Bloomfield Stadyumu Nedir?

Bloomfield Stadyumu Nedir?

Bloomfield Stadyumu
Bloomfield Stadyumu Kelimesinin Anlamı Nedir? Bloomfield Stadyumu Kelimesinin Anlamı Ne demek? , Bloomfield Stadyumu Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Demek Ne Demek, Nedir? Tdk'ye Göre Anlamı
Demek kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir. TDK'ye göre, demek kelimesi anlamı şu şekildedir:
Bloomfield Stadyumu Bloomfield Stadyumu - Söylemek, söz söylemek , Bloomfield Stadyumu - Ad vermek , Bloomfield Stadyumu - Bir dilde karşılığı olmak , Bloomfield Stadyumu - Herhangi bir ses çıkarmak , Bloomfield Stadyumu - Herhangi bir kanıya, yargıya varmak , Bloomfield Stadyumu - Düşünmek Bloomfield Stadyumu - Oranlamak Bloomfield Stadyumu - Ummak, Bloomfield Stadyumu - Erişmek , Bloomfield Stadyumu - Bir işe kalkışmak, yeltenmek , Bloomfield Stadyumu - Saymak, kabul etmek , Bloomfield Stadyumu - bir şey anlamına gelmek , Bloomfield Stadyumu - öyle mi, Bloomfield Stadyumu - yani, anlaşılan , Bloomfield Stadyumu - inanılmayan, beklenmeyen durumlarda kullanılan pekiştirme veya şaşma sözü

Demek Kelimesi Cümle İçerisinde Kullanımı
Bloomfield Stadyumu - Eskilerin dediği gibi beşer, şaşar. , Bloomfield Stadyumu - Muşmulaya döngel de derler.
Bloomfield Stadyumu - Kamer `ay` demektir. , Bloomfield Stadyumu - Küt dedi, düştü. , Bloomfield Stadyumu - Bu işe herkes ne der? , Bloomfield Stadyumu - Güzellik desen onda, zenginlik desen onda. , Bloomfield Stadyumu - Bundan sonra gelir mi dersin? , Bloomfield Stadyumu - Saat yedi dedi mi uyanırım.,  Bloomfield Stadyumu - Kımıldanayım deme, kurşunu yersin. Ağzını açayım deme, çok fena olursun. Bloomfield Stadyumu - Yarım milyon dediğin nedir? Bloomfield Stadyumu - Okuryazar olmak adam olmak demek değildir. , Bloomfield Stadyumu - Vay! Beni kovuyorsun demek, pekâlâ! Bloomfield Stadyumu - Demek gideceksin.

Demek Kelimesi Kullanılan Atasözü Ve Deyimler
Bloomfield Stadyumu - dediği çıkmak , Bloomfield Stadyumu - dediğinden (dışarı) çıkmak , Bloomfield Stadyumu - dediğine gelmek
Bloomfield Stadyumu - dedi mi , Bloomfield Stadyumu - deme! , Bloomfield Stadyumu - demediğini bırakmamak (veya koymamak) Bloomfield Stadyumu - deme gitsin Bloomfield Stadyumu - demek istemek , Bloomfield Stadyumu - demek ki (veya demek oluyor ki) , Bloomfield Stadyumu - demek olmak , Bloomfield Stadyumu - dememek , {buraya-anahtar-kelime-gelecek} - der oğlu der
Bloomfield Stadyumu - deyip de geçmemek , Bloomfield Stadyumu - diyecek yok , Bloomfield Stadyumu - dediği çıkmak , Bloomfield Stadyumu - dediğinden (dışarı) çıkmak , Bloomfield Stadyumu - dediğine gelmek i,Bloomfield Stadyumu - dedi mi , Bloomfield Stadyumu - deme! , Bloomfield Stadyumu - demediğini bırakmamak (veya koymamak) , Bloomfield Stadyumu - deme gitsin , Bloomfield Stadyumu - demek istemek , Bloomfield Stadyumu - demek ki (veya demek oluyor ki) , Bloomfield Stadyumu - demek olmak , Bloomfield Stadyumu - dememek , Bloomfield Stadyumu - der oğlu der , Bloomfield Stadyumu - deyip de geçmemek , Bloomfield Stadyumu - diyecek yok

Bloomfield Stadyumu
Bloomfield Stadyumu Nedir? Bloomfield Stadyumu Ne demek? , Bloomfield Stadyumu Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi , Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız. , Bloomfield Stadyumu İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Bloomfield Stadyumu
Bloomfield Stadyumu Kelimesinin Anlamı? Bloomfield Stadyumu Ne Demek? Bloomfield Stadyumu Ne Demektir? ,Bloomfield Stadyumu Analizi?
Bloomfield Stadyumu
Bloomfield Stadyumu Anlamı Nedir? Bloomfield Stadyumu Ne Demektir?, Bloomfield Stadyumu Açıklaması Nedir? , Bloomfield Stadyumu Cevabı Nedir? , Bloomfield Stadyumu Kelimesinin Anlamı?

Bloomfield Stadyumu Nedir?

Bloomfield Stadyumu

Koordinatlar: 32°03′06″K 34°45′41″D / 32.05167°K 34.76139°D / 32.05167; 34.76139
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bloomfield Stadyumu
İbraniceאצטדיון בלומפילד
Harita
YerTel Aviv, İsrail
Koordinatlar32°03′06″K 34°45′41″D / 32.05167°K 34.76139°D / 32.05167; 34.76139
Tamamlanış1960
Açılış13 Ekim 1962
Genişletme2000, 2008-2010, 2012
ZeminDoğal çim
Ev sahibiHapoel Tel Aviv (1962-günümüz)
Maccabi Tel Aviv (1963-1966, 1969-1985, 1986-1987, 1995-1996, 2000-günümüz)
Bnei Yehuda (1962-1970, 2004-günümüz)
Beytar Tel Aviv (yılları belli değil)
Şimşon Tel Aviv (yılları belli değil)
Maccabi Jaffa (yılları belli değil)
Beitar Jerusalem (1986-1988)
Kapasite29,400

Bloomfield Stadyumu (İbraniceאצטדיון בלומפילד), günümüzde İsrail'in Tel Aviv Bölgesi'nde - ikinci büyük kenti Tel Aviv şehrinin bir parçası olarak kabul edilmekte olan Yafa'da çok amaçlı olarak inşa edilmiş bir stadyumdur. Stadyum 29,400 seyirci kapasitelidir.

Bloomfield Stadyumu, Tel Aviv-Yafa'da bulunan en önemli stadyumlardan biridir. Bloomfield Stadyumunda çoğunlukla futbol müsabakaları yapılmaktadır. Özellikle, Hapoel Tel Aviv (futbol takımı) takımı 1962 yılındaki açılıştan beri kendi maçları burada yapıyor. Makkabi Tel Aviv takımı kendi maçları burada 1968-1985 yıllarında yapmıştır. 15 yıllık aradan sonra 2000 yılında yeniden bu stadda oynamaya başladı ve bu günümüzde de sürüyor. MK Bnei Yehuda Tel Aviv takımı ise kendi maçları burada 1962-1970 yıllarında yapmıştır. 34 yıllık uzun bir aradan sonra 2004 yılında yeniden bu stadda oynamaya başladı ve bu da günümüzde devam ediyor. 1986-1988 yıllarında ise MK Beytar Yeruşalayim takımı da bu stadyumda ev sahibi takım olmuştur. Daha üç takım ise farklı yıllarda bu stadyumda ev sahibi takım olmuş; bu takımlar Beytar Tel Aviv., Şimşon Tel Aviv, Maccabi Jaffa FC takımlarıdır.

Resmi açılış maçı, 13 Aralık 1962[1]

Stadyum, 1960 yılında inşa edilmiştir. Bu stadda ilk maç 13 Ekim 1962 yılında oynanmıştır. Burada yapılmış ilk maç 1-1'lik skorla berabere biten Hapoel Tel Aviv (futbol takımı) ile Şimşon Tel Aviv arasındaki maçtı. Stadyumun resmi açılışı ise 2 ay sonra, 13 Aralık 1962 tarihinde olmuştur. O maçta ise Hapoel ve Hollanda kulübü Sportclub Enschede ile bir dostluk maçında karşılaştı. 2000, 2008-2010, 2012 yıllarında onarılmıştır.

2010 yılının Eylül ayında, UEFA tarafından Bloomfield Stadyumuna UEFA Şampiyonlar Ligi Grup Maçlarına ev sahipliği yapmasını sağlayacak olan, Kategori 4 statüsü verilmiştir.

Stadyumun panoramasi

Konserler[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu stadyumda birçok şarkıcının konserleri düzenlenmiştir. Örneğin, Bloomfield Stadyumu Phil Collins, The Black Eyed Peas, Scorpions ve Rihanna gibi ünlülerin konserlerine ev sahipliği yapmıştır.

Kapıları[değiştir | kaynağı değiştir]

Stadyumun 13 tane kapısı vardır:

Kapı 1 - VIP bölümü, medya standı ve tüm altın katmanlı sezonluk bilet sahiplerinin oturma alanı. Oturma kapasitesi: 724.
Kapı 2 - Hapoel ve Maccabi için. Oturma kapasitesi: 1994.
Kapı 4-5 - Hapoel ile Maccabi oyunları sırasında, uzaktaki stantlar için kullanılır. Oturma kapasitesi: 2219.
Kapı 7 - Hapoel ile Maccabi arasındaki maçlar sırasında, destekçileri için kullanılır. Oturma kapasitesi: 2668.
Kapı 8 - Hapoel, Maccabi ve Bnei Yehuda'nın Ev standıdır. Oturma kapasitesi: 2655.
Kapı 10-11 - Maccabi destekçilerinin Ev standıdır. Hapoel maçları zamanı bu kapı destekçileri ziyaret etmek için kullanılır. Oturma kapasitesi: 2053.
Kapı 13 - Hapoel, Maccabi ve Bnei Yehuda'nın Ev standıdır. Oturma kapasitesi: 2100.
Stadyumun kapıları

Galleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

Özel
Genel

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]



Haberler Kategorisinden Haberler


  • Bloomfield Stadyumu Nedir? Nedir?:Bloomfield Stadyumu Nedir? ile ilgili Bloomfield Stadyumu Nedir? burada bulabilirsiniz. Detaylar için sitemizi geziniz Bloomfield Stadyumu Nedir? Ne Demektir? Bloomfield Stadyumu Nedir? Açıklaması Nedir? Bloomfield Stadyumu Nedir? Cevabı Nedir? Bloomfield Stadyumu Nedir? Kelimesinin Anlamı? Bloomfield Stadyumu Nedir? konusu Nedir Ne, yaşantımızda sık kullanılan kelimelerden birisi olarak karşımıza çıkar. Hem sosyal medyada hem de gündelik yaşantıda kullanılan ne kelimesi, uzun yıllardan beri dilimizdedir. Bloomfield Stadyumu Nedir? Türk Dil Kurumu na (TDK) göre farklı anlamları olan ne kelimesi, Türkçe de tek başına ya da çeşitli cümleler eşliğinde kullanılabilir. Bloomfield Stadyumu Nedir? Ne kelimesi ne demek, TDK ya göre anlamı nedir sorularının cevabını arayanlar için bildiris.com doğru adres! Peki, ne kelimesi ne demek, TDK ye göre anlamı nedir? Bloomfield Stadyumu Nedir? Ne kelimesinin kökeni ne, ne kelimesinin kaç anlamı var? Bloomfield Stadyumu Nedir? İşte TDK bilgileri ile merak edilenler
  • Bloomfield Stadyumu Nedir? Açıklaması?:Bloomfield Stadyumu Nedir? Açıklama Bir Terim Kavram Ya Da Başka Dilsel Olgunun Daha İyi Anlaşılması İçin Yapılan Ek Bilgidir. Bloomfield Stadyumu Nedir? Söz Konusu Bilgi Açıklanacak Sözcükten Daha Uzun Olur Bloomfield Stadyumu Nedir? Açıklama İle İlgili Durumun Kanıtı Şu Şekilde Doğrulanabilir Bloomfield Stadyumu Nedir? Bir Sözlükteki Tanım İlgili Sözcük Yerine Kullanılabilirse, Bu Bir Açıklamadır. Bloomfield Stadyumu Nedir? Yani Aynı Bağlam İçinde Hem Sözcük Hem De Tanım Kullanılırsa Ve Anlamsal Açıdan Bir Sorun Oluşturmuyorsa Bu Bir Açıklamadır.
  • Bloomfield Stadyumu Nedir? Gerçek mi?:Bloomfield Stadyumu Nedir? ile ilgili Bloomfield Stadyumu Nedir? burada bulabilirsiniz. Detaylar için sitemizi geziniz Gerçek anlam Bloomfield Stadyumu Nedir? sözcüklerin birincil anlamı ile (varsa) bu anlamla doğrudan ilişkili olan anlamlarıdır. Gerçek anlam, temel anlam ile yan anlamların bileşkesidir. Bloomfield Stadyumu Nedir? Bir sözcüğün mecaz olmayan tüm anlamlarını kapsar.
  • Bloomfield Stadyumu Nedir? Hakkında?:Bloomfield Stadyumu Nedir? ile ilgili Bloomfield Stadyumu Nedir? burada bulabilirsiniz. Bloomfield Stadyumu Nedir? Detaylar için sitemizi geziniz Bloomfield Stadyumu Nedir? Bu sayfada Hakkında nedir Hakkında ne demek Hakkında ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca Hakkında anlamı tanımı açılımı Hakkında hakkında bilgiler Bloomfield Stadyumu Nedir? resimleri Hakkında sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir almanca ingilizce türkçe çevirisini bulabilirsiniz

NGC 4598, D 575, Perlidae, Menteşe, Gurlu Muhammed, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Salvia densiflora, Ukraynanın Yabancı Dilde En İyi Film Akademi Ödülü başvuruları, NGC 4602, Bağlamcılık, Kayserili Ahmed Paşa, Fontanafredda, Dekor, Kardivinis Adası, IC 342, Euthauma, Gelirli, Kars, Amerikan Devrimi, Novokuznetsk, Sırbistan Radyo Televizyonu, Zetti, Büyük Doğu Asya Ortak Refahı Alanı, Kıç bodoslama, Elidor, Rubus tricolor, İtici pervane, Çift Yıldız, Serie C, Serbest ticaret, Paul Jewell, Framing Britney Spears, Göktürk Yazıtları, NGC 5088, 1950 FIFA Dünya Kupası kadroları, Yuya Torikai, Sedegliano, NGC 5084, Furkan Kızılay, Yılmaz Gruda, Feleti Teo, Sharp Corporation, Sympistis, Neva Muharebesi, NGC 5080, NGC 5094, Bulo Marer, Aydıngün, Yerköy, Hacıören, Çamoluk, Svahili, Scafati, Tokat kebabı, Hasan Koçak, Jessica Sutta, Abdullah Rimavi, D 210, Batı Avrupa kirpisi, Callinectes pallidus, Dendrobium truncicola, Raúl Bravo, Ryan Mmaee, I. Parnavaz, Salaheddin Eyyubi, Friderika Bayer, Allen Collins, El Cazador de la Bruja, Göl, Kargı, Türkiye erkek millî buz hokeyi takımı, Agustín Delgado, Despina Hatun, Semerci, Tokat, Hyundai H350, Eiwa, Cengiz Fitoz, Seamus Heaney, 1967 FA Charity Shield, Saïd Abed Makasi, Yumurtalık, Hiragana ve Katakana, Cilento, Vladivostok, 2002 Türkiye Kupası Finali, Baizuo, Kazım Sarı, NGC 4454, Arkaik Yunanistan, Egoi Martínez, Polistes boharti, Real Time Streaming Protocol, Gölcük, Tokat, Atlantis, NWOBHM, Murabaha, Ostrinotes, SS Cosmos, Carabus propiorthais, Der Angriff, Dizüstü bilgisayar, Vatan Mersiyesi, Deniz Baykal kaset skandalı, Lösemi,
Füsunkâr Nedir?, İkirenkli Anlamı Nedir, İkirenkli Nasıl Oluştu, İkirenkli Tarihi, İkirenkli Renkleri, İkirenkli Tasarımı, Osman Mutlu Kimdir?, Gülşah Sakar Kimdir?, Tozkoparan Nedir?, Fultaymlı Nedir?, Hülya Güreli Yolcubal Kimdir?, Ayşen Ece Kavas Kimdir?, Halit Yıldız Kimdir?, Totemsiz Nedir?, Frenolojik Nedir?, Bayrakbilim Anlamı Nedir, Bayrakbilim Nasıl Oluştu, Bayrakbilim Tarihi, Bayrakbilim Renkleri, Bayrakbilim Tasarımı, Totemli Nedir?, Hasan Yıldız Kimdir?, Selman Kösalı Kimdir?, Halil Bakış Kimdir?, Erdal Tektaş Kimdir?, Yukarı Volta bayrağı Anlamı Nedir, Yukarı Volta bayrağı Nasıl Oluştu, Yukarı Volta bayrağı Tarihi, Yukarı Volta bayrağı Renkleri, Yukarı Volta bayrağı Tasarımı, Mehmet Ümit Küçükkaya Kimdir?, Murat Çakar Kimdir?, Fotomekanik Nedir?, Meral Garip Kimdir?, Torpilli Nedir?, Nilgün Dalkılıç Kimdir?, Fotojen Nedir?, Caner Arduç Kimdir?, Yugoslavya bayrağı Anlamı Nedir, Yugoslavya bayrağı Nasıl Oluştu, Yugoslavya bayrağı Tarihi, Yugoslavya bayrağı Renkleri, Yugoslavya bayrağı Tasarımı, Kaan Altındağ Kimdir?, Toriğini Çalıştır Nedir?, Fosilli Nedir?, Necla Aktay Kimdir?, Fosforsuz Nedir?, Cuma Karavar Kimdir?, Yusuf Çakmak Kimdir?, Fosforik Nedir?, Talış bayrağı Anlamı Nedir, Talış bayrağı Nasıl Oluştu, Talış bayrağı Tarihi, Talış bayrağı Renkleri, Talış bayrağı Tasarımı, Gizem Albaş Kimdir?, Fosforışıl Nedir?, Fosfatsız Nedir?, Ali Çelebi Kimdir?, Tülin Keçeci Güngör Kimdir?, Edanur Altıntaş Kimdir?, Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kimdir? Yrd Doç Dr Birsel Aybek Nereli Yrd Doç Dr Birsel Aybek Kaç Yaşında?, Fosfatlı Nedir?, Topsuz Nedir?, Sovyetler Birliği bayrağı Anlamı Nedir, Sovyetler Birliği bayrağı Nasıl Oluştu, Sovyetler Birliği bayrağı Tarihi, Sovyetler Birliği bayrağı Renkleri, Sovyetler Birliği bayrağı Tasarımı, Aslan Sezgin Kimdir?, Topraksız Nedir?, Şener Pul Kimdir?, Topraksı Nedir?, Serap Çakır Kimdir?, Selma Karaman Kimdir?, Formaliteci Nedir?, Yavuz Tellioğlu Kimdir?, Toprakçıl Nedir?, Forgetful Nedir?, Sırbistan-Karadağ bayrağı Anlamı Nedir, Sırbistan-Karadağ bayrağı Nasıl Oluştu, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tarihi, Sırbistan-Karadağ bayrağı Renkleri, Sırbistan-Karadağ bayrağı Tasarımı, Toprak Rengi Nedir?, For Nedir?, İsmail Aybars Aksoy Kimdir?, Nail Çiler Kimdir?, Toprak Altı Nedir?, Fonolojik Nedir?, Bekir Sıtkı Tarım Kimdir?, İhsan Sarıyar Kimdir?, Topolojik Nedir?, Hasan Bitmez Kimdir?, Topoğrafik Nedir?, Sancak-ı Şerif Anlamı Nedir, Sancak-ı Şerif Nasıl Oluştu, Sancak-ı Şerif Tarihi, Sancak-ı Şerif Renkleri, Sancak-ı Şerif Tasarımı, Lütfi İlteriş Öney Kimdir?, Ufuk Değerliyurt Kimdir?, Folklorik Nedir?, Rana Berk Kimdir?, Toplum Dışı Nedir?, Fokurdak Nedir?, Toplum Bilimsel Nedir?, Fodulca Nedir?, Ayla Bedirhan Çelik Kimdir?, Harun Özgür Yıldızlı Kimdir?, Samara bayrağı Anlamı Nedir, Samara bayrağı Nasıl Oluştu, Samara bayrağı Tarihi, Samara bayrağı Renkleri, Samara bayrağı Tasarımı, Figen Yıldırım Kimdir?, Flüoresan Nedir?, Ayhan Özçelik Kimdir?, Toplanık Nedir?, İzzet Kaplan Kimdir?, Mühip Kanko Kimdir?, Prensin Bayrağı Anlamı Nedir, Prensin Bayrağı Nasıl Oluştu, Prensin Bayrağı Tarihi, Prensin Bayrağı Renkleri, Prensin Bayrağı Tasarımı, Recep Bozdemir Kimdir?, Ali Topçu Kimdir?, Toparlakça Nedir?, Hurşit Çetin Kimdir?, Fadik Temizyürek Kimdir?, Toparlağımsı Nedir?, Toparlacık Nedir?, Osmanlı bayrağı Anlamı Nedir, Osmanlı bayrağı Nasıl Oluştu, Osmanlı bayrağı Tarihi, Osmanlı bayrağı Renkleri, Osmanlı bayrağı Tasarımı, Ülkü Doğan Kimdir?, Mehmet Akif Perker Kimdir?, Necmi Özgül Kimdir?, Top Sakallı Nedir?, Hasan Daşkın Kimdir?,