Tony Cervone'un açıklamalarına göre, animatörler başlangıçta daha çok "tomboyish" özelliklere sahiplerdi ancak "çok erkeksi" görüneceğinden korkuyorlardı. Bu yüzden "kadınsı nitelikleri" ni vurguladılar. Filmin romantik alt kısmı geleneksel bir çözünürlükle sonuçlanır. Lola, basketbol oyunundaki rakiplerinden biri tarafından neredeyse yaralanmakta ve Bugs onu kurtarmaktadır. Bugs, oyun sırasında minnettar öpücüğünü alır ve Lola'nın kendi libido üzerindeki Tex Avery tarzı gagında tepki göstererek onu sonuna kadar öpmesini sağlar.

Lola'nın kişiliği, Hawksian kadın, erkek çocuk ve femme fatale kalıplarının bir kombinasyonudur. O, son derece bağımsız ve kendine güvenen, zor konuşan, anlamsız bir kadındır. Hareket açısından son derece atletik olsa da inanılmaz derecede baştan çıkarıcıdır.

The Looney Tunes Show[değiştir | kaynağı değiştir]

Lola, Looney Tunes Show'da da yer aldı ve burada Kristen Wiig tarafından seslendirildi. Space Jam'deki kişiliğiyle karşılaştırıldığında, o "Bun-Bun" olarak adlandırdığı Bugs üzerine takıntı yapma eğilimi gösteren dağınık, kararsız, tuhaf bir genç kadın olarak tasvir edilmiştir. Hedeflere ulaşmak için çok çalışmaktadır. Çoğu zaman ne yaptıklarını unutmak eğilimindedir. İçki istediği kadar basit bir şey olsa bile, bir karara varamıyor. Böcek rahatsızlığı konusunda aşırı derecede konuşkan olsa da, Bugs yine de, Daffy'nin bir randevuda Tina Russo'yu istemek için cesarete başlamasına yardım ettiği "Double Date" adlı filminde sevgilisi olarak kendisini şaşırtarak etrafında dolaşmanın keyfini çıkarıyor gibi görünüyor. Lola, bölüm bitimine yakın bir yerde Tina Russo ile arkadaş oldu. Daha sonra, Bugs ve Lola serileri, birbirleriyle vakit geçiren çok sayıda bölümde görülür.

Lola'nın varlıklı anne-babası Walter, John O'Hurley tarafından seslendirildi ve Patricia, Sezon Bir'de Gray DeLisle tarafından seslendirildi, Sezon İki'de Wendi McLendon-Covey de şovda yer aldı.

Karakterin bu sürümü düz video film Looney Tunes: Tavşanın Kaçışı'da göründü. Kristen Wiig yerine Rachel Ramras tarafından seslendirildi.



Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • Lola Bunny Kimdir? Kimdir?:Lola Bunny Kimdir? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? Lola Bunny Kimdir? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. Lola Bunny Kimdir? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. Lola Bunny Kimdir? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • Lola Bunny Kimdir? Biyografisi?:Biyografi, Lola Bunny Kimdir? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. Lola Bunny Kimdir? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. Lola Bunny Kimdir? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. Lola Bunny Kimdir? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • Lola Bunny Kimdir? Kaç Yaşında?:Lola Bunny Kimdir? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. Lola Bunny Kimdir? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. Lola Bunny Kimdir? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • Lola Bunny Kimdir? Nereli?:Lola Bunny Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. Lola Bunny Kimdir? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. Lola Bunny Kimdir? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. Lola Bunny Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

Build a Bitch, 2014 İspanya Bisiklet Turu, Yunan Olimpiyat Komitesi, İiO, İnsangiller, Lamium purpureum subsp. purpureum, Opera salonu, Nurettin İğci, Meyers Leonard, Bağaşa Tulu Kağan, Amerika Birleşik Devletleri Senatosu pro tempore Başkanı, Fuad Masum, Andrew Nicholson, Robert Burns Woodward, Yenikent, Kızıltepe, Yomra, Trabzon, Ninja (oyuncu), Tarım devrimi, Altınordu (basketbol takımı), Sedat Simavi Ödülleri, Alberto Fernández, Daniel De Silva, Maurizio Gaudino, Gary Numan, AK Parti, Watergun, Etli ekmek, Telgate, Meloria Deniz Muharebesi, IP spoofing, Sergei Gerasimets, Güzeltepe, Eyüpsultan, Güvercin Adası (Silifke), Berlin Senatosu, Yeşilli Saat Kulesi, Roger Kolo, İhtiyarabad, Mercedes AMG High Performance Powertrains, Matsuyama Havalimanı, Diastanillus, Abdullah Aliş, Transmisyon elektron mikroskobu, Bulqizë ilçesi, Peter Horton, Eulaira, Narashino, Marapanim, Sosyoloji maddeleri listesi, Büyük Kafkas Sıradağları, Oleksandr Zinçenko, Hadi Hicazifer, Galanthus woronowii, Rembetiko, 2001 Football League Cup Finali, Pançoli, Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Exeter Havalimanı, Galanthus koenenianus, Emre Aktaş, Living Things, Tatikios, Galanthus rizehensis, Murat Akça, Bulbophyllum albidostylidium, Stanislav Karasi, Piridin, Lütfi Fikret Tuncel, NGC 4698, Abdest, 12. Altın Koza Film, Kültür ve Sanat Festivali, 17 Mart, Koridallos, Google Kitaplar, Brian Orser, Baron Pierre de Coubertin, Nermin Özses, Gödel, 73. Altın Küre Ödülleri, Pseudocarorita, Martina Stoessel, Fiat Palio, Carabus itzingeri, Khaled, 2017 Çin Grand Prix, Piyasa talebi, Shunsuke Maeda, Feminizm, George Reisman, Anemas zindanları, Bristol, Çaypara şehristanı, Argus Filch, Mercury Records, Aşıkzülali, Minor Planet Circulars, Luol Deng, Prysmian, Sebe Suresi, Kuşçuburun Tren İstasyonu, Çağlar Birinci,
Halit Yıldız Kimdir?, Totemsiz Nedir?, Frenolojik Nedir?, Bayrakbilim Anlamı Nedir, Bayrakbilim Nasıl Oluştu, Bayrakbilim Tarihi, Bayrakbilim Renkleri, Bayrakbilim Tasarımı, Totemli Nedir?, Hasan Yıldız Kimdir?, Selman Kösalı Kimdir?, Halil Bakış Kimdir?, Erdal Tektaş Kimdir?, Yukarı Volta bayrağı Anlamı Nedir, Yukarı Volta bayrağı Nasıl Oluştu, Yukarı Volta bayrağı Tarihi, Yukarı Volta bayrağı Renkleri, Yukarı Volta bayrağı Tasarımı, Mehmet Ümit Küçükkaya Kimdir?, Murat Çakar Kimdir?, Fotomekanik Nedir?, Meral Garip Kimdir?, Torpilli Nedir?, Nilgün Dalkılıç Kimdir?, Fotojen Nedir?, Caner Arduç Kimdir?, Yugoslavya bayrağı Anlamı Nedir, Yugoslavya bayrağı Nasıl Oluştu, Yugoslavya bayrağı Tarihi, Yugoslavya bayrağı Renkleri, Yugoslavya bayrağı Tasarımı, Kaan Altındağ Kimdir?, Toriğini Çalıştır Nedir?, Fosilli Nedir?, Necla Aktay Kimdir?, Fosforsuz Nedir?, Cuma Karavar Kimdir?, Yusuf Çakmak Kimdir?, Fosforik Nedir?, Talış bayrağı Anlamı Nedir, Talış bayrağı Nasıl Oluştu, Talış bayrağı Tarihi, Talış bayrağı Renkleri, Talış bayrağı Tasarımı, Gizem Albaş Kimdir?, Fosforışıl Nedir?, Fosfatsız Nedir?, Ali Çelebi Kimdir?, Tülin Keçeci Güngör Kimdir?, Edanur Altıntaş Kimdir?, Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kimdir? Yrd Doç Dr Birsel Aybek Nereli Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kaç Yaşında?, Fosfatlı Nedir?, Topsuz Nedir?, Sovyetler Birliği bayrağı Anlamı Nedir, Sovyetler Birliği bayrağı Nasıl Oluştu, Sovyetler Birliği bayrağı Tarihi, Sovyetler Birliği bayrağı Renkleri, Sovyetler Birliği bayrağı Tasarımı, Aslan Sezgin Kimdir?, Topraksız Nedir?, Şener Pul Kimdir?, Topraksı Nedir?, Serap Çakır Kimdir?, Selma Karaman Kimdir?, Formaliteci Nedir?, Yavuz Tellioğlu Kimdir?, Toprakçıl Nedir?, Forgetful Nedir?, Sırbistan-Karadağ bayrağı Anlamı Nedir, Sırbistan-Karadağ bayrağı Nasıl Oluştu, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tarihi, Sırbistan-Karadağ bayrağı Renkleri, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tasarımı, Toprak Rengi Nedir?, For Nedir?, İsmail Aybars Aksoy Kimdir?, Nail Çiler Kimdir?, Toprak Altı Nedir?, Fonolojik Nedir?, Bekir Sıtkı Tarım Kimdir?, İhsan Sarıyar Kimdir?, Topolojik Nedir?, Hasan Bitmez Kimdir?, Topoğrafik Nedir?, Sancak-ı Şerif Anlamı Nedir, Sancak-ı Şerif Nasıl Oluştu, Sancak-ı Şerif Tarihi, Sancak-ı Şerif Renkleri, Sancak-ı Şerif Tasarımı, Lütfi İlteriş Öney Kimdir?, Ufuk Değerliyurt Kimdir?, Folklorik Nedir?, Rana Berk Kimdir?, Toplum Dışı Nedir?, Fokurdak Nedir?, Toplum Bilimsel Nedir?, Fodulca Nedir?, Ayla Bedirhan Çelik Kimdir?, Harun Özgür Yıldızlı Kimdir?, Samara bayrağı Anlamı Nedir, Samara bayrağı Nasıl Oluştu, Samara bayrağı Tarihi, Samara bayrağı Renkleri, Samara bayrağı Tasarımı, Figen Yıldırım Kimdir?, Flüoresan Nedir?, Ayhan Özçelik Kimdir?, Toplanık Nedir?, İzzet Kaplan Kimdir?, Mühip Kanko Kimdir?, Prensin Bayrağı Anlamı Nedir, Prensin Bayrağı Nasıl Oluştu, Prensin Bayrağı Tarihi, Prensin Bayrağı Renkleri, Prensin Bayrağı Tasarımı, Recep Bozdemir Kimdir?, Ali Topçu Kimdir?, Toparlakça Nedir?, Hurşit Çetin Kimdir?, Fadik Temizyürek Kimdir?, Toparlağımsı Nedir?, Toparlacık Nedir?, Osmanlı bayrağı Anlamı Nedir, Osmanlı bayrağı Nasıl Oluştu, Osmanlı bayrağı Tarihi, Osmanlı bayrağı Renkleri, Osmanlı bayrağı Tasarımı, Ülkü Doğan Kimdir?, Mehmet Akif Perker Kimdir?, Necmi Özgül Kimdir?, Top Sakallı Nedir?, Hasan Daşkın Kimdir?, Hasan Memişoğlu Kimdir?, Nazi Almanyası bayrağı Anlamı Nedir, Nazi Almanyası bayrağı Nasıl Oluştu, Nazi Almanyası bayrağı Tarihi, Nazi Almanyası bayrağı Renkleri, Nazi Almanyası bayrağı Tasarımı, Fitopatolojik Nedir?, Öztürk Keskin Kimdir?, Şeref Baran Genç Kimdir?, Tonla Nedir?, Nuran Ergen Kılıç Kimdir?, Fitne Kumkuması Nedir?,