Serenay Aktaş

Serenay Aktaş

Serenay Aktaş Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Serenay Aktaş Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Serenay Aktaş
Serenay Aktaş İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Serenay Aktaş Kelimesinin Anlamı?
Serenay Aktaş Ne Demek?
Serenay Aktaş Ne Demektir?
Serenay Aktaş Analizi?
Serenay Aktaş
Serenay Aktaş Anlamı Nedir?
Serenay Aktaş Ne Demektir?
Serenay Aktaş Açıklaması Nedir?
Serenay Aktaş Cevabı Nedir?
Serenay Aktaş Kelimesinin Anlamı?
Serenay Aktaş Kelimesinin Anlamı Nedir?
Serenay Aktaş Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Serenay Aktaş Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Serenay Aktaş (d. 1 Ekim 1993; İstanbul)[1] Türk dizi ve sinema oyuncusu .[2]

Kulüp kariyeri

Zeytinburnu

15 yaşında Zeytinburnuspor'da futbol hayatına başlayan Serenay Aktaş iki sezon sonra 'a transfer olmuştur.

1207 Antalyaspor

Santrafor mevkiinde görev yapan Aktaş, forması ile oynadığı resmi maçlarda ise 19 maçta 24 gol kaydetti.[3][4]

Beşiktaş JK

21 Ocak 2015 tarihinde 2. Lig takımlarından 'da 3 sezon oynayan Serenay Aktaş, 3. Lig'de yer alan Beşiktaş'a transfer oldu. Kulüp Başkanı Süleyman Türk, yıldız oyuncunun bu sezon Beşiktaş'ta forma giyeceğini belirtti.[5] Takıma katkısından dolayı Serenay'a teşekkür eden Türk, yıldız oyuncuya yeni takımında başarı diledi.[6]

Survivor Allstar'a katılacak olan Serenay Aktaş'ın Beşiktaş'a transferi iptal edildi. Aktaş bu haberi sosyal medyadan duyurdu.[7]

İstatistikleri

Kulüp Takım İstatistikleri

Profesyonel Kariyeri Ulusal Lig Kupa Lig Kupası Süper Kupa Kıtasal Lig Toplam
Sezon Kulüp Lig kademesi Maç Gol Ass. Maç Gol Ass. Maç Gol Ass. Maç Gol Ass. Maç Gol Ass. Maç Gol Ass.
Türkiye Türkiye Lig Türkiye Kupası Lig Kupası Süper Kupa UEFA Toplam
Zeytinburnuspor 2. Lig 8 2 - - - - - - - - - - - 8 2 -
Toplam 8 2 - - - - - - - - - - - - - 8 2 -
Fatih Vatan Spor Bölgesel Lig 5 6 - - - - - - - - - - - 5 6 -
2. Lig 7 3 - - - - - - - - - - - 7 3 -
Toplam 12 9 - - - - - - - - - - - - - 12 9 -
2. Lig 10 12 - - - - - - - - - - - 10 12 -
2013-14 7 12 - - - - - - - - - - - 7 12 -
2 - - - - - - - - - - - - 2 - -
Toplam 19 24 - - - - - - - - - - - - - 19 24 -
Beşiktaş 3. Lig - - - - - - - - - - - - - - - -
Toplam - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kariyer toplam 39 35 - - - - - - - - - - - - - 39 35 -

Oyunculuk kariyeri

Futbolculuk kariyerini bitirdikten sonra , Serenay Aktaş Kanıt dizisinde oyunculuğa başladı. Ardından Türk Malı, Yahşi Cazibe, Kalbim Seni Seçti ve Alemin Kralı gibi dizilerde konuk oyuncu olduktan sonra ilk ana cast projesi Arka Sıradakiler dizinde Gülüm karakteriyle tanındı. Sonraki yıl Serenay Aktaş Muhteşem Yüzyıl adlı televizyon dizisinde (Ayşe Hatun) karakterini canlandırdı. Muhteşem Yüzyıl' da bir sezon oynadıktan sonra Serenay Aktaş'ın ilk sinema filmi olan Çılgın Dersane 3 'te (Merve) karakterini canlandırdı. Serenay Aktaş 2014 yılında Acun Ilıcalı' nın sunuculuğunu yaptığı Survivor Ünlüler - Gönüllüler' e katılan Serenay Aktaş; Survivor 'da Ünlüler adasında 91 gün kaldıktan sonra adaya veda etmiştir. Survivor yarışmasının ardından Figüran isimli sinema filminde başrol oynadı. Ardından Kaçak Gelinler 'de Pınar karakterini oynadı. Survivor All Star 'da Ünlüler takımında yarışmacı olarak yarıştı.[8][9] 2015 yılında Acil Aşk Aranıyor dizisinde Zeynep karakterini canlandırdi. 2016 yılında Gülümse Yeter dizisinde Melis Özkan karakteriyle konuk oyuncu olarak yer aldı. Daha sonra sırasıyla İlişki Durumu Karışık, İlişki Durumu Evli dizilerinde yer aldı. Kanal D 'nin TMC yapımlı Meryem dizisinde Burcu Komiser rolünü canlandırdı.Şimdilerde ise Fox Tv' nin 5.Sezonunu yayınladığı Savaşçı adlı dizide başrol karakter olarak Teğmen Selcen Efe karakterini canlandırmaktadır.

Filmografi

Sinema ve Televizyon[10][11][12][13][14]
Yıl Yapım Rolü Notlar Kanal
2012 Arka Sıradakiler Gülüm Ana Cast Fox Türkiye
2012 Esra Konuk Oyuncu Atv
2012 Yahşi Cazibe Çalkara Konuk Oyuncu Atv
2011 Türk Malı Konuk Oyuncu Atv
2011 Kanıt - Konuk Oyuncu Kanal d
2013 - 2014 Muhteşem Yüzyıl Ayşe Hatun Ana Cast Star TV
2014 Çılgın Dersane 3 Merve Sinema filmi
2014 Figüran Pelin Şafak Sinema filmi
2014 Kaçak Gelinler Pınar Yaymaz Ana Cast Show TV
2015 Zeynep Ana Cast Show TV
2016 Berrak Yalçın Televizyon Filmi
2016 Konuk Oyuncu Atv
2016 Gülümse Yeter Melis Özkan Konuk Oyuncu Show TV
2016 Zümray Sinema Filmi
2016 Ceyda Televizyon Show TV
2017 Meryem Burcu Komiser Televizyon Kanal D
2018 Dünya Hali Masal Sinema Filmi
2019 Tutunamayanlar Konuk Oyuncu Televizyon TRT-1
2019 Kim Daha Mutlu Şükran Sinema Filmi
2020 7 Melek Kübra Doğanay Sinema Filmi
2021- Savaşçı Teğmen Selcen Efe Televizyon Fox Türkiye

Yarışma ve programlar

Program Adı Rol Pozisyon Yıl Kanal
Survivor All Star[15] Kendisi Yarışmacı 2015 TV8
Survivor Ünlüler - Gönüllüler[16] Kendisi Yarışmacı 2014 Star TV
Adını Sen Koy[17] Kendisi Sunucu 2014 Star TV

Oynadığı klipler

Oynadığı Klipler
Yıl Başlık Notlar
2014 Emre Altuğ - Hangimiz Tertemiz[18]
2014 Frekans - Papatyalar[19]
2014 Baston - Tek Perdelik Aşk Oyunu[20]
2015 Bülent Serttaş - Gülüşü Yaralım[21]
2020 Murat Dalkılıç - Orta Yol[22]

Reklam filmleri

Teknosa[23]
Kotex[24]
Rexona[25]
Defacto[26]
Newwell Derma Make-Up[27]

Kaynakça

  1. ^ "Doğum tarihi ve yeri". Diziler. 8 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Nisan 2014. 
  2. ^ "Serenay Aktaş'ın oynadığı takım ve diğer". Hürriyet. 27 Mart 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Nisan 2014. 
  3. ^ "Futbol kariyeri mevki ve gol sayısı". Bilgindefterli. 1 Ağustos 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Nisan 2014. 
  4. ^ "Serenay Aktaş Beşiktaş'a transfer oldu". haber1903.com. 5 Ağustos 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Ocak 2015. 
  5. ^ "Serenay Aktaş Beşiktaş'a transfer oldu". Hürriyet. 24 Ocak 2015. 5 Ağustos 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Ocak 2015. 
  6. ^ "Güzel futbolcu Beşiktaş'a transfer oldu!". haber1903.com. 30 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Ocak 2015. 
  7. ^ https://www.sozcu.com.tr/2015/gunun-icinden/serenay-aktas-survivor-stari-besiktasa-tercih-etti-723377/
  8. ^ "Oynadığı diziler". Sinematürk. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Nisan 2014. 
  9. ^ "Serenay Aktaş Biyografi". Acunn.com. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Nisan 2014. 
  10. ^ http://eski.sinematurk.com/kisi/131785-serenay-aktas/
  11. ^ http://www.sinematurk.com/kisi/131785-serenay-aktas
  12. ^ "Serenay Aktaş - Diziler.com".  14. harf sırasında bulunan |başlık= parametresi C1 control character içeriyor (yardım)
  13. ^ "Serenay Aktaş". Beyazperde. 
  14. ^ "Serenay Aktaş Filmleri - Sinemalar.com". m.sinemalar.com. 
  15. ^ "Serenay Aktaş, Survivor'u tercih etti". Milliyet. 3 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Mart 2015. 
  16. ^ "Serenay Aktaş Survivor'da". Acunn.com. 9 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Nisan 2014. 
  17. ^ "Mehmet Ali ile Adını Sen Koy Bayramda Star'da". Televizyondizisi.com. 29 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Kasım 2014. 
  18. ^ "Serenay Aktaş - Hangimiz Tertemiz Oynadığı klip". YouTube. 1 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Nisan 2014. 
  19. ^ "Serenay Aktaş - Papatyalar oynadığı klib". YouTube. 4 Ağustos 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Nisan 2014. 
  20. ^ "Serenay Aktaş - Tek Perdelik Aşk Oyunu - oynadığı klib". YouTube. Erişim tarihi: 16 Nisan 2014. 
  21. ^ "Gülüşü Yaralım (Bülent Serttaş) Official Music Video #gülüşüyaralım #bülentserttaş - Esen Müzik" – www.youtube.com vasıtasıyla. 
  22. ^ https://m.youtube.com/watch?v=irWERwjvSKw
  23. ^ "Reklam Filmi /Tekonsa)". YouTube. Erişim tarihi: 15 Nisan 2014. 
  24. ^ "Kotex Reklamı 2013 (Serenay Aktaş)". YouTube. 7 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Kasım 2014. 
  25. ^ "Survivor Yıldızları Rexona Reklamında". Reklamona. 23 Şubat 2015. 28 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Şubat 2015. 
  26. ^ https://m.youtube.com/watch?v=qFo9hQEapx0
  27. ^ "NEWWELL DERMA MAKE-UP SERENAY AKTAŞ REKLAM FİLMİ" – www.youtube.com vasıtasıyla. 

Dış bağlantılar