Zerrin Sümer

Zerrin Sümer

Zerrin Sümer Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Zerrin Sümer Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Zerrin Sümer
Zerrin Sümer İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Zerrin Sümer Kelimesinin Anlamı?
Zerrin Sümer Ne Demek?
Zerrin Sümer Ne Demektir?
Zerrin Sümer Analizi?
Zerrin Sümer
Zerrin Sümer Anlamı Nedir?
Zerrin Sümer Ne Demektir?
Zerrin Sümer Açıklaması Nedir?
Zerrin Sümer Cevabı Nedir?
Zerrin Sümer Kelimesinin Anlamı?
Zerrin Sümer Kelimesinin Anlamı Nedir?
Zerrin Sümer Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Zerrin Sümer Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Zerrin Sümer (d. 1945, Bergama), Türk oyuncu.

Zerrin Sümer 1945 yılında İzmir‘in Bergama ilçesinde hayata gelmiş ve hayatının dönüm noktası Bergama Halk Eğitim Merkezi tiyatro topluluğuna katılması olmuştur. Burada tiyatro ile tanışan oyuncu sonrasında sanatını geliştirerek ilerlemiştir.

Filmografi

Sinema
Yıl Film Rolü Notlar
1985 Yanlış Numara Züleyha Ses
Züğürt Ağa Ağanın Karısı Zana
1987 Kiracı Kerim'in Kaynanası
1989 Karılar Koğuşu
2000 Vizontele Zerrin
2003 Vizontele Tuuba Vildan Hanım
2004 Kadın İsterse Evin Hizmetçisi Fatma
2010 Emine
Fatma Hala
2013 Meryem Zarife
Düğün Dernek
2014 Nergis Hanım Nergis Hanım
2014-2015 Güzel Köylü Sultan
2015 Kara Bela Kudret'in annesi
2015 Hayat Öpücüğü
Televizyon
Yıl Dizi Rolü Notlar
1983 Üç İstanbul
1986 Çalıkuşu Muadelet Tibet Ses
1995
Bir Demet Tiyatro Telviye Çıtır
2000 Nebahat
2002 En Son Babalar Duyar Aysel Teyze
2003 Ölümsüz Aşk
2004 Kadın İsterse Fatma
Adalet
2006 Bir Demet Tiyatro Telviye Çıtır
Fırtına Sakine
2007 Zoraki Koca Nefise
2008 Halise Bağcıoğlu
Yalancı Romantik Nurdan
2010-2013 Sakarya Fırat Fatma Kanat
2014-2015 Güzel Köylü Sultan Ana
2015 O Hayat Benim Ganimet
2017-2018 Aslan Ailem Hayriye Aslan
2019- Savaşçı Akkız Bozkurt
2020 Sefirin Kızı Feride
Tiyatro
Yıl Tiyatro Rolü Notlar
Yedi Kocalı Hürmüz
Uçlar
Otogargara
Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?
Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?

Dış bağlantılar