Sevda Erginci

Sevda Erginci

Sevda Erginci Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Sevda Erginci Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Sevda Erginci
Sevda Erginci İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Sevda Erginci Kelimesinin Anlamı?
Sevda Erginci Ne Demek?
Sevda Erginci Ne Demektir?
Sevda Erginci Analizi?
Sevda Erginci
Sevda Erginci Anlamı Nedir?
Sevda Erginci Ne Demektir?
Sevda Erginci Açıklaması Nedir?
Sevda Erginci Cevabı Nedir?
Sevda Erginci Kelimesinin Anlamı?
Sevda Erginci Kelimesinin Anlamı Nedir?
Sevda Erginci Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Sevda Erginci Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Sevda Erginci (d. 3 Ekim 1993, İstanbul), Türk oyuncu.[1]

Filmografisi

Sinema
Yıl Başlık Rolü Notlar
2015 Uzaklarda Arama Nazlı Yardımcı Karakter
Televizyon
Yıl Başlık Rolü Notlar
2012 Koyu Kırmızı Ayşe Yardımcı Karakter
2012 Veda Lamia Yardımcı Karakter
2013-2015 Karagül Ayşe Yardımcı Karakter
2016-2017 Hayat Bazen Tatlıdır Kara Sevda Başrol
2017 Ver Elini Aşk Sultan Ayperi Başrol
2018-2019 Yasak Elma Zeynep Yılmaz Başrol
2019 Sevgili Geçmiş İpek Gencer Başrol
2020- Uyanış: Büyük Selçuklu Turna Başrol

Ödülleri

  • İKÜ Kariyer Onursal Ödülleri / Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncusu [2]
  • Medipol İK İş Dünyası Ödülleri / Kariyerinde En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu [3]
  • 4. KKTC Yılın En İyileri Ödülleri / Yılın En İyi Genç Kuşak Çıkış Yapan Kadın Oyuncusu[4]

Kaynakça

Dış bağlantılar