Zeynep Tuğçe Bayat

Zeynep Tuğçe Bayat

Zeynep Tuğçe Bayat Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Zeynep Tuğçe Bayat Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Zeynep Tuğçe Bayat
Zeynep Tuğçe Bayat İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Zeynep Tuğçe Bayat Kelimesinin Anlamı?
Zeynep Tuğçe Bayat Ne Demek?
Zeynep Tuğçe Bayat Ne Demektir?
Zeynep Tuğçe Bayat Analizi?
Zeynep Tuğçe Bayat
Zeynep Tuğçe Bayat Anlamı Nedir?
Zeynep Tuğçe Bayat Ne Demektir?
Zeynep Tuğçe Bayat Açıklaması Nedir?
Zeynep Tuğçe Bayat Cevabı Nedir?
Zeynep Tuğçe Bayat Kelimesinin Anlamı?
Zeynep Tuğçe Bayat Kelimesinin Anlamı Nedir?
Zeynep Tuğçe Bayat Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Zeynep Tuğçe Bayat Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Zeynep Tuğçe Bayat (d. 8 Şubat 1990, Mersin), Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. Eğitimini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı. Ardından oyunculuk hayali ile Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde öğrenim gördü. Zeynep Tuğçe Bayat aslen Mersinlidir.[3][4][5][6]

Diskografisi

Albüm
Yıl Şarkıları Notlar
2015 Küçük Şeyler[7]
2016 Karlar Kraliçesi[8]

Hayatı ve Kariyeri

8 Şubat 1990 tarihinde Mersinde doğan Zeynep Tuğçe Bayat, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Üniversite zamanında özel tiyatrolarda reji asistanlığı ve oyunculuk yaptı. Sonrasında birçok dizi ve sinema filminde yeraldı. 2009 senesinde Fox TV de yayınlanan Arka Sıradakiler dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirdi.[9][10][11][12]

2011 senesinde Atv de yayınlanmaya başlayan Gönülçelen isimli dizide Nevra karakterine, 2011 senesinde TNT de yayinlanan adlı dizide Pelin karakterine, 2014 senesinde adlı dizide Yeşim karakterine ve 2015 senesinde Star TV de yayınlanmaya başlayan Çilek Kokusu adlı dizide Gonca karakterine hayat verdi. Dizi, bir tatil kasabasında yolları kesişen üç gencin İstanbul'da yeniden karşılaşmalarını ve sonrasında yaşadıklarını anlatıyor.[13][14][15][16]

Özel hayatı

Zeynep Tuğçe Bayat, kendisi gibi oyuncu olan Cansel Elçin ile 23 Ağustos tarihinde evlendi.[17][18][19]

Filmografi

Sinema ve Televizyon[20]
Yıl Başlık Rolü Notlar
2009 Arka Sıradakiler Öğrenci Dizi Fox TV
2010 Gönülçelen Nevra Dizi Atv
2011 Pelin Dizi (TNT)
2014 Yeşim Dizi Show TV

(Başrol oyuncusu)

2015 Çilek Kokusu Gonca Dizi Star TV
2016 Seviyor Sevmiyor Buket Dizi Atv
2017 Şansımı Seveyim Yaprak Sinema Filmi (Başrol Oyuncusu)
2019 Afili Aşk Ceyda Dizi Kanal d
2020- Kuruluş Osman Targun Hatun Dizi Atv
Reklamlar
Yıl Başlık Rolü Notlar
2009 [21]
Tiyatrolar[22][23]
Yıl Başlık Rolü Notlar
2018 Sahneleyen Tiyatro: İkinci Kat Tiyatrosu

(Başrol Oyuncusu)

2017 Fırtına Sahneleyen Tiyatro: Moda Sahnesi

(Başrol Oyuncusu)

Kaynakça

  1. ^ "Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat evlendi - Magazin Haberleri". www.posta.com.tr. 
  2. ^ "ZEYNEP TUĞÇE BAYAT "EN İYİ KADIN OYUNCU ÖDÜLÜ"NÜN SAHİBİ OLDU". www.onemgunal.com. 
  3. ^ "Zeynep Tuğçe Bayat kimdir?". www.haberturk.com. 
  4. ^ "Zeynep Tuğçe BAYAT - Oyuncu". www.modasahnesi.com. 
  5. ^ "'Şansımı kendim yaratmaya çalışıyorum' - Magazin Haberleri - Milliyet". www.milliyet.com.tr. 
  6. ^ "Cansel Elçin: Beni karanlıklardan çıkardı; Zeynep Tuğçe Bayat: Bir bütünün iki yarısı olduk". www.hurriyet.com.tr. 
  7. ^ "Zeynep Tuğçe Bayat - Küçük Şeyler" – www.youtube.com vasıtasıyla. 
  8. ^ "Karlar Kraliçesi" – www.youtube.com vasıtasıyla. 
  9. ^ "Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat ikinci kez balayına çıktı". Sabah. 
  10. ^ "Zeynep Tuğçe Bayat: Kuruluş Osman'a başladığım ilk 1 ay uyuyamadım!". Sabah. 
  11. ^ "Zeynep Tuğçe Bayat – Zeynep Tuğçe Bayat kimdir Zeynep Tuğçe Bayat hangi dizilerde oynamıştır boyu kaç yaşı kaç filmleri nelerdir.. Hakkında bilmek istediğiniz herşey". 14 Mart 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2020. 
  12. ^ "Zeynep Tuğçe Bayat kimdir? Kuruluş Osman Peçenek kızı Zeynep Tuğçe Bayat kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte biyografisi…". Sabah. 11 Aralık 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2020. 
  13. ^ "Zeynep Tuğçe Bayat: Güzel ve Naif | Women's Shine Magazine". 6 Oca 2020. 
  14. ^ "'Her şeye koşturan yorgun savaşçıyım'". www.haberturk.com. 
  15. ^ "Zeynep Tuğçe Bayat Röportajı". 13 Oca 2017. 
  16. ^ "Zeynep Tuğçe Bayat: Başkalarının çizdiği sınırlara boyun eğmem". Sabah. 
  17. ^ "Zeynep Tuğçe Bayat kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dizide oynuyor?". Fotomaç. 
  18. ^ "Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat evlendi". www.sozcu.com.tr. 13 Aralık 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Kasım 2020. 
  19. ^ "Cansel Elçin-Zeynep Tuğçe Bayat çiftinden bebek açıklaması - Magazin haberleri". hthayat.haberturk.com. 
  20. ^ Kitchen, Xhtml. "Zeynep Tuğçe Bayat ~ Sinematurk.com". eski.sinematurk.com. 
  21. ^ "Turkcell 3G Reklamı" – www.youtube.com vasıtasıyla. 
  22. ^ "Zeynep Tuğçe Bayat | tiyatrolar.com.tr". tiyatrolar.com.tr. 
  23. ^ "Kişiler: Zeynep Tuğçe Bayat". tiyatronline.com. 

Dış bağlantılar