Şebnem Dilligil

Şebnem Dilligil

Şebnem Dilligil Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Şebnem Dilligil Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Şebnem Dilligil
Şebnem Dilligil İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Şebnem Dilligil Kelimesinin Anlamı?
Şebnem Dilligil Ne Demek?
Şebnem Dilligil Ne Demektir?
Şebnem Dilligil Analizi?
Şebnem Dilligil
Şebnem Dilligil Anlamı Nedir?
Şebnem Dilligil Ne Demektir?
Şebnem Dilligil Açıklaması Nedir?
Şebnem Dilligil Cevabı Nedir?
Şebnem Dilligil Kelimesinin Anlamı?
Şebnem Dilligil Kelimesinin Anlamı Nedir?
Şebnem Dilligil Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Şebnem Dilligil Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Şebnem Dilligil, (d. 1 Ocak 1960) Ankara doğumlu Türk oyuncu.

Yaşam öyküsü

Şebnem Dilligil, 1981 yılında Ankara Devlet Yüksek Bölümü’nü bitirdi. Aynı yıl Devlet Tiyatroları’nda çalışmaya başladı. Küçük Prens, Yaban Ördeği, Babayiğit, Bir Yastıkta, Sevgili Doktor, Salıncakta İki Kişi, Fil Adam, İkinci Bölüm, Romanoff’la Juliet gibi oyunlarda başroller üstlendi. Yaklaşık 25 oyunda rol aldı.

Filmografi

Yapım Rolü Cinsi Yıl
Büyük Buluşma 1. Sezon Aynur TV Dizisi 2004
Büyük Buluşma TV Dizisi 2005
1. Sezon Halime Özer TV Dizisi 2005
2. Sezon Halime Özer TV Dizisi 2006
Doğruluk Ekseni Huriye/Pervin Ünalp seslendirmesi TV Dizisi 2008
Kezban TV Filmi 2008
Geç Gelen Bahar Semiha TV Dizisi 2008
1.Sezon Latife TV Dizi 2008
2.Sezon Latife TV Dizisi 2009
Fatma TV Filmi 2008
Fadik TV Filmi 2008
Suzi TV Dizisi 2009
Geniş Aile 1.Sezon Hamiyet TV Dizisi 2009
Karanlıktakiler Sinema Filmi 2009
Keskin Bıçak TV Dizisi 2010
Emina Ana TV Dizisi 2010
Kuzey Güney 1.Sezon Zeynep'in Teyzesi TV Dizisi 2011
Hatice TV Dizisi 2011
Vücut Nurgül Sinema Filmi 2011
Cemile TV Dizisi 2011
Karadayı Safiye TV Dizisi 2012
Aşk Kırmızı Aynur Sinema Filmi 2013
Yılanların Öcü Mahmure TV Dizisi 2014
Neşe TV Dizisi 2017
Kurşun Zehra Atmaca TV Dizisi 2019
Gönül Dağı TV Dizisi 2020

Kaynakça

Dış bağlantılar