Seren Şirince

Seren Şirince

Seren Şirince Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Seren Şirince Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Seren Şirince
Seren Şirince İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Seren Şirince Kelimesinin Anlamı?
Seren Şirince Ne Demek?
Seren Şirince Ne Demektir?
Seren Şirince Analizi?
Seren Şirince
Seren Şirince Anlamı Nedir?
Seren Şirince Ne Demektir?
Seren Şirince Açıklaması Nedir?
Seren Şirince Cevabı Nedir?
Seren Şirince Kelimesinin Anlamı?
Seren Şirince Kelimesinin Anlamı Nedir?
Seren Şirince Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Seren Şirince Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Seren Şirince (d. 15 Mart 1991, İzmir), Türk oyuncu.

Hayatı

Tiyatroya ufak yaşlarda; İzmir'de Han Tiyatrosunda Rüçhan Gürel'in eğitimleriyle başlamış ve daha sonra üniversite eğitimi devam ederken gelen teklif neticesinde 2012 yılında Araf Zamanı ve 2013 yılında Aşk Emek İster adındaki dizilerde oynamıştır. 2014 yılında Tiyatro kariyerine Talimhane Tiyatrosunda Göl Kıyısı oyununda profisional olarak başlamıştır.Eti Benim O reklamında sevgililer günü temasında rol aldı. 2015 yılında , yaz dizisi olarak başlayan İlişki Durumu: Karışık adlı dizide Ayşegül karakterini canlandırmaya başladı. Rol aldığı dizi 27 nisan tarihinde final kararı almıştır. Final kararı alan İlişki Durumu: Karışık dizisinin devamı niteliğinde olan İlişki Durumu : Evli adlı dizide tekrar Ayşegül karakterini canlandırarak ekranlara geri döndü.

Reklâmlar

Yıl Reklam
2014 Eti: Benim O

Filmografi

Yıl İsim Rol
2012 Konuk oyuncu
2013 Aşk Emek İster Nazlı
2015-2016 İlişki Durumu: Karışık Ayşegül Dinç
2016 İlişki Durumu: Evli Ayşegül Dinç Tekin[1]
2017

Nazlı

2018 Bücür Özge
2019 Bir Aile Hikayesi Derya Tepeli

Ödülleri ve adaylıkları

Yıl Ödül Töreni Kategori Proje Sonuç
2016 Yeditepe Üniversitesi 4.Dilek Ödülleri Yılın En İyi Komedi Kadın Oyuncusu İlişki Durumu: Karışık Kazandı
Ege Üniversitesi 5.Medya Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Adaylık
5.Fashion Tv Moda Ödülleri Yılın En Moda Dizi Çifti (Ayşegül-Can) Kazandı

Kaynakça

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 25 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Eylül 2016. 

Dış bağlantılar