Yasemin Özilhan

Yasemin Özilhan

Yasemin Özilhan Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Yasemin Özilhan Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Yasemin Özilhan
Yasemin Özilhan İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Yasemin Özilhan Kelimesinin Anlamı?
Yasemin Özilhan Ne Demek?
Yasemin Özilhan Ne Demektir?
Yasemin Özilhan Analizi?
Yasemin Özilhan
Yasemin Özilhan Anlamı Nedir?
Yasemin Özilhan Ne Demektir?
Yasemin Özilhan Açıklaması Nedir?
Yasemin Özilhan Cevabı Nedir?
Yasemin Özilhan Kelimesinin Anlamı?
Yasemin Özilhan Kelimesinin Anlamı Nedir?
Yasemin Özilhan Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Yasemin Özilhan Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Yasemin Özilhan (evlilik öncesi soyadı: Ergene, d. 22 Ocak 1985, Hamburg), Türk oyuncu ve eski model.

Aşk Oyunu dizisinde Ekin Serbest Teksoy ve Doktorlar dizinde Ela Altındağ karakteri ile tanınmıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu Ergene, 16 Temmuz 2011'de İzzet Özilhan'la evlenmiştir. Emine isminde 2012 doğumlu ve Ela isminde 2013 doğumlu iki kız çocuğu vardır.

2009 yılından beri oyunculuk yapmayan Özilhan, 2019 yılında Mucize Doktor adlı dizide Doktor Ela rolü ile konuk oyuncu olmuştur.

Filmografi

Yıl Yapımın Adı Tür Rol
2002 Koçum Benim TV Dizisi Eylül
2003 Vizontele Tuuba Film Aynur (kısa rol)
2004 Çocuğun Var Derdin Var TV Dizisi Sibel
2005 Aşk Oyunu TV Dizisi Ekin Teksoy
2006-2010 Doktorlar TV Dizisi Ela Altındağ
2008 Babam Adam Olacak TV Dizisi Yeşim
2019 Mucize Doktor TV Dizisi Doktor Ela Altındağ