Özge Özacar (d. 20 Kasım 1993, İstanbul) Türk dizi oyuncusudur.

Filmografi

Televizyon
Yıl Dizi Rol Kanal
2015 Tatlı Küçük Yalancılar[3] Müge Star TV
2016 Oyunbozan [4] Zeynep Show TV
2017 Lise Devriyesi[5] Meltem TRT 1
2017-2018 Meryem Naz Sargun Kanal D
2019 Sevgili Geçmiş[6] Azra Yılmaz Star TV
2020 Kefaret[7] Meltem Serez FOX TV
Sinema
Yıl Başlık Rol
2019 Hababam Sınıfı Yeniden[8] Didem

Kaynakça

  1. ^ https://m.aksam.com.tr/magazin/ozge-ozacar-kimdir-kac-yasinda-kefaretin-meltemi-ozge-ozacar-nereli/haber-1133147
  2. ^ https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/ozge-ozacar-kimdir-ozge-ozacar-nereli-ve-kac-yasinda-szcu3/
  3. ^ "Tatlı Küçük Yalancılar Oyuncuları | İsimleri, cast kadrosu". Diziler.com. 31 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Aralık 2020. 
  4. ^ "Oyunbozan Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri". www.showtv.com.tr. 24 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Aralık 2020. 
  5. ^ "Lise Devriyesi Oyuncuları | İsimleri, cast kadrosu". Diziler.com. 8 Mart 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Aralık 2020. 
  6. ^ "Sevgili Geçmiş Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri (Tam Liste Tüm Oyuncular)". diziseti.tv. Erişim tarihi: 24 Aralık 2020. 
  7. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; fox.com.tr isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  8. ^ Beyazperde, Hababam Sınıfı Yeniden filminin kadrosu ve yönetmeni, erişim tarihi: 24 Aralık 2020 

Dış bağlantılar