Duru İsminin Anlamı Nedir?

Duru İsminin Anlamı Nedir?

Duru İsminin Anlamı Nedir?

Duru İsminin Anlamı Nedir?

Duru İsminin Anlamı

Duru İsminin İstatistikleri

İsminin Anlamı Nedir?

Binlerce ismin anlamını bulun. İsim kökeni, analizi, falı, istatistikleri gibi birçok bilgiye tek tık ile ulaşın. Eğlenceli etkinlikler ile birlikte sosyal madyada paylaşın. Nerden başlayacağınızı bilmiyor musunuz? Yukardaki canlı aramayı kullanın veya popüler isimlere göz atın.

 

İsim, özel-genel (cins), canlı-cansız, somut-soyut tüm varlık, kavram ve olayları karşılayan sözcüklerdir. Sıfat, zarf, zamir gibi kelime grupları isim soylu kelimeler olarak kabul edilir. Türkçede isimler genel olarak kabul edilen dört farklı şekilde sınıflandırılır:

Duru İsmi Caiz Mi?

Duru İsminin Resmi Duru İsminin Numeraolojisi

Duru İsminin Anlam Falı

Duru İsminin Anlam Falı Duru İsminin Kader Sayısı Ve Kişilik Özellikleri Duru İsminin Analizi Duru İsminin Anlam Yorumu

Duru İsminin Numeraolojisi

Duru İsmi Caiz Mi? Duru İsmili Ünlüler Duru İsminin Arapça Yazılışı Duru İsminin Çince Yazılışı

Duru İsminin Resmi

Duru İsminin Japonca Yazılışı Duru İsminin Hiyeroglif (Mısır) Yazılışı Duru İsminin Parmak Alfabesiyle Yazılışı

Duru İsminin Anlamı

Duru İsminin Anlamı, Duru İsminin İstatistikleri

Duru İsminin Resmi, Duru İsminin Numeraolojisi, Duru İsminin Anlam Falı, Duru İsminin Kader Sayısı Ve Kişilik Özellikleri,

Duru isminin sözlük anlamı

Duru İsminin Analizi, Duru İsminin Anlam Yorumu, Duru İsmi Caiz Mi?, Duru İsmili Ünlüler, Duru İsminin Arapça Yazılışı,

Duru İsminin Arapça Yazılışı

Duru İsminin Çince Yazılışı, Duru İsminin Japonca Yazılışı, Duru İsminin Hiyeroglif (Mısır) Yazılışı, Duru İsminin Parmak Alfabesiyle Yazılışı

Duru İsminin İstatistikleri

Duru İsminin Anlamı Nedir?

Evyap

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Duru sayfasından yönlendirildi)
Evyap
Ticari ismi
Evyap Sabun Yağ Gliserin San. ve Tic. A.Ş.
KuruluşErzurum, 1927
KurucuMehmet Rıfat Evyap
Genel merkezi,
Önemli kişilerMehmed Evyap, CEO
ÜrünKatı/sıvı/antibakteriyel sabun, duş jeli, şampuan, deodorant, cilt/el bakım kremleri, kolonya, tıraş ürünleri, diş macunu, bebek bezi
Çalışan sayısı4500
Web sitesiwww.evyap.com.tr

Evyap (tam adıyla Evyap Sabun Yağ Gliserin San. ve Tic. A.Ş.), Türk kişisel bakım ürünleri imalataçısı şirket. 1927 yılında Erzurum'da sabun üretimiyle başlayan faaliyetlerine, daha sonra sabun, duş jeli, şampuan, tıraş ürünleri, cilt bakım ürünleri, kokulu kozmetik, bebek bezi ve diş macunu gibi birçok kategorinin de eklenmesiyle devam etmektedir. Evyap, 4500 çalışanı ile ilk 100 Türk sanayi şirketi arasında yer almaktadır.[kaynak belirtilmeli] Türkiye'nin sabun ve kişisel bakım ürünleri ihracatının önemli bir kısmını gerçekleştirmektedir.[kaynak belirtilmeli]

Yurtdışı[değiştir | kaynağı değiştir]

Evyap'ın Türkiye'deki üretim tesislerinin yanı sıra, 2002 yılında faaliyete geçen Mısır tesisleri ve 2014’te üretime başlayan; dünyanın en büyük oleo kimya tesislerinden biri olan Malezya Üretim Tesisi mevcut. Evyap markaları; kişisel temizlik ve hijyen kategorisinde Avrupa’dan Orta Asya’ya, Rusya ve Ukrayna’dan Orta Doğu’ya, Kuzey Afrika’dan Kuzey Amerika’ya kadar geniş bir coğrafyada tüketiciler ile buluşuyor.

Evyap Ar-Ge Merkezi[değiştir | kaynağı değiştir]

Evyap Ar-Ge Merkezi, kişisel temizlik ve bakım odaklı tüketici ürünleri alanında araştırma ve geliştirme faaliyetleri yürütmektedir. 1989 yılında ayrı olarak yönetilmesine karar verilen Evyap AR-GE birimi, 2014’te AR-GE merkezi olarak konumlandırıldı. Evyap, 01.10.2014 tarihi itibarı ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan kozmetik sektöründe Ar-Ge Merkezi sertifikası alan ilk firmadır.

E-ticaret[değiştir | kaynağı değiştir]

Evyap, 2018 yılında ürünlerini online satış kanallarında tüketicilere sunmaya başladı. 2019 yılının Kasım ayında ise Evyap ürünlerinin doğrudan tüketicilere sunulduğu www.evyapshop.com kuruldu. Evyap markaları Duru, Arko Men, Arko Nem, Evy Baby, Fax, Activex, Emotion, Privacy, First Class, Blade, Gibbs, Bellissima ve Sanino’nun 500’den fazla ürünü, e-ticaret sitesi Evyapshop.com’da tüketiciler ile buluşuyor.

Evyapport[değiştir | kaynağı değiştir]

Evyap, Türkiye’nin 4. büyük özel limanı olan Evyapport’u da bünyesinde barındırıyor. 2003 yılında grup şirketleri için gerekli olan ham maddenin depolanması ve sevkiyatı gibi lojistik süreçlere destek verme amacıyla Kocaeli şehir merkezinin 10 km batısında, Kirazlıyalı Beldesi'nde kurulan Evyapport, günümüzde Türkiye sanayisinin lojistik ihtiyaçlarını karşılayan önemli yatırımlarından biri haline gelmiştir. 1.171 metre yanaşma yeri ve 18.5 metre su derinliğe sahip olan Evyapport, 265.000m² alanda konteyner terminali, tank Terminali ve proje & genel kargo terminali barındırıyor.

Markalar[değiştir | kaynağı değiştir]

Duru[değiştir | kaynağı değiştir]

Evyap’a ait sabun, duş jeli, kolonya ve şampuan markası olan Duru’nun ilk ürünü 1967 yılında piyasaya sürüldü. Turquality programı tarafından desteklenen. Duru’nun, dünyada üç kıtada üretimi ve satışı yapılıyor.

Fax[değiştir | kaynağı değiştir]

Fax markası, katı ve sıvı sabun olmak üzere piyasada iki kategoride yer alıyor. Birçok ülkeye ihraç edilen Fax markasının ilk yurt dışı reklamı 1992 yılında başladı ve bugün yurt dışında saç bakım, ağız bakım ürünleri de Fax markası ile satılıyor.

Arko[değiştir | kaynağı değiştir]

Çeşitli Arko ürünleri
Arko tıraş sabunu

Turquality programı tarafından desteklenen diğer Evyap markası Arko, Arko Nem ve Arko Men olmak üzere piyasada iki alt marka ile yer alıyor. Erkek bakım markası Arko Men, tıraşa hazırlık, tıraş bıçakları, tıraş sonrası bakım ve duş jeli kategorilerinde faaliyet gösteriyor. Arko Men’in toplam 64 ülkede satışı yapılıyor.

Arko Nem ise, el ve vücut bakım kremleri alanında faaliyet gösteriyor. Arko Nem, Türkiye dışında toplam 26 ülkede satılıyor.

Activex[değiştir | kaynağı değiştir]

Ocak 2009'da tanıtımı yapılan Activex, sıvı sabun, katı sabun, ıslak mendil, duş jeli ve el temizleme jeli olmak üzere antibakteriyel ürünleri bünyesinde barındırıyor. Activex, geniş bir coğrafyaya ihraç ediliyor.

Evy Baby[değiştir | kaynağı değiştir]

2003 yılında üretimine başlanan bebek bezi markası Evy Baby, 50’nin üzerinde ülkeye ihraç ediliyor.

Diğer[değiştir | kaynağı değiştir]

Sosyal sorumluluk[değiştir | kaynağı değiştir]

Mehmet Rıfat Evyap Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Evyap kurucularından miras değer odaklı iş yapma anlayışı ile sosyal sorumluluk projelerine büyük bir önem veren bir şirkettir. Bunlardan bazıları aşağıda verilmiştir.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]



İsminin Anlamı Nedir? Kategorisinden Haberler


  • Duru İsminin Anlamı Nedir? Nedir?:Duru İsminin Anlamı Nedir? Nedir?
  • Duru İsminin Anlamı Nedir? İsminin Anlamı:Duru İsminin Anlamı Nedir? İsminin Anlamı
  • Duru İsminin Anlamı Nedir? İsminin İstatistikleri:Duru İsminin Anlamı Nedir? İsminin İstatistikleri
  • Duru İsminin Anlamı Nedir? İsminin Analizi:Duru İsminin Anlamı Nedir? İsminin Analizi

2000 CONCACAF Gold Cup, III. Ranavalona, Valeriana alliariifolia, Mısır (bitki), Çandarlı Kara Halil Hayreddin Paşa, Santiago Ascacíbar, Herman Li, Sovyetskaya Rossiya, Nokia 3100, Ivana Brlić Mažuranić, NGC 5639, Derviş İbrahim Paşa, Clifton James, Naomi Judd, Ceritmüminli, Nokia 6233, Gönye, Süper Dünya, Melanotik nevus, Hamza Hamit Homriş, Borgia ailesi, Setsuko Hara, Justin Hurwitz, Martin Wallström, Bekim Kuli, Canon Europe, Prychia, Enrique Esqueda, Harbin Mühendislik Üniversitesi, Nokia XL, Baek, Edales, Petros Gaitanos, Nokia 1661, Sia Furler, Durgun enerji, Nikolay Gorbaçov, Ardıççık, Benevento ili, Nokia 1202, Anonymous (müzik grubu), Esnaf lokantası, MÖ 211, Düğencili, Akkuş, Meton Döngüsü, Lepus habessinicus, Mehmet Akyüz, Baki Mercimek, NGC 3605, Keras, Smeringopus harare, Nokia 1208, Pilosella floribunda, Artvinde 2011 Türkiye genel seçimleri, David Bentley, Nokia 3600 slide, Mısır Firavunları, Yakadibi, Elektra balinası, Daffney, Magomadas, Psychotria olgae, Canibeg, Shigeo Shingo, 1337, György Tábori, Lotta Engberg, Nokia 7, Smithsonian American Art Museum, Kutlu Adalı suikastı, Piper strigillosicaule, D 665, Syagrius, Radosław Sobolewski, Giresun Dağları, Amasra maden kazası, Ülkelere göre seri katiller listesi, Nokia 5233, Ali Adnan Karaküçük, Sanfins de Ferreira, Heterobranchia, Kavkı, Harry Yarnell, Yöneylem araştırması, Eski Prusyalılar, Parthenon, Muktafî (Abbasi), Nokia 7390, Pierre Cardin, Bulbophyllum weinthalii, Uzun Evliya, Güney şişe burunlu balinası, Dangyang, Solanum gilioides, Sahra Demokratik Arap Cumhuriyeti bayrağı, Nyabarongo Nehri, Etrüsk alfabesi, Jamie Maclaren, Avustralya Kraliyet Donanması, Samsung Galaxy Tab A8,
Fotomekanik Nedir?, Meral Garip Kimdir?, Torpilli Nedir?, Nilgün Dalkılıç Kimdir?, Fotojen Nedir?, Caner Arduç Kimdir?, Yugoslavya bayrağı Anlamı Nedir, Yugoslavya bayrağı Nasıl Oluştu, Yugoslavya bayrağı Tarihi, Yugoslavya bayrağı Renkleri, Yugoslavya bayrağı Tasarımı, Kaan Altındağ Kimdir?, Toriğini Çalıştır Nedir?, Fosilli Nedir?, Necla Aktay Kimdir?, Fosforsuz Nedir?, Cuma Karavar Kimdir?, Yusuf Çakmak Kimdir?, Fosforik Nedir?, Talış bayrağı Anlamı Nedir, Talış bayrağı Nasıl Oluştu, Talış bayrağı Tarihi, Talış bayrağı Renkleri, Talış bayrağı Tasarımı, Gizem Albaş Kimdir?, Fosforışıl Nedir?, Fosfatsız Nedir?, Ali Çelebi Kimdir?, Tülin Keçeci Güngör Kimdir?, Edanur Altıntaş Kimdir?, Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kimdir? Yrd Doç Dr Birsel Aybek Nereli Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kaç Yaşında?, Fosfatlı Nedir?, Topsuz Nedir?, Sovyetler Birliği bayrağı Anlamı Nedir, Sovyetler Birliği bayrağı Nasıl Oluştu, Sovyetler Birliği bayrağı Tarihi, Sovyetler Birliği bayrağı Renkleri, Sovyetler Birliği bayrağı Tasarımı, Aslan Sezgin Kimdir?, Topraksız Nedir?, Şener Pul Kimdir?, Topraksı Nedir?, Serap Çakır Kimdir?, Selma Karaman Kimdir?, Formaliteci Nedir?, Yavuz Tellioğlu Kimdir?, Toprakçıl Nedir?, Forgetful Nedir?, Sırbistan-Karadağ bayrağı Anlamı Nedir, Sırbistan-Karadağ bayrağı Nasıl Oluştu, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tarihi, Sırbistan-Karadağ bayrağı Renkleri, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tasarımı, Toprak Rengi Nedir?, For Nedir?, İsmail Aybars Aksoy Kimdir?, Nail Çiler Kimdir?, Toprak Altı Nedir?, Fonolojik Nedir?, Bekir Sıtkı Tarım Kimdir?, İhsan Sarıyar Kimdir?, Topolojik Nedir?, Hasan Bitmez Kimdir?, Topoğrafik Nedir?, Sancak-ı Şerif Anlamı Nedir, Sancak-ı Şerif Nasıl Oluştu, Sancak-ı Şerif Tarihi, Sancak-ı Şerif Renkleri, Sancak-ı Şerif Tasarımı, Lütfi İlteriş Öney Kimdir?, Ufuk Değerliyurt Kimdir?, Folklorik Nedir?, Rana Berk Kimdir?, Toplum Dışı Nedir?, Fokurdak Nedir?, Toplum Bilimsel Nedir?, Fodulca Nedir?, Ayla Bedirhan Çelik Kimdir?, Harun Özgür Yıldızlı Kimdir?, Samara bayrağı Anlamı Nedir, Samara bayrağı Nasıl Oluştu, Samara bayrağı Tarihi, Samara bayrağı Renkleri, Samara bayrağı Tasarımı, Figen Yıldırım Kimdir?, Flüoresan Nedir?, Ayhan Özçelik Kimdir?, Toplanık Nedir?, İzzet Kaplan Kimdir?, Mühip Kanko Kimdir?, Prensin Bayrağı Anlamı Nedir, Prensin Bayrağı Nasıl Oluştu, Prensin Bayrağı Tarihi, Prensin Bayrağı Renkleri, Prensin Bayrağı Tasarımı, Recep Bozdemir Kimdir?, Ali Topçu Kimdir?, Toparlakça Nedir?, Hurşit Çetin Kimdir?, Fadik Temizyürek Kimdir?, Toparlağımsı Nedir?, Toparlacık Nedir?, Osmanlı bayrağı Anlamı Nedir, Osmanlı bayrağı Nasıl Oluştu, Osmanlı bayrağı Tarihi, Osmanlı bayrağı Renkleri, Osmanlı bayrağı Tasarımı, Ülkü Doğan Kimdir?, Mehmet Akif Perker Kimdir?, Necmi Özgül Kimdir?, Top Sakallı Nedir?, Hasan Daşkın Kimdir?, Hasan Memişoğlu Kimdir?, Nazi Almanyası bayrağı Anlamı Nedir, Nazi Almanyası bayrağı Nasıl Oluştu, Nazi Almanyası bayrağı Tarihi, Nazi Almanyası bayrağı Renkleri, Nazi Almanyası bayrağı Tasarımı, Fitopatolojik Nedir?, Öztürk Keskin Kimdir?, Şeref Baran Genç Kimdir?, Tonla Nedir?, Nuran Ergen Kılıç Kimdir?, Fitne Kumkuması Nedir?, Filiz Orman Akın Kimdir?, Tombulca Nedir?, Fitne Fücur Nedir?, Zürriyetsiz İsminin Anlamı Nedir?, Fitilsiz Nedir?, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı Nedir, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Nasıl Oluştu, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tarihi, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Renkleri, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tasarımı, Zürriyetli İsminin Anlamı Nedir?, Mustafa Süleyman Kurtar Kimdir?, Züppe İsminin Anlamı Nedir?, Fitilci Nedir?, Dağıstan Budak Kimdir?, Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kimdir? Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Nereli Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kaç Yaşında?,