Sibel Gökçe

Sibel Gökçe

Sibel Gökçe Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Sibel Gökçe Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Sibel Gökçe
Sibel Gökçe İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Sibel Gökçe Kelimesinin Anlamı?
Sibel Gökçe Ne Demek?
Sibel Gökçe Ne Demektir?
Sibel Gökçe Analizi?
Sibel Gökçe
Sibel Gökçe Anlamı Nedir?
Sibel Gökçe Ne Demektir?
Sibel Gökçe Açıklaması Nedir?
Sibel Gökçe Cevabı Nedir?
Sibel Gökçe Kelimesinin Anlamı?
Sibel Gökçe Kelimesinin Anlamı Nedir?
Sibel Gökçe Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Sibel Gökçe Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Sibel Gökçe (d. 1970), film oyuncusu, dansçı.

Kameralarla 15 yaşında tanıştı. Oyunculuk mesleğine ilk adımlarını; Silaha Yeminliydim, Dökülen Yapraklar, Güneşten de Sıcak filmlerde rol alarak attı. 1988'de Sen Benimsin, Dört Köşe Dünya, Yabancı adlı filmlerde oynadı. Ertesi sene Hep Ezildim, Ayaz Geceler'de oynadı.

Dansçılık hayatına da bu sıralarda başladı. (1991), (1989-1990), (1990-1991), 'de kendini gösterdi.

Gökçe, katıldığı TV programında 20 yaşındayken İbrahim Tatlıses'in tecavüzüne uğradığını iddia etmişti, ancak Tatlıses bu iddiaların asılsız olduğunu belirtti. Şubat 2020'de Tatlıses'in Gökçe'ye açtığı dava sonuçlandı ve mahkeme Gökçe'nin Tatlıses'e 12 bin lira tazminat ödenmesine karar verdi.[1]

Filmografi

Yıl Başlık Rol
1987
Dökülen Yapraklar
1988
Yabancı
1989
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
Karışık Pizza
1999 Kara Kentin Çocukları
2000 Zehirli Çiçek
Fidan
2004 Şelale
2005

Kitapları

  • (2003)
  • (2003)
  • (2003)
  • (2003)

Kaynakça

Dış bağlantılar