Sevda Demirel

Sevda Demirel

Sevda Demirel Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Sevda Demirel Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Sevda Demirel
Sevda Demirel İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Sevda Demirel Kelimesinin Anlamı?
Sevda Demirel Ne Demek?
Sevda Demirel Ne Demektir?
Sevda Demirel Analizi?
Sevda Demirel
Sevda Demirel Anlamı Nedir?
Sevda Demirel Ne Demektir?
Sevda Demirel Açıklaması Nedir?
Sevda Demirel Cevabı Nedir?
Sevda Demirel Kelimesinin Anlamı?
Sevda Demirel Kelimesinin Anlamı Nedir?
Sevda Demirel Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Sevda Demirel Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Sevda Demirel, (d. 28 Nisan 1972, Langen, Almanya[1]) Türk manken, şarkıcı, sinema oyuncusu ve program sunucusudur.

Aslen Gaziantep’lidir. Almanya’da lisede okurken basketbol takımında idi. 16 yaşındayken anne ve babası boşandı, aynı yıl İstanbul'a geldi ve mankenlik yapmaya başladı.

Kuzey Irak da dahil çeşitli yerlerde 8 yıl sahnelerde şarkıcılık yaptı. Birkaç filmde oynadı. 1996 yılında Salih Güney ve ile birlikte “Otostop” filminin başrolünde oynadı.

Silikonlarının patlaması ve İki Kere Kiki adlı programda Hande Ataizi'ye attığı tokat gibi sansasyonel olaylarla gündeme gelmiştir. (2002), (2005) ve (2007) adlı albümleri vardır.

Filmografi

  • Bay E (1995)
  • Tatlı Kaçıklar (1996)
  • Otostop (1996)
  • Hiç Bana Sordun mu? (1997)
  • Altın Vuruş (1998)
  • Tutku Suçları (2000)[2]

Diskografi

Albümleri
  • (2002)
  • (2005)
  • (2007)
Single'ları
  • "Sevda Tokatı" (2019)

Kaynakça