Ege Kökenli

Ege Kökenli

Ege Kökenli Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Ege Kökenli Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Ege Kökenli
Ege Kökenli İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Ege Kökenli Kelimesinin Anlamı?
Ege Kökenli Ne Demek?
Ege Kökenli Ne Demektir?
Ege Kökenli Analizi?
Ege Kökenli
Ege Kökenli Anlamı Nedir?
Ege Kökenli Ne Demektir?
Ege Kökenli Açıklaması Nedir?
Ege Kökenli Cevabı Nedir?
Ege Kökenli Kelimesinin Anlamı?
Ege Kökenli Kelimesinin Anlamı Nedir?
Ege Kökenli Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Ege Kökenli Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Ege Kökenli (d. 20 Mart 1993, Kırklareli) Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu.

Hayatı

Ege Kökenli 1993 yılında Kırklareli'de doğdu. Liseye kadar orada yaşadı. Daha sonra Saint Joseph Fransız Lisesinde eğitim görmek için İstanbul’a yerleşti. 5 yıl boyunca lisenin Fransızca tiyatro ekibinde yer aldı. İlk televizyon dizisi, 11 yaşındayken En İyi Arkadaşım oldu.

Eğitimini Haliç Üniversitesinde konservatuvar eğitimi alarak tamamlamıştır.

Filmografi

Televizyon
Yıl Adı Rol
2004-2007 En İyi Arkadaşım Ece
2006 Gizem
2010 Öğretmen Kemal Peri
2011-2012 Yahşi Cazibe Itır Kükreyen
2013 Çalıkuşu Mari Pırlantacıyan
2014 Çiçek Defne
2015 Güneşin Kızları Melisa Taşkıran
2015-2016 Asla Vazgeçmem Yaren Kozan
2017 Kalp Atışı Dr. Bahar Tunç
2019 Yasak Elma Yağmur
2019 Benim Tatlı Yalanım Aylin Tunç
2020 Kefaret Nil
2021 Menajerimi Ara Ege Kökenli (kendisi)
2021 Doğu[1] Zeynep
Sinema
Yıl Adı Rol Not
2014 Kısa film
2017 Seda
2019 Aykut Enişte Nurhan Sinema filmi
2020 Son Şaka Ayşen Sinema filmi

Kaynakça

  1. https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/ege-kokenli-

Dış bağlantılar

  1. ^ "Doğu 1 . Sezon 1 . Bölüm İzle - BluTV". www.blutv.com. Erişim tarihi: 9 Nisan 2021.