Afra Saraçoğlu

Afra Saraçoğlu

Afra Saraçoğlu Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Afra Saraçoğlu Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Afra Saraçoğlu
Afra Saraçoğlu İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Afra Saraçoğlu Kelimesinin Anlamı?
Afra Saraçoğlu Ne Demek?
Afra Saraçoğlu Ne Demektir?
Afra Saraçoğlu Analizi?
Afra Saraçoğlu
Afra Saraçoğlu Anlamı Nedir?
Afra Saraçoğlu Ne Demektir?
Afra Saraçoğlu Açıklaması Nedir?
Afra Saraçoğlu Cevabı Nedir?
Afra Saraçoğlu Kelimesinin Anlamı?
Afra Saraçoğlu Kelimesinin Anlamı Nedir?
Afra Saraçoğlu Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Afra Saraçoğlu Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Afra Saraçoğlu (d. 2 Aralık 1997; İstanbul), Türk dizi ve sinema oyuncusudur.

Hayatı ve kariyeri

Özel hayatı

Oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile ilişkisi vardır.[2]

Filmografi

Televizyon
Yıl Başlık Rolü Notlar
2017–2018 Fazilet Hanım ve Kızları Ece Çamkıran Başrol
2019 Kardeş Çocukları Hayat Çetin Başrol
2020 Öğretmen Gizem Bozkurt Başrol
2021- Yeşilçam Tülin Başrol
Sinema ve TV Filmleri
Yıl Başlık Rolü Notlar
2016 İkinci Şans Çiçek Yardımcı oyuncu
2017 Kötü Çocuk Kayla Başrol
2018 İyi Oyun Ada Başrol
2018 Aşk Bu Mu? Gülüm Başrol

Ödüller

Kaynakça

  1. ^ "Afra Saraçoğlu nereli ve kaç yaşında? Afra Saraçoğlu kimdir?". Sözcü. 31 Aralık 2019. 2 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  2. ^ "Afra Saraçoğlu ile sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'ndan aşk pozu - Magazin haberleri | Fiskos Haberleri". www.haberturk.com. 8 Temmuz 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Aralık 2020. 
  3. ^ "Arşivlenmiş kopya". 23 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2020. 
  4. ^ "Arşivlenmiş kopya". 23 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Şubat 2020. 

Dış bağlantılar