Öykü Çelik

Öykü Çelik

Öykü Çelik Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Öykü Çelik Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Öykü Çelik
Öykü Çelik İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Öykü Çelik Kelimesinin Anlamı?
Öykü Çelik Ne Demek?
Öykü Çelik Ne Demektir?
Öykü Çelik Analizi?
Öykü Çelik
Öykü Çelik Anlamı Nedir?
Öykü Çelik Ne Demektir?
Öykü Çelik Açıklaması Nedir?
Öykü Çelik Cevabı Nedir?
Öykü Çelik Kelimesinin Anlamı?
Öykü Çelik Kelimesinin Anlamı Nedir?
Öykü Çelik Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Öykü Çelik Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Öykü Çelik (d. 13 Temmuz 1987, İstanbul), Türk sinema ve dizi oyuncusudur.[1] Aslen Trabzonlu'dur. Babası İlker Çelik bir dönem kalecilik yapmıştır.[2]

Filmografi

Sinema
Yıl Başlık Rolü Notlar
2008 Cin Geçidi Bahar
2009 Kanımdaki Barut
2010 Mahpeyker Kösem Sultan Mahfiruz
2013 Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda Hande
2019 Kapan Aslı
Televizyon
Yıl Başlık Rolü Notlar
2008 Akasya Durağı Gözde
2009 Kasaba Zehra
2010 Gönülçelen Nazar
2011 Nuri Reyna
2012 Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam Çeşmidil
2012 Benim için Üzülme Bahar
2014 Begüm
2014 Yeşil Deniz Sedef
2015 Poyraz Karayel Dafne
2015 Darbe
2016 Hayat Sevince Güzel Emine
2017 Savaşçı Astsubay Yeter Alayunt
2019 Diriliş Ertuğrul Sırma Hatun
2020 Şeref Sözü
Televizyonda konuk görünüm
Yıl Başlık Rolü Notlar
2006 Selena Eda
2011 Beyaz Show Kendisi
Disko Kralı
2012
Katıldığı Yarışmalar
Yıl Başlık Rolü Notlar
2021 Survivor 2021 Yarışmacı

Kaynakça

  1. ^ "Benim İçin Üzülme:Oyuncu Hakkında". Show TV. 10 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Nisan 2014. 
  2. ^ "Öykü Çelik nereli babası kim?". Haberler. 30 Nisan 2021. Erişim tarihi: 1 Şubat 2021. 

Dış bağlantılar