Ceyda Ateş

Ceyda Ateş

Ceyda Ateş Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Ceyda Ateş Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Ceyda Ateş
Ceyda Ateş İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Ceyda Ateş Kelimesinin Anlamı?
Ceyda Ateş Ne Demek?
Ceyda Ateş Ne Demektir?
Ceyda Ateş Analizi?
Ceyda Ateş
Ceyda Ateş Anlamı Nedir?
Ceyda Ateş Ne Demektir?
Ceyda Ateş Açıklaması Nedir?
Ceyda Ateş Cevabı Nedir?
Ceyda Ateş Kelimesinin Anlamı?
Ceyda Ateş Kelimesinin Anlamı Nedir?
Ceyda Ateş Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Ceyda Ateş Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Ceyda Ateş Toplusoy (d. 14 Ekim 1988, Ankara) Türk oyuncu.

Ceyda Ateş Toplusoy 'nde tiyatro eğitimi aldı. "Gurbet Kadını", "Aşk Oyunu", "Elveda Rumeli" ve "Cennet Mahallesi" gibi dizilerde rol aldı. 2008 yılında Çılgın Dersane Kampta adlı sinema filminde oynadı. Ayrıca Kavak Yelleri dizisine konuk oyuncu olarak girmiş, daha sonra sezon (3.Sezon-2010) boyunca dizide rol almıştır. Daha sonra "Yer Gök Aşk" adlı dizide konuk oyuncu olarak bir süre rol almıştır. Ardından Adını Feriha Koydum adlı dizide rol almıştır. Adını Feriha Koydum dizisinden 2. sezonun sonunda ayrılmış ve baş rollerini Özgür Çevik'le paylaştığı Evlerden Biri adlı dizide Nursen karakterini canlandırmıştır. Emir'in Yolu adlı televizyon dizisinin 73. bölümünde geri dönmüştür. Çocuk dizisinde baş rolde "Şule" karakterini canlandırmıştır.

Filmografisi

Sinema
Yıl Adı Rol Notlar
2006 Konuk Oyuncu
2007 Çılgın Dersane Esra Yardımcı Oyuncu
2013 Lale Başrol Oyuncusu
2014 Gulyabani Duygu Başrol Oyuncusu
2014 Meryem Başrol Oyuncusu
Televizyon
Yıl Adı Rol Notlar
1995 Çiçek Taksi Aslı Konuk Oyuncu
1998 Konuk Oyuncu
1999 Hayat Bağları Sude Konuk Oyuncu
2000 Küçük İbo Elmas Konuk Oyuncu
2000 Üvey Baba Konuk Oyuncu
2001 Tatlı Hayat Elena Gül Konuk Oyuncu
2001 Yeliz Konuk Oyuncu
2002 Yarım Elma Beren Konuk Oyuncu
2002 Konuk Oyuncu
2003 Gurbet Kadını Merve Konuk Oyuncu
2003 Hayat Bilgisi Sude Yardımcı Oyuncu
2004 Konuk Oyuncu
2004 Cennet Mahallesi Dicle (Komiserin Kızı) Konuk Oyuncu
2004 Büyük Buluşma Konuk Oyuncu
2005 Beşinci Boyut Gökçe Konuk Oyuncu
2005 Aşk Oyunu Feride Yardımcı Oyuncu
2006 Petek Konuk Oyuncu
2006 Konuk Oyuncu
2007 Yalan Dünya Yeliz Konuk Oyuncu
2008 Hayat Güzeldir Pınar Bahtiyar Konuk Oyuncu
2008 Doludizgin Yıllar Pembe Konuk Oyuncu
2009 Kavak Yelleri Leyla Konuk Oyuncu
2009 Elveda Rumeli Pembe Konuk Oyuncu
2010 Yer Gök Aşk Betül Konuk Oyuncu
2011 Adını Feriha Koydum Hande Gezgin Yardımcı Oyuncu
2012 Evlerden Biri Nursen Başrol Oyuncusu
2012 Emir'in Yolu Hande Gezgin Yardımcı Oyuncu
2013 Böyle Bitmesin Derya Konuk Oyuncu
2013 Konuk Oyuncu
2014 Yılanların Öcü Zahide
2015 Gamsız Hayat Ela Başrol Oyuncusu
2016 O Hayat Benim Cemre Konuk Oyuncu
2019 Çocuk Şule Karasu Başrol Oyuncu