Laura Marano Kimdir?

Laura Marano Kimdir?

Laura Marano Kimdir?

Laura Marano Nereli

Laura Marano Kaç Yaşında? Laura Marano Boyu Kaç

Laura Marano Kaç Kilo Laura Marano Doğum Tarihi

Laura Marano Ne Demektir? Laura Marano Anlamı Nedir?

Laura Marano Kimdir? , Laura Marano Nereli , Laura Marano Kaç Yaşında? , Laura Marano Boyu Kaç , Laura Marano Kaç Kilo , Laura Marano Doğum Tarihi , Laura Marano Ne Demektir? , Laura Marano Anlamı Nedir?

Laura Marano Kimdir?

Laura Marano

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Laura Marano
Marano, 2022
DoğumLaura Marie Marano
29 Kasım 1995 (28 yaşında)
Los Angeles, Kaliforniya ABD
Milliyetİtalyan
VatandaşlıkABD
Meslekoyuncu,şarkı sözü yazarı , model , şarkıcı, piyanist
Etkin yıllar2003–günümüz
Resmî sitelauramarano.com

Laura Marano (d. 29 Kasım 1995), Amerikalı oyuncudur. Without a Trace ve Back to You adlı iki dizide de başrolün kızı olarak yer aldı. Yıldızının daha çok parlamasına sebep olan dizi ise daha önce oynadığı Disney Channel dizisi olan Austin & Ally'dir. Aynı zamanda ablası Vanessa Marano da aktristir. Annesi Ellen Marano eski bir oyuncu şu anda oyuncu koçluğu yapıyor babası ise özel bir üniversitede profesör.

Yaşamı ve Kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Laura Marano ilk rolünü beş yaşındayken üstlendi. İlk rolünden itibaren Kulis Kapısı adlı tiyatro salonunda birçok prodüksiyon ile birlikte çalıştı. Kariyerinde sayısız reklam oyunculuğu ve üstlendiği küçük roller vardır. Daha büyük roller edinmeye Without a Trace dizisi ile birlikte başlamıştır.

FOX'un oyun şovu olan Are You Smarter "Than a 5th Grader?"'de yer almıştır, ayrıca FOX'un Back to You adlı sitcom dizisinde Gracie Carr rolünü oynamıştır. Star ışığını en fazla göstermesini sağlayan Austin ve Ally dizisi olmuştur.Marano bir ilkede imza atmıştır Marano Unicef'in en genç büyük elçisidir.

Film
Yıl İsim Rolü Notlar
2005 Jacket, TheThe Jacket Genç Jackie
2006 Ice Age: The Meltdown Seslendirme
2007 Goldfish (Altın Balık) Suzy Kısa Film
2007 Superbad young Becca
2015 A Sort of Homecoming Amy
2015 Bad Hair Day Monica Disney Original Movie
Diziler
Yıl İsim Rolü Notlar
2003-2004 Without a Trace Kate Malone 7 bölüm oynadı.
2004 Joan of Arcadia Emily "Night without Stars" adlı bölümde konuk oyuncu olarak yer aldı.
2005 Medical Investigation Brooke Beck "Tribe" adlı bölümde konuk oyuncu olarak yer aldı.
2005 The X's Scout (seslendirme) TV dizisi
2006 Ghost Whisperer Audrey "Friendly Neighborhood Ghost" adlı bölümde konuk oyuncu olarak yer aldı.
2006 Without a Trace Kate Malone "Shattered" adlı bölümde konuk oyuncu olarak yer aldı.
2006 Huff Amelia "Black Shadows" adlı bölümde konuk oyuncu olarak yer aldı.
2006 Dexter (dizi) Genç Debra "Let's Give the Boy a Hand" ve "Father Knows Best" adlı bölümlerde konuk oyuncu olarak yer aldı.
2007 Are You Smarter Than A Fifth Grader Kendisini oynadı. 1 sezon
2007-2008 Back to You Gracie Carr 5 bölüm oynadı.
2007-2008 Sarah Silverman Program, TheThe Sarah Silverman Program Genç Sarah Silverman 5 bölüm oynadı.
2008 Gary Unmarried Louise Brooks "Pilot" adlı bölümde konuk oyuncu olarak yer aldı.
2008 Ni Hao, Kai-Lan Mei Mei 11 bölüm oynadı.
2009 Heroes Genç Alice Shaw "1961" adlı bölümde konuk oyuncu olarak yer aldı.
2009 Little Monk Kuzen Lauren "Little Monk and the Monk Cousin" adlı bölümde konuk oyuncu olarak yer aldı.
2010 Telepathic Marsha TV filmi
2010 True Jackson, VP Molly "Little Buddies" adlı bölümde konuk oyuncu olarak yer aldı.
2010 The Sarah Silverman Program Genç Sarah Silverman "A Slip Slope" adlı bölümde konuk oyuncu olarak yer aldı.
2010 FlashForward Genç Tracy "Blowback" aslı bölümde konuk oyuncu olarak yer aldı.
2010 Childrens Hospital (Çocuk Hastanesi) Haley "Give a Painted Brother a Break" ve "Frankfurthers. Allman Brothers. Death, Frankfurters" adlı bölümlerde konuk oyuncu olarak yer aldı.
2011-2016 Austin ve Ally Ally Dawson 2011 - günümüz
2012 Jessie Aly Dawson "Austin & Jessie & Ally All Star New Year"
2013 Liv ve Maddie "Howl-a-Rooney"
2014 Switched at Birth Francesca Sorrento Girl With Death Mask (She Plays Alone)

[değiştir | kaynağı değiştir]



Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • Laura Marano Kimdir? Kimdir?:Laura Marano Kimdir? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? Laura Marano Kimdir? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. Laura Marano Kimdir? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. Laura Marano Kimdir? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • Laura Marano Kimdir? Biyografisi?:Biyografi, Laura Marano Kimdir? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. Laura Marano Kimdir? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. Laura Marano Kimdir? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. Laura Marano Kimdir? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • Laura Marano Kimdir? Kaç Yaşında?:Laura Marano Kimdir? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. Laura Marano Kimdir? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. Laura Marano Kimdir? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • Laura Marano Kimdir? Nereli?:Laura Marano Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. Laura Marano Kimdir? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. Laura Marano Kimdir? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. Laura Marano Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

Maverick Records, Yusuf Sarınay, Emre Aktaş, Yerli halklara yapılan soykırımlar, Chatham Adaları, Torre de Busi, Tampon bölge, Yıldırım savaşı, I Now Pronounce You Chuck and Larry, İşlem yönetimi, Pantelej, Nueva España Genel Valiliği, Wiener Neustadt, Emrah Kaya, Ukrayna Milliyetçiler Örgütü, Pentax, Feyzabad ilçesi, Bağlam (dilbilgisi), Symposiachrus vidua, Üçüncü Adam (roman), Yeni İstanbul, Ulıtav Eyaleti, Vitalianus, Dorylaimida, MATLAB, Melih Düzenli, Halstead, 3.7 cm FlaK 43, Nancy Greene, Juan José Tramutola, Askerî Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi, Elyesa Bazna, Kloden drejer, Giuseppe Giacinto Moris, Bağlaşıklık, Ceyhun İrgil, Doğan Erdoğan, Rovetta, 2021 Omloop Het Nieuwsblad, Push It, Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığı, Psychotria walikalensis, NGC 1292, May It Be, Ilias Tsirimokos, Australian Associated Press, Jean Tigana, Ekinçi (gazete), Challenger Uzay Mekiği kazası, Ekinci (gazete), Ve (Tanrı), NGC 3041, Mini dizi ya da Filmlerde En İyi Kadın Oyuncu Emmy Ödülü, Brüksel Başkent Bölgesi, Nevroz Uysal Aslan, Drupa, Solanum wittei, Askerî bilim, Hâl değişimi, Bağlaç, Caitlin Moran, Gölyaka, Müeyyid Hasan, İyi Kötü ve Çirkin, Extreme, PIAS Recordings, Christian Oliver, Ülkü Uluırmak, Uluslararası sivil toplum kuruluşu, Bağlı veri, Portobello Cadısı, Arap mitolojisi, Gaius Julius Caesar, RCD Kupası, Good Will Hunting, Everybody Hurts, Alameda Central, Oberhausen, Sarthe, Yeni sol, Biała Podlaska, Bağlı cümle, Mini Dizide En İyi Kadın Oyuncu Primetime Emmy Ödülü, Prusya hükümdarları listesi, Yedi Asılmışların Hikayesi, Hurricane bardak, Näcip Cihanov, Tongeren, Voruh, Anastilosis, Tambo Nehri, Düşmanı Korurken (film, 2012), Batı medeniyeti tarihi, Ukrayna kadın millî hentbol takımı, Bağistan, Yolboyu, Çine, İngilizce olmayan performanslar ile Akademi Ödülü’ne aday gösterilen oyuncular listesi, Çukurviran, İbradı, NGC 6587, Voyvoda,
Fosforik Nedir?, Talış bayrağı Anlamı Nedir, Talış bayrağı Nasıl Oluştu, Talış bayrağı Tarihi, Talış bayrağı Renkleri, Talış bayrağı Tasarımı, Gizem Albaş Kimdir?, Fosforışıl Nedir?, Fosfatsız Nedir?, Ali Çelebi Kimdir?, Tülin Keçeci Güngör Kimdir?, Edanur Altıntaş Kimdir?, Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kimdir? Yrd Doç Dr Birsel Aybek Nereli Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kaç Yaşında?, Fosfatlı Nedir?, Topsuz Nedir?, Sovyetler Birliği bayrağı Anlamı Nedir, Sovyetler Birliği bayrağı Nasıl Oluştu, Sovyetler Birliği bayrağı Tarihi, Sovyetler Birliği bayrağı Renkleri, Sovyetler Birliği bayrağı Tasarımı, Aslan Sezgin Kimdir?, Topraksız Nedir?, Şener Pul Kimdir?, Topraksı Nedir?, Serap Çakır Kimdir?, Selma Karaman Kimdir?, Formaliteci Nedir?, Yavuz Tellioğlu Kimdir?, Toprakçıl Nedir?, Forgetful Nedir?, Sırbistan-Karadağ bayrağı Anlamı Nedir, Sırbistan-Karadağ bayrağı Nasıl Oluştu, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tarihi, Sırbistan-Karadağ bayrağı Renkleri, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tasarımı, Toprak Rengi Nedir?, For Nedir?, İsmail Aybars Aksoy Kimdir?, Nail Çiler Kimdir?, Toprak Altı Nedir?, Fonolojik Nedir?, Bekir Sıtkı Tarım Kimdir?, İhsan Sarıyar Kimdir?, Topolojik Nedir?, Hasan Bitmez Kimdir?, Topoğrafik Nedir?, Sancak-ı Şerif Anlamı Nedir, Sancak-ı Şerif Nasıl Oluştu, Sancak-ı Şerif Tarihi, Sancak-ı Şerif Renkleri, Sancak-ı Şerif Tasarımı, Lütfi İlteriş Öney Kimdir?, Ufuk Değerliyurt Kimdir?, Folklorik Nedir?, Rana Berk Kimdir?, Toplum Dışı Nedir?, Fokurdak Nedir?, Toplum Bilimsel Nedir?, Fodulca Nedir?, Ayla Bedirhan Çelik Kimdir?, Harun Özgür Yıldızlı Kimdir?, Samara bayrağı Anlamı Nedir, Samara bayrağı Nasıl Oluştu, Samara bayrağı Tarihi, Samara bayrağı Renkleri, Samara bayrağı Tasarımı, Figen Yıldırım Kimdir?, Flüoresan Nedir?, Ayhan Özçelik Kimdir?, Toplanık Nedir?, İzzet Kaplan Kimdir?, Mühip Kanko Kimdir?, Prensin Bayrağı Anlamı Nedir, Prensin Bayrağı Nasıl Oluştu, Prensin Bayrağı Tarihi, Prensin Bayrağı Renkleri, Prensin Bayrağı Tasarımı, Recep Bozdemir Kimdir?, Ali Topçu Kimdir?, Toparlakça Nedir?, Hurşit Çetin Kimdir?, Fadik Temizyürek Kimdir?, Toparlağımsı Nedir?, Toparlacık Nedir?, Osmanlı bayrağı Anlamı Nedir, Osmanlı bayrağı Nasıl Oluştu, Osmanlı bayrağı Tarihi, Osmanlı bayrağı Renkleri, Osmanlı bayrağı Tasarımı, Ülkü Doğan Kimdir?, Mehmet Akif Perker Kimdir?, Necmi Özgül Kimdir?, Top Sakallı Nedir?, Hasan Daşkın Kimdir?, Hasan Memişoğlu Kimdir?, Nazi Almanyası bayrağı Anlamı Nedir, Nazi Almanyası bayrağı Nasıl Oluştu, Nazi Almanyası bayrağı Tarihi, Nazi Almanyası bayrağı Renkleri, Nazi Almanyası bayrağı Tasarımı, Fitopatolojik Nedir?, Öztürk Keskin Kimdir?, Şeref Baran Genç Kimdir?, Tonla Nedir?, Nuran Ergen Kılıç Kimdir?, Fitne Kumkuması Nedir?, Filiz Orman Akın Kimdir?, Tombulca Nedir?, Fitne Fücur Nedir?, Zürriyetsiz İsminin Anlamı Nedir?, Fitilsiz Nedir?, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı Nedir, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Nasıl Oluştu, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tarihi, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Renkleri, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tasarımı, Zürriyetli İsminin Anlamı Nedir?, Mustafa Süleyman Kurtar Kimdir?, Züppe İsminin Anlamı Nedir?, Fitilci Nedir?, Dağıstan Budak Kimdir?, Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kimdir? Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Nereli Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kaç Yaşında?, Zümrüdi İsminin Anlamı Nedir?, Tolgasız Nedir?, Fitçi Nedir?, Hatice Gül Bingöl Kimdir?, Gökhan Baylan Kimdir?, Zülüflü İsminin Anlamı Nedir?, Tolgalı Nedir?, Fişlik Nedir?, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Toleranssız Nedir?, Züllü İsminin Anlamı Nedir?, Fişli Nedir?, Fişeksiz Nedir?, Zülcelâl İsminin Anlamı Nedir?,