Bige Önal

Bige Önal

Bige Önal Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Bige Önal Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Bige Önal
Bige Önal İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Bige Önal Kelimesinin Anlamı?
Bige Önal Ne Demek?
Bige Önal Ne Demektir?
Bige Önal Analizi?
Bige Önal
Bige Önal Anlamı Nedir?
Bige Önal Ne Demektir?
Bige Önal Açıklaması Nedir?
Bige Önal Cevabı Nedir?
Bige Önal Kelimesinin Anlamı?
Bige Önal Kelimesinin Anlamı Nedir?
Bige Önal Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Bige Önal Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Bige Önal (d. 1 Şubat 1990, İstanbul), Türk oyuncu.

Hayatı

Bige Önal, 1 Şubat 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur.[1] Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal'ın kızıdır. Annesi de eski manken 'dır. 9 yaşındayken anne babası boşanmıştır. Özel Saint Benoît Fransız Lisesini bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinden mezun oldu.[2]

2006 yılında oynadığı ‘Kısmetim Otel’ dizisiyle kariyeri başlamıştır.

Filmografi

Televizyon
Yıl Adı Rol Not
2007 [3] Gizem
2010 [4] Yeliz
2010 [5] Didem
2011-2012 Muhteşem Yüzyıl[6] Rita
2014 [7] Justine
2014 Benim Adım Gültepe[8] Nazlı Başrol
2015 Maral: En Güzel Hikayem[9] Alara Görkem Yardımcı Karakter
2017 Bodrum Masalı[10] Lal
2018 Tehlikeli Karım[11] Seda Çelik
2018 Bozkır[12] Tülay
2020 Hakan: Muhafız[13] Berrin 3-4 sezon
2020- Sen Çal Kapımı[14] Selin Atakan Yardımcı Karakter
2020 Bir Başkadır Hayrünnisa Yardımcı Karakter
Sinema
Yıl Adı Rol Not
2017 Martıların Efendisi[15] Rüya/Birgül Başrol

Kaynakça

Dış bağlantılar