Yıldız Çağrı Atiksoy

Yıldız Çağrı Atiksoy

Yıldız Çağrı Atiksoy Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Yıldız Çağrı Atiksoy Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Yıldız Çağrı Atiksoy
Yıldız Çağrı Atiksoy İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Yıldız Çağrı Atiksoy Kelimesinin Anlamı?
Yıldız Çağrı Atiksoy Ne Demek?
Yıldız Çağrı Atiksoy Ne Demektir?
Yıldız Çağrı Atiksoy Analizi?
Yıldız Çağrı Atiksoy
Yıldız Çağrı Atiksoy Anlamı Nedir?
Yıldız Çağrı Atiksoy Ne Demektir?
Yıldız Çağrı Atiksoy Açıklaması Nedir?
Yıldız Çağrı Atiksoy Cevabı Nedir?
Yıldız Çağrı Atiksoy Kelimesinin Anlamı?
Yıldız Çağrı Atiksoy Kelimesinin Anlamı Nedir?
Yıldız Çağrı Atiksoy Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Yıldız Çağrı Atiksoy Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Yıldız Çağrı Atiksoy (d. 1 Nisan 1986, İzmir), Türk dizi oyuncusu. İki yıl İzmir Ege Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi alan sanatçı daha oyunculuk eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezi 'nde devam etti. Ayrıca Plato Film, "Sinema Teknik ve Oyunculuk" eğitimi de almıştır. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki Berrin Akarsu karakteriyle yıldızı parladı.Yedi Güzel Adam isimli dizide de Zehra karakterine hayat verdi.Savaşçı dizisinde Aslı Özkaynak karakterini canlandırdı. Ayrıca TRT 1'de yayımlanan Şampiyon dizisinde Suna karakterini canlandırmıştır.47.bölüm itibariyle ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin baş rollerinden biri olan Malhun Hatun karakterini canlandırıyor.

Filmografisi

Yıl Film Rol Notlar
2021- Kuruluş Osman Malhun Hatun Televizyon Dizisi
2019-2020 Şampiyon Suna Televizyon Dizisi
2017-2018 Savaşçı Aslı Özkaynak Televizyon Dizisi
2015-2016 Evli ve Öfkeli Mine Televizyon dizisi
2014-2015 Yedi Güzel Adam Zehra Televizyon dizisi
2013 Gülay Televizyon dizisi
2010 - 2013 Öyle Bir Geçer Zaman ki Berrin Akarsu Taşer Televizyon dizisi
2009 Bahar Ziyadegil Televizyon dizisi
2008 Defne Televizyon dizisi
2008 Gazi Leyla/Aslı Televizyon dizisi
2008 Miras İrem Film
2007 Yersiz Yurtsuz Hazal Şanoğulları Televizyon dizisi
2006 Ah İstanbul Ahu Televizyon dizisi
2006 Yağmurdan Sonra Derya Kanat Televizyon dizisi
2006 Emret Komutanım hemşire kız Televizyon dizisi
2005 Aşk Oyunu Gülşen/Ayşen Televizyon dizisi
2004 Büyük Buluşma 1.Sezon Bölüm Oyuncusu Televizyon dizisi

Dış bağlantılar