IShowSpeed Kimdir?

IShowSpeed Kimdir?

IShowSpeed Kimdir?

IShowSpeed Nereli

IShowSpeed Kaç Yaşında? IShowSpeed Boyu Kaç IShowSpeed Kaç Kilo IShowSpeed Doğum Tarihi IShowSpeed Ne Demektir? IShowSpeed Anlamı Nedir?
IShowSpeed Kimdir? , IShowSpeed Nereli , IShowSpeed Kaç Yaşında? , IShowSpeed Boyu Kaç , IShowSpeed Kaç Kilo , IShowSpeed Doğum Tarihi , IShowSpeed Ne Demektir? , IShowSpeed Anlamı Nedir?
Kim Kimdir? Biyografiler

Biyografi Paralel Yaşamlar'ın 1727 tarihli üçüncü edisyonu Kim Kimdir? Biyografi Biyografi ya da yaşam öyküsü, bir kişinin yaşamını ayrıntılı bir biçimde açıklayan bir edebiyat türüdür. Kişi kendi hayatını anlatıyorsa buna otobiyografi, şairlerin yaşam hikayesi anlatılıyorsa da buna tezkire denir. Biyografiler eğitim, iş, ilişkiler ve ölüm gibi temel olaylardan daha fazlasını içerir. Bir biyografi, bir konunun yaşam öyküsünü sunar, deneyimle ilgili samimi ayrıntılar da dahil olmak üzere yaşamlarının çeşitli yönlerini vurgular ve öznenin kişiliğinin bir analizini içerir.

Kim Kimdir? Biyografi

Biyografik eserler genellikle kurgusal değildir, ancak kurgu bir kişinin hayatını betimlemek için de kullanılabilir. Kim Kimdir? Biyografi Biyografik kapsamın derinlemesine bir biçimine eski yazı denir. Edebiyattan filme kadar çeşitli mecralarda yapılan çalışmalar biyografi olarak bilinen edebiyat türünü oluşturur.

IShowSpeed
IShowSpeed Kelimesinin Anlamı Nedir? IShowSpeed Kelimesinin Anlamı Ne demek? , IShowSpeed Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Demek Ne Demek, Nedir? Tdk'ye Göre Anlamı
Demek kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir. TDK'ye göre, demek kelimesi anlamı şu şekildedir:
IShowSpeed - Söylemek, söz söylemek -  Ad vermek -  Bir dilde karşılığı olmak -  Herhangi bir ses çıkarmak -  Herhangi bir kanıya, yargıya varmak -  Düşünmek IShowSpeed - Oranlamak IShowSpeed - Ummak, - Erişmek -  Bir işe kalkışmak, yeltenmek -  Saymak, kabul etmek -  bir şey anlamına gelmek -  öyle mi,  - yani, anlaşılan -  inanılmayan, beklenmeyen durumlarda kullanılan pekiştirme veya şaşma sözü

Demek Kelimesi Cümle İçerisinde Kullanımı
IShowSpeed - Eskilerin dediği gibi beşer, şaşar. -  Muşmulaya döngel de derler.
IShowSpeed - Kamer `ay` demektir. -  Küt dedi, düştü. -  Bu işe herkes ne der? -  Güzellik desen onda, zenginlik desen onda. -  Bundan sonra gelir mi dersin? -  Saat yedi dedi mi uyanırım. - Kımıldanayım deme, kurşunu yersin. Ağzını açayım deme, çok fena olursun. - Yarım milyon dediğin nedir? - Okuryazar olmak adam olmak demek değildir. -  Vay! Beni kovuyorsun demek, pekâlâ! IShowSpeed - Demek gideceksin.

Demek Kelimesi Kullanılan Atasözü Ve Deyimler
 - dediği çıkmak - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek
 - dedi mi - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin  - demek istemek , - demek ki (veya demek oluyor ki) , - demek olmak , - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok - dediği çıkmak , {buraya- - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek i, - dedi mi , {buraya- - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin , - demek istemek - demek ki (veya demek oluyor ki) - demek olmak - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok

IShowSpeed
IShowSpeed Nedir? IShowSpeed Ne demek? , IShowSpeed Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi , Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız. İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
IShowSpeed
IShowSpeed Kelimesinin Anlamı? IShowSpeed Ne Demek? IShowSpeed Ne Demektir? ,IShowSpeed Analizi?
IShowSpeed
IShowSpeed Anlamı Nedir? IShowSpeed Ne Demektir?, IShowSpeed Açıklaması Nedir? , IShowSpeed Cevabı Nedir? , IShowSpeed Kelimesinin Anlamı?

IShowSpeed Kimdir?

IShowSpeed

Vikipedi, özgür ansiklopedi
IShowSpeed
2021'de IShowSpeed
Kişisel bilgiler
DoğumDarren Jason Watkins Jr.
21 Ocak 2005 (19 yaşında)
Cincinnati, Ohio, ABD
MeslekYouTuber, yayıncı, internet kişiliği, rapçi
İmza
Resmî sitei̇showspeedstore.com
YouTube bilgileri
Takma adSpeed
Kanal
Dönem2016-günümüz
Tür
Abone23.2 milyon[1]
Görüntülenme2.1 milyar[1]

Darren Jason Watkins Jr. (d. 21 Ocak 2005), çevrimiçi takma adı IShowSpeed (veya kısaca Speed) olan Amerikalı bir YouTuber, yayıncı, rapçi ve internet kişiliğidir. Öncelikle FIFA, Fortnite gibi video oyunları oynadığı çeşitli canlı yayınlarıyla tanınır. Watkins, canlı yayınlarda çoğu zaman şok edici davranışlarıyla dikkat çekiyor[2] ve bu da onu güçlü bir takipçi kazanmasına yardımcı olurken aynı zamanda onu birçok tartışmanın merkezine yerleştiriyor.[3][4]

Cincinnati, Ohio'da doğup büyüyen Watkins, "IShowSpeed" kanalını 2017'de kaydettirdi ve genel olarak oyun videoları yayınladı. Watkins, 2021'den 2022'ye kadar, kısmen canlı yayınlarından göz alıcı kliplerin sosyal medya platformlarında dolaşımı nedeniyle önemli bir popülerlik kazanmaya başladı. 2022'de 12. Streamy Awards'da Yılın Çıkış Yapan Yayıncısı seçildi.[5][6] 4 Kasım 2022'de Warner Records aracılığıyla 2022 FIFA Dünya Kupası onuruna World Cup şarkısını yayınladı.[7]

Kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

YouTube'a 2016'da katıldı ve ara sıra oyun videoları yükledi.[8] Watkins, Aralık 2017 civarında NBA 2K ve Fortnite gibi oyunların videolarını canlı yayınlamaya ve yüklemeye başladı, ancak yalnızca iki izleyicinin ortalamasını almayı başardı. Sonunda, abone sayısı birkaç ay içinde arttı ve Nisan 2021'de 100 bin, Haziran 2021'de 1 milyon ve Temmuz 2022'de 10 milyon aboneye ulaştı.[9]

6 Şubat 2023'te Watkins, 11 ili etkileyen Depremde depremzedeler için HasanAbi'nin öncülük ettiği yardım fonuna 8 bin dolar bağışta bulunmuştur.[10][11]

18 Haziran 2023'te Watkins, Lizbon'da oynanan Portekiz-Bosna Hersek maçı sonrası Cristiano Ronaldo ile buluşmuştur.[12]

16 Ağustos 2023'te bir canlı yayın sırasında Watkins, Five Nights at Freddy's: Security Breach oynarken jump scare yediği için koltuğundan fırladı ve yanlışlıkla penisini izleyicilere gösterdi. Sonra utançtan canlı yayını sonlandırdı. İzleyiciler klibi sosyal medya'ya yüklediler ve penis anlamına gelen et, argo kelimesine gönderme yapan "IShowMeat" terimi Reddit ve X'te trend olmaya başladı.[13]

Ödüller ve adaylıklar[değiştir | kaynağı değiştir]

IShowSpeed için ödüller ve adaylıklar
Yıl Tören Kategori Sonuç Ref.
2022 Streamy

Awards

Yılın

Yayıncısı

Adaylık [14]
Çıkış Yapan

Yayıncı

Kazandı
2023 Streamy

Awards

Yılın

Yayıncısı

Adaylık [15]
Çıkış Yapan

Yayıncı

Kazandı

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b "IShowSpeed YouTube". 29 Ağustos 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Eylül 2023. 
  2. ^ "Adin Ross stream sparks outrage after IShowSpeed threatens to sexually assault guest". InvenGlobal (İngilizce). 13 Aralık 2021. 13 Aralık 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Ocak 2023. 
  3. ^ Tsiaoussidis, Alex (2 Ağustos 2022). "No slowing down: IShowSpeed is fastest growing streamer on YouTube right now". Dot Esports (İngilizce). 18 Ağustos 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Ocak 2023. 
  4. ^ "Twitch streamers traumatized after four 'swattings' in a week". Washington Post (İngilizce). ISSN 0190-8286. 16 Ağustos 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Ocak 2023. 
  5. ^ Writer, Owen Slot, Chief Sports. "Chunkz, Pieface, and a YouTube-inspired sporting apocalypse" (İngilizce). ISSN 0140-0460. 6 Ekim 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Ocak 2023. 
  6. ^ Marsh, Dan (24 Eylül 2022). "Speed calls out Clattenburg after whipping him with shirt in Sidemen match". mirror (İngilizce). 24 Eylül 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Ocak 2023. 
  7. ^ "Cincinnati's IShowSpeed gears up for "World Cup" with new anthem". HipHopCanada. 10 Kasım 2022. 18 Aralık 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Aralık 2022.  Birden fazla yazar-name-list parameters kullanıldı (yardım); Yazar |ad1= eksik |soyadı1= (yardım)
  8. ^ "YouTube Streamer With 6.9M Followers Banned After Valorant Tirade Clip Surfaces". Kotaku (İngilizce). 7 Nisan 2022. 7 Nisan 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2023. 
  9. ^ Tsiaoussidis, Alex (2 Ağustos 2022). "No slowing down: IShowSpeed is fastest growing streamer on YouTube right now". Dot Esports (İngilizce). 18 Ağustos 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2023. 
  10. ^ Mynet. "Dünyaca ünlü fenomen IShowSpeed Türkiye Tek Yürek ortak yayınına yaptığı bağışla dikkat çekti". Mynet Magazin. 17 Şubat 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Şubat 2023. 
  11. ^ "#HasanAbiForTurkeySyriaEarthquakesFund". HasanAbi For Turkey Syria Earthquakes Fund (İngilizce). 6 Şubat 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Şubat 2023. 
  12. ^ "IShowSpeed finally meets Cristiano Ronaldo after begging him to get out of car". LADbible (İngilizce). 18 Haziran 2023. 22 Haziran 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Haziran 2023. 
  13. ^ "American YouTuber IShowSpeed accidently flashes his privates on live stream". 17 Ağustos 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  14. ^ "12th Annual Streamy Nominees". 30 Ekim 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Eylül 2023. 
  15. ^ "13th Annual Streamy Winners". 1 Eylül 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Eylül 2023. 


Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • IShowSpeed Kimdir? Kimdir?:IShowSpeed Kimdir? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? IShowSpeed Kimdir? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. IShowSpeed Kimdir? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. IShowSpeed Kimdir? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • IShowSpeed Kimdir? Biyografisi?:Biyografi, IShowSpeed Kimdir? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. IShowSpeed Kimdir? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. IShowSpeed Kimdir? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. IShowSpeed Kimdir? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • IShowSpeed Kimdir? Kaç Yaşında?:IShowSpeed Kimdir? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. IShowSpeed Kimdir? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. IShowSpeed Kimdir? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • IShowSpeed Kimdir? Nereli?:IShowSpeed Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. IShowSpeed Kimdir? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. IShowSpeed Kimdir? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. IShowSpeed Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

Oyıl Nehri, De Toppers, Gaybi, Ereğli, Uğur İçbak, Kamış, Kamis, Lily Collins, Rojin Ülker, MÖ 60, Walter Ayoví, Mollagürani, E3 BinckBank Classic, Yukarıyeniköy, Artuklu, İsmail Hakkı Birler, Bayan Miniver, Becky Lynch, Katabolizma, Etkileşimli demokrasi, Naro, Prizma, Nikolay Basov, Sırtlan, 1998 FIFA Dünya Kupası elemeleri, Amina J. Mohammed, Cemal Mersinli, Strumitsa Muharebesi, Mısır firavunları listesi, Düzlemsel güneş kollektörü, 2023 FIFA Kadınlar Dünya Kupası, De Re Metallica, Patrik II. Serafim, Norveç, Deşti şehristanı, Xinjiang, Recording Industry Association of Japan, Asteroit kuşağı, Kilise hukuku, Rüya zamanı, 1994 Kış Olimpiyatlarında Meksika, Deşt Azadigan şehristanı, Endokrinoloji, Kefen, Audi A3, MetroLyrics, Fethiye, İzmit, Schmetterlinge, Doğrular, Nizip, Euler, Ligue 1, Bill Cobbs, NGC 4668, Ribozom, Mağusa Büyük Özgürlük Anıtı, Emilie Schindler, Windows Azure, İbrahim Kaboğlu, Heinrich Lenz, Metabolik yolak, Kobe, Konut yapı serisi, akaju, Kathryn Hunter, 1973 OFC Uluslar Kupası, Reşad Ferhat Sadıkov, En İyi Erkek Oyuncu Chicago Sinema Eleştirmenleri Derneği Ödülü, Değirmenboğazı, Manyas, Chionarctia, Macaristan millî futbol takımı, 1. Merkel Kabinesi, Zeev Suraski, Bransford, 2010 Eyjafjallajökull yanardağ patlaması, Amerika Birleşik Devletleri dışişleri bakan yardımcısı, Henryk Szeryng, Ziynet Sali diskografisi, Başmüftü, Montichiari, Weert, Mon ami Pierrot, Nurol Holding, Pinus wallichiana, Değişken ikil oranı, U (Kiril), Kostas Vasileiadis, Vefa Stadı, Kamboçya soykırımı, Offshore finans merkezi, Değişken, Ülkelere göre silah sahipliği sıralaması, Tunus Krallığı, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Akademi Ödülü, Alar Karis, Organik güneş hücresi, Mongkut, Viktor Onopko, TCDD Açık Hava Buharlı Lokomotif Müzesi, Siyasi ideolojiler listesi, ATC kodu R, Talat Aydemir, ABD dance airplay listesinde bir numaraya ulaşan sanatçılar listesi,
Yavuz Tellioğlu Kimdir?, Toprakçıl Nedir?, Forgetful Nedir?, Sırbistan-Karadağ bayrağı Anlamı Nedir, Sırbistan-Karadağ bayrağı Nasıl Oluştu, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tarihi, Sırbistan-Karadağ bayrağı Renkleri, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tasarımı, Toprak Rengi Nedir?, For Nedir?, İsmail Aybars Aksoy Kimdir?, Nail Çiler Kimdir?, Toprak Altı Nedir?, Fonolojik Nedir?, Bekir Sıtkı Tarım Kimdir?, İhsan Sarıyar Kimdir?, Topolojik Nedir?, Hasan Bitmez Kimdir?, Topoğrafik Nedir?, Sancak-ı Şerif Anlamı Nedir, Sancak-ı Şerif Nasıl Oluştu, Sancak-ı Şerif Tarihi, Sancak-ı Şerif Renkleri, Sancak-ı Şerif Tasarımı, Lütfi İlteriş Öney Kimdir?, Ufuk Değerliyurt Kimdir?, Folklorik Nedir?, Rana Berk Kimdir?, Toplum Dışı Nedir?, Fokurdak Nedir?, Toplum Bilimsel Nedir?, Fodulca Nedir?, Ayla Bedirhan Çelik Kimdir?, Harun Özgür Yıldızlı Kimdir?, Samara bayrağı Anlamı Nedir, Samara bayrağı Nasıl Oluştu, Samara bayrağı Tarihi, Samara bayrağı Renkleri, Samara bayrağı Tasarımı, Figen Yıldırım Kimdir?, Flüoresan Nedir?, Ayhan Özçelik Kimdir?, Toplanık Nedir?, İzzet Kaplan Kimdir?, Mühip Kanko Kimdir?, Prensin Bayrağı Anlamı Nedir, Prensin Bayrağı Nasıl Oluştu, Prensin Bayrağı Tarihi, Prensin Bayrağı Renkleri, Prensin Bayrağı Tasarımı, Recep Bozdemir Kimdir?, Ali Topçu Kimdir?, Toparlakça Nedir?, Hurşit Çetin Kimdir?, Fadik Temizyürek Kimdir?, Toparlağımsı Nedir?, Toparlacık Nedir?, Osmanlı bayrağı Anlamı Nedir, Osmanlı bayrağı Nasıl Oluştu, Osmanlı bayrağı Tarihi, Osmanlı bayrağı Renkleri, Osmanlı bayrağı Tasarımı, Ülkü Doğan Kimdir?, Mehmet Akif Perker Kimdir?, Necmi Özgül Kimdir?, Top Sakallı Nedir?, Hasan Daşkın Kimdir?, Hasan Memişoğlu Kimdir?, Nazi Almanyası bayrağı Anlamı Nedir, Nazi Almanyası bayrağı Nasıl Oluştu, Nazi Almanyası bayrağı Tarihi, Nazi Almanyası bayrağı Renkleri, Nazi Almanyası bayrağı Tasarımı, Fitopatolojik Nedir?, Öztürk Keskin Kimdir?, Şeref Baran Genç Kimdir?, Tonla Nedir?, Nuran Ergen Kılıç Kimdir?, Fitne Kumkuması Nedir?, Filiz Orman Akın Kimdir?, Tombulca Nedir?, Fitne Fücur Nedir?, Zürriyetsiz İsminin Anlamı Nedir?, Fitilsiz Nedir?, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı Nedir, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Nasıl Oluştu, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tarihi, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Renkleri, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tasarımı, Zürriyetli İsminin Anlamı Nedir?, Mustafa Süleyman Kurtar Kimdir?, Züppe İsminin Anlamı Nedir?, Fitilci Nedir?, Dağıstan Budak Kimdir?, Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kimdir? Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Nereli Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kaç Yaşında?, Zümrüdi İsminin Anlamı Nedir?, Tolgasız Nedir?, Fitçi Nedir?, Hatice Gül Bingöl Kimdir?, Gökhan Baylan Kimdir?, Zülüflü İsminin Anlamı Nedir?, Tolgalı Nedir?, Fişlik Nedir?, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Toleranssız Nedir?, Züllü İsminin Anlamı Nedir?, Fişli Nedir?, Fişeksiz Nedir?, Zülcelâl İsminin Anlamı Nedir?, Sözdar Akdoğan Kimdir?, Murat Turna Kimdir?, Fahri Özkan Kimdir?, Zührevi İsminin Anlamı Nedir?, Fişekli Nedir?, Züğürt İsminin Anlamı Nedir?, İzmir bayrağı Anlamı Nedir, İzmir bayrağı Nasıl Oluştu, İzmir bayrağı Tarihi, İzmir bayrağı Renkleri, İzmir bayrağı Tasarımı, Filiz Çelik Kimdir?, Toksikolojik Nedir?, Fistolu Nedir?, Koray Önsel Kimdir?, Zübük İsminin Anlamı Nedir?, Toksik Nedir?, Fikret Tufanyazıcı Kimdir?, Zulmeden İsminin Anlamı Nedir?, Fistansız Nedir?, İlker Yücel Kimdir?, Tokatlı Nedir?, Zömbe İsminin Anlamı Nedir?,