Şebnem Hassanisoughi

Şebnem Hassanisoughi

Şebnem Hassanisoughi Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Şebnem Hassanisoughi Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Şebnem Hassanisoughi
Şebnem Hassanisoughi İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Şebnem Hassanisoughi Kelimesinin Anlamı?
Şebnem Hassanisoughi Ne Demek?
Şebnem Hassanisoughi Ne Demektir?
Şebnem Hassanisoughi Analizi?
Şebnem Hassanisoughi
Şebnem Hassanisoughi Anlamı Nedir?
Şebnem Hassanisoughi Ne Demektir?
Şebnem Hassanisoughi Açıklaması Nedir?
Şebnem Hassanisoughi Cevabı Nedir?
Şebnem Hassanisoughi Kelimesinin Anlamı?
Şebnem Hassanisoughi Kelimesinin Anlamı Nedir?
Şebnem Hassanisoughi Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Şebnem Hassanisoughi Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Şebnem Hassanisoughi (d. 7 Aralık 1985) İstanbul doğumlu Türk sinema, dizi oyuncusu. Babası İran Azerisi'dir.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Ana Sanat Dalı ve Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Yüksek Lisans Program eğitimleri almıştır.

Oynadığı diziler

TV Dizileri
Yıl Başlık Rolü Notlar
2008 Genç Maya Yardımcı karakter
2010 Melek Yardımcı karakter
2011 Firar Asude Yardımcı karakter
2012-2013 Kayıp Şehir Zeynep Yardımcı karakter
2013-2014 Tatar Ramazan Güzide Yardımcı karakter
2014 Bana Artık Hicran De Lale Başrol oyuncusu
2015-2016 Poyraz Karayel Begüm Yardımcı karakter
2016 Vatanım Sensin Eftalya Yardımcı karakter

Filmografisi

Sinema ve TV Filmleri
Yıl Başlık Rolü Notlar
2011 Geriye Kalan Sevda Başrol oyuncusu
2013 Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 - Yardımcı karakter
2013 - Kısa film
2015 Bulantı Neriman Başrol oyuncusu
2016 Sara Yardımcı karakter

Reklamları

Reklamları
Yıl Başlık Rolü Notlar

Rol aldığı tiyatro oyunları

  • Altı Buçuk
  • Titus Andronicus
  • Dua Odası
  • Rita'nın Şarkısı
  • Beklerken/ Leonce ile Lena

Ödüller

Yıl Ödül Adı Kategori
2016 48. Siyad Ödülleri En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Bulantı
2013 18. Sadri Alışık Oyuncu Ödülleri Ayhan Işık Özel Ödülü: Geriye Kalan
2012 12. İzmir Uluslararası Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu: Geriye Kalan

Kaynakça

Dış bağlantılar