Özge Özacar

Özge Özacar

Özge Özacar Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Özge Özacar Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Özge Özacar
Özge Özacar İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Özge Özacar Kelimesinin Anlamı?
Özge Özacar Ne Demek?
Özge Özacar Ne Demektir?
Özge Özacar Analizi?
Özge Özacar
Özge Özacar Anlamı Nedir?
Özge Özacar Ne Demektir?
Özge Özacar Açıklaması Nedir?
Özge Özacar Cevabı Nedir?
Özge Özacar Kelimesinin Anlamı?
Özge Özacar Kelimesinin Anlamı Nedir?
Özge Özacar Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Özge Özacar Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Özge Özacar (d. 20 Kasım 1993, İstanbul) Türk dizi oyuncusudur.

Filmografi

Televizyon
Yıl Dizi Rol Kanal
2015 Tatlı Küçük Yalancılar[3] Müge Star TV
2016 Oyunbozan [4] Zeynep Show TV
2017 Lise Devriyesi[5] Meltem TRT 1
2017–2018 Meryem Naz Sargun Kanal D
2019 Sevgili Geçmiş[6] Azra Yılmaz Star TV
2020–2021 Kefaret[7] Meltem Serez FOX TV
2021 Çukur Cansu Kurtuluş Show TV
Sinema
Yıl Başlık Rol
2019 Hababam Sınıfı Yeniden[8] Didem

Kaynakça

  1. ^ https://m.aksam.com.tr/magazin/ozge-ozacar-kimdir-kac-yasinda-kefaretin-meltemi-ozge-ozacar-nereli/haber-1133147
  2. ^ https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/ozge-ozacar-kimdir-ozge-ozacar-nereli-ve-kac-yasinda-szcu3/
  3. ^ "Tatlı Küçük Yalancılar Oyuncuları | İsimleri, cast kadrosu". Diziler.com. 31 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Aralık 2020. 
  4. ^ "Oyunbozan Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri". www.showtv.com.tr. 24 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Aralık 2020. 
  5. ^ "Lise Devriyesi Oyuncuları | İsimleri, cast kadrosu". Diziler.com. 8 Mart 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Aralık 2020. 
  6. ^ "Sevgili Geçmiş Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri (Tam Liste Tüm Oyuncular)". diziseti.tv. Erişim tarihi: 24 Aralık 2020. 
  7. ^ Kaynak hatası: Geçersiz <ref> etiketi; fox.com.tr isimli refler için metin temin edilmemiş (Bkz: Kaynak gösterme)
  8. ^ Beyazperde, Hababam Sınıfı Yeniden filminin kadrosu ve yönetmeni, erişim tarihi: 24 Aralık 2020 

Dış bağlantılar