Gözde Çığacı

Gözde Çığacı

Gözde Çığacı Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Gözde Çığacı Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Gözde Çığacı
Gözde Çığacı İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Gözde Çığacı Kelimesinin Anlamı?
Gözde Çığacı Ne Demek?
Gözde Çığacı Ne Demektir?
Gözde Çığacı Analizi?
Gözde Çığacı
Gözde Çığacı Anlamı Nedir?
Gözde Çığacı Ne Demektir?
Gözde Çığacı Açıklaması Nedir?
Gözde Çığacı Cevabı Nedir?
Gözde Çığacı Kelimesinin Anlamı?
Gözde Çığacı Kelimesinin Anlamı Nedir?
Gözde Çığacı Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Gözde Çığacı Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Gözde Çığacı (d. 17 Ekim 1991, İstanbul) Türk dizi ve sinema oyuncusudur.

Hayatı

Gözde Çığacı, 17 Ekim 1991 tarihinde İstanbul’da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun oldu.[2] Küçüklüğünden beri müziğe olan ilgisiyle bilinen Çığacı, kariyerine oyunculukla devam ediyor.[3]

İlk oyunculuk tecrübesini Kuzey Güney dizisi ile yaşayan oyuncu, dizide gösterdiği performansı ile herkesi etkiledi.[4]

Özel hayatı

2020 yılında uzun zamandır aşk yaşadığı Tümer Gülümserler ile evlendi.[5]

Filmografi

Televizyon
Yıl Dizi Rol Kanal
2011–2012 Muhteşem Yüzyıl[6] Elif Hatun Show TV /

Star TV

2011–2013 Kuzey Güney[4] Demet Kanal D
2013–2014 Bugünün Saraylısı[7] Süreyya Ataman atv
2014–2015 Yılanların Öcü[8] Hatçe Show TV
2016 Kördüğüm[9] Gökçe Özer FOX TV
2017 Çember[10] Konuk Oyuncu Star TV
2017 Ateşböceği[11] Gül Gürkan Star TV
2018 Dudullu Postası[12] Gül BluTV
2019 Yüzleşme[13] Savcı Seda Belkıs Kanal D
2019 Bir Aile Hikayesi Hülya Akdemir FOX TV
2020–2021 Sefirin Kızı Ceylan Star TV
Sinema
Yıl Proje Rol
2014 Unutursam Fısılda[14] Hanife(gençlik)
2018 Güven[15] Meryem

Kaynakça

  1. ^ https://www.cnnturk.com/magazin/oyuncu-gozde-cigaci-ile-tumer-gulumserler-evlendi
  2. ^ "Gözde Çığacı kimdir? Gözde Çığacı'nın eşi Tümer Gülümserler ne iş yapıyor?". www.sozcu.com.tr. Erişim tarihi: 29 Aralık 2020. 
  3. ^ "Gözde Çığacı kimdir, eşi kim? Gözde Çığacı'nın yer aldığı diziler". www.hurriyet.com.tr. Erişim tarihi: 29 Aralık 2020. 
  4. ^ a b "Kuzey Güney Oyuncuları | İsimleri, cast kadrosu". Diziler.com. 3 Temmuz 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Aralık 2020. 
  5. ^ "Oyuncu Gözde Çığacı ile Tümer Gülümserler evlendi". CNN Türk. 8 Eylül 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Aralık 2020. 
  6. ^ "Muhteşem Yüzyıl - Elif Hatun - Gözde Cığacı Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)". Dizisi. Erişim tarihi: 29 Aralık 2020. 
  7. ^ "Bugünün Saraylısı - Süreyya - Gözde Cığacı Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)". Dizisi. Erişim tarihi: 29 Aralık 2020. 
  8. ^ "Yılanların Öcü - Hatçe - Gözde Cığacı Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)". Dizisi. Erişim tarihi: 29 Aralık 2020. 
  9. ^ "FOX | Gözde Çığacı kimdir? Kördüğüm dizisinin Gökçe karakteri". www.fox.com.tr. 28 Ocak 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Aralık 2020. 
  10. ^ "Çember Oyuncuları | İsimleri, cast kadrosu". Diziler.com. 16 Şubat 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Aralık 2020. 
  11. ^ "Ateşböceği - Gül Gürkan - Gözde Cığacı Kimdir (Gerçek İsmi, Rolü, Öldü mü, Ayrıldı mı)". Dizisi. Erişim tarihi: 29 Aralık 2020. 
  12. ^ "Dudullu Postası Oyuncuları, Kadrosu, Gerçek İsimleri, Cast Listesi". Dizisi. 10 Mart 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Aralık 2020. 
  13. ^ "Yüzleşme İzle - Kanal D ile Dizi İzle". Kanal D. 19 Şubat 2019. 20 Şubat 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Aralık 2020. 
  14. ^ Beyazperde, Unutursam Fısılda filminin kadrosu ve yönetmeni, erişim tarihi: 29 Aralık 2020 
  15. ^ Beyazperde, Güven filminin kadrosu ve yönetmeni, erişim tarihi: 29 Aralık 2020 

Dış bağlantılar