Öykü Serter

Öykü Serter

Öykü Serter Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Öykü Serter Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Öykü Serter
Öykü Serter İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Öykü Serter Kelimesinin Anlamı?
Öykü Serter Ne Demek?
Öykü Serter Ne Demektir?
Öykü Serter Analizi?
Öykü Serter
Öykü Serter Anlamı Nedir?
Öykü Serter Ne Demektir?
Öykü Serter Açıklaması Nedir?
Öykü Serter Cevabı Nedir?
Öykü Serter Kelimesinin Anlamı?
Öykü Serter Kelimesinin Anlamı Nedir?
Öykü Serter Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Öykü Serter Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Öykü Serter (d. 26 Şubat 1975), Türk sunucu, oyuncu ve DJ.

İlk yılları

Öykü Serter, 26 Şubat 1975'te Ankara'da dünyaya geldi. Sırasıyla TED Ankara Koleji, Galatasaray Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi'nde öğrenim gördü. Ayrıca kurbağalama branşında yüzücüdür.[kaynak belirtilmeli]

Kariyeri

Capital Radio'da DJ olarak medya sektörüne girdi. Daha sonra Number 1 FM'de ve Cine5'teki 5T5 adlı programda görev aldı.[1] Biri Bizi Gözetliyor, Akademi Türkiye ve programlarının sunuculuğunu üstlendi. 2006'da Ragga Oktay ile birlikte adlı yarışmayı hazırladı. 2011'de jürisinde Ajda Pekkan, Ertuğrul Özkök ve Sertab Erener'in olduğu Star Akademi programını sundu.[2] 2014'te Bu Tarz Benim, 2015'te İşte Benim Stilim, Rising Star Türkiye ve Fenomen programlarının sunucusu oldu. Mart 2016'da Elele dergisinin kapağında yer aldı.[3]

Filmografi

Sunucu olarak
Yıl Program
2018 Survivor Panorama
2016
2016
2016 İşte Benim Stilim
2016 Fenomen
2015 Rising Star Türkiye
2014 Bu Tarz Benim
2011 Star Akademi
2010
2010 MasterChef Türkiye
2007
2006
2006
2004 Akademi Türkiye
2001 Biri Bizi Gözetliyor
Oyuncu olarak
Yıl Film Rol
2012 İşler Güçler Yüzme öğretmeni (konuk oyuncu)
2006 Yasemin
2004 Ela

Ödüller

Kaynakça

Dış bağlantılar