Sedef Avcı

Sedef Avcı

Sedef Avcı Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Sedef Avcı Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Sedef Avcı
Sedef Avcı İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Sedef Avcı Kelimesinin Anlamı?
Sedef Avcı Ne Demek?
Sedef Avcı Ne Demektir?
Sedef Avcı Analizi?
Sedef Avcı
Sedef Avcı Anlamı Nedir?
Sedef Avcı Ne Demektir?
Sedef Avcı Açıklaması Nedir?
Sedef Avcı Cevabı Nedir?
Sedef Avcı Kelimesinin Anlamı?
Sedef Avcı Kelimesinin Anlamı Nedir?
Sedef Avcı Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Sedef Avcı Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Sedef Avcı (d. 22 Ocak 1982, İstanbul[3]), Türk oyuncu ve model.

Kanal D'de yayınlanan Menekşe ile Halil ve Ezel adlı dizilerdeki rolleriyle tanınmaktadır.[3]

Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümü mezunu olan Sedef Avcı, Gaye Sökmen Ajansı'na bağlı olarak mankenlik yapmıştır. 1997 Elite Model Look birincisidir. Model ve oyuncu Kıvanç Kasabalı ile evlidir.[3][4]

Filmografi

Sinema
Yıl Adı Rol Not
2007 Hayattan Korkma Kardem
2009 Romantik Komedi Esra
2013 Romantik Komedi 2 Esra
2015 Pınar
Televizyon
Yıl Adı Rol Not
1997 Böyle mi Olacaktı Deniz
2005 Yanık Koza Balım
2007 Menekşe ile Halil Menekşe
2007, 2009 Yaprak Dökümü Selin
2009-2010 Ezel Bahar
2010 Umut Yolcuları Aslı
Arka Sokaklar Aslı 5. sezon
2011 Mazi Kalbimde Yaradır Müjgan
2012 Esir Şehrin Gözyaşları - Bir Ferhat ile Şirin Hikayesi Şirin
2014 Boynu Bükükler Melek
2015 Begüm
2017 Evlat Kokusu Zümrüt
2017 Çember
2018 Mehmed: Bir Cihan Fatihi Leyla Hatun
2019 Payitaht: Abdülhamid Hemşire Zeynep
2021 Menajerimi Ara Kendisi Konuk Oyuncu

Kaynakça

  1. ^ "Sedef Avcı anne oldu". Hürriyet. 5 Ekim 2013. 8 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2015. 
  2. ^ https://www.hurriyet.com.tr/gundem/ilk-aile-pozu-25134433
  3. ^ a b c "Hayalim Jude Law". Hürriyet. 23 Mart 2010. 25 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Eylül 2010. 
  4. ^ "Defile gibi düğün". Sabah. 1 Ağustos 2005. 22 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Aralık 2012. 

Dış bağlantılar