Buddy Valastro Nedir?

Buddy Valastro Nedir?

Buddy Valastro
Buddy Valastro Kelimesinin Anlamı Nedir? Buddy Valastro Kelimesinin Anlamı Ne demek? , Buddy Valastro Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Demek Ne Demek, Nedir? Tdk'ye Göre Anlamı
Demek kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir. TDK'ye göre, demek kelimesi anlamı şu şekildedir:
Buddy Valastro Buddy Valastro - Söylemek, söz söylemek , Buddy Valastro - Ad vermek , Buddy Valastro - Bir dilde karşılığı olmak , Buddy Valastro - Herhangi bir ses çıkarmak , Buddy Valastro - Herhangi bir kanıya, yargıya varmak , Buddy Valastro - Düşünmek Buddy Valastro - Oranlamak Buddy Valastro - Ummak, Buddy Valastro - Erişmek , Buddy Valastro - Bir işe kalkışmak, yeltenmek , Buddy Valastro - Saymak, kabul etmek , Buddy Valastro - bir şey anlamına gelmek , Buddy Valastro - öyle mi, Buddy Valastro - yani, anlaşılan , Buddy Valastro - inanılmayan, beklenmeyen durumlarda kullanılan pekiştirme veya şaşma sözü

Demek Kelimesi Cümle İçerisinde Kullanımı
Buddy Valastro - Eskilerin dediği gibi beşer, şaşar. , Buddy Valastro - Muşmulaya döngel de derler.
Buddy Valastro - Kamer `ay` demektir. , Buddy Valastro - Küt dedi, düştü. , Buddy Valastro - Bu işe herkes ne der? , Buddy Valastro - Güzellik desen onda, zenginlik desen onda. , Buddy Valastro - Bundan sonra gelir mi dersin? , Buddy Valastro - Saat yedi dedi mi uyanırım.,  Buddy Valastro - Kımıldanayım deme, kurşunu yersin. Ağzını açayım deme, çok fena olursun. Buddy Valastro - Yarım milyon dediğin nedir? Buddy Valastro - Okuryazar olmak adam olmak demek değildir. , Buddy Valastro - Vay! Beni kovuyorsun demek, pekâlâ! Buddy Valastro - Demek gideceksin.

Demek Kelimesi Kullanılan Atasözü Ve Deyimler
Buddy Valastro - dediği çıkmak , Buddy Valastro - dediğinden (dışarı) çıkmak , Buddy Valastro - dediğine gelmek
Buddy Valastro - dedi mi , Buddy Valastro - deme! , Buddy Valastro - demediğini bırakmamak (veya koymamak) Buddy Valastro - deme gitsin Buddy Valastro - demek istemek , Buddy Valastro - demek ki (veya demek oluyor ki) , Buddy Valastro - demek olmak , Buddy Valastro - dememek , {buraya-anahtar-kelime-gelecek} - der oğlu der
Buddy Valastro - deyip de geçmemek , Buddy Valastro - diyecek yok , Buddy Valastro - dediği çıkmak , Buddy Valastro - dediğinden (dışarı) çıkmak , Buddy Valastro - dediğine gelmek i,Buddy Valastro - dedi mi , Buddy Valastro - deme! , Buddy Valastro - demediğini bırakmamak (veya koymamak) , Buddy Valastro - deme gitsin , Buddy Valastro - demek istemek , Buddy Valastro - demek ki (veya demek oluyor ki) , Buddy Valastro - demek olmak , Buddy Valastro - dememek , Buddy Valastro - der oğlu der , Buddy Valastro - deyip de geçmemek , Buddy Valastro - diyecek yok

Buddy Valastro
Buddy Valastro Nedir? Buddy Valastro Ne demek? , Buddy Valastro Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi , Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız. , Buddy Valastro İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Buddy Valastro
Buddy Valastro Kelimesinin Anlamı? Buddy Valastro Ne Demek? Buddy Valastro Ne Demektir? ,Buddy Valastro Analizi?
Buddy Valastro
Buddy Valastro Anlamı Nedir? Buddy Valastro Ne Demektir?, Buddy Valastro Açıklaması Nedir? , Buddy Valastro Cevabı Nedir? , Buddy Valastro Kelimesinin Anlamı?

Buddy Valastro Nedir?

Buddy Valastro

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Buddy Valastro Jr.
Valastro, 2013 Jersey City Belediye Başkanlığı Açılış Töreni'nde.
DoğumBartolo Valastro, Jr.
3 Mart 1977 (47 yaşında)
Hoboken, New Jersey[1]
İkametTowaco, New Jersey
Milliyetİtalyan-Amerikan
VatandaşlıkAmerikan
MeslekFırıncı
Kek tasarımcısı
OrganizasyonCarlo's Bake Shop
Buddy V's Events & Buddy V's Ristorante
Evlilik
Lisa Valastro (e. 2001)
Çocuk(lar)Sofia Valastro
Buddy Valastro III
Marco Valastro
Carlo Valastro
Ebeveyn(ler)Bartolo Valastro, Sr. (babası)
Mary Valastro (annesi)
AileGrace Faugno (kız kardeşi)
Maddalena Castano (kız kardeşi)
Mary Sciarrone (kız kardeşi)
Lisa Valastro (kız kardeşi)
Resmî sitebuddyvalastro.com

carlosbakery.com buddyvevents.com

cakehousemedia.com

Bartolo "Buddy" Valastro, Jr.[1] (3 Mart 1977) İtalyan-Amerikan ünlü şef, girişimci, reality şov kişiliği, kek tasarımcısı ve fırıncı. Carlo's Bake Shop'un sahibidir.

Valastro; daha çok prömiyerini Nisan 2009'da yapmış, yeni sezonuna Eylül 2015'te başlayan ve bir reality şov olan Cake Boss'un yıldızı olarak tanınmaktadır. Halihazırda Kitchen Boss (2011), The Next Great Baker (2010) ve Buddy's Bakery Rescue (2013) televizyon programlarında da oynamaktadır.

Gençliği[değiştir | kaynağı değiştir]

Valastro; Buddy Valastro, Sr. ve Mary Pinto olarak 3 Mart 1977'de Hoboken, New Jersey'de doğmuş ve Little Ferry, New Jersey ile Hoboken, New Jersey'de büyümüştür.[2][3] Valastro, 11 yaşında ailesinin işi olan Carlo's Baker Shop'da babasının yanında çalışmaya başlamıştır. 1994 yılında 17 yaşındayken Valastro'nun babası ölür ve yeni "Cake Boss" olarak başarıya ulaşır.[4]

Ailesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Buddy Valastro; eşi Lisa ve dört çocuğu ile East Hanover Township, New Jersey'de ikamet etmektedir.[5][6][7] Ayrıca dört kız kardeşi[8] ve bir üvey babası, Sergio,[9] vardır.

Kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Buddy Valastro (en sağdaki), General Raymond T. Odierno ve ayrıca diğer Amerika Birleşik Devletleri Ordusu mensupları Times Meydanı'nda ordunun 238. doğum gününü kutlamak amacıyla pastayı kesiyor.

Valastro, Carlo's Bake Shop'un sahibi ve baş fırıncısıdır -Cake Boss'da başrolde. Şovun popülaritesi sayesinde yedi tane daha pastane açmıştır.

Haziran 2012'de fırın ve televizyon programı Hoboken şehrine kazandırdığı ilgi sayesinde Hudson Reporter, Valastro'yu bir mansiyon ödülü olarak Hudson County'sinin en etkili 50 insanları listesinde yer verdi.

Carlo's Bake Shop'un şu anda New Jersey'de Hoboken, Marlton, Morristown, Red Bank, Ridgewood ve Westfield olmak üzere toplam altı yerde hizmet vermektedir. New Jersey dışında fırının operasyon noktaları; Philadelphia, Las Vegas ve New York'tur.[10] Fırın ayrıca Norwegian Cruise Lines gemilerinin dokuzunda hizmet vermektedir.[11] Jersey City'nin yakınında bulanan Lackawanna fabrikası, kurumsal bir ofis olarak hizmet vermekte; düğün ve özel keklerin hazırlanmasının yanı sıra özel hazırlanan keklerin ülke genelinde sevkiyatı için ek alan olarak kullanılmaktadır.

Valastro; Temmuz 2014'te bir etkinlik planlama & yiyecek-içeçek sağlama şirketi olan Buddy V's Events'i kurar. Şirket ailelerin bir araya toplandığı kurumsal toplantılara yiyecek-içeçek sağlamasının yanı sıra galalardan düğünlere kadar bu tür etkinlikleri planlamada uzmanlaşmıştır.

TLC'deki televizyon programları[değiştir | kaynağı değiştir]

TLC Türkiye[değiştir | kaynağı değiştir]

Popüler kültürde[değiştir | kaynağı değiştir]

Komedyen Paul F. Tompkins, Comedy Bang Bang pod yayını ve IFC televizyon şovunda Buddy Valastro'nun parodisini oynamıştır.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b "Buddy Valastro". Hollywood Life. 29 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Ekim 2014. 
  2. ^ Staff. "The Cake Boss returns to Little Ferry" 16 Temmuz 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi., Little Ferry Local, May 7, 2010. Accessed November 14, 2014. "Cake Boss Buddy Valastro returned to Little Ferry on April 27 to accept the 'keys to the city' during ceremonies at Borough Hall. Valastro, who grew up in town, is best known for his starring role on the TLC television program The Cake Boss.".
  3. ^ "Buddy Valastro". TLC. 19 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Kasım 2014. 
  4. ^ "'Cake Boss' Buddy Valastro adds a layer to TV/bakery empire with Times Square cafe". NY Daily News. 16 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Aralık 2014. 
  5. ^ Carroll, Timothy J. "Buddy’s kind of town; 'Cake Boss’' calls out Ace of Cakes, talks season 2" 3 Mart 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi., Hudson Reporter, August 9, 2009. Accessed September 12, 2015. "He loves Hoboken – even though he lives in East Hanover – and is proud that his father was one of thousands of immigrants who settled here."
  6. ^ Pellettieri, Cortney (4 Temmuz 2011). "Man of the House: Buddy Valastro". Good Housekeeping. Hearst Corporation. 3 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Temmuz 2015. 
  7. ^ Berk, Nancy (1 Mayıs 2015). "Showbiz Analysis with Cake Boss Couple Buddy and Lisa Valastro". Parade. Athlon Publishing. 5 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Temmuz 2015. 
  8. ^ Heilpern, John (Ekim 2013). "Out to Lunch with Buddy Valastro". Vanity Fair. Condé Nast. 23 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Temmuz 2015. 
  9. ^ Triggs, Charlotte (13 Ağustos 2012). "Cake Boss Buddy Valastro: My Mom's Fight to Live". People. Time Inc. 14 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Temmuz 2015. 
  10. ^ Brittany Brussell. "Carlo's Bakery Feels Like Something Special" 1 Aralık 2017 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Las Vegas Weekly, May 21, 2014. Accessed September 23, 2014.
  11. ^ Gene Sloan. ."'Cake Boss' desserts heading to more cruise ships" 29 Haziran 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. USA Today, March 5, 2014. Accessed September 23, 2014.

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]



Haberler Kategorisinden Haberler


  • Buddy Valastro Nedir? Nedir?:Buddy Valastro Nedir? ile ilgili Buddy Valastro Nedir? burada bulabilirsiniz. Detaylar için sitemizi geziniz Buddy Valastro Nedir? Ne Demektir? Buddy Valastro Nedir? Açıklaması Nedir? Buddy Valastro Nedir? Cevabı Nedir? Buddy Valastro Nedir? Kelimesinin Anlamı? Buddy Valastro Nedir? konusu Nedir Ne, yaşantımızda sık kullanılan kelimelerden birisi olarak karşımıza çıkar. Hem sosyal medyada hem de gündelik yaşantıda kullanılan ne kelimesi, uzun yıllardan beri dilimizdedir. Buddy Valastro Nedir? Türk Dil Kurumu na (TDK) göre farklı anlamları olan ne kelimesi, Türkçe de tek başına ya da çeşitli cümleler eşliğinde kullanılabilir. Buddy Valastro Nedir? Ne kelimesi ne demek, TDK ya göre anlamı nedir sorularının cevabını arayanlar için bildiris.com doğru adres! Peki, ne kelimesi ne demek, TDK ye göre anlamı nedir? Buddy Valastro Nedir? Ne kelimesinin kökeni ne, ne kelimesinin kaç anlamı var? Buddy Valastro Nedir? İşte TDK bilgileri ile merak edilenler
  • Buddy Valastro Nedir? Açıklaması?:Buddy Valastro Nedir? Açıklama Bir Terim Kavram Ya Da Başka Dilsel Olgunun Daha İyi Anlaşılması İçin Yapılan Ek Bilgidir. Buddy Valastro Nedir? Söz Konusu Bilgi Açıklanacak Sözcükten Daha Uzun Olur Buddy Valastro Nedir? Açıklama İle İlgili Durumun Kanıtı Şu Şekilde Doğrulanabilir Buddy Valastro Nedir? Bir Sözlükteki Tanım İlgili Sözcük Yerine Kullanılabilirse, Bu Bir Açıklamadır. Buddy Valastro Nedir? Yani Aynı Bağlam İçinde Hem Sözcük Hem De Tanım Kullanılırsa Ve Anlamsal Açıdan Bir Sorun Oluşturmuyorsa Bu Bir Açıklamadır.
  • Buddy Valastro Nedir? Gerçek mi?:Buddy Valastro Nedir? ile ilgili Buddy Valastro Nedir? burada bulabilirsiniz. Detaylar için sitemizi geziniz Gerçek anlam Buddy Valastro Nedir? sözcüklerin birincil anlamı ile (varsa) bu anlamla doğrudan ilişkili olan anlamlarıdır. Gerçek anlam, temel anlam ile yan anlamların bileşkesidir. Buddy Valastro Nedir? Bir sözcüğün mecaz olmayan tüm anlamlarını kapsar.
  • Buddy Valastro Nedir? Hakkında?:Buddy Valastro Nedir? ile ilgili Buddy Valastro Nedir? burada bulabilirsiniz. Buddy Valastro Nedir? Detaylar için sitemizi geziniz Buddy Valastro Nedir? Bu sayfada Hakkında nedir Hakkında ne demek Hakkında ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca Hakkında anlamı tanımı açılımı Hakkında hakkında bilgiler Buddy Valastro Nedir? resimleri Hakkında sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir almanca ingilizce türkçe çevirisini bulabilirsiniz

Salavat Yulayev, Güney Hindistan, ICE Hockey League, Balmumu, XI. Louis, Ortalama, Astral seyahat, Kujataa, Kırıkkalespor, Ankarada 1966 Türkiye senato seçimleri, Tespih böcekleri, Ashley, Cambridgeshire, 1999 İtalya Bisiklet Turu, Paige Rense, Behance, Yunanistanın illeri, Arcelor Mittal, Cemal Büyükbaş, Taina Elg, Delawaredeki şehirler listesi, Arjantinliler listesi, Google Fit, 2023 Kahramanmaraş depremleri, IBM AIX, Bulgaristan bayrağı, IBM Watson, Eski Doğu Slavca, Tesettür mayosu, I.Murad, Bisbrooke, Exocet, Gece Gündüz, Yaylacılar, İyidere, Bingen am Rhein, I. Victor, Osmanlı Meyveli Et Yemekleri, Arı kovanı, İstanbul Yarı Maratonu, Demet teoremi, Çankaya Köşkü, 1422, I. Tvrtko, NXT Yıl Sonu Ödülleri, 21. Akademi Ödülleri, Hakan, Slovakya başbakanı, Jandarma Genel Komutanlığı, Zürafagiller, Ötümlü çiftdudaksıl patlamalı ünsüz, Felsefi, Satoshi Oishi, RTL Télé Lëtzebuerg, Real Sporting de Gijón, Arnavutluktaki siyasi partiler listesi, Çin nehir yunusu, J. L. E. Dreyer, Devir (gökbilim), Toronto, Arnold Joseph Toynbee, I. Theodotos, I. Justinianus, Esin Atıl, I. Romanos, Marko Vešović, I. Rükneddin Mesud, Marşlarımız, I. Musa, Banu Kanıbelli, I. Mihai, Crocodylus mindorensis, I. Kvarkvare Cakeli, Doxa Katokopias, Audrey Mestre, I. García Sánchez, I. Clemens, Pseudomonas pseudomallei, Liguryaca, İtalyadaki Lombardlar, Places of Power (M.S. 568–774), Matriarki, I. Benjamin, Exequiel Palacios, I. Attalos, Zayıflatıcı, Jeffrey Dahmer, Marşandiz Deposu, I. Aristobulus, Aster giraldii, Kertenkele, Sanfins de Ferreira, Solanum flagelliferum, Nannotrigona, Kamikaze, Ümit Yılbar, Prestij Meselesi, I. Argişti, Lena (nehir), 1938, Edwin Klebs, I. Abu Gazi Bahadur, Sütlü Çay İttifakı,
Selma Karaman Kimdir?, Formaliteci Nedir?, Yavuz Tellioğlu Kimdir?, Toprakçıl Nedir?, Forgetful Nedir?, Sırbistan-Karadağ bayrağı Anlamı Nedir, Sırbistan-Karadağ bayrağı Nasıl Oluştu, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tarihi, Sırbistan-Karadağ bayrağı Renkleri, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tasarımı, Toprak Rengi Nedir?, For Nedir?, İsmail Aybars Aksoy Kimdir?, Nail Çiler Kimdir?, Toprak Altı Nedir?, Fonolojik Nedir?, Bekir Sıtkı Tarım Kimdir?, İhsan Sarıyar Kimdir?, Topolojik Nedir?, Hasan Bitmez Kimdir?, Topoğrafik Nedir?, Sancak-ı Şerif Anlamı Nedir, Sancak-ı Şerif Nasıl Oluştu, Sancak-ı Şerif Tarihi, Sancak-ı Şerif Renkleri, Sancak-ı Şerif Tasarımı, Lütfi İlteriş Öney Kimdir?, Ufuk Değerliyurt Kimdir?, Folklorik Nedir?, Rana Berk Kimdir?, Toplum Dışı Nedir?, Fokurdak Nedir?, Toplum Bilimsel Nedir?, Fodulca Nedir?, Ayla Bedirhan Çelik Kimdir?, Harun Özgür Yıldızlı Kimdir?, Samara bayrağı Anlamı Nedir, Samara bayrağı Nasıl Oluştu, Samara bayrağı Tarihi, Samara bayrağı Renkleri, Samara bayrağı Tasarımı, Figen Yıldırım Kimdir?, Flüoresan Nedir?, Ayhan Özçelik Kimdir?, Toplanık Nedir?, İzzet Kaplan Kimdir?, Mühip Kanko Kimdir?, Prensin Bayrağı Anlamı Nedir, Prensin Bayrağı Nasıl Oluştu, Prensin Bayrağı Tarihi, Prensin Bayrağı Renkleri, Prensin Bayrağı Tasarımı, Recep Bozdemir Kimdir?, Ali Topçu Kimdir?, Toparlakça Nedir?, Hurşit Çetin Kimdir?, Fadik Temizyürek Kimdir?, Toparlağımsı Nedir?, Toparlacık Nedir?, Osmanlı bayrağı Anlamı Nedir, Osmanlı bayrağı Nasıl Oluştu, Osmanlı bayrağı Tarihi, Osmanlı bayrağı Renkleri, Osmanlı bayrağı Tasarımı, Ülkü Doğan Kimdir?, Mehmet Akif Perker Kimdir?, Necmi Özgül Kimdir?, Top Sakallı Nedir?, Hasan Daşkın Kimdir?, Hasan Memişoğlu Kimdir?, Nazi Almanyası bayrağı Anlamı Nedir, Nazi Almanyası bayrağı Nasıl Oluştu, Nazi Almanyası bayrağı Tarihi, Nazi Almanyası bayrağı Renkleri, Nazi Almanyası bayrağı Tasarımı, Fitopatolojik Nedir?, Öztürk Keskin Kimdir?, Şeref Baran Genç Kimdir?, Tonla Nedir?, Nuran Ergen Kılıç Kimdir?, Fitne Kumkuması Nedir?, Filiz Orman Akın Kimdir?, Tombulca Nedir?, Fitne Fücur Nedir?, Zürriyetsiz İsminin Anlamı Nedir?, Fitilsiz Nedir?, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı Nedir, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Nasıl Oluştu, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tarihi, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Renkleri, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tasarımı, Zürriyetli İsminin Anlamı Nedir?, Mustafa Süleyman Kurtar Kimdir?, Züppe İsminin Anlamı Nedir?, Fitilci Nedir?, Dağıstan Budak Kimdir?, Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kimdir? Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Nereli Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kaç Yaşında?, Zümrüdi İsminin Anlamı Nedir?, Tolgasız Nedir?, Fitçi Nedir?, Hatice Gül Bingöl Kimdir?, Gökhan Baylan Kimdir?, Zülüflü İsminin Anlamı Nedir?, Tolgalı Nedir?, Fişlik Nedir?, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Toleranssız Nedir?, Züllü İsminin Anlamı Nedir?, Fişli Nedir?, Fişeksiz Nedir?, Zülcelâl İsminin Anlamı Nedir?, Sözdar Akdoğan Kimdir?, Murat Turna Kimdir?, Fahri Özkan Kimdir?, Zührevi İsminin Anlamı Nedir?, Fişekli Nedir?, Züğürt İsminin Anlamı Nedir?, İzmir bayrağı Anlamı Nedir, İzmir bayrağı Nasıl Oluştu, İzmir bayrağı Tarihi, İzmir bayrağı Renkleri, İzmir bayrağı Tasarımı, Filiz Çelik Kimdir?, Toksikolojik Nedir?, Fistolu Nedir?, Koray Önsel Kimdir?, Zübük İsminin Anlamı Nedir?, Toksik Nedir?, Fikret Tufanyazıcı Kimdir?, Zulmeden İsminin Anlamı Nedir?, Fistansız Nedir?, İlker Yücel Kimdir?,