Müjde Uzman

Müjde Uzman

Müjde Uzman Kelimesi Bulunamadı. Lütfen Müjde Uzman Kelimesi İle ilgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Kategoriler Sayfamıza Bakınız.
Müjde Uzman
Müjde Uzman İlgili Sözlük Kelimeler Listesi
Müjde Uzman Kelimesinin Anlamı?
Müjde Uzman Ne Demek?
Müjde Uzman Ne Demektir?
Müjde Uzman Analizi?
Müjde Uzman
Müjde Uzman Anlamı Nedir?
Müjde Uzman Ne Demektir?
Müjde Uzman Açıklaması Nedir?
Müjde Uzman Cevabı Nedir?
Müjde Uzman Kelimesinin Anlamı?
Müjde Uzman Kelimesinin Anlamı Nedir?
Müjde Uzman Kelimesinin Anlamı Ne demek?
Müjde Uzman Kelimesinin Anlamı Ne demektir?

Müjde Uzman (d. 26 Eylül 1984, İstanbul), Türk oyuncudur.

Kariyeri

2001 yılında Elite Model Look yarışmasını birinci olarak tamamladı. Ardından müzik kanallarında sunuculuk ve VJ'lik yaptı.

Oyunculuk kariyerine 2008 yılında rol aldığı Paramparça Aşklar adlı diziyle başlayan oyuncu, 2010 yılında Kapalı Çarşı ve Aşk Bir Hayal dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz[1], Muhteşem Yüzyıl ve Kiralık Aşk gibi dizilerin oyuncu kadrosunda yer aldı. Son olarak Savaşçı dizisinde Üsteğmen Funda Turaç karakterini canlandırdı.

Recep İvedik 2, Hadi İnşallah ve 8 adlı sinema filmlerinde de rol aldı.

Filmografi

Yıl(lar) Başlık Rolü Tür
2018-2019 Savaşçı Pilot Üsteğmen Funda Turaç Dizi
2018 Zümrüt Dizi
2016-2017 Kiralık Aşk Seda Berensel Dizi
2015-2016 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Nazlı Meriç Dizi
2014 Hadi İnşallah Bayan Kaltak Sinema
2013 Fatih Dilyar Dizi
2013 20 Dakika Kuzgun Dizi
2013 Muhteşem Yüzyıl Armin Dizi
2011 Bir Çocuk Sevdim (Konuk Oyuncu) Dizi
2010 Kapalıçarşı (Konuk Oyuncu) Dizi
2010 (Konuk Oyuncu) Dizi
2010 Halil İbrahim Sofrası (Konuk Oyuncu) Dizi
2010 Akasya Durağı Özge Dizi
2008 Nil Dizi
2008 Recep İvedik 2 Görevli Film

Kaynakça

  1. ^ Müjde Uzman Dizide Nazlı Öztürk Karakterinde! 18 Mayıs 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. ATV. Erişim Tarihi: 23 Mayıs 2016

Dış bağlantılar