Nihal Menzil

Nihal Menzil

Nihal Menzil Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Nihal Menzil Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Nihal Menzil
Nihal Menzil İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Nihal Menzil Kelimesinin Anlamı?
Nihal Menzil Ne Demek?
Nihal Menzil Ne Demektir?
Nihal Menzil Analizi?
Nihal Menzil
Nihal Menzil Anlamı Nedir?
Nihal Menzil Ne Demektir?
Nihal Menzil Açıklaması Nedir?
Nihal Menzil Cevabı Nedir?
Nihal Menzil Kelimesinin Anlamı?
Nihal Menzil Kelimesinin Anlamı Nedir?
Nihal Menzil Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Nihal Menzil Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Nihal Menzil (d. 13 Aralık 1962, Konya), sinema ve dizi oyuncusu.

Babasının subay olması nedeniyle eğitimini çeşitli illerde bölünmelerle tamamlayabilen Menzil, Haydarpaşa Sağlık Koleji'nde okurken ailesi tarafından evlendirildi. Eşini bir trafik kazasında yitirmesinden sonra tezgahtarlık, sekreterlik, anketörlük, kitap pazarlaması, radyo programcılığı, haber spikerliği, vokalistlik gibi çeşitli işlerde çalıştı. Sigorta poliçesi satarken bir tesadüf sonucu, oyunculuk teklifi alarak Sıcağı Sıcağına adlı programda ilk rolünü oynadı. İkinci Bahar adlı dizide yakaladığı başarıyı, Asmalı Konak dizisinde sürdürdü. Boyu 1.78 m dir.

Filmografi

  • Camdaki Kız - 2021
  • Yol Arkadaşım - 2008
  • Goncakaranfil - 2008
  • Aşk Kapıyı Çalınca - 2007
  • Kaybolan Yıllar - 2006
  • Ezo Gelin - 2006
  • Sınav - 2006
  • Doktorlar - 2006
  • Güz Yangını - 2005
  • - 2004
  • - 2004
  • Haziran Gecesi - 2004
  • Çemberimde Gül Oya - 2004
  • Asmalı Konak / Hayat - 2003
  • Belalım Benim - 2002
  • Asmalı Konak - 2002
  • Vay Anam Vay - 2001
  • Dikkat Bebek Var - 2000
  • Evdeki Yabancı - 2000
  • Deli Yürek - 2000
  • Üvey Baba - 1998
  • İkinci Bahar - 1998
  • Ayrı Dünyalar - 1998
  • Dostlar Pasajı - 1997
  • Gözlerinde Son Gece - 1996
  • Komşular - 1993

Dış bağlantılar