Pınar Aydın

Pınar Aydın

Pınar Aydın Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Pınar Aydın Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Pınar Aydın
Pınar Aydın İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Pınar Aydın Kelimesinin Anlamı?
Pınar Aydın Ne Demek?
Pınar Aydın Ne Demektir?
Pınar Aydın Analizi?
Pınar Aydın
Pınar Aydın Anlamı Nedir?
Pınar Aydın Ne Demektir?
Pınar Aydın Açıklaması Nedir?
Pınar Aydın Cevabı Nedir?
Pınar Aydın Kelimesinin Anlamı?
Pınar Aydın Kelimesinin Anlamı Nedir?
Pınar Aydın Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Pınar Aydın Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Pınar Aydın (d. 16 Temmuz 1981, Bursa) Türk oyuncu, şarkıcı, söz yazarı.

Aydın, İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Milliyet Gazetesi'nin düzenlediği liseler arası müzik yarışmasında kız solist dalında Türkiye birinciliği ve ikinciliği olan Pınar, ayrıca amatör gruplarda solistlik yapmış. 5 kız kardeşten biri olan Pınar, mimar bir baba ve memur emeklisi bir annenin çocuğu. Aydın, gitar çalmakta ve resim yapmaktadır.[1]

2004 yılında atv ve Kanal 1'de yayınlanmış olan müzik yarışma programı Akademi Türkiye'de üçüncü olmuştur.

2011 yılında "Dur dedim" adlı albüme imza atmıştır.[2]

Filmografi

Yıl Film Rol Notlar
2005
2006-2008 Arka Sokaklar Pınar Soylu
2009 Kapalıçarşı Konuk Oyuncu
2009
2010-2012 Akasya Durağı Elif İpek Aydın
2013 Bizim Okul Elif

Kaynakça