Süheyl Çetin Kimdir?

Süheyl Çetin Kimdir?

Süheyl Çetin Kimdir? Süheyl Çetin Nereli Süheyl Çetin Kaç Yaşında? Süheyl Çetin Boyu Kaç Süheyl Çetin Kaç Kilo Süheyl Çetin Doğum Tarihi Süheyl Çetin Ne Demektir? Süheyl Çetin Anlamı Nedir?

Süheyl Çetin Kimdir? Süheyl Çetin Nereli Süheyl Çetin Kaç Yaşında? Süheyl Çetin Boyu Kaç Süheyl Çetin Kaç Kilo

Süheyl Çetin Kimdir?

Süheyl Çetin

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Süheyl Çetin
Kişisel bilgileri
Tam adı Süheyl Çetin
Doğum tarihi 22 Haziran 1995 (28 yaşında)
Doğum yeri Osmangazi, Bursa, Türkiye
Boyu 1,81 m (5 ft 11+12 in)
Mevkisi Defans
Kulüp bilgileri
Kulübü İskenderunspor
Numarası 28
Altyapı kariyeri
2006-2014 Bursaspor
Profesyonel kariyeri*
Yıllar Takım Maç (Gol)
2012- Bursaspor 0 (0)
2014-Kahramanmaraşspor (kiralık) 2 (0)
Toplam 2 (0)
Millî takım kariyeri
2012-2013  Türkiye U-18 10 (0)
2013-  Türkiye U-19 10 (0)

* Yalnızca lig maçları ve gollerini içerir.
Güncelleme: 30 Ocak 2014


Süheyl Çetin (d. 22 Haziran 1995, Bursa), Türk futbolcudur. Şu anda İskenderunspor'da forma giymektedir.

Kulüp kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

22 Haziran 1995'te Bursa,Osmangazi'de dünyaya gelmiştir. Fanatik bir Bursasporlu ailenin oğlu olarak futbola ilgili bir çocuk olarak büyüyen Süheyl 10 yaşında Sercan Yıldırım, Volkan Şen, Enes Ünal, Serdar Aziz ve Oğulcan Çağlayan gibi isimleri Türk futboluna kazandıran Bursaspor altyapısına girdi ve 17 Ocak 2006’da lisansı çıkartıldı. 2007 yılında Vahide Aktuğ İlköğretim Okulu ile birlikte Danone Küçükler Futbol Türkiye Birinciliğini kazanan kadronun oyuncusuydu.

2009-10

2009-2010 sezonunda Coca Cola Akademi U-15 Ligi’nde Marmara Grubu’nu 2. bitirerek İzmir’deki play-off mücadelelerine giden ve oradaki 5’li grupta 1. olarak Türkiye Finalleri’ne katılan U-15 Takımı finallerde 4.’lük elde ediyordu. Süheyl Çetin takımın sezon boyunca çıktığı 27 maçın 26’sında görev alarak istikrarlı bir sezonu geride bıraktı.

2010-11

2010-2011 sezonuna harika bir başlangıç yapan Bursaspor U-16 Takımı Marmara Grubu’nu 24 maçta topladığı 60 puanla en yakın rakibine 12 puan fark atarak 1.tamamlıyor ve yediği 23 golle grubun en az gol yiyen takımı olmayı başarıyordu. 24 mücadelenin tamamında görev alan Süheyl bu başarının mimarlarından olurken takımın attığı 63 golün 7’sinede imza atmayı başararak ‘golcü’ bir sezon geçiriyordu. Türkiye Finalleri’nde Altay ağlarına da 2 gol gönderen Süheyl toplam gol sayısını 9’a çıkartırken Bursaspor U-16 Takımı’da sezonu Fenerbahçe’yi mağlup ederek şampiyon tamamlıyordu.

2011-12

Bursaspor'un yine şampiyonluğu ile noktalanan 2011-2012 sezonunda çıktığı 26 maçta 22 gol yiyen takımda 24 maçta görev alan Süheyl Çetin rakip ağlara 5 gol göndermeyi başarmıştı. O sezon ayrıca 3 kez de bir üst kategorisi olan U-18'de oynatılan Süheyl sezonu 27 maç ile tamamlamıştı.

2012-13

Üst üste kazanılan iki şampiyonluğun ardından 2012-2013 sezonu öncesi Haziran 2012'de profesyonel sözleşmeye imzalayan Süheyl Çetin 2012-13 sezonunda hem U-18 hem de A2 Takımı adına ter döktü. O sezon U-18 takımıyla 29 maça çıkan oyuncu, A2 takımı ileyse 19 maça çıktı. O sezon tek gol atan oyuncu bu golü ise U-18 seviyesinde Boluspor ağlarına attı.

2013-14

2013-14 sezonunun başında Ömer Erdoğan'ın futbolu bırakması Rio Ferdinand'ın ise geri dönmesi üzerine A takıma çıkan Süheyl, sezon başında Christoph Daum'un takımıyla hazırlık kampında şans buldu. O sezon Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Galatasaray maçıyla ise "18" numaralı formasıyla ilk kez bir maçta kadroya girdi. Sezonun ilk yarısının devamında A2 takımına yollanan Çetin, A2 takımıyla 11 maça çıktı ve 1 gol attı. Devre arasında ise Kahramanmaraşspor'a kiralandı.

Kahramanmaraşspor[değiştir | kaynağı değiştir]

Bursaspor A takımıyla şans bulamayan Süheyl, 2013-14 devre arasında kiralık olarak Kahramanmaraşspor'a kiralandı.[1][2] Bu takımla 1. Lig'de ilk maçına "95" numaralı formasıyla 77.dakikada oyuna girdiği Bucaspor maçında çıktı ancak takımı mağlup oldu.

Millî takım kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

Millî formayla ilk kez 2012 yılının Ağustos ayında tanışan Süheyl ilk kez 21 Ağustos 2012'de Çekya karşısında forma giydi. Ümit Karaal ve Ozan Tufan ile Emre Aşık'ın takımının maçta en dikkat çeken oyuncusu oldu. U-18 millî takımının 4. olarak tamamladığı Vaclav Jezek Turnuvası'ndaki 3 maçta da ilk 11'de başlayıp mücadelenin tamamında sahada kaldı. Yine U-18 millî takımının 10. olduğu Valentin Granatkin Turnuvası'nda 4 kez Millî olan Süheyl bu maçların 3'üne ilk 11'de başladı ve toplamda 240 dakika süre aldı. Hollanda ile oynanan ve 4-1'lik Türkiye üstünlüğü ile sona eren özel maçta da ilk 11 çıkıp 90 dakika sahada kaldı. U-18 formasıyla 10 maça çıkan oyuncu, Haziran 2013'te ise U-19 takımına yükseldi.

Oyun stili[değiştir | kaynağı değiştir]

1.81 boyundaki Süheyl Çetin soğukkanlı yapısı ve iyi bir sıçrama yeteneği ile kafa toplarına hakim bir görüntü çiziyor. 2011-12 sezonunda U-17 Finalleri sonunda da en centilmen oyuncu ödülüne layık görüldü. Süheyl ayrıca gerek saha içi gerek saha dışında efendiliği ve profesyonelliği ile dikkat çeken bir oyuncu. Serdar Aziz gibi Bursaspor altyapısının yetiştirdiği önemli futbolculardan biridir.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Millî Futbolcu Süheyl Çetin Kahramanmaraşspor'da !". 1 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Ocak 2014. 
  2. ^ "Kahramanmaraşspor'da 7 Transfer". 1 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Ocak 2014. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]



Kim Kimdir Biyografi Kategorisinden Haberler


  • Süheyl Çetin Kimdir? Kimdir?:Süheyl Çetin Kimdir? Kim Kelimesi Ne Anlama Geliyor? Süheyl Çetin Kimdir? Türk Dili Tarih Boyunca İlişki Kurduğu Medeniyetlerin (Ülkelerin) Dillerinden Kelimeleri Kendi Bünyesine Katmış Ve Bu Sayede Çok Zengin Bir Dil Oluşturmuştur. Süheyl Çetin Kimdir? Hal Böyle Olunca, Türkçe De Gündelik Hayatta Karşımıza Çıkan Bazı Sözcüklerin Anlamına Bilemeyebiliyor İlginç Bulabiliyoruz. Süheyl Çetin Kimdir? Son Zamanlarda Anlamı Merak Edilen Kelimelerden Olan Kim Ne Demek? TDK ye Göre Kim Sözcüğü Ne Anlama Geliyor? Kim Kelimesinin Kökeni Ne Kim Kelimesinin Kaç Anlamı Var TDK ye Göre Anlamı Nedir?
  • Süheyl Çetin Kimdir? Biyografisi?:Biyografi, Süheyl Çetin Kimdir? Alanında Tanınmış Kişilerin Hayatlarını Anlatan Yazım Türüdür. Süheyl Çetin Kimdir? Bu Yazım Türünün Temellendiği Yer Gerçekliktir. Süheyl Çetin Kimdir? Gerçek Dışı Olaylar Ve Yaşanmamış Hayatlar Temel Alınarak Biyografi Yazılamaz. Süheyl Çetin Kimdir? Anlatılan Kişi Gerçekten Yaşamış Olmalı Ve Kaleme Alınan Yazı Bu Kişinin Gerçekte Yaşadıklarını Konu Edinmelidir.
  • Süheyl Çetin Kimdir? Kaç Yaşında?:Süheyl Çetin Kimdir? Kaç Yaşında? Günlük Hayatın İçerisinde, Televizyon Programlarında, Basılı Ve Dijital Dergi, Gazetelerde Karşılaşılan Kelimelerin TDK Sözlüğündeki Karşılığı Merak Ediliyor. Süheyl Çetin Kimdir? Kaç Yaşında? Yas Ne Demek Ve Ne Anlama Gelir? Yas Kelimesinin Anlamı İle Birlikte Kökeni Ve Doğru Yazılışı İle Örnek Cümlelere Buradan Ulaşabilirsiniz. Süheyl Çetin Kimdir? Kaç Yaşında? İşte Uzun Yıllardır Dilimizde Olan Ve Günlük Hayatta Sıklıkla Karşımıza Çıkan Yas Kelimesi Ne Demek TDK ya Göre Anlamı Yas Kelimesinin Kaç Anlamı Var Kökeni Ne Sorularının Cevabı
  • Süheyl Çetin Kimdir? Nereli?:Süheyl Çetin Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Günlük Hayatta Vatandaşların Sıklıkla Kullandığı Kelimelerden Bir Tanesidir. Süheyl Çetin Kimdir? Nereli? Dilimizde Yer Alan Nereli Kelimesi, Gerek Günlük Hayatta Gerekse Sosyal Medyada Kullanılan Sözcüklerden Birisi Olarak Öne Çıkmaktadır. Süheyl Çetin Kimdir? Nereli? Türk Dil Kurumu na TDK Göre Çeşitli Anlamları Olan Nereli Kelimesi Türkçe de Tek Başına Ya Da Farklı Cümleler İle Beraber Kullanılabilir. Süheyl Çetin Kimdir? Nereli? Nereli Kelimesi Ne Demek Ve TDK ya Göre Nereli Sözcüğünün Anlamı Nedir Sorularının Yanıtlarını Arayanlar Doğru Yerdeler! Peki Nereli Kelimesinin Kökeni Ne? Nereli Kelimesinin Kaç Anlamı Var? Nereli TDK ye Göre Anlamı Nedir? İşte Cevabı.

2006 Football League Cup Finali, Bilgi teknolojisi, Kenan Sönmez (1953 doğumlu siyasetçi), Zetti, Nil Deltası, Trabzonspor BK, Uzak Ufuklar, Japonya imparatorları listesi, Akeley, Buckinghamshire, Halk kostümü, Aslı Bekiroğlu, Servikal polip, Waltham Forest, Pirahmet, Gerze, PAE Skoda Ksanthi AO, Gotse Delchev, Adıgey Cumhuriyeti, Adigey Cumhuriyeti, Bijie, Muzbalığı İçin Mükemmel Bir Gün, Lionel Richie, Profilo AVM, Kapalı havza, Balıkesir Ulusal Fotoğraf Müzesi, Özgürlük ve Dayanışma Partisi, Öngütler, Vukuat Var, Erkek sağlığı, Sonic Adventure 2, Can Kırıkları (dizi), Football Association of Norway, İnsanlığın tarih öncesinin zaman çizelgesi, Sky (şirket), Drown atağı, Japon İşaret Dili, Paulo Sérgio Rosa, Molla Mustafa Barzani, Dürrizade Abdullah Beyefendi, Hayırlı Olay, Kuzekonan, İç mimarlık, Ömercan İlyasoğlu, Babilin Asma Bahçeleri, Saarland, Yük, Yerküre, Dust Bowl, Aşağıkargalık, Innsbruck Üniversitesi, Haşhaşilerin Suikastine Uğrayan Kişilerin Listesi, NGC 6810, Medeni ve siyasi haklar, Ramazan bin Abdülmalik Stadyumu, Michael Levitt, Osman Bozkurt, NGC 5805, Kuzey Koredeki siyasi partiler listesi, Cheikh NDoye, MÖ 13. yüzyıl, NGC 169, Kastrato, Umurbey, Lapseki, Új név a régi ház falán, Köprügören, Yusufeli, Enstitü, Aras Ağalarov, 2019 Beşiktaş Jimnastik Kulübü Olağanüstü Kongresi, Güzelyurt, Kıbrıs, Necedat, Türkiyedeki denizcilik kazaları ve olayları listesi, Titus Maccius Plautus, Umut Meraş, Çon dilleri, Peygamber, Alexandre Negri, Miras, Merovenj Hanedanı, Korvet, 1921 Tour de France, 1. Türkiye Müzik Ödülleri, Roscommon County, Michigan, Çeçenistan Ulusal Müzesi, Galatasaray PAF, Tanju Özcan, Integrated Taxonomic Information System, Kiki Musampa, Perl, Wilson hastalığı, Albulena Muharebesi, Smith County, Mississippi, Ethem Yetkiner, Soy (evrim), Benthophilus, Langeneß, Farnham, Bilecikte 2007 Türkiye genel seçimleri, Morgan County, Ohio, Zühtü Durukan, Pavlusçuluk, Çiğli Hava Üssü,
Ali Çelebi Kimdir?, Tülin Keçeci Güngör Kimdir?, Edanur Altıntaş Kimdir?, Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kimdir? Yrd Doç Dr Birsel Aybek Nereli Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kaç Yaşında?, Fosfatlı Nedir?, Topsuz Nedir?, Sovyetler Birliği bayrağı Anlamı Nedir, Sovyetler Birliği bayrağı Nasıl Oluştu, Sovyetler Birliği bayrağı Tarihi, Sovyetler Birliği bayrağı Renkleri, Sovyetler Birliği bayrağı Tasarımı, Aslan Sezgin Kimdir?, Topraksız Nedir?, Şener Pul Kimdir?, Topraksı Nedir?, Serap Çakır Kimdir?, Selma Karaman Kimdir?, Formaliteci Nedir?, Yavuz Tellioğlu Kimdir?, Toprakçıl Nedir?, Forgetful Nedir?, Sırbistan-Karadağ bayrağı Anlamı Nedir, Sırbistan-Karadağ bayrağı Nasıl Oluştu, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tarihi, Sırbistan-Karadağ bayrağı Renkleri, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tasarımı, Toprak Rengi Nedir?, For Nedir?, İsmail Aybars Aksoy Kimdir?, Nail Çiler Kimdir?, Toprak Altı Nedir?, Fonolojik Nedir?, Bekir Sıtkı Tarım Kimdir?, İhsan Sarıyar Kimdir?, Topolojik Nedir?, Hasan Bitmez Kimdir?, Topoğrafik Nedir?, Sancak-ı Şerif Anlamı Nedir, Sancak-ı Şerif Nasıl Oluştu, Sancak-ı Şerif Tarihi, Sancak-ı Şerif Renkleri, Sancak-ı Şerif Tasarımı, Lütfi İlteriş Öney Kimdir?, Ufuk Değerliyurt Kimdir?, Folklorik Nedir?, Rana Berk Kimdir?, Toplum Dışı Nedir?, Fokurdak Nedir?, Toplum Bilimsel Nedir?, Fodulca Nedir?, Ayla Bedirhan Çelik Kimdir?, Harun Özgür Yıldızlı Kimdir?, Samara bayrağı Anlamı Nedir, Samara bayrağı Nasıl Oluştu, Samara bayrağı Tarihi, Samara bayrağı Renkleri, Samara bayrağı Tasarımı, Figen Yıldırım Kimdir?, Flüoresan Nedir?, Ayhan Özçelik Kimdir?, Toplanık Nedir?, İzzet Kaplan Kimdir?, Mühip Kanko Kimdir?, Prensin Bayrağı Anlamı Nedir, Prensin Bayrağı Nasıl Oluştu, Prensin Bayrağı Tarihi, Prensin Bayrağı Renkleri, Prensin Bayrağı Tasarımı, Recep Bozdemir Kimdir?, Ali Topçu Kimdir?, Toparlakça Nedir?, Hurşit Çetin Kimdir?, Fadik Temizyürek Kimdir?, Toparlağımsı Nedir?, Toparlacık Nedir?, Osmanlı bayrağı Anlamı Nedir, Osmanlı bayrağı Nasıl Oluştu, Osmanlı bayrağı Tarihi, Osmanlı bayrağı Renkleri, Osmanlı bayrağı Tasarımı, Ülkü Doğan Kimdir?, Mehmet Akif Perker Kimdir?, Necmi Özgül Kimdir?, Top Sakallı Nedir?, Hasan Daşkın Kimdir?, Hasan Memişoğlu Kimdir?, Nazi Almanyası bayrağı Anlamı Nedir, Nazi Almanyası bayrağı Nasıl Oluştu, Nazi Almanyası bayrağı Tarihi, Nazi Almanyası bayrağı Renkleri, Nazi Almanyası bayrağı Tasarımı, Fitopatolojik Nedir?, Öztürk Keskin Kimdir?, Şeref Baran Genç Kimdir?, Tonla Nedir?, Nuran Ergen Kılıç Kimdir?, Fitne Kumkuması Nedir?, Filiz Orman Akın Kimdir?, Tombulca Nedir?, Fitne Fücur Nedir?, Zürriyetsiz İsminin Anlamı Nedir?, Fitilsiz Nedir?, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Anlamı Nedir, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Nasıl Oluştu, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tarihi, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Renkleri, Natalia Cumhuriyeti Bayrağı Tasarımı, Zürriyetli İsminin Anlamı Nedir?, Mustafa Süleyman Kurtar Kimdir?, Züppe İsminin Anlamı Nedir?, Fitilci Nedir?, Dağıstan Budak Kimdir?, Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kimdir? Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Nereli Yrd Doç Dr Bilge Gökçen Röhlig Kaç Yaşında?, Zümrüdi İsminin Anlamı Nedir?, Tolgasız Nedir?, Fitçi Nedir?, Hatice Gül Bingöl Kimdir?, Gökhan Baylan Kimdir?, Zülüflü İsminin Anlamı Nedir?, Tolgalı Nedir?, Fişlik Nedir?, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Anlamı Nedir, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Nasıl Oluştu, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tarihi, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Renkleri, Kampuçya Halk Cumhuriyeti bayrağı Tasarımı, Toleranssız Nedir?, Züllü İsminin Anlamı Nedir?, Fişli Nedir?, Fişeksiz Nedir?, Zülcelâl İsminin Anlamı Nedir?, Sözdar Akdoğan Kimdir?, Murat Turna Kimdir?, Fahri Özkan Kimdir?, Zührevi İsminin Anlamı Nedir?, Fişekli Nedir?,