Nilay Deniz

Nilay Deniz

Nilay Deniz Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Nilay Deniz Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Nilay Deniz
Nilay Deniz İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Nilay Deniz Kelimesinin Anlamı?
Nilay Deniz Ne Demek?
Nilay Deniz Ne Demektir?
Nilay Deniz Analizi?
Nilay Deniz
Nilay Deniz Anlamı Nedir?
Nilay Deniz Ne Demektir?
Nilay Deniz Açıklaması Nedir?
Nilay Deniz Cevabı Nedir?
Nilay Deniz Kelimesinin Anlamı?
Nilay Deniz Kelimesinin Anlamı Nedir?
Nilay Deniz Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Nilay Deniz Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Nilay Deniz, (d. 3 Mayıs 1993, Aydın), Türk oyuncu, model ve manken.

Hayatı

Nilay Deniz,[1] 1993 yılında Aydın’da doğdu.[2] Oyunculuk eğitimi alan [3] Nilay Deniz, Behzat Ç. dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Ah Neriman, Güneşi Beklerken, 20 Dakika, Mor Menekşeler ve Hayata Beş Kala dizilerinde de rol aldı.

Aşk Yeniden dizisi ile kariyerinde önemli bir çıkış yakalayan[özgün araştırma?] genç oyuncu; Bir süre Ateşböceği dizisinde başrol olup "Aslı" karakterini canlandırmıştır. Daha Sonra Kalk Gidelim dizisinde bir süre "Nehir" Karekterini canlandırdı. Son olarak 2020 yılında Kanal D'de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinde "Yasemin" karekterini canlandırmıştır.

Filmografisi

Televizyon
Yıl Adı Rol Notlar
2010 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Rüya Yardımcı Karakter
2011 Cevriye Başrol
2011 Selma Yardımcı Karakter
2013 Güneşi Beklerken Begüm Varol Yardımcı Karakter
2014 Zeynep Yardımcı Karakter
2015-2016 Aşk Yeniden Selin Şekerçizade Günay Yardımcı Karakter
2017 Seray Başrol
2017 Ateşböceği Aslı Başrol
2019 Kalk Gidelim Nehir Yardımcı Karakter
2020 Çatı Katı Aşk Yasemin Çetin Başrol
2021 Kahraman Babam Yonca Başrol

Kaynakça

  1. ^ "Yeni Serenay Nilay Deniz". Hürriyet. 15 Haziran 2015. 1 Mayıs 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Şubat 2017. 
  2. ^ "Nilay Deniz Aşklarımı Güzel Yaşadım". Hürriyet. 12 Kasım 2015. 13 Aralık 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Şubat 2017. 
  3. ^ "Her Karakterin Hikayesi Var". Vatan. 2 Şubat 2017. 26 Şubat 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Şubat 2017.