Alberto Undiano Mallenco Kimdir?

Alberto Undiano Mallenco Kimdir?

Alberto Undiano Mallenco Kimdir?

Alberto Undiano Mallenco Nereli

Alberto Undiano Mallenco Kaç Yaşında? Alberto Undiano Mallenco Boyu Kaç Alberto Undiano Mallenco Kaç Kilo Alberto Undiano Mallenco Doğum Tarihi Alberto Undiano Mallenco Ne Demektir? Alberto Undiano Mallenco Anlamı Nedir?
Alberto Undiano Mallenco Kimdir? , Alberto Undiano Mallenco Nereli , Alberto Undiano Mallenco Kaç Yaşında? , Alberto Undiano Mallenco Boyu Kaç , Alberto Undiano Mallenco Kaç Kilo , Alberto Undiano Mallenco Doğum Tarihi , Alberto Undiano Mallenco Ne Demektir? , Alberto Undiano Mallenco Anlamı Nedir?
Kim Kimdir? Biyografiler

Biyografi Paralel Yaşamlar'ın 1727 tarihli üçüncü edisyonu Kim Kimdir? Biyografi Biyografi ya da yaşam öyküsü, bir kişinin yaşamını ayrıntılı bir biçimde açıklayan bir edebiyat türüdür. Kişi kendi hayatını anlatıyorsa buna otobiyografi, şairlerin yaşam hikayesi anlatılıyorsa da buna tezkire denir. Biyografiler eğitim, iş, ilişkiler ve ölüm gibi temel olaylardan daha fazlasını içerir. Bir biyografi, bir konunun yaşam öyküsünü sunar, deneyimle ilgili samimi ayrıntılar da dahil olmak üzere yaşamlarının çeşitli yönlerini vurgular ve öznenin kişiliğinin bir analizini içerir.

Kim Kimdir? Biyografi

Biyografik eserler genellikle kurgusal değildir, ancak kurgu bir kişinin hayatını betimlemek için de kullanılabilir. Kim Kimdir? Biyografi Biyografik kapsamın derinlemesine bir biçimine eski yazı denir. Edebiyattan filme kadar çeşitli mecralarda yapılan çalışmalar biyografi olarak bilinen edebiyat türünü oluşturur.

Alberto Undiano Mallenco
Alberto Undiano Mallenco Kelimesinin Anlamı Nedir? Alberto Undiano Mallenco Kelimesinin Anlamı Ne demek? , Alberto Undiano Mallenco Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Demek Ne Demek, Nedir? Tdk'ye Göre Anlamı
Demek kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir. TDK'ye göre, demek kelimesi anlamı şu şekildedir:
Alberto Undiano Mallenco - Söylemek, söz söylemek -  Ad vermek -  Bir dilde karşılığı olmak -  Herhangi bir ses çıkarmak -  Herhangi bir kanıya, yargıya varmak -  Düşünmek Alberto Undiano Mallenco - Oranlamak Alberto Undiano Mallenco - Ummak, - Erişmek -  Bir işe kalkışmak, yeltenmek -  Saymak, kabul etmek -  bir şey anlamına gelmek -  öyle mi,  - yani, anlaşılan -  inanılmayan, beklenmeyen durumlarda kullanılan pekiştirme veya şaşma sözü

Demek Kelimesi Cümle İçerisinde Kullanımı
Alberto Undiano Mallenco - Eskilerin dediği gibi beşer, şaşar. -  Muşmulaya döngel de derler.
Alberto Undiano Mallenco - Kamer `ay` demektir. -  Küt dedi, düştü. -  Bu işe herkes ne der? -  Güzellik desen onda, zenginlik desen onda. -  Bundan sonra gelir mi dersin? -  Saat yedi dedi mi uyanırım. - Kımıldanayım deme, kurşunu yersin. Ağzını açayım deme, çok fena olursun. - Yarım milyon dediğin nedir? - Okuryazar olmak adam olmak demek değildir. -  Vay! Beni kovuyorsun demek, pekâlâ! Alberto Undiano Mallenco - Demek gideceksin.

Demek Kelimesi Kullanılan Atasözü Ve Deyimler
 - dediği çıkmak - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek
 - dedi mi - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin  - demek istemek , - demek ki (veya demek oluyor ki) , - demek olmak , - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok - dediği çıkmak , {buraya- - dediğinden (dışarı) çıkmak - dediğine gelmek i, - dedi mi , {buraya- - deme! - demediğini bırakmamak (veya koymamak) - deme gitsin , - demek istemek - demek ki (veya demek oluyor ki) - demek olmak - dememek - der oğlu der - deyip de geçmemek - diyecek yok

Alberto Undiano Mallenco
Alberto Undiano Mallenco Nedir? Alberto Undiano Mallenco Ne demek? , Alberto Undiano Mallenco Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi , Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız. İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Alberto Undiano Mallenco
Alberto Undiano Mallenco Kelimesinin Anlamı? Alberto Undiano Mallenco Ne Demek? Alberto Undiano Mallenco Ne Demektir? ,Alberto Undiano Mallenco Analizi?
Alberto Undiano Mallenco
Alberto Undiano Mallenco Anlamı Nedir? Alberto Undiano Mallenco Ne Demektir?, Alberto Undiano Mallenco Açıklaması Nedir? , Alberto Undiano Mallenco Cevabı Nedir? , Alberto Undiano Mallenco Kelimesinin Anlamı?

Alberto Undiano Mallenco Kimdir?

Alberto Undiano Mallenco

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Alberto Undiano Mallenco
Kişisel bilgileri
Doğum tarihi 08 Ekim 1973 (50 yaşında)
Doğum yeri Pamplona
Boyu 1,81 m (5 ft 11+12 in)
Mesleği Sosyolog
Hakemlik görevi
Yıl Turnuva Görevi
2007
2010
2013
2007 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası
2010 FIFA Dünya Kupası
2013 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası
Orta Hakem
Orta Hakem
Orta Hakem

Alberto Undiano Mallenco (d. 8 Ekim 1973, Pamplona), İspanyol futbol hakemi. 2004 yılında FIFA kokartı takmıştır. Mallenco aynı zamanda bir sosyologdur.

Kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

2007 FIFA U-20 Dünya Kupası[değiştir | kaynağı değiştir]

Undiano, Kanada'da düzenlenen 2007 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda, 1 Temmuz 2007 tarihindeki Kanada ile Şili takımları arasındaki mücadeleyi yönetmiştir. Undiano, 2010 FIFA Dünya Kupası'nda görev yapan tek İspanyol hakem olmuştur.[1]

2010 FIFA Dünya Kupası[değiştir | kaynağı değiştir]

Undiano. Güney Afrika'da organize edilen 2010 FIFA Dünya Kupası turnuvasında da görev almıştır. Almanya ile Sırbistan arasında oynanan ve Sırbistan'ın 1-0 galibiyetiyle sonuçlanan grup maçını yönetmiştir. Mallenco, Alman oyuncu Miroslav Klose'yi 37. dakikada kırmızı kart göstererek ihraç etmiştir. Maçı toplam dokuz sarı kart göstererek tamamlamıştır.[2][3]

Turnuvanın Son 16 Turu'nda Hollanda ile Slovakya takımları arasındaki mücadeleyide yönetmiştir. Mallenco, turnuvada toplam 2 müsabakayı yönetmiştir.

2013 FIFA U-20 Dünya Kupası[değiştir | kaynağı değiştir]

Mallenco, Türkiye'de organize edilen 2013 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda da görev alacak hakemlerden bir tanesidir.[4]

Başarılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Exclusives (17 Mart 2010). "Exclusive: Alberto Undiano Mallenco, World Cup referee, on video evidence, Africa, & love of the game". Goal.com. 23 Haziran 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Haziran 2010. 
  2. ^ "Germany vs Serbia in World Cup 2010 - Football". Football-lineups.com. 23 Haziran 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Haziran 2010. 
  3. ^ "Football - Match World Cup : Germany vs. Serbia". Footballdatabase.eu. 1 Ekim 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Haziran 2010. 
  4. ^ "Referees for the FIFA U-20 World Cup Turkey 2013" (PDF). FIFA.com. 9 Temmuz 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi (PDF). Erişim tarihi: 19 Haziran 2013. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]



Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • Alberto Undiano Mallenco Kimdir? Kimdir?:Alberto Undiano Mallenco Kimdir? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? Alberto Undiano Mallenco Kimdir? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. Alberto Undiano Mallenco Kimdir? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. Alberto Undiano Mallenco Kimdir? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • Alberto Undiano Mallenco Kimdir? Biyografisi?:Biyografi, Alberto Undiano Mallenco Kimdir? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. Alberto Undiano Mallenco Kimdir? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. Alberto Undiano Mallenco Kimdir? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. Alberto Undiano Mallenco Kimdir? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • Alberto Undiano Mallenco Kimdir? Kaç Yaşında?:Alberto Undiano Mallenco Kimdir? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. Alberto Undiano Mallenco Kimdir? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. Alberto Undiano Mallenco Kimdir? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • Alberto Undiano Mallenco Kimdir? Nereli?:Alberto Undiano Mallenco Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. Alberto Undiano Mallenco Kimdir? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. Alberto Undiano Mallenco Kimdir? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. Alberto Undiano Mallenco Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

Bülend Özveren, Pekin, Nasip İyem, 2024 Türkiye yerel seçimleri için yapılan anketler, Jasminum nudiflorum, Jesus Is King, Herhangi Bir Kadın, Çağlar Çorumlu, Howard Pyle, İBooks Author, Jean Daniélou, Parma Dükü, Kuloğlu, Beyoğlu, 2016 Türkiye adrese dayalı nüfus kayıt sistemi sonuçları, Coccoidea, Kurland Ordular Grubu, Duklja, Asiana Airlines, Jiamusi, Atatürk Hava Limanı, Otonom araba, Epididimis, Devon, Yıldız Tilbe tarafından yazılmış şarkılar listesi, Aritmetik, Giovanni Varglien, 1940 Giro dItalia, Garfield, Montana, La Tène kültürü, Mike Markkula, Gençlerbirliği, Gündoğdu, Akdeniz, EC numarası, EMedicine, Henri Coandă Uluslararası Havalimanı, Birleşik Devletler, Fandango (güreşçi), Menzil Hur, Formal bilim, İçel, Doğu Çin, Kumrular Sokak, Yakov Antonov, Chūō, Osaka, Kushima, People for the Ethical Treatment of Animals, Türkiye ekonomisi, Gallatin County, Montana, Londra Stansted Havalimanı, Towednack, Evaristus, Modern felsefe, Karaaliler, Göynük, Çocuk hakları, Flathead County, Montana, Bobbi Kristina Brown, Benzen, Persona 5, Futari wa Pretty Cure, Mariahilf, Omurilik, Saab Automobile, Nazif Okumuş, 1983 Tour de France, Ara Güler Müzesi, Kathryn Hunter, 2024 Brisbane International, Fergus, Alev Gürzap, Rothley, Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı, 1929 Giro dItalia, 666 (sayı), Nizamülmülk, Adli dilbilim, Luna Lovegood, Out Here on My Own, Amerika Birleşik Devletleri, Noctuidae, İslamlı, Reşadiye, İAd, Erenhot, Udías, Cathartidae, Yolcu trafiğine göre dünyanın en işlek havalimanları listesi, Havayolları listesi, Havayolları listesi, NGC 7467, Dr. Hibbert, Gage County, Nebraska, Fallon County, Montana, Veniliornis frontalis, Hulusi Kentmen, Harvey Comics, Toyota 4Runner, Yusuf Fahir Ataer, Edinburgh Havalimanı, Larry Ellison, Hutular, 1882de Osmanlı İmparatorluğu,
Yukarı Volta bayrağı Anlamı Nedir, Yukarı Volta bayrağı Nasıl Oluştu, Yukarı Volta bayrağı Tarihi, Yukarı Volta bayrağı Renkleri, Yukarı Volta bayrağı Tasarımı, Mehmet Ümit Küçükkaya Kimdir?, Murat Çakar Kimdir?, Fotomekanik Nedir?, Meral Garip Kimdir?, Torpilli Nedir?, Nilgün Dalkılıç Kimdir?, Fotojen Nedir?, Caner Arduç Kimdir?, Yugoslavya bayrağı Anlamı Nedir, Yugoslavya bayrağı Nasıl Oluştu, Yugoslavya bayrağı Tarihi, Yugoslavya bayrağı Renkleri, Yugoslavya bayrağı Tasarımı, Kaan Altındağ Kimdir?, Toriğini Çalıştır Nedir?, Fosilli Nedir?, Necla Aktay Kimdir?, Fosforsuz Nedir?, Cuma Karavar Kimdir?, Yusuf Çakmak Kimdir?, Fosforik Nedir?, Talış bayrağı Anlamı Nedir, Talış bayrağı Nasıl Oluştu, Talış bayrağı Tarihi, Talış bayrağı Renkleri, Talış bayrağı Tasarımı, Gizem Albaş Kimdir?, Fosforışıl Nedir?, Fosfatsız Nedir?, Ali Çelebi Kimdir?, Tülin Keçeci Güngör Kimdir?, Edanur Altıntaş Kimdir?, Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kimdir? Yrd Doç Dr Birsel Aybek Nereli Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kaç Yaşında?, Fosfatlı Nedir?, Topsuz Nedir?, Sovyetler Birliği bayrağı Anlamı Nedir, Sovyetler Birliği bayrağı Nasıl Oluştu, Sovyetler Birliği bayrağı Tarihi, Sovyetler Birliği bayrağı Renkleri, Sovyetler Birliği bayrağı Tasarımı, Aslan Sezgin Kimdir?, Topraksız Nedir?, Şener Pul Kimdir?, Topraksı Nedir?, Serap Çakır Kimdir?, Selma Karaman Kimdir?, Formaliteci Nedir?, Yavuz Tellioğlu Kimdir?, Toprakçıl Nedir?, Forgetful Nedir?, Sırbistan-Karadağ bayrağı Anlamı Nedir, Sırbistan-Karadağ bayrağı Nasıl Oluştu, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tarihi, Sırbistan-Karadağ bayrağı Renkleri, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tasarımı, Toprak Rengi Nedir?, For Nedir?, İsmail Aybars Aksoy Kimdir?, Nail Çiler Kimdir?, Toprak Altı Nedir?, Fonolojik Nedir?, Bekir Sıtkı Tarım Kimdir?, İhsan Sarıyar Kimdir?, Topolojik Nedir?, Hasan Bitmez Kimdir?, Topoğrafik Nedir?, Sancak-ı Şerif Anlamı Nedir, Sancak-ı Şerif Nasıl Oluştu, Sancak-ı Şerif Tarihi, Sancak-ı Şerif Renkleri, Sancak-ı Şerif Tasarımı, Lütfi İlteriş Öney Kimdir?, Ufuk Değerliyurt Kimdir?, Folklorik Nedir?, Rana Berk Kimdir?, Toplum Dışı Nedir?, Fokurdak Nedir?, Toplum Bilimsel Nedir?, Fodulca Nedir?, Ayla Bedirhan Çelik Kimdir?, Harun Özgür Yıldızlı Kimdir?, Samara bayrağı Anlamı Nedir, Samara bayrağı Nasıl Oluştu, Samara bayrağı Tarihi, Samara bayrağı Renkleri, Samara bayrağı Tasarımı, Figen Yıldırım Kimdir?, Flüoresan Nedir?, Ayhan Özçelik Kimdir?, Toplanık Nedir?, İzzet Kaplan Kimdir?, Mühip Kanko Kimdir?, Prensin Bayrağı Anlamı Nedir, Prensin Bayrağı Nasıl Oluştu, Prensin Bayrağı Tarihi, Prensin Bayrağı Renkleri, Prensin Bayrağı Tasarımı, Recep Bozdemir Kimdir?, Ali Topçu Kimdir?, Toparlakça Nedir?, Hurşit Çetin Kimdir?, Fadik Temizyürek Kimdir?, Toparlağımsı Nedir?, Toparlacık Nedir?, Osmanlı bayrağı Anlamı Nedir, Osmanlı bayrağı Nasıl Oluştu, Osmanlı bayrağı Tarihi, Osmanlı bayrağı Renkleri, Osmanlı bayrağı Tasarımı, Ülkü Doğan Kimdir?, Mehmet Akif Perker Kimdir?, Necmi Özgül Kimdir?, Top Sakallı Nedir?, Hasan Daşkın Kimdir?, Hasan Memişoğlu Kimdir?, Nazi Almanyası bayrağı Anlamı Nedir, Nazi Almanyası bayrağı Nasıl Oluştu, Nazi Almanyası bayrağı Tarihi, Nazi Almanyası bayrağı Renkleri, Nazi Almanyası bayrağı Tasarımı, Fitopatolojik Nedir?, Öztürk Keskin Kimdir?, Şeref Baran Genç Kimdir?, Tonla Nedir?, Nuran Ergen Kılıç Kimdir?, Fitne Kumkuması Nedir?, Filiz Orman Akın Kimdir?, Tombulca Nedir?, Fitne Fücur Nedir?, Zürriyetsiz İsminin Anlamı Nedir?, Fitilsiz Nedir?, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı Nedir, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Nasıl Oluştu, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tarihi, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Renkleri, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tasarımı, Zürriyetli İsminin Anlamı Nedir?, Mustafa Süleyman Kurtar Kimdir?, Züppe İsminin Anlamı Nedir?,