Yeliz Kuvancı

Yeliz Kuvancı

Yeliz Kuvancı Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Yeliz Kuvancı Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Yeliz Kuvancı
Yeliz Kuvancı İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Yeliz Kuvancı Kelimesinin Anlamı?
Yeliz Kuvancı Ne Demek?
Yeliz Kuvancı Ne Demektir?
Yeliz Kuvancı Analizi?
Yeliz Kuvancı
Yeliz Kuvancı Anlamı Nedir?
Yeliz Kuvancı Ne Demektir?
Yeliz Kuvancı Açıklaması Nedir?
Yeliz Kuvancı Cevabı Nedir?
Yeliz Kuvancı Kelimesinin Anlamı?
Yeliz Kuvancı Kelimesinin Anlamı Nedir?
Yeliz Kuvancı Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Yeliz Kuvancı Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Yeliz Kuvancı (d. 3 Nisan 1987, Ankara), Türk dizi oyuncusu.

Hayatı

Kuvancı, 3 Nisan 1987'de Ankara'da doğdu. Ailesi Ankaralıdır. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur.[2]

Kariyeri

Çıkışını 2010'da, Öyle Bir Geçer Zaman ki'de canlandırdığı İnci adındaki müzik öğretmeni karakteriyle yaptı. Bir sezon oynadıktan sonra rolü bitince 2011-2012 sezonunda adlı komedi dizisinde yer aldı. Başrollerini Cemal Hünal, Ali İl ve ile paylaşan Kuvancı, Zeynep karakterini canlandırdı. TRT 1'de yayınlanan Böyle Bitmesin adlı dizide oyunculuğa devam eden Kuvancı, Kocamın Ailesi dizisinde Güneş ve Hangimiz Sevmedik adlı dizide Itır karakterlerini canlandırdı. TRT 1'de yayınlanan Tutunamayanlar dizisinde Ayşe karekterini canlandırdı. Şu an Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Bahar Gelik karakterini canlandırmaktadır.

Filmografi

Televizyon
Yıl Başlık Rolü Not
2010-2011 Öyle Bir Geçer Zaman ki İnci Öğretmen Yardımcı Karakter
2011-2012 Zeynep Başrol Oyuncusu
2012 Böyle Bitmesin Nazlı Başrol Oyuncusu
2014 Kocamın Ailesi Güneş Başrol Oyuncusu
2016 Hangimiz Sevmedik Itır Başrol Oyuncusu
2020 Tutunamayanlar Ayşe Yardımcı Karakter
2020- Sadakatsiz Bahar Gelik Yardımcı Karakter

Kaynakça

Dış bağlantılar