Serpil Çakmaklı

Serpil Çakmaklı

Serpil Çakmaklı Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Serpil Çakmaklı Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Serpil Çakmaklı
Serpil Çakmaklı İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Serpil Çakmaklı Kelimesinin Anlamı?
Serpil Çakmaklı Ne Demek?
Serpil Çakmaklı Ne Demektir?
Serpil Çakmaklı Analizi?
Serpil Çakmaklı
Serpil Çakmaklı Anlamı Nedir?
Serpil Çakmaklı Ne Demektir?
Serpil Çakmaklı Açıklaması Nedir?
Serpil Çakmaklı Cevabı Nedir?
Serpil Çakmaklı Kelimesinin Anlamı?
Serpil Çakmaklı Kelimesinin Anlamı Nedir?
Serpil Çakmaklı Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Serpil Çakmaklı Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Serpil Çakmaklı ya da gerçek adıyla Şener Dönmez (d. 19 Mayıs 1962[1]), Türk sinema oyuncusudur. Eskişehir'de doğdu. Sinemadan önce mankenlik yaptı. 1980'li yılların başında TRT televizyonunda yayınlanan Alçaktan Uçan Güvercin adlı mini dizi filmle üne kavuştu. Birçok sinema filminde rol aldı. İlki 16 yaşında olmak üzere üç evlilik yaptı.[2] Sahnelerde solistlik de yapan Çakmaklı 4 albüm çıkardı.

Filmografi

Sinema
Yıl Başlık Rolü Notlar
1980 Devlet Kuşu Aynur
1980 Huzurum Kalmadı Zeynep
1981 Yüz Karası/Şöhretin Sonu Aslı
1981
1981 Pınar
1981 Şaka Yapma Pınar
1981 Yaşamak Bu Değil Emine
1981 Sevdalım Menekşe
1981 Mutlu Ol Yeter Gül
1982 Zeynep
1982 Bir Pazar Günü Kader
1982 Tomruk Gülçiçek
1982 Günaha Girme Bahar
1982 Çayda Çıra Fidan
1982 Beni Unutma Nisan
1983 Gamze
1983 Yaktı Beni Neslihan
1984 Yaşadıkça Serpil
1985 Fatmaca
1985 Cansu
1985 Serpil
1985 Deniz
1985 Yaprak
1986 Işık
1986 Cemile
1986 Oya
1986 Zeynep
1986 Selma
1986 Prenses Nevres
1986 Dilber
1987 Papatya
1987 Aslı
1987 Gül
1987 Zehra
1987
1987 Aysel
1987 Gülsüm Temiz
1987 Gülsüm Temiz
1988 Sedef
1988 Ceyda
1988 Serpil
1988
1988
1988
1989 Mehtap
1989 Kezban
1990
1990
1990 Aşkın Kesişme Noktası Hürmet
1993 Zeynep
1993
1996 Şilan
2003 Aspasya

Albümleri

  • Üzülmedim ki & Neşesi Bilir (1990)
  • İkimiz de Seviyoruz (1991)
  • Bir Seni Tanırım (2000)
  • Yana Yana (2009)

Kaynakça

Dış bağlantılar