Sinem Kobal

Sinem Kobal

Sinem Kobal Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Sinem Kobal Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Sinem Kobal
Sinem Kobal İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Sinem Kobal Kelimesinin Anlamı?
Sinem Kobal Ne Demek?
Sinem Kobal Ne Demektir?
Sinem Kobal Analizi?
Sinem Kobal
Sinem Kobal Anlamı Nedir?
Sinem Kobal Ne Demektir?
Sinem Kobal Açıklaması Nedir?
Sinem Kobal Cevabı Nedir?
Sinem Kobal Kelimesinin Anlamı?
Sinem Kobal Kelimesinin Anlamı Nedir?
Sinem Kobal Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Sinem Kobal Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Sinem Kobal (d. 14 Ağustos 1987, İstanbul) Türk oyuncu.

İlk Yılları ve Kariyeri

14 Ağustos 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Rize, Hemşinli bir ailenin kızıdır.[1][2] Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakteri canlandıran Kerem adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

Star TV'de 2003 yılında yayınlanan başrollerini Ali Sürmeli ve Gülben Ergen'in paylaştığı Hürrem Sultan dizisinde Ayşe karakterini canlandırmıştır.

Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademi'den diplomasını almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesinden mezun olmuştur.[kaynak belirtilmeli] Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır.

Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez "Dadı" adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır. Daha sonra bir sezon da 'nda çalışmıştır.

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur.[3]

atv’de yayınlanmış olan Selena adlı bir fantastik dizide Selena adlı bir karakteri oynamıştır. Akatlar Kültür Merkezi'nde yapılan "Jetix Çocuk Ödülleri Ödül Töreni"nde başrolünü oynadığı Selena dizisi "En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi" seçilmiş, Sinem Kobal ise yine bu törende "En Sevilen Türk Kadın Oyuncu" seçilmiştir.

2010 Yazında Kanal D'de başlayan daha sonra Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde Su karakterini canlandırdı.

5 Şubat 2010'da Romantik Komedi [4] filminde "Didem" karakterini canlandırdı. 14 Şubat 2013'te ise Romantik Komedi 2 vizyona girdi, bu filmde Kobal aynı rolü tekrarladı.

Aynı zamanda kardeşi 'dır, ve abla kardeş Selena dizisinde yer almıştır.

Kişisel Hayatı

14 Mayıs 2016 tarihinde oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evlendi. Çiftin 2020 yılında kız çocukları Lalin İmirzalıoğlu dünyaya geldi.[5]

Filmografi

Film
Yıl Yapım Rol Notlar
2003 Okul Şebnem
2006 Dünyayı Kurtaran Adam'ın Oğlu Bianca
2008 Ayakta Kal Yasemin
2010 Romantik Komedi Didem
2013 Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda
2015 Yaktın Beni İpek
Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar
2001–2002 Dadı Dilara
2003 Hürrem Sultan Ayşe
2003 Lise Defteri İnci
2005 Nefes Nefese Aslı Gül
2006 Arka Sokaklar Konuk oyuncu
2006 Belalı Baldız Cavidan 1 bölüm (6)
2006–2009 Selena Selena 104 bölüm (1–104)
2010–2011 Küçük Sırlar Su 55 bölüm (1–55)
2011 Mor Menekşeler Saadet
2014–2015 Gönül İşleri Sevda
2015 Analar ve Anneler Zeliha
2017 Yüz Yüze Seliha

Reklam

  • Vodafone reklamı
  • Gazete Reklamları
  • Gençturkcell Muhabbet
  • Deterjan Reklamı
  • Euro Reklamı
  • Avea Reklamı
  • Bingo Reklamı
  • Garnier Reklamı
  • Deichmann Reklamı

Ödülleri

Sonuç Yıl Ödül Kategori Yapım
Kazandı 2008 3. Jetix Çocuk Ödülleri En Sevilen Aktris
Kazandı En Sevilen Tv Dizisi Selena
Kazandı 2009 4. Jetix Çocuk Ödülleri En Sevilen Aktris
Kazandı En Sevilen Tv Dizisi Selena
Kazandı 2016 6. Elle Style Ödülleri Yılın Kadın Oyuncusu

Kaynakça

  1. ^ "Anne ve babam Rize Hemşin kökenlidir ancak İstanbul doğumlular". 7 Şubat 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Eylül 2017. 
  2. ^ "Arşivlenmiş kopya". 28 Mart 2009 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Nisan 2012. 
  3. ^ "Arşivlenmiş kopya". 12 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2014. 
  4. ^ "Arşivlenmiş kopya". 13 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2013. 
  5. ^ https://www.takvim.com.tr/galeri/magazin/sinem-kobal-anne-oldu-lalin-imirzalioglu-icin-yeni-ev-tutan-kenan-imirzalioglu-ve-sinem-kobalin-mutlu-gunu

Dış Bağlantılar