Sema Şimşek

Sema Şimşek

Sema Şimşek Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Sema Şimşek Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Sema Şimşek
Sema Şimşek İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Sema Şimşek Kelimesinin Anlamı?
Sema Şimşek Ne Demek?
Sema Şimşek Ne Demektir?
Sema Şimşek Analizi?
Sema Şimşek
Sema Şimşek Anlamı Nedir?
Sema Şimşek Ne Demektir?
Sema Şimşek Açıklaması Nedir?
Sema Şimşek Cevabı Nedir?
Sema Şimşek Kelimesinin Anlamı?
Sema Şimşek Kelimesinin Anlamı Nedir?
Sema Şimşek Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Sema Şimşek Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Sema Şimşek (d. 26 Şubat 1976, Gelsenkirchen, Almanya), Türk oyuncu ve eski manken.

Yaşamı

26 Şubat 1976'da Almanya'nın Gelsenkirchen şehrinde doğdu. Sekiz yaşında Türkiye’ye döndü. Mimar Sinan Üniversitesini kazanmasına rağmen maddi nedenlerden dolayı okuyamadı.[1]

Kariyeri

Mankenliğe lise yıllarında başladı. 1994 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. 1995 Best Model Of The World'de dördüncü seçildi. 1998 yılında düzenlenen Paris Moda Haftası'nda 'in defilesinde yer aldı.[2]

Yaklaşık 6 yıl boyunca Kurtlar Vadisi Pusu'da İnci Tataroğlu karakterini canlandırdı. Bu rolünde önemli ustalarla birlikte çalışarak oyunculukta kendini geliştirdi.[3]

Özel yaşamı

2001 yılında kendisi gibi model olan Burak Hakkı ile evlendi. Şubat 2012'de boşandı. 25 Ocak 2008 tarihinde dünyaya gelen Rüzgar adında bir oğlu vardır.

2018'de Arda Esen'le ilişkileri başlamış[4] ve 2019 yılında sona ermiştir.

Filmografi

Oynadığı diziler
Yıl Dizi Rolü
2002 Naime
2004 Ece
2007-2012 Kurtlar Vadisi Pusu İnci Tataroğlu
2017 Seza Serter
2017-2018 Savaşçı Roza
2019 Avlu Eylem Aydın
Oynadığı filmler
Yıl Film Rolü
2014 Anne
2015
2015 Terkedilmiş Hemşire
2015 Dabbe 6 Zeren
2017 Nihan
2020 Esma

Kaynakça

  1. ^ "Sema Şimşek Kimdir? Kaç Yaşındadır? Nerede Doğmuştur?". Haberler.com. 3 Ekim 2018. 4 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Eylül 2020. 
  2. ^ "Paris'te Türk zarafeti". Hürriyet. 21 Temmuz 1998. 1 Kasım 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Kasım 2016. 
  3. ^ "Mesut Yar ile Laf Çok - Sema Şimşek - 23 10 2018". TV360 - YouTube. 23 Ekim 2018. 7 Ekim 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Eylül 2020. 
  4. ^ "Arda Esen Kimdir, Ne İş Yapıyor". Bölge Gündem. 8 Mart 2018. 8 Ekim 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Eylül 2020. 

Dış bağlantılar