Semra Dinçer

Semra Dinçer

Semra Dinçer Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Semra Dinçer Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Semra Dinçer
Semra Dinçer İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Semra Dinçer Kelimesinin Anlamı?
Semra Dinçer Ne Demek?
Semra Dinçer Ne Demektir?
Semra Dinçer Analizi?
Semra Dinçer
Semra Dinçer Anlamı Nedir?
Semra Dinçer Ne Demektir?
Semra Dinçer Açıklaması Nedir?
Semra Dinçer Cevabı Nedir?
Semra Dinçer Kelimesinin Anlamı?
Semra Dinçer Kelimesinin Anlamı Nedir?
Semra Dinçer Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Semra Dinçer Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Semra Dinçer (d. 1965, Ankara), Türk oyuncu.

Yaşam Öyküsü

Semra Dinçer, 1965 Ankara doğumlu. Oyunculuk eğitimi almayan Semra Dinçer “alaylı” diye tabir edilen işin mutfağında yetişmiş, birçok dizi ve sinema filminde roller almış, başarılı bir performans sergilemiştir. Kuzey Güney dizisinde karakterini canlandırmıştır.

Filmografi

Yapım Rolü Cinsi Yıl
Köşe Dönücü TV Dizisi 1984
TV Dizisi 1993
Suçlu Kim TV Dizisi 1994
Sinema Filmi 1998
Örümcek Merve TV Dizisi 1998
Kıvılcım TV Dizisi 1999
Yılan Hikayesi 1.Sezon Cemile TV Dizisi 1999
Filler ve Çimen Sinema Filmi 2000
Sinema Filmi 2000
Kimyacı TV Dizisi 2000
TV Filmi 2000
TV Dizisi 2000
Zehirli Çiçek TV Dizisi 2000
TV Dizisi 2000
Benim İçin Ağlama TV Dizisi 2001
Tatlı Hayat Mehpare TV Dizisi 2001
TV Dizisi 2002
TV Dizisi 2002
Firdes TV Dizisi 2003
TV Dizisi 2003
TV Dizisi 2004
TV Dizisi 2004
Didar Sinema Filmi 2005
Yolun Sonu TV Dizisi 2005
Kaybolan Yıllar Rosa TV Dizisi 2006
Yağmurdan Sonra Dafne TV Dizisi 2006
Geniş Zamanlar Sıdıka TV Dizisi 2007
Kavak Yelleri 2.Sezon Berrin TV Dizisi 2008
Leylan Sebahat TV Dizisi 2007
Derman Adalet Hemşire TV Dizisi 2008
TV Dizisi 2008
Kardelen Şermin TV Dizisi 2008
Unutulmaz 2.Sezon Nazan TV Dizisi 2010
Maskeli Balo TV Dizisi 2010
Ülfet TV Dizisi 2011
Kuzey Güney Handan Tekinoğlu TV Dizisi 2011
İstanbullu Gelin Reyhan Sezgin TV Dizisi 2017
Ağlama Anne Kevser TV Dizisi 2018
Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle Sinema Filmi 2019
Ağır Romantik Sinema Filmi 2020
Kırmızı Oda Hikmet Tv Dizisi 2020

Kaynakça

Dış bağlantılar