Şebnem Özinal

Şebnem Özinal

Şebnem Özinal Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Şebnem Özinal Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Şebnem Özinal
Şebnem Özinal İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Şebnem Özinal Kelimesinin Anlamı?
Şebnem Özinal Ne Demek?
Şebnem Özinal Ne Demektir?
Şebnem Özinal Analizi?
Şebnem Özinal
Şebnem Özinal Anlamı Nedir?
Şebnem Özinal Ne Demektir?
Şebnem Özinal Açıklaması Nedir?
Şebnem Özinal Cevabı Nedir?
Şebnem Özinal Kelimesinin Anlamı?
Şebnem Özinal Kelimesinin Anlamı Nedir?
Şebnem Özinal Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Şebnem Özinal Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Güzin Şebnem Özinal (d. 1971, Ankara), Türk tiyatro ve sinema oyuncusu.

İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Şebnem Özinal, bir aktualite dergisinde tiyatro röportajları da yapmıştır. 1991 yılında "Çılgın Sonbahar" adlı oyunla Dormen Tiyatrosu'na katıldı. Daha sonra, Dostlar Tiyatrosu, Tiyatro İstanbul, Ali Poyrazoğlu, Tiyatrokare gibi topluluklarda rol aldı. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra, birçok Televizyon ve Sinema çalışması da yapmaktadır.

Rol aldığı oyunlar

Filmografi

  • Bizim Okul, (2013)
  • Doktorlar, (2006)
  • Teberik Şanssız, (2005)
  • Tadımız Kaçmasın, (2005)
  • Şeytan Sofrası, (2004)
  • Gurbet Kadını, (2003)
  • Yaz Gülü, (2002)
  • Tutku Çemberi, (2000)
  • Abuzer Kadayıf, (2000)
  • Köstebek, (1999)
  • Güle Güle, (1999)
  • Aşkın Dağlarda Gezer, (1999)
  • Böyle mi Olacaktı, (1997)
  • Çiçek Taksi, (1995)
  • Sonradan Görmeler, (1994)

Dış bağlantılar