Tuğba Ekinci

Tuğba Ekinci

Tuğba Ekinci Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Tuğba Ekinci Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Tuğba Ekinci
Tuğba Ekinci İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Tuğba Ekinci Kelimesinin Anlamı?
Tuğba Ekinci Ne Demek?
Tuğba Ekinci Ne Demektir?
Tuğba Ekinci Analizi?
Tuğba Ekinci
Tuğba Ekinci Anlamı Nedir?
Tuğba Ekinci Ne Demektir?
Tuğba Ekinci Açıklaması Nedir?
Tuğba Ekinci Cevabı Nedir?
Tuğba Ekinci Kelimesinin Anlamı?
Tuğba Ekinci Kelimesinin Anlamı Nedir?
Tuğba Ekinci Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Tuğba Ekinci Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Tuğba Ekinci (d. 9 Haziran 1977, Kars) Türk pop müzik şarkıcısı.

Hakkında

Şov dünyasına girişi Osman Sınav'ın Ekinci'yi keşfetmesiyle oldu. Bodrum'da '' dizisini çekerken Ekinci'yi gördü ve teklifte bulundu. Çarkıfelek'te bir süre hosteslik yaptı. Kral TV'de VJ oldu. 1994'te Güzellik Yarışması'na girdi, elemeleri geçti ve ilk 20 aday arasında yer aldı. Babasının izin vermemesi sonucu yarışmadan çekilmek zorunda kaldı. Erol Köse ile tanışması şarkıcılık kariyerinin başlangıcı oldu. 'dan özel şan dersleri aldı. Buzda Dans yarışmasının finalisti idi.[1]

Kişisel yaşamı

Pendik Lisesi mezunudur. Annesi hemşire[2], babası İTÜ mezunu inşaat mühendisidir. 'in eski eşidir. Tuğba Ekinci'nin eski sevgilileri arasında 'Karadağlar'ın Gülali'si İbrahim Çelikkol[3] ve Ümit Cem Şenol[4] yer alıyor.

Diskografi

  • 2005: O Şimdi Asker
  • 2007: Boynuz
  • 2008: Condom
  • 2010: Yanma Demezler
  • 2011: 100 Derece
  • 2013: Hadi Kızım
  • 2014: Git Git Gör Gününü
  • 2016: Para Babası
  • 2018: Türkiye'nin Aslanları
  • 2020: Son Dakika

Kaynakça

  1. ^ "Denker, Sema. Tuğba Ekinci'yle Özel Röportaj. Grafiksaati". 23 Aralık 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Nisan 2011. 
  2. ^ "Tuğba Ekinci: "Condom'un ne olduğunu köydekilere anlatacağım". 8 Nisan 2008". 21 Haziran 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Nisan 2011. 
  3. ^ "Tuğba Ekinci'den Şok İddia. Haberpan". 2 Mayıs 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Nisan 2011. 
  4. ^ "Tuğba Ekinci'ye Genç Sevgili. Magaxin". 5 Temmuz 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Nisan 2011. 

Dış bağlantılar