Zuhal Topal

Zuhal Topal

Zuhal Topal Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Zuhal Topal Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Zuhal Topal
Zuhal Topal İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Zuhal Topal Kelimesinin Anlamı?
Zuhal Topal Ne Demek?
Zuhal Topal Ne Demektir?
Zuhal Topal Analizi?
Zuhal Topal
Zuhal Topal Anlamı Nedir?
Zuhal Topal Ne Demektir?
Zuhal Topal Açıklaması Nedir?
Zuhal Topal Cevabı Nedir?
Zuhal Topal Kelimesinin Anlamı?
Zuhal Topal Kelimesinin Anlamı Nedir?
Zuhal Topal Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Zuhal Topal Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Zuhal Topal (d. 23 Eylül 1976, İstanbul) Türk program sunucusu, oyuncu. Tiyatro oyunculuğu başta olmak üzere, dizi, film oyunculuğu ve sunuculuk yapmaktadır. 12 senedir şarkıcı ve müzisyen ile evlidir, Lina adında bir kız çocuğu vardır. Aslen İstanbulludur.[1]

Kariyeri

2003 yılında Sihirli Annem dizisinde "Suzan" adlı karakteriyle tanınmıştır. Atv'de yayımlanan Selena adlı dizide "Fitnat Korkmaz" adında kötü bir müdireyi oynayan Zuhal Topal, bu diziden sonra Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarışmış; halk ve jüri tarafından birinciliği hak etmiştir. Metin Akpınar'ın başrolünde oynadığı Papatyam dizisinde birkaç bölümde oynamıştır ve büyük beğeni toplamıştır ve Zuhal Topal'a evlilik programı verilmiştir. Programın adı Zuhal Topal'la İzdivaç'tır. Kanal D'de yayınlanan Geniş Aile adlı dizide Şukufe rolünde oynamıştır. TRT 1 kanalında 91 bölüm yayınlanan Avrupa Avrupa adlı dizide oynarken bir bebek dünyaya getirmiş adını da hurma ağacı anlamına gelen "Lina" koymuştur. 2013 yılında bu dizideki "Nermin" rolüyle Antalya TV Ödüllerinde aday gösterilmiş ve "En iyi Komedi Kadın Oyuncu" ödülünün sahibi olmuştur. Şimdilerde ise 27 Ağustos 2018 tarihinde FOX'da yayımlanmaya başlayan isimli yemek yarışmasını sunmaktadır.[2]

Filmografi

Diziler[3]
Yıl Başlık Rol Notlar
2011 Avrupa Avrupa Nermin (TRT 1)
2011 Geniş Aile Şukufe (71.Bölüm) (Star TV)
2009 Geniş Aile Şukufe (Kanal D)
2009 Papatyam Konuk Oyuncu (Star TV)
2008 Kendisi (FOX)
2006 Kaybolan Yıllar Yonca (Star Tv)
2006 Suna (Show Tv)
2006 Selena Fitnat (Atv)
2006 Arka Sokaklar Konuk Oyuncu (Kanal D)
2006 Kehribar (Samanyolu Tv)
2005 (TGRT)
2005 El Bebek Gül Bebek Teyze (TGRT)
2004 Avrupa Yakası Konuk Oyuncu (Atv)
2003-2006 Sihirli Annem Suzan (Kanal D)
2002 Mine (Show Tv)
2002 (Show Tv)
2002 Reyting Hamdi (Atv)
2000 (Kanal D)
2000 (TRT-1)
2000 Zehirli Çiçek (Show TV)
2000 Dadı Hostes (Atv)
1999 İlknur (Kanal 6)
1997 Ruhsar (Kanal D)
1996 (Atv)
1996 Yazlıkçılar (Star Tv)
1997 Kara Melek (Star Tv)
1995 Çiçek Taksi (Atv)
1995 (Show Tv)
Filmler
Yıl Başlık Rolü Notlar
2002 Suluboya Zuhal
2010 Deli Deli Olma Figan
2004 Sacide
2009 Kirpi (film) Nergis
Programları
Yıl Başlık Kanal ve Notlar
(2018-günümüz) (FOX)
2015 Zuhal Topal'la (FOX)
2014 (Kanal D)
(2012) (TRT-1)
2011 (Beyaz TV)
2009 - 2011 Zuhal Topal'la İzdivaç (Star TV)
2004 (Atv)
2002 Film Gibi (Show TV) Sinan Çetin'in asistanı olarak
Yarışmalar
Yıl Başlık Kanal
2007 Şarkı Söylemek Lazım (Show TV)
2012 Kazanmak İçin 1 Dakika (Kanal D)
Reklamları[4]
Yıl Başlık Rol Notlar
2016 [5]
2016 [6]
2012 Calgon[7]
2008-2010 [8]
2007
2006 McDonalds
2005 Doritos
2002
2000 Yapı Kredi
1999 [9]

Kaynakça


Dış bağlantılar